Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát szerintem sem...

szal szerintem is a jó k**va anyjukat a cseheknek, hogy olyan irigy köcsög az összes... ez az én személyes véleményem, nem kell rögtön általánosítani...
a másik az, hogy plugint írni nem egy gyerekjáték, fõleg, hogy vissza kell fejteni a forráskódot, vagy egy részét ahhoz, hogy a zmodellerben, vagy 3dmaxban elkészített pályákat importálni lehessen az rbr-be...

a csehek ezt megtették, és ülnek rajta... pontosabban még átnyomták eddynek is...

persze a magyarok meg szervezzék a vb-t...

ezért meg egy nagy respect a rbr champ szervezõinek...
Glpetyus
hú gyerekek,lehet nem egy dologról beszélgetünk... 😄

b-type
Miért akarok?
szólj ha vágod hogy mit szeretnék..
Én az anyázás ellen vagyok.
Mert nem hiszem hogy korrekt,..sõt tudom hogy nem.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

elõtted a lehetõség... írj plugint...
Glpetyus
De ilyen formán akár ki is adhatnák,nem?

b-type
??
ez az õ dolguk, ezek szerint plugint írhat más is..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Glpetyus
Á,a jó k. anyjukat,azt :I

bizony daniel, ez az... 😄
te egy zseni vagy, ráéreztél a probléma nyitjára... a csehek írtak egy plugint, ami segítségével képesek új pályákat alkotni, de nem adják ki mert irigyek kurvára, meg gizdáskodnak, hogy õk most mennyire tudnak...
szal, ha szerencsénk van soha nem látunk új pályát az rbr-hez...
Glpetyus

Páran görcsölnek új autók miatt....Én inkább új pályákat szeretnék már,kezdem unni a meglévõket így... nemtudom hány év játék után :C
Azokat mért nem adnak ki,nem lehet szerkeszteni pályát,csak vmi spéci programmal,vagy mi a fene ? :c

Glpetyus
Szarért-hugyért' meg lehet venni a boltban...

Most 3500 Ft., de sokkal többet ér!
Errõl a polcról töltheted <#mf2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az rbr teljes verzióját?? ha valaki tudja az adja már meg lécci a címet!!kösz😄
nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az rbr teljes verzióját?? ha valaki tudja az adja már meg lécci a címet!!kösz😄
bestGP
alapbol azthoza be, és igazadvan nemvótam ijen hiperkockakurvatapasztalt letöltõ hogy tudjam h mivel kel tölteni rapidról 😊
na akkorelküldöd?😄

hüje vagy hamán szép nem!4

Glpetyus
Rossi féle Subaru elég jól néz ki :o

Daniel Brandon
Lehet hogy hülye kérdés de van seat cordoba az rbr-hez vagy készülõben van?Erre gondolok!

Rapidról ne akarj már Flashgettel tölteni <#idiota><#banplz><#hehe>
bestGP
bazmeg nenézz már hüjének 😄
neminditja el a flesget, nemtölti le
de ha neked lejön, akkor ahelyet h felesleges dolgokat magyarázol, elküldhetnéd 😊

kattints a free-re, írd be a generált kódot és várd meg még a számláló visszaszámol 0-ig... a link egyéként, halkan jegyzem meg mûködik...
THX!!!!<#beka3><#idiota><#gun><#nemtudom><#boxer>
pajti
Honnan tudnám leszedni a Richard Burns Rally-hoz az 1,2-es Patch-et??
Mert a jaték.hu-rol már nem lehet!!!!
bestGP
pontosan ez nem jön le

csm
hát nem mondanám hogy az m3 fizikája kész...
a modell kezdetleges, de engem az nem zavart, sokkal inkább a kezelhetetlensége, nyilvánvaló hogy aki a fizikát készítette nemhogy m3-ban nem ült, de szerintem még ladában se. ez az én véleményem. van mire alapoznom, mentem már 325i-vel 250 ló körül volt, ami ugyan nem m3, de azért messze nem volt olyan kezelhetetlen...

BMW 325 iX Rallye Car :)

sziasztok<#wave>
valaki tegyen már fel linknek lécci öcsi ladáját kösz
bestGP
jovan szted mérmondom h küldje el vki?
mer nemmukodik a link
akármijen meglepõ

töltsd le... a bh fórumon megtalálható a link...
Daniel Brandon
Szerintetek melyik 2006-os Impreza a jobb?
Az 1.2v vagy az 1.52verzió hát nem tudom eldönteni<#zavart2>

bestGP
hé valaki nemtudná átdobni nekem emailben a BMWe30 as modellt?
mer a fizikája megvan csak ladában nagyon láthatóan hátul van a kerék

arty
szted itt gyalázkodás ment??? picit tulzo kifejezés 😉

Forza.

bestGP
vááárjuk váárjuk😊

lassan ez a "várjuk" uj fogalmat nyer

minden gyalázkodást félretéve, akinek kész fizikájú, de sz*r kinézetû hátsókerekes autó kell, annak ott van egyenlõre a bmw e30 m3as... tehát lehet tolni... a lada még várat magára... 😄
Glpetyus
😛

arty
ok, várjuk

Forza.

JuanG
nem kell belemenni 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Glpetyus
b@ssza meg :/
Azért thx.

Nem lehet sajna azt megcsinálni hog yne menjél bele.
Asszem a champes telepitöben és az rsrbr3ban is belemegy.

Létezik olyan hogy real snowbanks mod, de akkor is belemész, csak jobban lelassitja a kocsit mint az alap pályán a hófal. De ez csak havasnál müködik, mert a gravel mod és ez a snowbanks is a physic.lspben piszkál dolgokat.

Ilyen nézõket honnan lehet letölteni?
(vicc volt.)

Glpetyus
Talán át lehet vmit írni a pályák .ini fáljában ? <#miaz>
Nézegettem,de számmal vannak írva a pályák,így nem tudom melyik-melyik <#miaz>

Daniel Brandon
Nyugi nekem is olyan + szerintem mindenkinek aki feltette<#nemtudom>miért de majd egyszer talán jó lessz!

Glpetyus

ehh,felraktam ezt a "Finland Gravel" mod-ot,ami ezen,vagy az elözõ oldalon is linkelve lett.
Nem lenne rossz,DE nálam "puha" az út széle (pl a sziklák is),belemegy az autó,mint amikor még havas volt.
Segíccség :c

Glpetyus
😄DD

Kaszi46
törölt hozzászólás

*Posse*T.W.D*

Igaz hogy juanG már véglegesitettea fizikát, de megprobáltam még setupolni, de az nekem tul bonyolult.
Jelenleg a tavalyi magyar bajnok és vb éllovas sebinek adtam oda hogy aszfalton probáljon vele valamit kezdeni.

A képeket meg azért rakom be hogy lássátok haladok vele, ha lassan is de haladok...

Ma is akartam 1et de hát ha nem kell akkro nem, nem eröszak ez..

Akkor az van hogy LADA MOD WORK IN PROGRESS és várjatok majd egyszer kijön.

Várja a skineket... <#zavart1><#nyes>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

csm
ez mekkora ték volt 😄
és akkor miért nem rakod fel vhova ha már hónapok óta kész?

BMW 325 iX Rallye Car :)

JuanG
nincs...

a fizikát valamikor június-augusztus környékén véglegesítettem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

arty
"ha valmit nem kaptok meg egybõl,"

azért ez enyhe tulzás... a ladázás kb 2004es kommentekben megjelenik, majd azóta folyamatosan mindenki arra áhítozik 😊

Juang május/juniusban csinálta meg a fizikát, a modell már azelõtt is megvolt. Azóta szvsz elég intenziven "várjuk", s az egész pár skin miatt van 😞 ATIWRC nagyon kedves, h pátyolgatja a "mod"-ot, de látványosan nincs elég ideje rá, s egy icipicit ugy érzem a képekkel is csak direkt huzza a társaságot, h lám, õ már hajtja, és majd eccer mi is mehetünk vele, de ............ 😉

Forza.