Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ezt énis mondhatnám
reaper4
hagyjuk. inkább ne irtál volna semmit.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Breki33
miért szerinted mit kellett volna tennem?

megkeresni neked a fórumban?
Breki33
gondolj bele ha az ember fejbõl tudná esetleg el lenne mentve beírná

de más helyett megkresni
fõleg ilyen kultúra után

sztem aki lusta maga megkeresni ne várja el mástól se
reaper4
csak az 5-ös pontra reagálnék aztán abbahagyom.
ez segítség? gratulálok <#taps>

úgy látom máshogy értelmezzük a segítséget.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

czky
Te télleg nem fikáztál. Tehát azt a részét ne vedd magadra. Személy szerint én sem szeretem, ha azt írják válaszként, hogy keresd meg!!!
Ennek ellenére már sajnos én is megtettem egy másik fórumon 😞.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Breki33
1. Én nem fikáztam
2. Nekem is keresni kéne ugyanúgy, szintugy a többieknek
3. És lehet, högy pöcs vagyok mert nem keresem meg helyette, de akkor már nagy pöcs, maradjunk a valóságnál.
4. Ugye keresõrõl illik tudni, hogy a fórum alján van és az adott fórumban lehet keresni vele.
5. Bocs, hogy segíteni próbáltam.
reaper4
ennyibõl mindenhova be lehetne írni :"használd a keresõt!!!", "használd a google-t!!!"

czky
Már bocs hogy beleszólok a vitába, de ha valaki tudja a választ, akkor ugyanannyi erõvel be is írhatta volna, ahelyett h elkezd fikázni. Ez az én véleményem!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

reaper4
1 nem keresõvel próbáltam mert én inkább segítek ha tudok és nem szoktam segítséget kérni.
2 ki a faszom szólt hozzád????

Akkor ki a kis pöcs? Valszeg az, aki nem bírja még kereseõvel sem megtalálni, nem gondolod? Ehh.
Bucser
Használd a keresõt az oldal alján.. IQ próba -6-os módosítóval...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

reaper4
wazz ha nem akarsz segíteni akkor ne írj be. persze nem találtam meg.
kis pöcs <#mf3>

Breki33
megtalálod a fórumban korábban

fistin
És az miért van, hogy nem akar fordulni?
Hiába tekerem a kormányt, és korrigálom gázzal nem megy!!

És még le tudnátok írni a beállításotokat??? Mert én ha rossz ívrõl veszem a kanyart, és jobban el kellene fordítani nagyobb sebességnél, akkor beláthatatlan következményei lehetnek. És ennek nem így kell lennie, mert amilyen videót láttam, ott úgy tekergetik a kormányt 100kph fölött, hogy az hihetetlen. Gondolom egyébként ti is így csináljátok. De én nem, mert ugyancsak dobja a farát. Tehát rossz kis beállításom van.
Mindegy hogy nem lenne jó nekem az a beállítás, amit használtok, akkor is le tudjátok írni?

reaper4
be tudnád linkelni? köszi

bestGP
na csinalok egy replayt a Cridonheadrol. az a legjob pálya sztem. meg mondjuk egy két hipergyors Japán is =P

megnézitek hogy megy McRae leszármazottja a RBRben. mert a gém jobb =P

hüje vagy hamán szép nem!4

Breki33
magyar navigátorhang van
Létezik magyarositás a játékhoz? Ha igen honnan tudnám letölteni?
Eddig én nem találtam.
<#banplz><#idiota>
b-type
?
nem tudom, Colin-ban utoljára a 2-est nyomtam, azt is fõleg lanban a cimbivel.
onnan szvsz mélyrepülés.
Viszont egyszerû volt mint szög, és nem akadt össze kártyákkal.
de az RBR, szimben, szétüt mindent ami rally.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

fistin
vissza a kézire: tutira be volt állítva, de akkor mindig visszaállítódna? na mindegy.. MEGY!!

