Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
(sosem tudom eldönteni, hol tartottam legutóbb az olvasásban. Így tudni fogom <#wow3>#wow3>)
THX én is észrevettem utána csak nem tudom szerkezteni ugyebár a szöveget....
A "teljesen jó" CRC -s fizikán azért vitatkozhatnánk.
Jó fizika pl.: RBR és az Lfs.
(És én most fizikán a szimulációt (is) értettem).
Jó arcade fun fizika pedig: FlatOut.
Szerintem.
Jó fizika pl.: RBR és az Lfs.
(És én most fizikán a szimulációt (is) értettem).
Jó arcade fun fizika pedig: FlatOut.
Szerintem.
De ha mar online es "rally-zas, terepezes", akkor ott a CRC ami hasonloan eleg jol "megy", hamarosan lesz DevKit, lehet konvertalni/gyartani hegyekbe az autokat, palyakat. Es mivel ott a szimulacio, fizika adott, a tobbi mar csak a jo beallitasok kerdese.
Bar ez egy kicsit reklam szagu volt, de nem annak szantam😊)))
De valoban a CRC-ben teljesen jo a fizika, es mivel fontosnak tartottak a MOD-olhatosagot, es ha jol tudom az autok parametereit is eleg korrekten lehet megadni-beallitani, ha "raszallnanak" nehanyan autokat es palyakat gyartani hozza, szerintem eleg jo online rally-s/terepes dolgokat lehetne osszehozni vele;P
Bar ez egy kicsit reklam szagu volt, de nem annak szantam😊)))
De valoban a CRC-ben teljesen jo a fizika, es mivel fontosnak tartottak a MOD-olhatosagot, es ha jol tudom az autok parametereit is eleg korrekten lehet megadni-beallitani, ha "raszallnanak" nehanyan autokat es palyakat gyartani hozza, szerintem eleg jo online rally-s/terepes dolgokat lehetne osszehozni vele;P
Raadasul, ha mar nem ghost lenne, akkor miert nincs utkozes meg tores😊) Kivannai sok mindent lehet, aztan mar csak gep kell ala es aki megcsinalja😊) Ahoz kepest, hogy eredetileg semmi sincs benne, mar ez is nagyszam, hogy valaki ezt megtudja csinalni😊
de nem olyan gagyisztikus, mint a ghost 😊 nameg, eddig is egyszinü ghostokat üldöztem ....
Forza.
már van ahol letölthetõ a rbrnet 3.0, én láttam annak a japó oldalnak a környékén (valamelyik belinkelt oldalon), ahonnan a focus06-ot ollóztam be, asszem legalább is...
már van ahol letölthetõ a rbrnet 3.0, én láttam annak a japó oldalnak a környékén (valamelyik belinkelt oldalon), ahonnan a focus06-ot ollóztam be, asszem legalább is...
Vilnius Fabrik Tuning Sport = VFTS, a lada gyári sportcélokra kifejlesztett rallyautója<#nezze>#nezze><#taps>#taps>
WFTS=VFTS <#nezze>#nezze>
Ezt adom 😄. Az a gyerek se ült még WFTS-be vagy csak egy "sima" Rally ladába....Az biztos hogy vinnék egy kört és lepetézne utána.Kiszálna a kocsiból azt a széles vigyórt az arcáról egy hétig nem tudná levakarni és erõsen nyáladzana arra a hörgésre mikor visszanyomja 3 ból 2 be a sofõr a váltót...És ez csak egy kis szelet a rally ladából mennyi minden van még.....ajajj 😄
semmi gond nem lesz vele, nem kell crackelni...
hali. ujbol felraktam a gamest. az lenen a kérdésem felrakhatom az 1.2 patch-et van hozzá vmi crack vagy simán mûködni fog a "gyári" crackel is?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Tudja itt valaki, hogy figyeli-e a gumikopást a gáme, vagy csak az RBRneten?
Ennyi.
Ennyi.
