Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal szerintem is a jó k**va anyjukat a cseheknek, hogy olyan irigy köcsög az összes... ez az én személyes véleményem, nem kell rögtön általánosítani...
a másik az, hogy plugint írni nem egy gyerekjáték, fõleg, hogy vissza kell fejteni a forráskódot, vagy egy részét ahhoz, hogy a zmodellerben, vagy 3dmaxban elkészített pályákat importálni lehessen az rbr-be...
a csehek ezt megtették, és ülnek rajta... pontosabban még átnyomták eddynek is...
persze a magyarok meg szervezzék a vb-t...
ezért meg egy nagy respect a rbr champ szervezõinek...
szólj ha vágod hogy mit szeretnék..
Én az anyázás ellen vagyok.
Mert nem hiszem hogy korrekt,..sõt tudom hogy nem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ez az õ dolguk, ezek szerint plugint írhat más is..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szal, ha szerencsénk van soha nem látunk új pályát az rbr-hez...
Páran görcsölnek új autók miatt....Én inkább új pályákat szeretnék már,kezdem unni a meglévõket így... nemtudom hány év játék után :C
Azokat mért nem adnak ki,nem lehet szerkeszteni pályát,csak vmi spéci programmal,vagy mi a fene ? :c
Errõl a polcról töltheted <#mf2>#mf2>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
na akkorelküldöd?😄
hüje vagy hamán szép nem!4
neminditja el a flesget, nemtölti le
de ha neked lejön, akkor ahelyet h felesleges dolgokat magyarázol, elküldhetnéd 😊
<#banplz>#banplz>
Mert a jaték.hu-rol már nem lehet!!!!
a modell kezdetleges, de engem az nem zavart, sokkal inkább a kezelhetetlensége, nyilvánvaló hogy aki a fizikát készítette nemhogy m3-ban nem ült, de szerintem még ladában se. ez az én véleményem. van mire alapoznom, mentem már 325i-vel 250 ló körül volt, ami ugyan nem m3, de azért messze nem volt olyan kezelhetetlen...
BMW 325 iX Rallye Car :)
valaki tegyen már fel linknek lécci öcsi ladáját kösz
mer nemmukodik a link
akármijen meglepõ
Az 1.2v vagy az 1.52verzió hát nem tudom eldönteni<#zavart2>#zavart2>
mer a fizikája megvan csak ladában nagyon láthatóan hátul van a kerék
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Asszem a champes telepitöben és az rsrbr3ban is belemegy.
Létezik olyan hogy real snowbanks mod, de akkor is belemész, csak jobban lelassitja a kocsit mint az alap pályán a hófal. De ez csak havasnál müködik, mert a gravel mod és ez a snowbanks is a physic.lspben piszkál dolgokat.
(vicc volt.)
Nézegettem,de számmal vannak írva a pályák,így nem tudom melyik-melyik <#miaz>#miaz>
ehh,felraktam ezt a "Finland Gravel" mod-ot,ami ezen,vagy az elözõ oldalon is linkelve lett.
Nem lenne rossz,DE nálam "puha" az út széle (pl a sziklák is),belemegy az autó,mint amikor még havas volt.
Segíccség :c
Jelenleg a tavalyi magyar bajnok és vb éllovas sebinek adtam oda hogy aszfalton probáljon vele valamit kezdeni.
A képeket meg azért rakom be hogy lássátok haladok vele, ha lassan is de haladok...
Ma is akartam 1et de hát ha nem kell akkro nem, nem eröszak ez..
Akkor az van hogy LADA MOD WORK IN PROGRESS és várjatok majd egyszer kijön.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
és akkor miért nem rakod fel vhova ha már hónapok óta kész?
BMW 325 iX Rallye Car :)
a fizikát valamikor június-augusztus környékén véglegesítettem...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
azért ez enyhe tulzás... a ladázás kb 2004es kommentekben megjelenik, majd azóta folyamatosan mindenki arra áhítozik 😊
Juang május/juniusban csinálta meg a fizikát, a modell már azelõtt is megvolt. Azóta szvsz elég intenziven "várjuk", s az egész pár skin miatt van 😞 ATIWRC nagyon kedves, h pátyolgatja a "mod"-ot, de látványosan nincs elég ideje rá, s egy icipicit ugy érzem a képekkel is csak direkt huzza a társaságot, h lám, õ már hajtja, és majd eccer mi is mehetünk vele, de ............ 😉
Forza.