20179
-
#12077 nincs hiba üzi gyors le is teszteltem tökéletesen működik ezer kösz nem is tudtam hogy van ilyen:D nemn kell külön tötikéznem a kocsikat hát ez zsír -
#12076 NA zsir!!
Hiba üzi van még?? -
#12075 De ha elolvasod, a hiba üzit egyértelmű, hogy nem tdu netezni:D
Nem tudja megnyitni.. Szerintem a tűzfalad tiltja.. Próbáld meg engedni neki..
Ha az megvan akkor letölti a dolgokat és akkor fogod látni bent..
Legalábbis elvileg,. -
#12074 lol működik:XDD köszi elirtam az rsfdata-t rfsdata-ra -
#12073 aham akkor csináljak egy rsfdata nevü könyvtárat az rbr könyvtárába és másoljam be ezta fájlt ez sem működik még mindíg jön a hiba üzenet:( lehet hogy a router kavar be csak nem tudom melyik portot kéne megnyitni az rbr-nek:S vagy fogalmam sincs elvileg jól csináltam mindent -
#12072 Igen! Ehhez kell az rsfdata..
Ezt a RBR fökönyvtárában találod! Ha nincs csinálj! Oda tedd be azt a filét! Ha nincs benne nem látod a plugint bent!
A hiba üzenet nem tudom miért van, lehet azért, mert nem tud csatlakozni a nethez a plugin..
Engedélyezd a RBR-t a virusirtódnak is, hogy tudjon netezni.. -
#12071 igen regiztem letöltöttem a plugint bemásoltam a plugins könyvtárba a z.dll eddig is volt a patch fent volt csak eza redirect ezt nem tom:DD nekem nincs ilyen rsfdata???? inditom a gamet sse.exevel erre jön eza hiba üzenet aztán nyomok esc-et indúl újra de normálon bemegyek pluginsba de nem látja a plugint amit beraktam:( -
#12070 Szóval!
Letöltöted azt a plugin filét (regisztráltál??)
AZ RBR könyvtárban nem biztos hogy van Plugin mappa, ha nincs hozz létre egyet.
Oda másold bele, azt a dll..
Na most kell még egy file:
Z.dll
ittene:D
Ezt is oda másold be!
Na és van még1:
ezt az rsfdataba kell tenni:
redirect
De itt van egy elég jó leirás is: (köszönet érte:Rollynak A rallysimfans.hu forumából)
1.) Feltelepíted a Richard Burns Rally -t
2.) Letöltöd és feltelepíted az 1.02-es Patchet.
Innen tudod letölteni: http://games.sci.co.uk/games/downloads/patch/RBR_v102.zip
3.) Regisztrálsz az oldalon a Fórumba itt:
http://www.rallysimfans.hu/forum/profile.php?mode=register&sid=7ff62981d04f1eb9b12209eb1b8e4021
4.) Letöltöd a Magyar Plugint.
Innen: http://www.rallysimfans.hu/rbr/plugin/rallysimfans_plugin.zip
5.) A letöltött fájlt kicsomagolod abba a könyvtárba, ahová a richard Burns Rally-t telepítetted.
(Vagy a zip fájlban található plugins könyvtárat bemásolod abba a könyvtárba ahová a Richard Burns Rally-t telepítetted.)
6.) Letöltöd és kicsomagolod a z.dll-t a Richard Burns rally PLUGINS könyvtárába.
Innen tudod letölteni: http://www.bhmotorsports.com/file/11121
7.) Elindítod a richard burns rallyt (A "RichardBurnsRally_SSE.exe"-vel).
8.) Bemész az options menübe, onnan a plugins almenübe, és ott kiválasztod a RallySimfans.hu almenüt (Most hírtelen nem vagyok biztos benne, hogy ez a helyes neve...)
-
#12069 Jól csináltad??
Mert van egy hely ahova be kell másolni, és van hozzá egy filé is amit fel kell tenni..
Mindjá összeszedem:D
pill. -
#12068 na ez tök jó csak aza bajom hogy nem megy:DD inditom a gamet és ezt irja hogy unable to locate or open the rallysimfans.hu plugin.serve connection may be down.:SS -
#12067 Citroen Salonban rengeteg van:D
Tedd fel a Plugint, és ha az fent van kb 60 autót el tudsz érni.. Ha jól állitod be meg is marad miután játszottál vele online..
Rallysimfan oldalon regisztrálj, tölds le, és azzal a jelszóval belépve tudsz online menni és letölteni a vasakat. -
#12066 a C4-est tudja valaki, hogy hol találom? nem találom semerre:S -
#12065 Köszi Tibi -
PacsutaTibi #12064 http://hrcmod.extra.hu/ -
#12063 Hali!Ki tud linket a 2006os hrc modra?köszi! -
#12062 helo
ha felrakom a magyar navigátohangot ahogy kel.. elinduluk és nemsokára ki is lép a játékból..mitől lehet?köszi -
#12061 igen az összeset..köszi az infót azért :) -
#12060 most már én is megharagudtam a gépemre elszállt az összes fontos adat
saját képek viedok stb. :((
psp-re nem lehet rákötni a g25-öt? :D -
#12059 nem baj az...
van egy teljes lada mod (exe), ami az összes autót lecseréli ladákra...és van egy síma Lada addon autó (fizika ugyanaz), ami csak egy autót cserél le az RBR-ben... -
#12058 én .exe raktam fel a lada mod ot -
#12057 Új autók berakása RBR-be (pl. Lada).
A letöltött új autó tömörített file-jában általában 2 könyvtár: Cars és Physics, és egy readme.txt van.
Fontos!!! Mindenekelőtt csinálj biztonsági másolatot a Physics és Cars mappákról!!! Ha nincs „Physics” mappád akkor lásd 3. lépés!!!
