Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

---------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------

(sosem tudom eldönteni, hol tartottam legutóbb az olvasásban. Így tudni fogom <#wow3>)
THX én is észrevettem utána csak nem tudom szerkezteni ugyebár a szöveget....
A "teljesen jó" CRC -s fizikán azért vitatkozhatnánk.
Jó fizika pl.: RBR és az Lfs.
(És én most fizikán a szimulációt (is) értettem).
Jó arcade fun fizika pedig: FlatOut.
Szerintem.
Alexease
De ha mar online es "rally-zas, terepezes", akkor ott a CRC ami hasonloan eleg jol "megy", hamarosan lesz DevKit, lehet konvertalni/gyartani hegyekbe az autokat, palyakat. Es mivel ott a szimulacio, fizika adott, a tobbi mar csak a jo beallitasok kerdese.
Bar ez egy kicsit reklam szagu volt, de nem annak szantam😊)))
De valoban a CRC-ben teljesen jo a fizika, es mivel fontosnak tartottak a MOD-olhatosagot, es ha jol tudom az autok parametereit is eleg korrekten lehet megadni-beallitani, ha "raszallnanak" nehanyan autokat es palyakat gyartani hozza, szerintem eleg jo online rally-s/terepes dolgokat lehetne osszehozni vele;P
Alexease
Raadasul, ha mar nem ghost lenne, akkor miert nincs utkozes meg tores😊) Kivannai sok mindent lehet, aztan mar csak gep kell ala es aki megcsinalja😊) Ahoz kepest, hogy eredetileg semmi sincs benne, mar ez is nagyszam, hogy valaki ezt megtudja csinalni😊
arty
de nem olyan gagyisztikus, mint a ghost 😊 nameg, eddig is egyszinü ghostokat üldöztem ....

Forza.

Breki33
Akkor nem tuod megkülönböztetni
arty
kár h nem mondjuk rendes áttetszõn látni a rendes kocsit 😞

Forza.

Breki33
már van ahol letölthetõ a rbrnet 3.0, én láttam annak a japó oldalnak a környékén (valamelyik belinkelt oldalon), ahonnan a focus06-ot ollóztam be, asszem legalább is...
Vilnius Fabrik Tuning Sport = VFTS, a lada gyári sportcélokra kifejlesztett rallyautója<#nezze><#taps>
WFTS=VFTS <#nezze>
Ezt adom 😄. Az a gyerek se ült még WFTS-be vagy csak egy "sima" Rally ladába....Az biztos hogy vinnék egy kört és lepetézne utána.Kiszálna a kocsiból azt a széles vigyórt az arcáról egy hétig nem tudná levakarni és erõsen nyáladzana arra a hörgésre mikor visszanyomja 3 ból 2 be a sofõr a váltót...És ez csak egy kis szelet a rally ladából mennyi minden van még.....ajajj 😄
arty
egyenlõre ott sem. majd az rbrnet3.0 fogja figyelni

Forza.

Eisenhower
kösze ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

semmi gond nem lesz vele, nem kell crackelni...
Eisenhower
hali. ujbol felraktam a gamest. az lenen a kérdésem felrakhatom az 1.2 patch-et van hozzá vmi crack vagy simán mûködni fog a "gyári" crackel is?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Tudja itt valaki, hogy figyeli-e a gumikopást a gáme, vagy csak az RBRneten?
Ennyi.
Hülyegyerekkel ne barátkozz! <#nyes>
fistin
hali!!!
köszöntelek a klubban!!<#taps><#fogmosas><#integet2>
el mondom azt is havernak hogy menjen ki, de csak azt mndja rá, hogy de hát szar az a rallye

