Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
tényleg. focust még sehol nem talaltam pl
hüje vagy hamán szép nem!4
multkor ugy indult el, h leszettem a drivert, de nem inditottam ujra... és tod akkor még "fennvan". ugy meg elindult.. lol ^^
az octavia am kemenyen odabasz!
307 esbe van vmi kulombseg?
új videodrivert próbáltál? annyi minden szarság van, ami okozhatja a hibát.
miaz h masik rammal? vegyek uujat ? ^^
tegnap este megin jovolt, aztan most meg fojamatosan rendszerhibat ir ki, csak most nekem kel ujrainditanom..
Forza.
mindenesetre köcce.
ja lattam itt régebbenegy fabia wrc.t
az letoltheto?
de legalab csapattam egyet az octaviaval ^^
Jah, és ami nagyon fontos: ki van kapcsolva a Rendszerhiba esetén automatikus újraindulás?
(Sajátgép/Tulajdonságok/Speciális/indítás helyreállítrás/és itt vedd ki a pipát az automatikus.....)
Forza.
mondtam én egy szóval is, hogy nekem újraindul?? ne idegesítsé!
"wazze a san andreas majdnem mindenkinek újraindul" --> majdnem!!!!! az nagyon fontos tényzõ ebben a mondatban.
kimásolnám azt a fórumot, ahová 500 hozzászólás érkezett a San Andreas topicba, amikor holmi 20 szokott összesen általában beépülni! csak regelni kell, oszt inkább nem!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de hogy az rbrtõl mé indul újra, azt nem wágom
masik gond:
tegnap tok normalisan ment (v 10 driver ujrarakas és egyeb utan) a gém, ma ujra bekapcsoltam és a san andreassal egyutt amiko inditom ujraindul a gép :|
5let?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
www.smart-bus.hu
Ha megfigyeled leírtam a megoldást hol keresse a szarod szó meg a játék minõségét illeti.
A vége félreérthetõ volt mert a smily lemaradt a végérõl ezért bocs.
A GTR -re nem mondtam semmit... (én is azt nyomom) , GTR topicba meg ne küld mert nincs warezolás és törlik a beírását egybõl.Talán van egy warez gtr ott próbálkozz de a TRD2 topicba meg is találod ha keresed a megoldást mint már írtam..
Nos ennyit a basztatrásról. De mint látom megoldodott.
és akkor már tényleg elég lesz..
elmentem a GTR topicba, meg van beszélve, és akkor abba is fejeztük.. remélem..
csak az bántott engem hogy "szarod", meg a "colin4-et nem véletlenül adták nekem". na hát most😄D szólj hozzá😛
de túl van tárgyalva............
Csak ki szeretnék állni fistin mellett.
dl Voodoo: Ha te itt beszéled meg a Force Feedback problémádat - amiröl persze van topic - akkor te se baszogass más !!!!
fistin: Egyébként tényleg a GTR topicba érdeklõdj mert ott többet tudnak neked segíteni.
OFF
mit a faszt kell lebaszni??? faszkópé
nem lehet kipróbálni a játékot, vagy mi? ugyanis rallyfan vagyok, minden autós gammát ki szeretnéék próbálni, a ratyikon kívül! és sokan mondták, hogy nem olyan szar!
most ezé mit kell beszólni?
különben is a gtr nagyon is jó! szerintem elég jó vétel lenne! de mivel nincs pénzem rá, ezért megleszek én a törtel is..
na errõl ennyit.....
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
egyébként az NR2003 az valami eszméletlen jó! játszottam is vele, csak már nálam lejárt téma.. egy kis ff rá, aztán nagyon lehet élvezni. még azt meg is venném tán, de a TRD2-t nem fogom, mer nem ér nekem annyit
írj a Nascar topicba, hátha van még pár ember akivel össze tudtok állni és kintrõl hozatni
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF