Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Ezt irja ki inditáskor.. Magyar Xp Prof, sp1, 5.6 ati

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bestGP
1x egy iet kéne a gammába nyomni ^^
tényleg. focust még sehol nem talaltam pl

hüje vagy hamán szép nem!4

bestGP
nemir ide man senki:@

sajnajjatok man ·^

.DDD

sztem jó
bestGP
szal érdemes e betenni a 307 -est e

bestGP
jaja azt gyakran cserelgetem, akkor még el is indul
multkor ugy indult el, h leszettem a drivert, de nem inditottam ujra... és tod akkor még "fennvan". ugy meg elindult.. lol ^^

az octavia am kemenyen odabasz!
307 esbe van vmi kulombseg?

kérj kölcsön havertól egy napra, addig odaadod a tiédet, vagy mittomén.
új videodrivert próbáltál? annyi minden szarság van, ami okozhatja a hibát.
bestGP
kikapcsoltam! nem volt.
miaz h masik rammal? vegyek uujat ? ^^

tegnap este megin jovolt, aztan most meg fojamatosan rendszerhibat ir ki, csak most nekem kel ujrainditanom..

arty
h miért indul sokaknak ujra a gépe a san andreastol ... h miért van sokaknak baja vele...

Forza.

keresd a BHmotorsports-on, talán ott van
bestGP
megprobazom
mindenesetre köcce.
ja lattam itt régebbenegy fabia wrc.t
az letoltheto?

bestGP
na az elob elindult. modt megi nujraindult 😄
de legalab csapattam egyet az octaviaval ^^

ilyen van. esetleg húzz le egy CD/DVD olvasót, vagy egy vinyót. Próbáld meg úgy. Vagy másik RAM-mal nézd meg.
Jah, és ami nagyon fontos: ki van kapcsolva a Rendszerhiba esetén automatikus újraindulás?
(Sajátgép/Tulajdonságok/Speciális/indítás helyreállítrás/és itt vedd ki a pipát az automatikus.....)
bestGP
de egyszer elindul, aztan nem....
nem értem

az valami ótós játéknak nevezett csilivili izé, ugye? <#idiota><#banplz>
fistin
most ezt mire véljem?<#smile>

arty
annak is megvan az oka ... a san andreassal játszik a legtöbb 12 éves pistike, akinek igazából inkább konzolon illene ... a géphez nem értenek, ergo szivnak rendesen 😊 ennyi idõsen persze ez nem az õ hibájuk, de nekem anno a c64em sosem indul ujra game közben! 😉)

Forza.

Met
<#ijedt>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nincs mert ez nem az a topic...
Vane fogalmatok arrol,hogy miert nem megy az Underground 2 halozatban
fistin
te mirõl beszélsz????????????? <#violent>
mondtam én egy szóval is, hogy nekem újraindul?? ne idegesítsé!
"wazze a san andreas majdnem mindenkinek újraindul" --> majdnem!!!!! az nagyon fontos tényzõ ebben a mondatban.
kimásolnám azt a fórumot, ahová 500 hozzászólás érkezett a San Andreas topicba, amikor holmi 20 szokott összesen általában beépülni! csak regelni kell, oszt inkább nem!

Glpetyus
hi

Bucser
hát hogy ezt honnan vetted.. nekem pl még 1 ujraindulást sem indukált a gépem sem rbr sem san andreas alatt.. inkább meg kéne vizsgálni a géped áramellátását hogy hány vinyó cd meghajtó van benne mekkora a fogyasztása a procinak az alaplapnak, vid. kártyának és ezeket kielégíteni..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fistin
wazze a san andreas majdnem mindenkinek újraindul, meg lefagy, meg elmegy a hang(nekem is elmegy a hang), meg kiírja hogy szabálytalan mûvelet(ezt is kiírja nekem, de általában ha sok gombot nyomok egyszerre asszem)
de hogy az rbrtõl mé indul újra, azt nem wágom

bestGP
oks man rajottem..
masik gond:

tegnap tok normalisan ment (v 10 driver ujrarakas és egyeb utan) a gém, ma ujra bekapcsoltam és a san andreassal egyutt amiko inditom ujraindul a gép :|

5let?

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bestGP
plz

bestGP
meik is az az oldal link, ahonnan a kocsikat lehet tölteni?

