Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
aszfalton meg fogom majd nézni én is, mert kiváncsi vagyok...anno nem sokat mentem az aszfalton mert ott nekem nem jött be annyira az irányítás, pedig volt 1-2 jó idõm...

...de pl. most hétvégén néztem a Korzika Rally-t, és mit ne mondjak nagyon keményen mentek, és iszonyatosan tapadtak a verdák, pedig aztán Õk elküldik a határig a kocsikat...szal ez az arcade feeling lehet csak elsõre fura, ha nagyon keményen nyomsz egy szakaszt (begyakorolva) akkor már nem lesz olyan könnyû gyors, hibátlan távot menni...majd lecsekkolom...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
lehet...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Omlás
Nah én is betesztelgettem a mod-ot mit ne mondjak eléggé odabasz!
Véleményem az mivel fõleg murván tesztelgettem hogy sokkal kezelhetõbb a verda ez talán részben a beálítás miatt is van sõt tuti (skodával toltam)de érezni az autó súlyát és nem akar olyan könyen leesni az útról jóval látványosabban is tudok menni és eközben nem vesztek anyi idõt és nincs anyi kockázat mint a gyári fizikával.Mondjuk lehet az is hogy eccerûen nekünk páronknak volt túlontúl is reális a gyári fizika de az tény hogy így sokkal élvezhetõbb lett a játék számomra!

Aszfaltos tapasztalat: Nemtudom kicsit mintha sok lenne jóval vezethetõbb a verda de ha fogalmazhatok így (nem negatív vélemény csak észrevétel) kicsit mintha "Arcadosabb" lenne az aszfaltos pályán való közlekedés kicsit nekem olyan Colin fílingje volt ami nem rossz csak az RBR után kicsit szokatlan!Szal lehet az aszfaltoon lehetne még kicsit változtani!De ezt döntse el a készítõ!

Mindenesetre csak így továbbb!!!!!
Már csak ez a mod után egy VFTS kellene a játékba és akkor nem lenne több kívánságom az RBR-el kapcsolatban 😊)

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

nesto
alaplapi hangkártyám van, és egy kormányom, amit nemtudok használni, ugyanis a régi gépembõl nem átszerelhetõ a game-port, ugyanis a mostani proci celeron és ez igy nemmükszik együtt.Valami olcsó hangkártyát ha veszek azzal megoldódik a hangakadás és a kormány problémám is.Ha minden igaz.
igaz?<#conf><#schmoll2>

JuanG
<#eljen>

JuanG
tudtommal nem 😞((...pedig jó lenne, fõleg az, hogy a replay-ben a cockpitnézet is tök statikus (nem remeg/mozog)...

JuanG
ja, próbáltam murvás setupot belõni...hosszabb rugóút, kisebb rugóerõ, kevesebb keréknyomás, stb...amúgy az alap gravel setupot a Skoda-hoz lõttem be, és azt másoltam be a többi autó alá is, szal azokhoz nem biztos hogy a legjobb

akkor majd jól letesztelem én is hétvégén 😊
JuanG
hát igen, legalábbis úgy igyekeztem módosítani...

Kaszi46
a visszajátjásban elõ lehet csalogatni valahogy a navigátorhangot és a "dashboard"-ot?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
közben gondolkoztam, és arra jöttem rá, hogy igazából nemis mérvadó az, amit mondok. A sima rbr-t csak alapsetuppal játszottam eddig, szóval nemtudom eldönteni, hogy egy jó setuppal mennyivel jobb tapadást lehet elérni. A massmodban meg az alapsetup is meg van változtatva ami akár eredményezheti a fizika módosítása mellett a jobb tapadást.

*Posse*T.W.D*

hmm. akkor elvileg ezzel a módosítással közelebb áll a valósághoz a paripa viselkedése?
JuanG
meglátjuk-meglátjuk

JuanG
thxa!!!...info tárolva 😊...amúgy én is próbáltam úgy csinálni hogy ne legyek gyorsabb, de asszem ez nem fog összejönni, de talán kis csúszás még belefér...majd meglátjuk

Kaszi46
Én tegnap este óta nyúzom, csak emiatt poroltam le az rbr-t(nem volt idõm annyit gyakorolni hogy élvezetes legyen vele játszani), és azt kell hogy mondjam nagyon tetszik!kapásbol javultam ahol kiprobáltam. de nem is ez a lényeg, sokkal játszhatóbb lett az egész. Ráálltam egy pályára és nyomatam 5 karikat mododdal, majd ötöt alappal, és minden alkalommal meggyõzött amikor a massmod került terítékre!

szóval gratula!!!!!
egyenlõre azt még nemtudom eldönteni hogy tulságosan tapad e murván( vagy álatlánosságban az egész), néha van ilyen érzésem. lehet egy leheletnyit érdemes lenne rajta mídosítani ezirányban, de jó lenne ha vmi tapasztaltabb rallyfan is kipróbálná😊

lényeg a lényeg, nálam marad fent rbr, és a modod is😊 sõt viszem gyorsan 2 havernak is😊

*Posse*T.W.D*

JuanG
általában véve gyorsabb leszel tõle, de a lényeg hogy sztem élvezetesebb/reálisabb...mondjuk várom a visszajelzéseket, véleményeket, és lehet majd még változtatok rajta...meg pl. aszfalton nem néztem még...