1.lépés: kicsomagolod az új autó tömörített file-ját valahova (ha ez nem megy hozzá se kezdj sztem).
2.A „Cars” mappát másold be az RBR főkönyvtárába.
3.Nézd meg hogy az RBR főkönyvtárában van-e „Physics” mappa. Ha nincs, akkor tömörítsd ki síma tömörítő (TC, Winrar, stb.) progival az RBR főkönyvtárában lévő „physics.rbz” file-t!
4.Másold be a Physics mappát az RBR főkönyvtárába.
5.Az új autók readme-jében általában benne van, hogy melyik alap autó helyére rakd be az újat (mivel max csak 8 autó lehet benne, plusszba nem lehet betenni az újat). Nyisd meg az RBR\Cars mappában a „cars.ini” file-t egy szövegszerkesztővel! Azután az új autó readme-jéből másold át az új autóra vonatkozó hivatkozásokat a „cars.ini”-be a megfelelő helyre! Pl.:
a Lada readméjéből ezt:
[Car02]
FileName = "Cars\vaz2107\vaz2107.sgc"
IniFile = "Cars\vaz2107\vaz2107.ini"
ShaderFile= "Cars\vaz2107\vaz2107_shaders.ini"
ShaderSettings= "Cars\vaz2107\vaz2107_shader_settings"
TexturePath= "Cars\vaz2107\Textures\"
A „cars.ini” – be ennek a helyére:
[Car02]
FileName = "Cars\zr\zr.sgc"
IniFile = "Cars\zr\zr.ini"
ShaderFile= "Cars\zr\zr_shaders.ini"
ShaderSettings= "Cars\zr\zr_shader_settings"
TexturePath= "Cars\zr\Textures\"
Aztán elmented az „cars.ini”-t, és mehet a játék! (pl. a Lada így az MG helyett lesz a játékban).
-
#12056 Az biztos:) Rengeteg gyakorlás után sem ment túl jól a lada,úgy hogy lfs-ben meg ment a drift már.Nagyon nehéz,de ezért szeressük:D -
#12055 Nagyon egyszerű! De nem ajánlom mert nagyon nehéz irányítani mármint úgy hogy a többi ladás ellen legyen esély, majd ha lenyomsz 1 évet utána próbáld meg, most csak megutálnád a játékot. -
#12054 Megvmi nem 17 eves vagyok ez fontos a hitel szempontjabol! :) -
#12053 Eleg hulye kijelentes,h Dragan! 2.5 kezdo , a tobbi hitel!Tul off ide ha erdrkel Privi! -
#12052 M3-at nagyon drágán fognak hitelezni most megmondom.
Síma E46 az még közepes árban lesz.
(természetesen kamatfelárról beszélek) -
#12051 Ki mondta ,h volt ?! Azt mondtam,h mond vmit alairasomban levo nev?! Sajnos ,ha behitelezek 1 nem CSL csak simat,akkot nemigen hinnem,h masra fog maradni ,remelem iden vagy jovo ev elejen intezhetem!
u.i: Nem mondtam,h tobb millas gep ,hmmm vagyis igen ,de kepletesen :) -
#12050 Hát ha arra volt pénzed akkor lehet a többmillás pécéfejlesztgetés sem okozott gondot:) -
#12049 Nem ezert adtam el! Ha mar off leirom: Milliokat oltem bele es a 24" tft-n FSX nemakart ertelmesen futni es felbaxta agyam,majd ha lesz 5ghz core2duo vagy 4 magos,akkor talan ujra nekilatok,addig ps3!!! A masik ok,h remelem az alairasomba levo nev mond vmit!! :) :D -
dodokacsa14 #12048 hogy kell a ladákat berakni a játékba??
-
#12047 GT5demo ?? (komolyan ezért hagytad el a pc szimeket? uhh :D) -
dodokacsa14 #12046 Sziasztok!!
Szeretném ha segítenétek!
Van egy kormányom link: http://images.google.hu/images?hl=hu&q=genius+speed+wheel+force+feedback&gbv=2
(ezek között olyan van amilyen az első 4)
és ezzel a kormánnyal az a bajom hogy beállítom hogy melyik legyen a gáz meg a fék (tudjtátok) csakhogy a gázt meg a féket egy tengelyre teszi sőt a kormánynál a balra jobbrát is. és nem tom beállítani rendesen. segítsetek mert azt mondták hogy ez a játék kormánnyal a legjobb játszani és már nagyon szertnék úgy.
Aki segít annak előre is köszönöm!! -
#12045 Kormanyt minek adtam volna el, ps3 +gt5 best !!! -
Calogeero #12042 Matyi pihenj egy kicsit és keresgélj ne kérdezz minden fasságot meg... A másik, hogy audio.dat fájlnak kurvára biztosan kell lennie, de jobb is hogy nem találod mert ugyse tudnád megoldani a nav. hangot. Köszöntem -
#12039 te egész véletlenül nem eladtad a pc-t meg a kormányt? -
#12038 ha nincs olyan mappa akkor létre kell hozndo.. Elvileg abban a fileban amit letöltesz van egy readmee olvasd el..
Ha ad egy élérési utat akkor oda rakd be. Ha nincs ilyen hozd létre. -
#12037 Hopp hogy beéget a tag,bannt erdemelne mind2 regje,de ujra jonne!!! :S :(
Szanalom! -
#12036 sziasztok megint.. :(
újra pakoltam a játékot de még azóte sincs sehol az audio mappa vagy az audio dat fájl..mit tegyek?pacth?vagy a cd rossz esetleg a géppel van baj?
köszi előre is!üdv -
#12035 Tök Jó -
atiwrc #12034