fistin
öö most hogy mondod, a colin4 az már tényleg rossz kormánnyal. Azt próbáltad már? És neked hogy van beállítva? azt tudom hogy a vonalakat lehet jobbra balra tolni, de még úgy is késik

b-type
pffff...muha.
😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

fistin
ÁÁÁÁÁÁáááááááááá!!!!! a ... fajtád (nem a tiétek😊 Talán bekéne állítanom azt a kéziféket😊))))))))))))))))))))))) áááááááááááááááááááááá megyek vissza nyomatni
Azé mondom hogy mintha be sem húznám a kéziféket!!!?????!!!😊))ÁÁÁÁÁÁÁ
Inkább kivettem a csúnyákat

b-type
sztem vmi probléma lesz, mert annyira nem ördöngõsség...
valami irányításbeli gond, kontroller gond, nincs cimbi aki meg tudja nézni?
ha külön tengelyre rakod a gázt/féket, akkor sok alacsony sebességû hajtû bevehetõ kézifék nélkül is.
más játékkal van problémád? miket nyomsz szimben, vagy arcade-ban?

Rally suli,Skandináv flip,ott gyakorold be.Legtöbb esetben kell kézifék aszfalton,de néha sikerül anélkül is.<#buck>
fistin
Majd felteszek egy replay a tarmacosról. egyszerûen nem lehet befordítani. olyan, mint ha meg se húznám a kézit: megyek(gáz), lassulok(elengedem a gázt), egy kis fék(rendes fék), aztán fordulás közben kézi(húzom a kézit, már majdnem kiszakad), aztán a kanyar felénél 1 nagy gáz hogy tolja meg a farát.... és kifogom a szalagkorlátot. láttam egy videót, hát na én úgy a büdös életben nem tudom befordítani, még gravel-en sem, mert ott meg csúszik hátra hiába padlózok. fõleg a rally school advaced elsõ részén. na ott egyáltalán semmi, mitha meg sem húznám: gáz, elengedem, ívrõl egy picike fék, fordulás, kézi, gáz, és nem hogy fordulna meg lassulna, hanem kiviszem a piros bigykót aztán kiírja hogy kezdhetem elõlrõl.
valami tanácsot???!!!!???!!!

Akkor viszont veled van a baj, már ne haragudj! 😛
Annyira pofon egyszerû pedig. Megkeresed az ideális ívet, nomrális sebességgel persze, kézifék, jáccunk a gázzal, közben ráfordítom a kanyarra. Amint jön ki a kanyarból, padlógáz, oszt kész. 😊
Breki33
figyi teknikailag ne engem kérdezz-még elrontalak

én élesben nemis nagyon merek skandinávozni, örültem, hogy az elsõ száz közelében voltam a francián

sztem nézd meg kik vannak elöl a rank-on

a skola-t ird be alul a keresõben de kb azután mikor kijött
fistin
még mindig nem megy a kézifék, mert befordítom, aztán csúszik hátra. Ezzel?

fistin
ha nem indul el a letöltés, próbálgasd, mert megy

fistin
És akkor minek milyen hatása, jelentõsége van (curvature 1, 2+rate+maximum fade+.....)? Ja és nagyon az elején bajlódtak a school-al? kb?
Szenvedéseim: hogyan kell elszállni az elsõ kanyarban-Ausztrál
Ellenkormányzás szenvedés-Ausztrál
Az elsõ kormányos élményeim-Japán
Lehet, hogy összekevertem a két helyszínt, de mind1. Mi a véleményed, azon kívül, hogy rosszul van beállítva a kormány?? Nehogy azt mond hogy gyökér vagyok, mert nem tudok játszani...😊

Breki33
Hát odáig nézd vissza mikor mindenki a sulban szenvedett.

