20179
-
#10228 :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( -
atiwrc #10227 Sajnálom de nem lesz lada mod.
Jan1-én biztos nem. Elöször ugytünt meghalt a vinyomnak az a particiója ahol dolgozom, aztán reset után chekdisc megjavitotta, de egy másikat nem tudott, megsérült valami rendszerleiró táblázta vagymi.
Látom a particiót de valami raw fájlrendszernek irja és nem tudom használni. Találtam egy progit amivel helyre lehet állitani valószinüleg a fájlokat, de ahoz vennem kell egy uj vinyot ami már csak kedden lehetséges a leghamarabb
Az idegesitö az hogy 1. majdnem az összes munkám és a lada mod is odalett.
2. a 40GB-ból max 15 a játék (rbr,cmr2,racer) és a többiröl fogalmam sincs hogy mi.
Pár nagyobb film is van talán, ja jut eszembe az utolso film is az audi quattro story.......
Remélem mindent sikerül viszamentenem ami fontos -
#10226 myvidi -
#10225 az enyém is van ilyen jó :DD -
#10224 én is ezt nyúzom most:D jó kis gép -
#10223 Ez meg egy kegyetlenül jól összerakott video. -
#10222 Nekem még mindíg Ő az igazi rallygép! -
#10221 Már dobom is ki a kukába... -
#10220 Porsche 2002 Turbo AWD -
#10219 Köszönöm, letöltés folyamatban!
Remélem fog szuperálni... -
#10218 HSW -
Djemba #10217 WRC MÓD van hozzá? -
#10216 Nekem nem ez a verzió van meg, ezt honnan lehet letölteni? -
#10215 aha...kiválasztom aztán "install pack and mod"??? aztán meg "launch"?? -
atiwrc #10214 Igen felületet meg carpacket kell választanod.
-
#10213 és ezek a dolgok a játék indítása előtt beállíthatóak? vagyis hogy milyen pályákkal meg autokkal akarsz épp menni... -
atiwrc #10212 Az az RSRBR 4 És uj autó vagy pálya nincs benne.
Csak minden pálya havasban murvásban aszfaltosban.
A kocsik is csak azok vanank ami a bh-n is fenn van. Csak van ksimmilió fizika . PL clibol van s1600as a6os n2es és rallycroszos is. -
#10211 Ahoj!
Próbáltam... volna, de cseszett elindulni. A menü még megy, loading még van, de a pályára már nem rak be, helyette kigór a Vindózba! Ha valakinek elindult, megírhatná, hogy hogy vette rá! -
#10210 hi.
A hsw-ről letölthető a RSRBR Patch III.
Próbálta már vki ?
Állítólag hogy több mint 120 autót és 108 rally pályát tartalmaz. -
#10209 gonosz vagy! -
#10208 lol:D új focus:) havert má szétbassza itt az ideg, hogy-hogy a rákba mentem ennyivel jobb időt mint ő:D ő még nme tudja had idegeskedjen még
mentem egy karikát a 2006-os focussal aztán kicsréltem alatta a fizikát a 2003-éra:D LoL cirka 6mp-vel elhúztam és nem tud megelőzni
és ideges:DDDDD még nem mondom el neki -
Finkoo #10207 ne félj, mire eljut a cseh tournament módba, addigra a cseh kollégák lebutítják majd a fizikát, úgy mint a subarunál...
amúgy tényleg jól megy és nem csak erős, de jól kezelhető is...
-
Finkoo #10206 vagy a realreid, vagy a nicky grist... magyart nem ajánlanék, mert nincs normális minőségű... -
#10205 hát nem tom kiprócáltam focust, de kicsit kamu:D mert 5-6mp vel jobb időket megyek ezzel a focussal mint bármelyik másik autóval annyira azért nem jó a focus:D -
#10204 hali, egy olyan kérdésem lenne hogy: bevan téve a magyar navigátor hang, megyek a pályán és "lemarad" a navigátor, pl B2 100 B5 én már a B5-nél vagyok amikor ö még csak a B2-öt mondja. nem lehet valahogy kiküszöbölni ezt? a távolság lekérdezése is levan huzva taljesen.
esetleg más magyar navigátorhangot beletenni? ti használjátok valamelyiket? -
#10203 hüpp má töltöm is:D monjuk ladának akkor is jobban örűltem vólna:D -
#10202 Else' hiszem. Hüpp -
#10201 Megkaptuk karácsonyra a 2006-os Focus WRC-t
A BH-ról tölthető!
Ford Focus WRC 2006 -
#10200 valaki tud mondani egy linket ahol van bill.-hez beállítás?mert elromlottt a kormányom:S -
#10199 boldog karácsonyt mindenkinek, meg ladában gazdag újévet:D -
#10198 veniccdán -
#10197 Jan.1? :D:D:D!
Boldog Karácsonyt skacok! -
atiwrc #10196 Ahogy az egyik tanárom mondta "a mikulás bebaszott dec5-én este..." ,azért nem érkezett meg akkorra. De valeszeg tegnap este is kirugott a hámból mert a szánról leesve a ladám tetjén landolt :D :D
Ugyhogy keresek valami jobb postaszolgálatot, nem bizom a mikura :D
Kellemes ünnepeket mindekinek!!
-
#10195 xD ! -
#10194 énmeghogyegy ló megerőszakoljon(H) -
#10193 én meg ladát -
#10192 egy linket találtam ami működik:) -
Finkoo #10191 a bh-n a fórumban van a link ahonnan le lehet szedni, külön a fizika és külön a 3d modell... ha már nem működnek a linkek akkor így jártál... jó keresgélést... -
Új pályákat akarok -
#10189 :DD