Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazzeg a patogás ellen nemlehet mit tenni? 100 alatt orrbukfencet csinál a kocsi hát miez szimulátor ?😊

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

b-type
Kell lennie egy leírásnak hozzá.
ott van minden.
Mivel én is szöszöltem vele, ezért leírom hogy lett végül.
Megnézed van-e Audio mappád az RBR könyvtárban, és azt is hogy van-e Audio.dat fájlod.
Ha van, akkor valszeg megpróbáltál már feltenni egy soundmod-ot, vagy más hangcuccot. (nekem egy olyan volt ami rendesen átbuzerálta, ezért nem akart müködni a Magyar navhang)
Na szal úgy csináltam hogy ezt kiraktam asztalra (vagy csak betömöríted, mindegy)
és kicsomagoltam az audio.dat-ot egy dattool progival.
Ekkor van egy audio mappád, ez pedig felülírod a Magyar navhangos cuccal.
Ha gondolod nézz bele, akkor egyértelmübb lesz, hogy mit hová akar rakni.
Ha megvan akkor vedd ki az audio.dat-ot, rakd ki asztalra, rakd félre, mindegy, csak ne legyen a játék könyvtárában.
és így már müködnie kell.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Glpetyus
ehhh..

üdv....

a magyar navigátor hangot szeretném feltenni de elakadtam de rendesen.
Vki le tudná irni pontosan mit kell csinálni ?

Thx...
arty
vezess ovatosabban 😊

Forza.

honnan? nincs valami patch?

nesto
valami cink van a játékkal.Eddig szépen futott közepes grafikával, de közbejött egy windows install.A játék természetesen fentmaradt mert ketté van osztva a vinyó, de most hogy uj lett a windows egyszerüen nem akar jo lenni a játék.640*480ba is akadozik, és már ujrainstaláltam de még mostse jo.Mi a bánatot kell ilyenkor tenni??<#help><#wilting><#dumcsi>

Zetorg
1.1-es teljes verziót töltsd le.

felraktam a játékot a minap. 1.02 pech el, meg magyarositást hozzá, de iszonyuan idegesit ez az "auto patogás" mintha kicsi lenne a gravitácio és igy könyen borul a kocsi. nincs ellene valami orvosság? esetleg ujabb javitás?: valami..!?!?!????!?

Glpetyus

Felraktam JuanG massmodját + peccset,de úgyis fagy a Focusnál.... <#wilting><#zavart2><#kuss><#idiota>
Valamiért nagyon nem akar engem ez a focus <#wilting>

Met
meg ebbõl se ártana egy jobb felbontású😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
kéne ilyen kép a hátuljáról is

b-type
az amit letöltöttél, az mondjuk a v1.0-as massmod, Juan csinált hozzá egy kis patch-et, ez a 1.1 update, és felrakott egy olyan verziót ami full-os, azaz ha az letöltöd akkor már az umond 1.1-es verziót raktad rá az RBR-ra.

Amennyire én tudom az 1.1 csak abban különbözik az alap 1.0-tól, hogy az autóválasztásnál már látod az új autók képét, tehát a Toyo' Corolla-ra települt Skoda Octavia-nál a Skoda képét fogod látni, nem a Toyo'-ét.
detto Peugeot 307, és Focus..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Most mit tartalmaz 1.1-es teljes verzió vagy most az patch1.1 mit javít.Es a teljes miéert 44 MB,mert én egy massmodot letoltottem már amivel elégedett voltam,de most ez a két verzio mi akar lenni?
JuanG
jah 😊...nem akartam minden kocsihoz külön alap setupot csinálni, azt csináljon mindenki maga 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Kár.
Szvsz. az alapbeállításoknál a Focus-nak nagyon fent van a hátulja.
Úgy tûnik, hogy csak a Skodával foglalkoztál behatóan! 😊
Köszönöm! Jön is lefelé 350k-val. 😉

JuanG
Megoldható, hogy a menüképekben a technikai információk és az autók nevei is korrektek legyenek?

...na ezt még nem tudom...de valószínû hogy nem, mert akik ezeket a kocsikat csinálták, azok se oldották ezt meg, csak a menüképek berakását!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
"alul ráböksz a FREE-re, és a következõ oldal alján megvárod míg visszaszámol és megjelenik a link..."

