Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

billywood
Sziasztok!

Feltettem a magyar carpack-et, de állandóan kivág a játékból. Mi lehet a gond?

Köszi elõre is!

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

bestGP
vagy 1 magyar.

hüje vagy hamán szép nem!4

Jó 5let! 😊

wrx
Megtörtént köszi!

Kék autó, arany felni...

Glpetyus
Talán meg lehet rendelni a régebbi számokat,...nézz utána.

Met
írsz a GS szerkesztõségébe?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

wrx
Köszönöm szépen! Most már csak azt lenne jó megtudni, hogy mi módon juthatok hozzá ahhoz a számhoz...
Hülye kérdés, de nincs meg valakinek, akinek nem kell már az RBR belõle?

Kék autó, arany felni...

bestGP
http://www.bhmotorsports.com/board/download.php?id=13991

bestGP
hát aki az ilyet komolyan veszi, az valóban ne süllyedjen ide, és tényleg jobban teszi ha kitörli a topikot 😊

Met
mítú

JuanG
<#eljen>...aláírtam 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Glpetyus
thx

pajti
2006/2

wrx
Melyik GameStar-ban jelent meg, meg lehet azt még szerezni valahonnan?

Kék autó, arany felni...

pajti
érdekes, hogy még mindig warezzel kapcsolatban kell harcolni emberkék ellen, amikor a gamestar-ban már megjelent, mint ingyenes játék, vagy budget játékként lekerült az alsó polcra, és röhejes áron lehet megvenni az eredetit... elgondolkodtató...
Glpetyus
linket pls.

Bucser
Utolsó 3Hsz törölve lett. A játék olyan szinten nevetséges áron kapható, hogy nem tolerálom a warezt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pajti
A petícióval mi a helyzet? Volt egy oldal ahol a hivatalos pálya szerkesztõ progit akarták elkérni... <#nemtudom>

Bucser
Srácok óvodás szintre azért ne süllyedjünk le... köszönöm...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

b-type
vigyoroghatnék is ha lenne ehez a szinthez vigyorom, inkább kiveszem a kedvencekbõl a topikot. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bestGP
ugyvan!
pucérmaratooooon
😄D

égessük fel falvaikat, a helyét szántsuk be és hintsünk sót...
Glpetyus
😄DDD

wrx
Még az asszonyaikat is gyalázzuk meg!!!

Kék autó, arany felni...

bestGP
hehe
faszomatvitatkoztok inkább öljük meg a cseheket, aztán a pluginukat is rombojjuk szanaszijjel, és akkor megdöglik a kecske is és a káposzta is elfogyik, és mindenkinek szarlesz 😄
éljen továbbra is a lada projekt at all 😊<#lama>

Ha pályáért nem is, de a szerkesztõért - elvileg - kérhetnének pénzt. Bár nem tudom mennyire ütközik az RBR szerzõi jogaiba.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Glpetyus
<#idiota>

JuanG
az lenne már csak a csúcs 😊...

megpróbálok majd Eddy-vel beszélni és elkérni ezt a plugin-t...oszt jól feltenni vhova <#eplus2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Azért ez nagyon jó lesz! Remélem nem gondolják, hogy pénzt kérnek érte...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Glpetyus
júúj,randa dolog az irígység,de most az vagyok....

wrx
Háááát, a MOL-t csak ebben a formájában szeretem ! :-)
Nagyon kellenek ezek a verdák!

Kék autó, arany felni...

videóajánló:

pribram - új pálya
Glpetyus
Észlelt olyat valaki (HRC mod),hogy az ausztrál pályákon az elsõ kerekek hátrébb vannak a kelleténél ?
Belelógnak az elsõ ajtóba szinte.
(focus,impreza)
<#confused>

még nincs teljesen készen, de ha kész lesz akkor a BH-n lesz elérhetõ...
Ha lesz egy kis idöm én is befejezem az én fefémet.

wrx
Finkoo!
Azt hiszem Kiss Feri mindenképpen megérdemel ennyit, hogy a "nevében" nyomulhatunk! Honnan lehet leszedni?