nem próbáltam még ki, kormányom nincs otthon jelenleg, majd holnap hazahozom. jah, a lényeg: kb. mennyi idõveszteséget eredményez ez a grav változtatás? vagy esetlegesen javítani is lehet ezzel a beállításal az idõkön?
JuanG
köszi!! persze nem az a lényeg hogy gyorsabb vagy, hanem az hogy miért...valóban alapból kicsit légiesek voltak a járgányok, ezen akartam javítani 😊))

Omlás
Nem valszinû mivel nemrég készültek el vele haveromék jelenleg is tesztelgetik de már használható!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Kaszi46
blackhole on találtam 2 magyar navigátorhang peccset is. ezek közül egyiksem az amit te töltenél fel? 1ik másik

*Posse*T.W.D*

Omlás
nekem az az ucso ami megvan <#vigyor2><#vigyor3>

Kaszi46
ok kösz

*Posse*T.W.D*

Omlás
tudtommal asszem igen.

Kaszi46
1.2 az ucsco peccs a játékhoz ugye?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ok akkor várom még ma a linket😊)<#ravasz1><#email>

*Posse*T.W.D*

Omlás
ok akkor összecsomizom és feltöltöm majd dobok egy linket!Lehet csak holnap du mer reggel nekem sajna Suliféleség :S csak du érek haza !De akkor majd adom a linket!

Omlás
Amúgy 1 verda van amit kicsit hiányolok ebbõl az perfekt gaméból és az a LADA VFTS 😞 mekkora fíling lene máááááár 😊!

Kaszi46
van😊

*Posse*T.W.D*

Omlás
Üdv mindenki!Haveromék megcsinálták a magyar navigátor hangokat ha van rá igény feldobhatom valahova és közzétehetjük!Persze ha van rá igény!

lac coo
A mester vezet !!!!<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hát ezt szerintem szuperul megcsináltad.Most olyan idoket érek el mint még soha.Nagyon jó lett az autok fizikája.Szerintem ez nagyon kellet mer nagyondobálta a kocsikat szerintem nagyon pattogtak az autók .Koszi
Met
nem jösz a bajnokságba? megalapíthatnánk a HNR rally egyesületet😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
alaplapi hangkártyával némelyik játék akad, erre nincs patch

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

JuanG
ezért írtam hogy a TXT-t olvassák el, amúgy könnyû visszatenni az eredeti fizikát...

ez mind szép és jó, de csak az szedje le, aki nem akar online versenyezni, mert elég sok helyrõl ki fogják dobálni a módosított fizika miatt... egyébként szerintem is jobb lenne az autók súlyát növelni, de sajna egyik bajnokságban sem elfogadott a módosított pályafizika...
nesto
én leszedem, de csak a subaru STI WRC 2005 miatt😊

JuanG
ja, a link:

link

JuanG
Elkészült a tesztmod-om az RBR-hez!!! Akinek van kedve tesztelni az szedje le! ...TXT-t elolvasni!!!

Tartalom:

1. Új autók:

- Skoda Octavia WRC, készítette: NOMIS (a játékban a Toyota Corolla helyett kell választani)
- Peugeot 307 WRC, készítette: Avio (a játékban a Peugeot 206 helyett kell választani)
- Ford Focus WRC 2001, készítette: eddy3spain (a játékban az MG ZR helyett kell választani)
- Subaru STI WRC 2005, készítette: Go3 (a játékban az alap Subaru helyett kell választani)

2. Új fizika az összes autóhoz, igyekeztem a tömegérzetet megnövelni (gravitáció + kocsi súlya/tömege), hogy az egész reálisabb legyen.

3. Új Cockpit (internal) nézet az autókhoz.

4. Új alap (default) gravel setup minden autóhoz.

nesto
<#wilting>
igen.(+-Realtek AC'97 Audio)
Ezekhez kell nyulkálni? Aszittem egyszerüen felrakok egy patch-t és kész...

Metwork
alaplapi hangkártyád van?

I will use google before asking stupid questions.

nesto
látom nemcsak nekem gond, de pl visszaszámlálásnál a hang irtoan akadozik és néha még a játékban is nyom be egykét fura morajt.Ez persze nem motorzaj.Szóval ha valami patch-et tudnátok javasolni az jo lenne.
Thx all

Valóban emlékeztet rá. Ezek a lámpák viszont gyilkosak.

nekem olyan SEAT-os :S
Keresd a készítõt vagy nézd meg az õ weboldalán <#vigyor2>
Kicsit még segítek is: link

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Metwork
most rajzolhatom át a festésem<#duma>

I will use google before asking stupid questions.

JuanG
hát nem tudom...

JuanG
beállítottam magamnak a Subaru05, Skoda, Ford cockpiteket:

rbr cockpit bemutató

JuanG
erre már nem emlékszem 😊))...én anno 1szer megcsináltam a rally school-t, azóta a profil el van mentve 😊))

melorin
Huándzsí, ennél van 1*Ü-bb módszer is:
Készítesz egy új profilt ilyen névvel: MULLIGATAWNY
És minden elérhetõ lesz.

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

JuanG
egy konkrét segítség:

unlocker