Érdemes még a társoldalak hasonló topicjait megnézni

Én nem állítgattam a beállításokon csak driverben
Breki33
Hát én úgy fordulok kézifékkel, hogy ráadom a gázt, hogy meginduljon a hátulja

de nekem nincs váltó
Breki33
ezis volt egy csomó képpel méghozzá

nekem is az van.
De nem nagyon állítgattam csak setup-ot használok

könyörgöm miért nem használtok keresõt?
fistin
ja és már visszanéztem, de semmi

fistin
Akkor meg tudod mondani, hogy minek milyen hatása van? (pl.:curvature, rate-k, meg minden..) De mondjuk ezt már kérdeztem.
Van egy beállítás amit írtál, de nem tudom úgy sem megfogni az autót.
És még mindig nem tudom hogy kell megcsinálni a kézifékes részt a rally school-ban? Egyszerûen nem akar fordulni úgy ahogy bemutatja "Burns". Pedig király lenne, mert külön kézifékem van a kormányhoz, és ott van még a külön pakolós váltó. De a technikát sem tudom, mert ha nagy nehezen befordul, akkor mind false.

magus
gondolom microsoft sidewinder (ffb-s) -re nincs senkinek jo beallitasa.

A rally schoolt sehogy se tudom megcsinalni egyszeruen, nem erek be, es a derekszogu kanyart egyszeuen nem tudom bevenni, se a scandinavian flickel, se egyszruen uygy hogy 10re lelassitok, mert ugyis mint a takony kivagodok

Breki33
megnézted a neten?
illene
Azt meg hol kell? Ehez nincs driver.
Breki33
sztem a driverben separate-ra kell rakni

bár nem értek ehhez a szuper kormányhoz
Van egy dexxa kormányom és nem tudom beállítani a rajta lévõ gombokat, ugyanis, amikor rákattintok arra pl: handbrake, vagy gear up stb. akkor az y axis-t rakja be egybõl (ez azért lehet gondolom, mert folyamatosan meny belõle az adat ( egy kicsit mindig kimozdul a throttle csík). Hogyan tudnám belõni rendesen?
Breki33
bki ez nem az én képem

és ebbõl a forumból való
ha lekicsinyítem semmi sem látszik vagdosni meg nem fogom
K.András
Van még ilyen nagy képed Breki?Dobd be az összeset 😄DD

http://druglord.buzz.hu/ ;)

b-type
TATATATAMMMM!!!!!!
A BHM szavazás szerint:
A 2004-es év játéka: Richard Burns Rally!!!!!! :C

A 2004-es év legjobb fizimodellje: Richard Burns Rally!!!! :C

A 2004-es év legjobb játékmenete: Richard Burns Rally!!!! :C

A 2004-es Év legjobb meglepetése: Richard Burns Rally!!! :C

így is van. maximál igen.

Breki33

De tényleg olvass már kicsit vissz
fistin
A Curvaturék egységben vannak megadva. azt hogy kell beállítani?
+++++++
Melyik kell nekem az Axis vagy a Digital Button??
+++++++
Mi mit tud? (curvature, max fade, rate.......)

Breki33
tessék valami béka írta

4539

Lehet

Sidewinder kormány beállításai:

I think I finally have a setting that works

Filter Settings:
Microsoft Sidewinder Precision Pro Wheel (non-FF😎

STEERING (Set as Axis Z)
Curvature 1 = 0
Curvature 2 = 2 clicks from left
Max Fade = 12 clicks from left
Saturation = 16 clicks from left
Rise Rate = instant
Fall Rate = instant

THROTTLE (Set as Axiz Y)
Curvature 1 = 4 clicks from left
Curvature 2 = 8 clicks from left
Rise Rate = instant
Fall Rate = instant

BRAKE (Set az Z Rotation Axis)
Curvature 1 = 4 clicks from left
Curvature 2 = 8 clicks from left
Rise Rate = instant
Fall Rate = instant

Microsoft Sidewinder Profile Settings
Dead Zone = smallest value
Sensitivity = around 2cm from left

I tried it on the rally school stage and it works pretty good.

I also altered the impreza03 car setup:

Steering lock = 655
Front rollbar = 25-30
Rear rollbar = 30

Bump = front 5.0 / rear 4.5
Rebound = front 6.5 / rear 6.0

Front Brake Pressure = 6500
Rear Brake Pressure = 6000

"A FIFA az egy szervezet, ami azzal foglalkozik, hogy minden evben kiad egy
focis jatekot."
#fifahungary szoba

Válasz 'BaziJoe' üzenetére (#4538)