Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
Van egy kis problemám 😮 -> Fin gravel mod + lada 2107 (stalker)+ wrong tyre.exe-t elindítva és a kerekek szarul állnak. (beljebb vannak) Replay-ben kuvára zavaró. 😞 <#nemtudom><#fejvakaras><#falbav>
Van rá szérum?

csm
és fel van töltve valahova?

BMW 325 iX Rallye Car :)

<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG
aha

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Csak hátsókerék meghajtású?

bestGP
1részt ne az én kommentemre irjál ilyet 😄
másrészt a hangnem nemvolt irritáló, sem követelõzõ, csak tényközlõ és barátságos. ha valamibe nemlehet igy belekötni, az ez, és szerintem teljesen jogos

attól h neked nemjelent különösebb kihívást egy ladával végiggurulni, még másnak lehet hogy sokkal nagyobb adrenalin. aztán ha meg annyira elakarod, vagy eltudod foglalni magad más szutykokkal meg wrck külömbözõ verzióival, hát tessék csináld 😊

hüje vagy hamán szép nem!4

JuanG
de már elõre félek hogy a sok várakozás után az embereknek csalódás lesz...remélem mégse <#pias>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
a fizika "kész" van, bár lehet még valaki finomítja, nekem sajna már nincs idõm rá, meg amit a vége fele változtattam mindíg rosszabb lett, így hagytam a legjobb verziót...

nem mi csináltuk, de mivel be van linkelve szerintem ide is, nem értem a dolgot... skineket meg mindenki gyárthat... a fizikát meg tessék szépen kivárni...
Nekem ez a Lada van meg: Lada_2107_by_Stalker_beta1

Kaszi46
Úgy csináltok mintha ti modelleztétek volna be azt a ***** ladát. Tudtommal ti is csak letöltöttétek. Akkor meg nem értem mit kotlotok rajta fél évet. Rosszabbak vagytok mint cseh vagy szlovák modmakerek akik az új pályákat csinálják. Õk legalább a saját cuccukat védik.

(Ha esetleg tévesek az infoim, és ti csináltátok a modellt, akkor mea culpa, és visszaszívva a komment)

*Posse*T.W.D*

ne sírjon már mindig mindenki... wazz... ha valmit nem kaptok meg egybõl, akkor megy mindjárt a hiszti... mint az óvodások... kijött már ehhez a szaros játékhoz annyi minden, hogy ha egy évig csak azokat próbálgatnád, akkor sem unnád meg...
tehát amég kihozza ati a lada modot foglaljátok el magatokat valamivel...
ha más nem mindjárt ott van a jobb kezetek...
bestGP
detto 😊

arty
nem lehetne, h mondjuk kiadod 6 ladával? szvsz kb. a kutyát nemérdekli, hány skin van a ladára, a lényeg h a régi keletit hajtsa végig 1 pályán 😉

sajnos jol látszik, h baromira nem tudsz vele foglalkozni, gondolom van életed, nem jut még erre is elég, de mi lenne, ha nem csak a nyálunkat csorgathatnánk, hanem esetleg kiadnád és mi is mehetnénk pár kört?

marhára unalmas havonta 2-3 uj képet nézni, és hallgatni h mindjárt kész ...

bocs, ez most kijött 😉))

Forza.

BH...
dmx
CSáó! Ha van egy zmodeler-rel készített modellem azzal mit kezdjek
hogy használható legyen az rbr-brn?

Burn tire, not your soul!

csm
ezeket a BH-rol szerzed? mármint az infokat?
vagy hol olvasol utána?

van... van már hozzá aszfaltfizika meg murvafizika, meg havon is lehet vele menni... van csúnya bétatextúra... meg durva nehéz vezetni... meg folyamatosan fejlesztik...
csm
e30 m3-ról an vmi fejlemény?

wrx
OMX!
Még mielõtt az autót állítgatod az OPTIONS-ben állítsd be ezeket! Én is leszedtem valahonnan, nekem használt. Sokat javul így a kezelhetõség. Amúgy az autót nem is nagyon állítgatom, csak aszfaltra szedtem le egy beállítást Subaru-hoz az RBRRank-rõl.
"A billentyûsöknek egy kis beállítási segítség, én ezzel játszom, lehet még rajta finamítani de igy is élvezetes(bár fékezésnél még így is elindul néha, de meg lehet fogni
Filter settings:
Steering:
Curvature: 0
Curvature 2: 0
Max fade: 0
Rise rate :4,4
Fall rate: 10
Throttle:
Curvature: 0
Curvature 2: 25%
Rise rate: 9
Fall rate: 10
Footbrake:
Curvature: 40%
Curvature 2: 10%
Rise rate: 6
Fall rate: 10"

