Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van rá szérum?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
másrészt a hangnem nemvolt irritáló, sem követelõzõ, csak tényközlõ és barátságos. ha valamibe nemlehet igy belekötni, az ez, és szerintem teljesen jogos
attól h neked nemjelent különösebb kihívást egy ladával végiggurulni, még másnak lehet hogy sokkal nagyobb adrenalin. aztán ha meg annyira elakarod, vagy eltudod foglalni magad más szutykokkal meg wrck külömbözõ verzióival, hát tessék csináld 😊
hüje vagy hamán szép nem!4
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
(Ha esetleg tévesek az infoim, és ti csináltátok a modellt, akkor mea culpa, és visszaszívva a komment)
*Posse*T.W.D*
tehát amég kihozza ati a lada modot foglaljátok el magatokat valamivel...
ha más nem mindjárt ott van a jobb kezetek...
sajnos jol látszik, h baromira nem tudsz vele foglalkozni, gondolom van életed, nem jut még erre is elég, de mi lenne, ha nem csak a nyálunkat csorgathatnánk, hanem esetleg kiadnád és mi is mehetnénk pár kört?
marhára unalmas havonta 2-3 uj képet nézni, és hallgatni h mindjárt kész ...
bocs, ez most kijött 😉))
Forza.
hogy használható legyen az rbr-brn?
Burn tire, not your soul!
Még mielõtt az autót állítgatod az OPTIONS-ben állítsd be ezeket! Én is leszedtem valahonnan, nekem használt. Sokat javul így a kezelhetõség. Amúgy az autót nem is nagyon állítgatom, csak aszfaltra szedtem le egy beállítást Subaru-hoz az RBRRank-rõl.
"A billentyûsöknek egy kis beállítási segítség, én ezzel játszom, lehet még rajta finamítani de igy is élvezetes(bár fékezésnél még így is elindul néha, de meg lehet fogni
Filter settings:
Steering:
Curvature: 0
Curvature 2: 0
Max fade: 0
Rise rate :4,4
Fall rate: 10
Throttle:
Curvature: 0
Curvature 2: 25%
Rise rate: 9
Fall rate: 10
Footbrake:
Curvature: 40%
Curvature 2: 10%
Rise rate: 6
Fall rate: 10"
"1. a filter settingsben: throttle-nál digital button -> a rise értéket (alapban 3.0) feltettem 4.2-re, ezt talán még egy pöccel lehet növelni, még tesztelem, ettõl jobban kanyarodik az autó
2. filter settings: brake-nél digital button -> mindkét curvature-t 6 egységgel felhúztam, ezzel kevésbé érzékeny a fék, apró fékezéséknél nem blokkol a kerék és nem indul meg az autó
a továbbiak autóbeállítások:
3. brake -> növeltem mindkét kerék fékerejét kb. 350-el, ezt kompenzálja a filter settingsben feltolt kevésbé érzékenység, így meg lehet fogni az autót, kanyar elõtt hosszas blokkolás nélkül lassítani...
4. a kéziféket 100%-ra, a ballébfékezést 60%-ra raktam, így szintén nem túl érzékeny a billentyûleütésre és megfelelõ sebességnél simán lehet csúsztatni az autót az íveken és ellenkormányozni, nem áll keresztbe (ez a beállítás az elsõ menüpont asszem az a differentialnak a torque almenüjében van)
5. és a legfontosabb a lengéscsillapító: az összes értéket 1.0-val csökkenteni az elsõ és hátsó keréken egyaránt, ahol erõelnyelés van, kivéve a fast bumposokat, ahol m van adna, azt csak 0.5-tel csökkenteni (általában 4.5 van, ezt 3.5-re állítottam, az 1.5m-et pedíg 1.0-ra)... ezzel nem dobál annyira az autó, remekül iránythító a UK dobálós pályákon is, nagyon nem szabad levenni, mert csökkenti az autó átlagsebességét, ha nagyon levesszük, beremeg az autó sima úton is és nem megy..."
"Nekem ez jön be billentyûzettel:
- Steering
curvaturák 0-án
raise 3.0, fall 5.0
- Throttle
C1 - 4,5
C2 - 6,5
többi alap
- Brake
C1 - 6,5
C2 - 10
kb. ezekkel szokok menni, legalábbi fejbõl erre emléxem mostan.
Lényeges, hogy a ballábas fék menjen, tehát egyszerre tudjá gázt nyomni és fékezni.
Az advanced schoolban az utolsó teszten 1.22.56-ot lehet így menni, nekem. (ami persze trutyi a kormányos idõkhöz képest.)"
Kék autó, arany felni...
Kezd az agyamra menni ez az irányítás..............................
Amugy honnan tudnék leszedni egy HELL logo-t?
az egy kicsit nagyobb meló
A suzuki még nincs az rbrbe!!
Elkezdte egy japán csávó csinálni a swiftet de most áll a project.(A impreza 555 és a 306 maxi elsõbséget élvez.)
Az ignist meg most ujra dolgozik hancur.
De ha azon a futamon lévõ skinjét csinálod ami a képen van, akkor a agipet rakd lentebb mert a lökháritón van<#wink>#wink>
Érdemes folytatnod!!!
Swift S1600-ast nem tudnál csinálni? Tudod a Bútor Robi féle...
Kék autó, arany felni...
"ÉRDEMES E FOLYTATNI?"
VargaZoltán
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.zsiguli.hu/images/car_cigany01.jpg&imgrefurl=http://www.zsiguli.hu/kepek.html&h=263&w=395&sz=30&hl=hu&start=2&tbnid=85behWGQbiAhoM:&tbnh=83&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dcig%25C3%25A1ny%2Blada%26svnum%3D10%26hl%3Dhu%26lr%3D
Nem tud valaki 2006-os WRC kiegészítést?
Elõre is kösz!!!

És azért, mert a piros fehér zöldbõl ezt könnyû megscinálni:

de nemtudom, minek kell több öcsi?
lehet énvok a hülye, de elég lenne mindenbõl egy, nem? 😊
de am nagyonjóómunka
BMW 325 iX Rallye Car :)
Szerintem öcsi 2004 miskolc is kész lesz ma.