20179
-
#10792 HEtvegen gyorsulasin is ott volt!! :)) -
ezekbe itten-e :D -
#10790 ladába turbó -
#10789 mármint melyik új ladát?én lada moddal játszok betonon már tudok vele menni nagyából hóba nincs rajta kerék murva meg nem nagyon megy még -
Tes Parker #10788 Csövi Srácok!Próbáltátok az új Ladát?Nekem kicsit furcsa,hogy nincs benne turbó szerintem egy kicsit nehézkesen húzza ki amgát a kanyarokból. -
#10787 ha a te én vagyok akkor még nem próbáltam:) elvagyok singleplayerben egy ideig:) max ha sg-sek között lesznek versenyk azokra elmegyek:) jobb magyarokkal csapatni:) -
#10786 te tudod hogy lehet használni a RBRnet-et???? -
#10785 a lada:) mármint a régi ladák kockák voltak(de így jó) és ezért írtam vagy te nem látod ezen aképen a kockamultat?! :D -
#10784 ki a kocka ??????? -
#10783 tiszta kocka mesziről is felismerem :)) -
#10782 ok
kösz :)
-
GPx8 #10781 Lada...
-
Finkoo #10780 ha nálad itt tart a tudomány, hogy festő progi, akkor inkább ne fogj hozzá...
photoshop + dds plugin
aztán nehogy kérdezz letöltési linket, mert agymenést kapok... -
#10779 ráraktam hrc mod-ra lada modot:D úgy indult hogy látom hogy a négy kerék fekszik az útón,útána meg vagy 170-el mentem egy helyben:D aztán töröltem physic mappákat és most működik,néha tök jól fordultam betonon :)) -
#10778 photoshop de kell hozzá vmi plugin vagy valamilyen program amivel át tudod festeni vagyis gtl-ben meg gtr2-ben így van... -
#10777 valaki tud valami festő progit????
ha valaki tud akkor írja le a nevét vagy valami linket!!!!!!!!
alőre is kösz!!!! -
#10776 köszi
és van kormányom
de én is arra gondoltam hogy tegyem újra :( -
#10775 vegyél kormányT:O -
#10774 rakd újra játékot ha nem csináltál biztonsági másolatot a felülírott fájlokról de ezt írja is a readme -
#10773 hogyan lehet letörölni a ladamod-ot????
jó csak nem bírok ellenkormányozni:(
pedig tok driftelni meg ellenkormányozni de ladával nem megy :(
HELP ME
-
Roman Pearce #10772 Mért nem rezeg a kormány????? -
#10771 De hogy a tiedre is reagaljak, aztan ha mazlista vagy, vagy igen kocka, vagy tehetsges es meg sok jelzot mondhatnank, akkor elered azt, hogy egy interntes meccs alatt, ahol nincs ujrakezdes siman elsore vegigmesz ugy, ahogy otthon egyedul betanulad, elsore ugy tunik spontan csinalta a srac, de meg ki is derulhet, hogy o a legnagyobb kocka :) -
#10770 tokeltessegre fejleszteni valamit, hogy hogy mi a jo benne a vegeredmeny :) Persze en is ismeretlen parti vagyok, mint ahogy irtam.
szerintem az egyik legjobb onismeret, onuralom stb stb fejleszto dolog a foldon, persze aki nem tori szet a gepet a masodik probalkozas utan.
Aki Bachot jatszik zongoran, az se csinal mast igazan, gyakorol gyakorol es meg szazszor leirhatnam, hogy gyakorol.
Eltunik a feluletesseg es izig-verig ismered minden porcikajat a palyanak. Bar itt sajna, neha koszono viszonyban sincs a grafika es az utviszony egymassal.
Amugy az uj test drive miatt vettem kormanyt barmilyen szegyenteljes dolog, bar arkad es egyszeru, de igen jo hangulata van. Csak az a baj egy kis richard utan szetunom magam abban a jatekban, de lesz ez meg igyse remelhetoleg :) -
#10769 hogy kell használni a RBRnet-et????? -
#10768 Abban szerinted mi élvezet van, hogy egy szakaszt addig gyakorolsz amíg hibátlanul végigviszed? Egy kis hibára rögtön újrakezded aztán feltöltöd valahova az idődet és kész.
Ezt ne keverd össze a gyakorlással mert ez nem az, ezt hotlapozásnak hívják.
Ki a jobb sofőr?
Ezt online futamokkal lehet "eldönteni" ahol nincs mód újrakezdésre egy kis hiba után. Ezért volt jó a cseh, de most nem működik, fizetős lesz valamilyen formában. Ott van még az olasz oldal, de most az sem megy, a banner linkjéről tovább lehet menni oda is, mint ahogy mindenhova.
