Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
ott van minden.
Mivel én is szöszöltem vele, ezért leírom hogy lett végül.
Megnézed van-e Audio mappád az RBR könyvtárban, és azt is hogy van-e Audio.dat fájlod.
Ha van, akkor valszeg megpróbáltál már feltenni egy soundmod-ot, vagy más hangcuccot. (nekem egy olyan volt ami rendesen átbuzerálta, ezért nem akart müködni a Magyar navhang)
Na szal úgy csináltam hogy ezt kiraktam asztalra (vagy csak betömöríted, mindegy)
és kicsomagoltam az audio.dat-ot egy dattool progival.
Ekkor van egy audio mappád, ez pedig felülírod a Magyar navhangos cuccal.
Ha gondolod nézz bele, akkor egyértelmübb lesz, hogy mit hová akar rakni.
Ha megvan akkor vedd ki az audio.dat-ot, rakd ki asztalra, rakd félre, mindegy, csak ne legyen a játék könyvtárában.
és így már müködnie kell.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
a magyar navigátor hangot szeretném feltenni de elakadtam de rendesen.
Vki le tudná irni pontosan mit kell csinálni ?
Thx...
Felraktam JuanG massmodját + peccset,de úgyis fagy a Focusnál.... <#wilting>#wilting><#zavart2>#zavart2><#kuss>#kuss><#idiota>#idiota>
Valamiért nagyon nem akar engem ez a focus <#wilting>#wilting>
Amennyire én tudom az 1.1 csak abban különbözik az alap 1.0-tól, hogy az autóválasztásnál már látod az új autók képét, tehát a Toyo' Corolla-ra települt Skoda Octavia-nál a Skoda képét fogod látni, nem a Toyo'-ét.
detto Peugeot 307, és Focus..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Szvsz. az alapbeállításoknál a Focus-nak nagyon fent van a hátulja.
Úgy tûnik, hogy csak a Skodával foglalkoztál behatóan! 😊
...na ezt még nem tudom...de valószínû hogy nem, mert akik ezeket a kocsikat csinálták, azok se oldották ezt meg, csak a menüképek berakását!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
EZ NEM IS KELL, AZ EGY MÁSIK FAJTA....
yousendit - massmod
alul ráböksz a FREE-re, és a következõ oldal alján megvárod míg visszaszámol és megjelenik a link...
Kipróbáltam a mod-ot, nekem is tetszik. (Sõt, a Focus is rendesen mûködik!)
Megoldható, hogy a menüképekben a technikai információk és az autók nevei is korrektek legyenek?
http://juanracing.hq.hu
a lap alján vannak a mod cuccok...
amúgy kész az 1.1-es patch:
patch1.1
Teljes 1.1 -es:
1.1-es teljes verzió
Tartalom
- Új menüképek: mivel sokaknak problémás a splash.dat-ot editálni, ezért megcsináltam, így csak be kell másolni. Persze elõtte az eredeti "splash.dat"-ot mentsük le!!!
- Focus fizika javítva!!!
és hmpff...bocsesz a hülye kérdésért..<#miaz>#miaz>
rákerestem RBR soundmod hdi-ként de nem dobott rá linket..😞
Honnan van a hdi-s soundmod?
más téma A magyar hangok amiket ígértem még kicsit váratnak magukra haver azt mondta amíg nincs késsz addig ne töltsem fel 😞!talán jövõhét végére végeznek a javítgatással tömörítgetéssel vágással!Amint van valami jelzem itt! Valaki esetleg nemtudja nem szándékozik valaki gyártani egy VFTS-t a gaméhoz ??? 😊)))))
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
RBR1.2+Soundmode hdi+massmode+hunnav(a vidijot kizárolag a hang miatt készítettem és a fraps miatt be is volt lassulva, szal nemröhögni hogy megyek a pályán😊)
*Posse*T.W.D*