Szasztok! Látom áll a bál!! <#vigyor2>Lazítás képpen, segítsen valaki! régebben szó volt róla, hogy lehet élesíteni a képet az esõs részeknél! Emlékszik rá valaki, hogy hogyan kell?? Vissza néztem, de nem találtam...

www.smart-bus.hu

fistin
rbrnet? hogy állik?

fistin
elmondanám így hozzáfûzve, hogy addig sem unatkozzunk, hogy EGY NAGY DARAB SZAR A TRD2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Met
nem<#law>
<#csodalk>

Glpetyus

Szeressétek egymást gyerekek <#nezze><#nezze>

fistin
akkor megbaszéltük😛

Nem FFb problémavolt de mind1.Egyébként ez hozzá tartozik a játékhoz.

Ha megfigyeled leírtam a megoldást hol keresse a szarod szó meg a játék minõségét illeti.

A vége félreérthetõ volt mert a smily lemaradt a végérõl ezért bocs.

A GTR -re nem mondtam semmit... (én is azt nyomom) , GTR topicba meg ne küld mert nincs warezolás és törlik a beírását egybõl.Talán van egy warez gtr ott próbálkozz de a TRD2 topicba meg is találod ha keresed a megoldást mint már írtam..

Nos ennyit a basztatrásról. De mint látom megoldodott.
fistin
<#worship><#idiota><#worship>
és akkor már tényleg elég lesz..
elmentem a GTR topicba, meg van beszélve, és akkor abba is fejeztük.. remélem..
csak az bántott engem hogy "szarod", meg a "colin4-et nem véletlenül adták nekem". na hát most😄D szólj hozzá😛
de túl van tárgyalva............

hát én is egyetértek fistin-nel... és azt hiszem nem azért vagyunk itt, hogy egymást fikázzuk, hanem hogy egymást segítsük... szerintem
Magnum PI
OFF

Csak ki szeretnék állni fistin mellett.

dl Voodoo: Ha te itt beszéled meg a Force Feedback problémádat - amiröl persze van topic - akkor te se baszogass más !!!!

fistin: Egyébként tényleg a GTR topicba érdeklõdj mert ott többet tudnak neked segíteni.

OFF

fistin
ELÉG LESSZ MÁ BAZDMEG!!!!!!!!!
mit a faszt kell lebaszni??? faszkópé
nem lehet kipróbálni a játékot, vagy mi? ugyanis rallyfan vagyok, minden autós gammát ki szeretnéék próbálni, a ratyikon kívül! és sokan mondták, hogy nem olyan szar!
most ezé mit kell beszólni?
különben is a gtr nagyon is jó! szerintem elég jó vétel lenne! de mivel nincs pénzem rá, ezért megleszek én a törtel is..
na errõl ennyit.....

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

egyébként az NR2003 az valami eszméletlen jó! játszottam is vele, csak már nálam lejárt téma.. egy kis ff rá, aztán nagyon lehet élvezni. még azt meg is venném tán, de a TRD2-t nem fogom, mer nem ér nekem annyit

én mondtam, de nem is baj mert így elõtérbe kerül 1-2 szép régi darab is...
Glpetyus
Qrva anyjukat,tényleg a régieket forgatják vissza <#duma>

Glpetyus
Glpetyus

Met
már csak külföldrõl, tudsz
írj a Nascar topicba, hátha van még pár ember akivel össze tudtok állni és kintrõl hozatni

Bucser
Honnan???? mert az nékem is kéne... (eredeti NR2003)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fórum keresõ és beírod TRD2 és megkeresed a szarod hogy kell elindítani az 1800 vagy több oldal között.(neked való játék mega colin4 is nem véletlen adták azt neked....)
arty
finom leszek: menjetek már a p****ba a dtm és gtr és stb warezkodással ...

Forza.

hát legyen igazad... te szereted a szimet én nem... inkább szervezni kéne egy normális netes ligát a rbrnet3.0-ra! csak igazából nemtom mi kell hozzá! talán készen várhatjuk az rbrnet3.0-t... ki tart velem?
fistin
hát most jól lebasztak<#zavart2>

b-type
Nekem mindegy.
Akár büszke is lehetsz rá.
Akik igazán szeretik ezt a szimet azok megveszik, a többi meg nem érdekel, se a magyarázat, se semmi.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type