Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak mivel a 6600gt chiphibás lett, ezért elvitték😞
de csütörtökön hozzák, ezért lehet, hogy megint lesz eredeti gamem😄
de csütörtökön hozzák, ezért lehet, hogy megint lesz eredeti gamem😄
1 eredeti játékom volt, a CMR04
az is azért, mert a 6600gt-mhez adták! különben nem vettem egy darabot sem
az is azért, mert a 6600gt-mhez adták! különben nem vettem egy darabot sem
jó reggelt 😊
Hát éppen lehetne mirõl beszélni, hisz kint van az RBRnet 3beta.
és az utolsó megjegyzésedhez meg csak annyit, hogy ez mindig nézõpont kérdése, én pl. nem vettem meg a TRD2-öt, mert arra nincs pénzem, de megvettem visszamenõleg a NR2003-at (megvolt a problémamentesen müködõ warezverzió), ...és pl. a TRD2 most 5000 forintba kerül.
Hát éppen lehetne mirõl beszélni, hisz kint van az RBRnet 3beta.
és az utolsó megjegyzésedhez meg csak annyit, hogy ez mindig nézõpont kérdése, én pl. nem vettem meg a TRD2-öt, mert arra nincs pénzem, de megvettem visszamenõleg a NR2003-at (megvolt a problémamentesen müködõ warezverzió), ...és pl. a TRD2 most 5000 forintba kerül.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
valami azt súgja, hogy nem véletlen az, hogy elkeztünk másról beszélni, mert most beállt a rbr turbósítása... na de sebaj, jön még új cucc biztos vagyok benne... utolsó megjegyzésként a témához, nem vagyok jól keresõ, vagy esetleg gazdag szülõk gyermeke, van más hely is ahová tudom rakni azt 10-15e Ft-ot, amibe egy játék kerül... sajnos!
már írni sem tok
Ezt ilyen határozottan nem todnám most kijelenteni 😊
mihez is? 😊
Ehhez nem tudok szólni semmit sem 😊
Amit még elfelejtettem. ne ezt a topicot flémeljük már tele ilyen faszságokkal. Ott a GTR másképp topic, ott biztos jobban vágják a Starfuck és társai témát, mint itt.
szerinted miért van smiley a végén? Na mindegy. Mellesleg ami játék nekem teccik, megveszem. Mivel ilyen nem sok van, így nem is nagy érvágás a dolog. Mondhatni 3-4 havonta kijön egy (talán) megvételre alkalmas game. Annyit meg csak össze tud szedni az ember. Ha meg nem, akkor csak azt tudom mondani, amit B Type kollega.
sztem ez a topicot nem érdekli a TRD2, és a vele kapcsolatos warez probléma,...meg úgy általában a warez-nem warez kérdés.
legalábbis én nem vagyok rá kiváncsi, ha az lennék valszeg a TRD2 topicba mennék..
legalábbis én nem vagyok rá kiváncsi, ha az lennék valszeg a TRD2 topicba mennék..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
HÁT A FASZODAT!!!!!!!!!!!
a mini image kivételével mindent megtettem, oszt semmi bazdmeg!
hogy kell? és honnan mini image?
a mini image kivételével mindent megtettem, oszt semmi bazdmeg!
hogy kell? és honnan mini image?
gratula lacika 79, szerinted ha lenne rá pénzem nem az eredeti gámákkal játszanák... örülök az okos embereknek... 😊
szerintem meg csak egy eredeti gém kell, és megoldódik minden probléma 😛
el lehet indtítani azt is....
az ncry-os verzsön kell, megy egy mini image, Alcohol 120, SF nightmare
és ezt a verzsönt update-lheted is
az ncry-os verzsön kell, megy egy mini image, Alcohol 120, SF nightmare
és ezt a verzsönt update-lheted is
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
az egyetlen kurva játék trd2 volt amit az istennek nem sikerült elindítani, mert egy szemétláda mûködõ crackje sincs...
öhöm
<#nyes>#nyes>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
THX már megoldodott regedit turkálás.....
rá van dugva a gépre, ill. a 220-ba? (már bocsi) <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
ezt írja pontosan : Logitech Profiler was unable to detect any game controllers.Please ensure the device connected.If your controller requires a power supply , please verify it is plugged in and the LED on the controller is lit.
Help !!!Logitech wingman formula force gp kormányom van a driverrel van problémûám.A telepítõ cd-n ami van 4.40 -es drivernél nem mûködik ha feltelepítem a logitech profiler.Valekinek esetleg van valami ötlete hogy lehetne életet lehelni belé? Vagy valakinek esetleg van egy olyan régebbi drivere amivel fut neki ez a ketyere normálisan?
ravaszak a bh-nál mert a régi letöltéseket forgatják vissza újként... csecsemõnek minden vicc új... azért szépek... <#eljen>#eljen>
<#worship>#worship><#idiota>#idiota>
szépek
csapattam egyet idegbõl, oszt rekord lett😄DD <#vigyor5>#vigyor5><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#vigyor5>#vigyor5>
mármint az én számomra rekord😛
Diamond Creek-en mittomén mennyi😄
mármint az én számomra rekord😛
Diamond Creek-en mittomén mennyi😄
háát érdekes tapasztalataim vannak a dattool-lal meg még mindig nem sikerült rájönnöm, hogy alapból honnan használja a hangokat, mert volt, hogy elbasztam a hangtuningot kitöröltem az audio.dat-ot és még mindig volt hangja a játéknak, ja meg nem volt már meg az audio könyvtár sem... na erre varrjatok gombot
Köszi<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Szvsz. menjünk át ezzel a CRC topicba. <#papakacsint>#papakacsint>
Szevasztok
Segítsetek nekem, hogy mivel tudom az audio.dat fájlt kicsomagolni és honnan tudom letölteni. Köszi
Segítsetek nekem, hogy mivel tudom az audio.dat fájlt kicsomagolni és honnan tudom letölteni. Köszi
Elhiszem, hogy a CRC fizikai modellezése pontos. De nekem legalább annyira fontos, hogy ez az irányításon is érezhetõ legyen...
"legalábbis rbr/lfs ben ha a kocsi elemelkedik a talajtól a legtöbb esetben az már a vég 😊)"
Szvsz. nincs igazad.
Lásd: Lfs -> RallyCross.
"legalábbis rbr/lfs ben ha a kocsi elemelkedik a talajtól a legtöbb esetben az már a vég 😊)"
Szvsz. nincs igazad.
Lásd: Lfs -> RallyCross.
fizika<>irányitás ...
a fizika sztem simán hozza az emlitett 2 játékot, ráadásul itt a terep jelleg miatt van lehetõsége érvényesülni is ...legalábbis rbr/lfs ben ha a kocsi elemelkedik a talajtól a legtöbb esetben az már a vég 😊)
ezzel nem az RBR ellen beszélek 😉
a fizika sztem simán hozza az emlitett 2 játékot, ráadásul itt a terep jelleg miatt van lehetõsége érvényesülni is ...legalábbis rbr/lfs ben ha a kocsi elemelkedik a talajtól a legtöbb esetben az már a vég 😊)
ezzel nem az RBR ellen beszélek 😉
Forza.
szerinted a piros vonal mi a ráknak van? 😄
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>