Online játék talán egyedül az rbrnet de az nem rakja ki az időket egy oldalra.
Talán hamarosan lesz pálya szerkesztő, mint ahogy tervbe van véve egy magyar plugin a cseh helyett.
Útfelület módosítások most is vannak, havas francia, havas pálya helyett murva. De ez nem ugyan az mintha egy teljesen új pálya lenne.
-
#10767 vagy nem csak esős meg sima időjárás, hanem keverékek, hatások az úton. (O
vagy simán ladamód bajnokság:D -
#10766 Azert egy angol zaszlot felismerhetnel amire, ha rakattintasz, maris mas a helyzet az oldalon, de anelkul is elboldogul az ember ott ha akar... -
#10765 "Legjobb köridők: mint írtam (ezekszerint feleslegesen) nincs értelme azokat nézni mert az egész arról szól, hogy betanulják az a szakaszt és hiba nélkül letolják, egyszerűen nem reális idők."
Fejbol nem tudom pontosan mondjuk, hogy 36 palya van a jatekban, aki harom eve, de akar csak par honapja nyomja, azert eleg konnyen megjegyzi mar oket. Mondjuk haverom megmutatta, a rally scool palyan, hogy kell 2:14-et menni, abban mar tenyleg nem sok elvezet volt egy halando szamara, bar most mar akar en is utana tudnam csinalni, mert lattam a "trukkoket".
Na de visszaterve arra amiert belekezdtem mondokamba, ha csak forditott palyak, esetleg mas talaju palya az ossz-vissz modositas igy harom ev utan, akkor mirol szol a jatek szerinted, ha nem arrol ki tudja jobban a palyakat ? Leszamitva azt, hogy az illeto benaz el egy-egy kanyart.
Bar le a kalappal az elott aki hibatlanul "letol" egy mondjuk 5 perces palyat, de akar egy harom perceset is, az igazan tudataban van annak, mikor merre mozognak a vegtagjai, es meg egyszerre is tudja koordinalni oket :)
Ha nem igy, akkor hogyan hasonlitanad ossze, hogy ki a jobb sofor ?
Kellene valami randomgenerator, ami dobalja veletlenszeruen, a balra jobbra kanyarokat, ugy lenne tenyleg igazi moka :)
-
#10764 Az egész arról szól, hogy megnézitek az utolsó hsz-t, észrevesztek benne valami érdekeset és nem ám visszaolvastok, hogy mi a f@szról pofázunk, neeeem. "Az mi?"
Na utóljára a gyengébbek kedvéért leírom.
Massmod: módosított fizika az alap autókhoz, hatása, nem pattog, csúszkál annyira az autó
Legjobb köridők: mint írtam (ezekszerint feleslegesen) nincs értelme azokat nézni mert az egész arról szól, hogy betanulják az a szakaszt és hiba nélkül letolják, egyszerűen nem reális idők.
2 oldal volt a cseheké és a svédeké, EGYIK SE MEGY MÁR és bármilyen meglepő angol nyelvű oldalak voltak. A cseh majd valamilyen formában újra indul.
Tegyétek be a topicot a kedvencekbe és nem maradtok le semmiről. -
#10763 szerencsere ertek sveduul is meg csehul KIBASZOTUL.ddd
és kibaszot nehez let vona bepötyögni a linket, ahejet hogy ezt beirtad, mi? -
#10762 széria
a szuperennes közel á-s -
#10761 nem vagyok túl nagy rallyguru tehát a kérdés:a grn-es kocsik milyen erősek? -
#10760 nah én lehet megértettem: a massmod-ban vannak kocsik amiknek más afizikájuk ugye?ugyan úgy mint pl hrc mod-ban -
#10759 Köszi, szimpatikus srác vagy... -
#10758 #10727 #10732
ha nem nehéz visszaolvasni akkor miért nem teszed? -
#10757 Nem nehéz visszaolvasni, de én arra voltam kíváncsi hogy mit tartalmaz ez a mod? -
#10756 5 kib@szott hsz-t kellett volna visszaolvasnod... -
#10755 holvannak fent a legjobb idők? -
#10754 nemtud valaki egy EVO6-ost csinálni vagy nézni??mert nekem a T. Makinen EVO6-osa van de nem valami jó!!!úgyhogy ha valaki segít kösz!! -
#10753 igen ezzel probalkoztam meg.
http://www.swedishsimracers.com/index.php?page=english
na mind1, azert koszi.