EZ NEM IS KELL, AZ EGY MÁSIK FAJTA....

JuanG
ezt próbáld meg:

yousendit - massmod

alul ráböksz a FREE-re, és a következõ oldal alján megvárod míg visszaszámol és megjelenik a link...

Hi!
Kipróbáltam a mod-ot, nekem is tetszik. (Sõt, a Focus is rendesen mûködik!)
Megoldható, hogy a menüképekben a technikai információk és az autók nevei is korrektek legyenek?
Sem a link nem megy, sem az oldalad nem jön be. Korábban pedig már jártam ott több alkalommal is. Valami más lesz a gond, ami a szolgálatómmal kapcsolatos.

JuanG
és ha az oldalamról próbálod?

http://juanracing.hq.hu

a lap alján vannak a mod cuccok...

JuanG
pedig mindenkinek lejött 😞((

amúgy kész az 1.1-es patch:
patch1.1

Teljes 1.1 -es:
1.1-es teljes verzió

Tartalom

- Új menüképek: mivel sokaknak problémás a splash.dat-ot editálni, ezért megcsináltam, így csak be kell másolni. Persze elõtte az eredeti "splash.dat"-ot mentsük le!!!
- Focus fizika javítva!!!

Továbbra sem kóser. Sem mentés másként módszerrel, sem letöltés managerrel.

b-type
thxa 😊
és hmpff...bocsesz a hülye kérdésért..<#miaz>
rákerestem RBR soundmod hdi-ként de nem dobott rá linket..😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG

JuanG
próbáltam ezt a sound mod-ot, de nálam nem szolt jól, meg kicsit zavaró a lassításkor a "fütyülés", fõleg külsõ TV nézetbõl...mondjuk nekem alap PCI Soundblaster 128 vagy milyen hangkarim van, szal semmi komoly...

b-type
kira'
Honnan van a hdi-s soundmod?

Glpetyus

<#felkialtas>
Ez eszméletlen komoly 😮

Glpetyus

<#wow2><#worship><#worship>

Glpetyus

hú,mennyi új hsz.... :o)

Omlás
Nah nyomtam még párat aszfalton és van benne valami amit mondtál az 5. karika után már nemigen tûnt arcadosnak az irányítás!Szal csak is pozitívan tudok nyilatkozni a mod-ról!Grat és csak így tovább!

más téma A magyar hangok amiket ígértem még kicsit váratnak magukra haver azt mondta amíg nincs késsz addig ne töltsem fel 😞!talán jövõhét végére végeznek a javítgatással tömörítgetéssel vágással!Amint van valami jelzem itt! Valaki esetleg nemtudja nem szándékozik valaki gyártani egy VFTS-t a gaméhoz ??? 😊)))))

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Okés, próbálkozom.

JuanG
de ha nem megy akkor próbáld holnap...

JuanG
nekem jó...

Már nem mûködik a link? Nekem sajnos nem megy.

JuanG
megjegyzés: remélem azért senki se küld idõket az RBR-Rankra ezzel a massmod-al, mert le fog bukni és égni fog mint az apró fa <#ravasz1>...szal RBR-Rankra EREDETI idõket!

JuanG
közben megtaláltam 😊

Met

JuanG
hol is az oldal? (pedig megvolt)...

Met
igyekezz mert szombaton kezdõdik!

JuanG
ha jól veszem ki síma AD PCM codec-el van, ami nekem is kéne legyen <#szomoru1>

JuanG
jah...mivel kódoltad a hangot? AC3, MP3???

Kaszi46
lol, pont a lényeg😞

*Posse*T.W.D*

JuanG
kösz!!! Reméltem hogy nem csak nekem tetszik majd...

JuanG
amúgy klassz!!! 😊

JuanG
nálam nincs hang a videóban 😞((

Kaszi46
Próbáltátok már az RBR_soundmod_hdi- hangmodositást?? eléggé meggyõzõ!!

RBR1.2+Soundmode hdi+massmode+hunnav(a vidijot kizárolag a hang miatt készítettem és a fraps miatt be is volt lassulva, szal nemröhögni hogy megyek a pályán😊)

*Posse*T.W.D*

Gratula Gratula a mod-hoz.Szuper