"1. a filter settingsben: throttle-nál digital button -> a rise értéket (alapban 3.0) feltettem 4.2-re, ezt talán még egy pöccel lehet növelni, még tesztelem, ettõl jobban kanyarodik az autó
2. filter settings: brake-nél digital button -> mindkét curvature-t 6 egységgel felhúztam, ezzel kevésbé érzékeny a fék, apró fékezéséknél nem blokkol a kerék és nem indul meg az autó
a továbbiak autóbeállítások:
3. brake -> növeltem mindkét kerék fékerejét kb. 350-el, ezt kompenzálja a filter settingsben feltolt kevésbé érzékenység, így meg lehet fogni az autót, kanyar elõtt hosszas blokkolás nélkül lassítani...
4. a kéziféket 100%-ra, a ballébfékezést 60%-ra raktam, így szintén nem túl érzékeny a billentyûleütésre és megfelelõ sebességnél simán lehet csúsztatni az autót az íveken és ellenkormányozni, nem áll keresztbe (ez a beállítás az elsõ menüpont asszem az a differentialnak a torque almenüjében van)
5. és a legfontosabb a lengéscsillapító: az összes értéket 1.0-val csökkenteni az elsõ és hátsó keréken egyaránt, ahol erõelnyelés van, kivéve a fast bumposokat, ahol m van adna, azt csak 0.5-tel csökkenteni (általában 4.5 van, ezt 3.5-re állítottam, az 1.5m-et pedíg 1.0-ra)... ezzel nem dobál annyira az autó, remekül iránythító a UK dobálós pályákon is, nagyon nem szabad levenni, mert csökkenti az autó átlagsebességét, ha nagyon levesszük, beremeg az autó sima úton is és nem megy..."

"Nekem ez jön be billentyûzettel:
- Steering
curvaturák 0-án
raise 3.0, fall 5.0
- Throttle
C1 - 4,5
C2 - 6,5
többi alap
- Brake
C1 - 6,5
C2 - 10

kb. ezekkel szokok menni, legalábbi fejbõl erre emléxem mostan.
Lényeges, hogy a ballábas fék menjen, tehát egyszerre tudjá gázt nyomni és fékezni.
Az advanced schoolban az utolsó teszten 1.22.56-ot lehet így menni, nekem. (ami persze trutyi a kormányos idõkhöz képest.)"

Kék autó, arany felni...

dmx
Csõ !! aki billentyûzettel játszik az mondjom már nekem egy beállítás.
Kezd az agyamra menni ez az irányítás..............................

hová tûntek az autóról az árnyékok??? mert ez így elég gázul néz ki... valszeg gyorsan orvosolható lenne...
Gyere fel msnre 😉

dmx
Miért? Már megcsináltad?<#circling>
Amugy honnan tudnék leszedni egy HELL logo-t?

Azt ne kezd el 😉

dmx
Lehet megpróbálkozom Botka Krisztián EvoVI-osával is...
az egy kicsit nagyobb meló

dmx
Na akkor itt a véglekes evo-ja Zolinak

Bocs ignisen

WRX!

A suzuki még nincs az rbrbe!!

Elkezdte egy japán csávó csinálni a swiftet de most áll a project.(A impreza 555 és a 306 maxi elsõbséget élvez.)

Az ignist meg most ujra dolgozik hancur.

Nem rossz csak Harsányi micuja evo5 az meg még nincs kész az rbrbe.
De ha azon a futamon lévõ skinjét csinálod ami a képen van, akkor a agipet rakd lentebb mert a lökháritón van<#wink>

wrx
Zsír!
Érdemes folytatnod!!!
Swift S1600-ast nem tudnál csinálni? Tudod a Bútor Robi féle...

Kék autó, arany felni...

dmx
Még egy kicsit összecsapott mert nincs kész csak a nagy kérdés az:
"ÉRDEMES E FOLYTATNI?"

dmx
Mondjatok vélemény az elsõ munkámról(csak szigorúan)
EZ akar lenni:

bestGP
kerék van? öö van
hátakkorszia😄

bardocz
"fék..kéne hogy legyen" xD
dmx
Varga Zoliról egy pár mp-s videó ha valaki érdekel...
VargaZoltán

Nézd meg a Blackhole Motorsportot, bár szerintem fullos 2006-s kiegészítés még nincs!

bestGP
itt talán van pár kép cigányról

http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.zsiguli.hu/images/car_cigany01.jpg&imgrefurl=http://www.zsiguli.hu/kepek.html&h=263&w=395&sz=30&hl=hu&start=2&tbnid=85behWGQbiAhoM:&tbnh=83&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dcig%25C3%25A1ny%2Blada%26svnum%3D10%26hl%3Dhu%26lr%3D

bestGP
ja és interior lesz a zsigulihoz?
aszem ez a belsõ tér neve😊

Hlló!

Nem tud valaki 2006-os WRC kiegészítést?

Elõre is kösz!!!

Még mindig nincs elég képem cigáyn 99es ladájárol, akinek van nyugaodtan elküldhetné 😊

arty
végre ... 😊 1 napot még kibirunk 😉

Forza.

Mert 8 ladát csinálok.
És azért, mert a piros fehér zöldbõl ezt könnyû megscinálni:

Kaszi46
hurrá<#zavart2>

*Posse*T.W.D*

bestGP
nemsemi munka 😊

de nemtudom, minek kell több öcsi?
lehet énvok a hülye, de elég lenne mindenbõl egy, nem? 😊

de am nagyonjóómunka

csm
szépppppp, de miért ne madod már ki? <#ne><#nemtudommtudom>

Glpetyus
cép

Na végre öcsi 2004 fehérvár befejezve, csak az üveg kell még.

Szerintem öcsi 2004 miskolc is kész lesz ma.

sajna sehogy, mert ugyanazt a lápát rakja be jo és bal oldalra, de ha egyszin akarsz mindkét oldara azt talán meglehet odlani.