Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
de más helyett megkresni
fõleg ilyen kultúra után
sztem aki lusta maga megkeresni ne várja el mástól se
ez segítség? gratulálok <#taps>#taps>
úgy látom máshogy értelmezzük a segítséget.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ennek ellenére már sajnos én is megtettem egy másik fórumon 😞.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
2. Nekem is keresni kéne ugyanúgy, szintugy a többieknek
3. És lehet, högy pöcs vagyok mert nem keresem meg helyette, de akkor már nagy pöcs, maradjunk a valóságnál.
4. Ugye keresõrõl illik tudni, hogy a fórum alján van és az adott fórumban lehet keresni vele.
5. Bocs, hogy segíteni próbáltam.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
2 ki a faszom szólt hozzád????
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
kis pöcs <#mf3>#mf3>
Hiába tekerem a kormányt, és korrigálom gázzal nem megy!!
És még le tudnátok írni a beállításotokat??? Mert én ha rossz ívrõl veszem a kanyart, és jobban el kellene fordítani nagyobb sebességnél, akkor beláthatatlan következményei lehetnek. És ennek nem így kell lennie, mert amilyen videót láttam, ott úgy tekergetik a kormányt 100kph fölött, hogy az hihetetlen. Gondolom egyébként ti is így csináljátok. De én nem, mert ugyancsak dobja a farát. Tehát rossz kis beállításom van.
Mindegy hogy nem lenne jó nekem az a beállítás, amit használtok, akkor is le tudjátok írni?
megnézitek hogy megy McRae leszármazottja a RBRben. mert a gém jobb =P
hüje vagy hamán szép nem!4
Eddig én nem találtam.
nem tudom, Colin-ban utoljára a 2-est nyomtam, azt is fõleg lanban a cimbivel.
onnan szvsz mélyrepülés.
Viszont egyszerû volt mint szög, és nem akadt össze kártyákkal.
de az RBR, szimben, szétüt mindent ami rally.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azé mondom hogy mintha be sem húznám a kéziféket!!!?????!!!😊))ÁÁÁÁÁÁÁ
Inkább kivettem a csúnyákat
valami irányításbeli gond, kontroller gond, nincs cimbi aki meg tudja nézni?
ha külön tengelyre rakod a gázt/féket, akkor sok alacsony sebességû hajtû bevehetõ kézifék nélkül is.
más játékkal van problémád? miket nyomsz szimben, vagy arcade-ban?
valami tanácsot???!!!!???!!!
Annyira pofon egyszerû pedig. Megkeresed az ideális ívet, nomrális sebességgel persze, kézifék, jáccunk a gázzal, közben ráfordítom a kanyarra. Amint jön ki a kanyarból, padlógáz, oszt kész. 😊
én élesben nemis nagyon merek skandinávozni, örültem, hogy az elsõ száz közelében voltam a francián
sztem nézd meg kik vannak elöl a rank-on
a skola-t ird be alul a keresõben de kb azután mikor kijött
Szenvedéseim: hogyan kell elszállni az elsõ kanyarban-Ausztrál
Ellenkormányzás szenvedés-Ausztrál
Az elsõ kormányos élményeim-Japán
Lehet, hogy összekevertem a két helyszínt, de mind1. Mi a véleményed, azon kívül, hogy rosszul van beállítva a kormány?? Nehogy azt mond hogy gyökér vagyok, mert nem tudok játszani...😊
Érdemes még a társoldalak hasonló topicjait megnézni
Én nem állítgattam a beállításokon csak driverben
de nekem nincs váltó
nekem is az van.
De nem nagyon állítgattam csak setup-ot használok
könyörgöm miért nem használtok keresõt?
Van egy beállítás amit írtál, de nem tudom úgy sem megfogni az autót.
És még mindig nem tudom hogy kell megcsinálni a kézifékes részt a rally school-ban? Egyszerûen nem akar fordulni úgy ahogy bemutatja "Burns". Pedig király lenne, mert külön kézifékem van a kormányhoz, és ott van még a külön pakolós váltó. De a technikát sem tudom, mert ha nagy nehezen befordul, akkor mind false.
A rally schoolt sehogy se tudom megcsinalni egyszeruen, nem erek be, es a derekszogu kanyart egyszeuen nem tudom bevenni, se a scandinavian flickel, se egyszruen uygy hogy 10re lelassitok, mert ugyis mint a takony kivagodok
és ebbõl a forumból való
ha lekicsinyítem semmi sem látszik vagdosni meg nem fogom
A BHM szavazás szerint:
A 2004-es év játéka: Richard Burns Rally!!!!!! :C
A 2004-es év legjobb fizimodellje: Richard Burns Rally!!!! :C
A 2004-es év legjobb játékmenete: Richard Burns Rally!!!! :C
A 2004-es Év legjobb meglepetése: Richard Burns Rally!!! :C
így is van. maximál igen.
+++++++
Melyik kell nekem az Axis vagy a Digital Button??
+++++++
Mi mit tud? (curvature, max fade, rate.......)
4539
Lehet
Sidewinder kormány beállításai:
I think I finally have a setting that works
Filter Settings:
Microsoft Sidewinder Precision Pro Wheel (non-FF😎
STEERING (Set as Axis Z)
Curvature 1 = 0
Curvature 2 = 2 clicks from left
Max Fade = 12 clicks from left
Saturation = 16 clicks from left
Rise Rate = instant
Fall Rate = instant
THROTTLE (Set as Axiz Y)
Curvature 1 = 4 clicks from left
Curvature 2 = 8 clicks from left
Rise Rate = instant
Fall Rate = instant
BRAKE (Set az Z Rotation Axis)
Curvature 1 = 4 clicks from left
Curvature 2 = 8 clicks from left
Rise Rate = instant
Fall Rate = instant
Microsoft Sidewinder Profile Settings
Dead Zone = smallest value
Sensitivity = around 2cm from left
I tried it on the rally school stage and it works pretty good.
I also altered the impreza03 car setup:
Steering lock = 655
Front rollbar = 25-30
Rear rollbar = 30
Bump = front 5.0 / rear 4.5
Rebound = front 6.5 / rear 6.0
Front Brake Pressure = 6500
Rear Brake Pressure = 6000
"A FIFA az egy szervezet, ami azzal foglalkozik, hogy minden evben kiad egy
focis jatekot."
#fifahungary szoba
Válasz 'BaziJoe' üzenetére (#4538)