Glpetyus
hi <#integet2>

<#wave><#nyes>
Üdv.! <#integet2>
pár hónapja csak olvasója vagyok a fórumnak, de úgy láttam, hogy jó a társaság, meg tudtam hozzátenni is a közöshöz, úgyhogy regisztráltam magam, remélem nem baj... amúgy nagy rallyfan vagyok, ladamán, meg ilyenek... salgókon nõttem fel, nem csoda, hogy megütött a benzingõz <#integet2>üdvözlet hát mindenkinek!
<#taps>
Glpetyus
Haverod egy <#lama>

pff passat? azzal mifelénk csak az ukrán határra járnak benzinért 😄
amúgy megy BMW is, Varga "cigány" Zoltán BMW M3.
jah, és ameddig nem megy ki rally-ra, vagy egy rallycross futamra, addig ne nagyon sírjon, mondd meg neki.
fistin
héj töki te új vagy nem? 😛

fistin
így van, de most mivel vágjak neki vissza? ezt nem érti meg!

talán egyszer bele kellene ülnie egybe és kipróbálnia... lehet, hogy egy 150 pacis zsigában leszarná a bokáját...<#alien>
fistin
halljátok, tom hogy ez nem az RBR-hez tartozik, de ha RBR-eztek, akkor szeretitek a rallyet is!
haver utálja a rallyet!! valamiért nagyon. mindig szitkozódik miatta, de különben a F1-et szereti, na mind1. és akkor az van, hogy állandóan szivat, hogy a rallye így, meg úgy... hogy vágjak neki vissza?? azzal jön, hogy mé nem indul VW Passat, mit lehet azokban a szar Ladákban szeretni, mer hogyha egy BMW menne, akkor jó van.. na, szal most szólj hozzá 😄

majd ha nem leszek ennbyire lusta, akkor megcsinálom. Mostanában csak levezetés képpen szoktam menni 2-3 szakaszt 😛
fistin
hát így van, de az egész pályán nagyon szar!!!
az octaviát bemásolom, akor egy exe fájlal kell külön elindítani, aztán ennél nincsen hang

arty
nem jobb: csak könnyebb

akit az a szint kielégít, az játszon azzal 😊

Forza.

Breki33
Akkor csak annál a kocsinál?

Próbáld ki a másik hangjával
a kédés jogos, nekem is ezt csinálja. rajtnál qrva szar 😛
Glpetyus
ökörállat

fistin
ahhhahahahaahhhaa

Akasztani kéne az ilyet.......
#7574 Te szerencsétlen, itt a Colin5 szentségtörésnek számít, aki igazi rallyt akar, az szerezzen be egy kormányt és RBR-t toljon, akinek meg jó az irreális, valóságtól elrugaszkodott irányítás, meg a billel szüttyögés, az tolja a Colint. Amúgy legutóljára rallys játékhoz a Colin2-höz volt annyi tuning cucc, mint most a RBR-hez. De te játsz csak a Colin5-tel... Ajánlanám még a NFSU2-t... <#banplz>
Met
akkor játsz azzal

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ÁjjLe BoBBi
aha.<#idiota><#idiota><#idiota><#taps><#banplz>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

filamester
elég szar irányítani ezt a játékot nektek nem?
Szerintem a Colin 2005 sokkal jobb!

Breki33
hardweres gyorsítás?
patch 1.02 ? talán...
fistin
na azt mondjátok meg nekem, hogy mér nincs hangja az Octaviának? berakom, elindítom, és nincs hangja, csak a co-drivernek, meg a reccsenéseknek, ja meg a váltónak asszem. jaja
na ez mé van?

F1C oldalt azért nem írtam mert több liga(+ a modok) fut és nem ismerem az összeset.
Szia.Örömmel látom hogy foglalkoztok ilyesmivel.Szerintem ha simulátor játékot kerestek akkor a GTR most a legnépszerübb a F1challangel együtt.GTR-bõl egy lant szerintem simán összelehetne hozni annyi emberke játszik vele és szerintem legtöbbjük szívesen el is menne.F1C-be már nem vagyok annyira otthon azt tudom hogy elég sokan tolják (én is).Ha érdekel a dolog (www.gtr-masters.hu) (bocs nem reklámnak szánom) Itt többet megtudhatsz a játékról.
arty
de. persze h azért megy ... wcg sux ezekután 😞

Forza.

vagy nem is EA game?<#fejvakaras><#nemtudom>