Hülyegyerekkel ne barátkozz! <#nyes>#nyes>
hali!!!
köszöntelek a klubban!!<#taps>#taps><#fogmosas>#fogmosas><#integet2>#integet2>
el mondom azt is havernak hogy menjen ki, de csak azt mndja rá, hogy de hát szar az a rallye
köszöntelek a klubban!!<#taps>#taps><#fogmosas>#fogmosas><#integet2>#integet2>
el mondom azt is havernak hogy menjen ki, de csak azt mndja rá, hogy de hát szar az a rallye
<#wave>#wave><#nyes>#nyes>
Üdv.! <#integet2>#integet2>
pár hónapja csak olvasója vagyok a fórumnak, de úgy láttam, hogy jó a társaság, meg tudtam hozzátenni is a közöshöz, úgyhogy regisztráltam magam, remélem nem baj... amúgy nagy rallyfan vagyok, ladamán, meg ilyenek... salgókon nõttem fel, nem csoda, hogy megütött a benzingõz <#integet2>#integet2>üdvözlet hát mindenkinek!
<#taps>#taps>
pff passat? azzal mifelénk csak az ukrán határra járnak benzinért 😄
amúgy megy BMW is, Varga "cigány" Zoltán BMW M3.
jah, és ameddig nem megy ki rally-ra, vagy egy rallycross futamra, addig ne nagyon sírjon, mondd meg neki.
amúgy megy BMW is, Varga "cigány" Zoltán BMW M3.
jah, és ameddig nem megy ki rally-ra, vagy egy rallycross futamra, addig ne nagyon sírjon, mondd meg neki.
talán egyszer bele kellene ülnie egybe és kipróbálnia... lehet, hogy egy 150 pacis zsigában leszarná a bokáját...<#alien>#alien>

halljátok, tom hogy ez nem az RBR-hez tartozik, de ha RBR-eztek, akkor szeretitek a rallyet is!
haver utálja a rallyet!! valamiért nagyon. mindig szitkozódik miatta, de különben a F1-et szereti, na mind1. és akkor az van, hogy állandóan szivat, hogy a rallye így, meg úgy... hogy vágjak neki vissza?? azzal jön, hogy mé nem indul VW Passat, mit lehet azokban a szar Ladákban szeretni, mer hogyha egy BMW menne, akkor jó van.. na, szal most szólj hozzá 😄
haver utálja a rallyet!! valamiért nagyon. mindig szitkozódik miatta, de különben a F1-et szereti, na mind1. és akkor az van, hogy állandóan szivat, hogy a rallye így, meg úgy... hogy vágjak neki vissza?? azzal jön, hogy mé nem indul VW Passat, mit lehet azokban a szar Ladákban szeretni, mer hogyha egy BMW menne, akkor jó van.. na, szal most szólj hozzá 😄
majd ha nem leszek ennbyire lusta, akkor megcsinálom. Mostanában csak levezetés képpen szoktam menni 2-3 szakaszt 😛
hát így van, de az egész pályán nagyon szar!!!
az octaviát bemásolom, akor egy exe fájlal kell külön elindítani, aztán ennél nincsen hang
az octaviát bemásolom, akor egy exe fájlal kell külön elindítani, aztán ennél nincsen hang
a kédés jogos, nekem is ezt csinálja. rajtnál qrva szar 😛
Akasztani kéne az ilyet.......
#7574 Te szerencsétlen, itt a Colin5 szentségtörésnek számít, aki igazi rallyt akar, az szerezzen be egy kormányt és RBR-t toljon, akinek meg jó az irreális, valóságtól elrugaszkodott irányítás, meg a billel szüttyögés, az tolja a Colint. Amúgy legutóljára rallys játékhoz a Colin2-höz volt annyi tuning cucc, mint most a RBR-hez. De te játsz csak a Colin5-tel... Ajánlanám még a NFSU2-t... <#banplz>#banplz>
aha.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
patch 1.02 ? talán...
na azt mondjátok meg nekem, hogy mér nincs hangja az Octaviának? berakom, elindítom, és nincs hangja, csak a co-drivernek, meg a reccsenéseknek, ja meg a váltónak asszem. jaja
na ez mé van?
na ez mé van?
F1C oldalt azért nem írtam mert több liga(+ a modok) fut és nem ismerem az összeset.
Szia.Örömmel látom hogy foglalkoztok ilyesmivel.Szerintem ha simulátor játékot kerestek akkor a GTR most a legnépszerübb a F1challangel együtt.GTR-bõl egy lant szerintem simán összelehetne hozni annyi emberke játszik vele és szerintem legtöbbjük szívesen el is menne.F1C-be már nem vagyok annyira otthon azt tudom hogy elég sokan tolják (én is).Ha érdekel a dolog (www.gtr-masters.hu) (bocs nem reklámnak szánom) Itt többet megtudhatsz a játékról.
vagy nem is EA game?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>