Kék autó, arany felni...

dobj fel egy témát... 😄
Khm... beszélhetnénk inkább a játékról?

jahh, a cseheket én is bírom... a CSEHEK, fõleg az rbr köré gyûlt néhány emberre értendõek... pl. rbr tournament és a kazholosok kiegészítve eddy3spain barátunkkal... az általánosításért szintén elnézést, félreérthetõ volt...
látom nem értettél meg... nem rád irányult az, amit írtam, hanem nagy általánosságban... sajnos elég sokszor volt már szó hasonló témákról e fórum hasábjain...
jah, hová küldjem a százast? 😄
b-type
így buktál egy százast.
és ha visszaolvasol, én nem kértem töled semmit, mert nem kell.
Nem bántottam senkit, hanem csodálkoztam hogy miért kell krva anyázni a csehekre (akiket én kifejezetten csípek több okból).
Erre úgy gondoltad hogy megengedheted magadnak, sõt keveselted a krva anyázást, így leálltál a cseheket köcsögölni is.
..és most mindezt meg akarod magyarázni, hogy miért agyatlanok a 'beszólásaim', és valszeg túl fiatal vagyok annak megítéléséhez hogy nem sarazunk nyilvános fórumon másokat a hátuk mögött.

..esetleg ha a rally trophy-hoz csináltál valamit akkor lehet használtam..ezt nem tudom.
Nekem nem kell semmi töled..erre most már kifejezetten ügyelek is 😊
csinálj amit akarsz. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

igen... bosszantó... fõleg, ha csinálni is szeretnél valamit... tehát nem csak azt várja az ember, hogy majd valaki csinál valamit és majd de jó lesz és letöltjük, de addig is állandóan fikázzuk, meg b*szogatjuk, hogy ez miért van meg az miért van... miért nincs szkrínsot, meg miért nem halad vele a munkája, meg a családja mellett...

szomorú az élet...

az meg, hogy mi minõsít engem, ne te akard nekem megmondani... van még egy két gondolat a tarsolyomban, meg még egy két update is az rbr-hez, csak nincs rá idõm...

van rá egy 100asom, hogy valamelyik munkám ott figyel a gépeden, valamilyen formában... lehet, hogy nincs most felrakva, de volt, vagy lesz...
nem gondolom azt, hogy ezért nekem van jogom fikázni, meg megbántani másokat... dehogy...
de az ilyen agyatlan beszólások veszik el az ember kedvét attól, hogy a továbbiakban valamit is csináljon, mert ilyeneknek minek... az meg hogy mit gondolok a csehekrõl legyen annak betudható, hogy évek óta küzdünk velük, hogy segítsenek ebben, vagy abban... pl. kazholéknak köszönhetõ egy részben, hogy nem lett 2005 carpack, mert nem adták át a hyundai templit... igaz most is csak egy ritka szar minõségû van, de megteszi...

tehát a továbbiakban sok szerencsét... nem tudom hány éves vagy és, hogy mivel foglalkozol, de erõssen ajánlom, hogy maradj meg a játék élvezeténél és csak várj türelmesen, hátha akad valami újdonság...
ha másképp teszel, lehet csak csalódás lesz a vége...

és mivel én szenvedélyesen szeretek skineket csinálni, ezért itt van a legújabb, az elõbb említett hiányzó láncszem...
Glpetyus
<#eljen><#eljen>

b-type
thx 😊
egy ilyen ajándéknak igen tudnék örülni 😄

ehh kár Burns-ért 😞

JuanG
elég desznyó 😊))

Met
Boldog Születésnapot! 😉
ajándék ? de nekem is 😛

Glpetyus
ejnye,ne veszekedjetek már :/

wrx
Elég szégyen szerintem a játékgyártóktól, hogy nem bírnak kiadni egy ingyenes pályaszerkesztõt, ha már egy jó játéknak (pl. RBR) nem adják ki a folytatását 1-2 éven belül. Annyi ügyes srác van, aki szívesen fejlesztene új pályákat...

Kék autó, arany felni...

b-type
de milyen bosszantó hogy ülnek rajta..
nem baj...hogy is írtad?
"ne sírjon már mindig mindenki... wazz... ha valmit nem kaptok meg egybõl, akkor megy mindjárt a hiszti... mint az óvodások... kijött már ehhez a szaros játékhoz annyi minden, hogy ha egy évig csak azokat próbálgatnád, akkor sem unnád meg..."

Mindegy, véleményed (amihez term. full jogod van) minõsít..több leütést nem érdemel.