20179
-
RBRGőte #12997 Hát épp ezért kértem karira egy "MONSTER" (bivaly erős) laptopot,hogy menjen rajta! -
RBRGőte #12996 Amúgy egy ilyenről lenne szó...
-
RBRGőte #12995 Csinálsz nekem a Subaru Impreza 2006osra egy 2009es Ifj.Érdis skint? -
#12994 na jó csak nekem a kormányt javasolták..billel "szimulátort" játszani...
Laptop saját véleményként mondom nem játékra kéne...meg igazából a bennük lévő VGA ami nem biztosítja azt amit egy játék tudhat :) -
atiwrc #12993 zoci!
Miért ne billel is lehet menni rbren csak meg kell szokni, nem mondom hogy topp időket de lehet. PC vagy Laptop az meg nem mindegy????
RBRgőte!
Miről lenne szó?
-
RBRGőte #12992 Bocsesz,kicsit hibáztam...(nagyon értem a magyartot..)
Nagyon (fergetegesen) hálás lennék,ha csinálnál nekem egy skint...
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Egy Subaru Impreza S12-ről lenne szó...
(Ifj.Érdi-Csökő) -
RBRGőte #12991 Hello kedves Atiwrc!
Látom, szuperül tudsz skinelni!
Ha tennél nekem egy ezzel kapcsolatos szivességet tenni? -
RBRGőte #12990 Persze!
Genius SpeedWheel5-el! -
#12989 te laptopról akarsz RBRezni?
legalább kormánnyal?
-
RBRGőte #12988 Van itt vki aki teljesítene nekem egy nagy szivességet és jól tud skineket csinálni? -
RBRGőte #12987 A hétvégén kapok egy Asus K70IO-TY068L laptopot...arra értem,hogy menni fog-e...? -
RBRGőte #12986 Nincs mit!:)
Köszke,hétvégén majd kipróbálom...vagy utána...
Laptopon menni fog? -
#12985 Kössz. Működik. Ász :)
Javaslatom: 1) Alapjáték ITT, 2) Patch-ek ITT, 3) Zfix ITT.
Nálam a Zfix plugin mappába való elhelyezése után vált 95%-ban stabillá a játék.
Más:
A carselect menüpont képeit már sikerült megváltoztatni (Danke noch einmal, Pajti) :)
Hogyan tudom ugyanezen menüpontok szöveges megjelenítését módosítani?
Pl. A Hyundai Accent nevet és karakterisztikájét törekednék átírni a jelenleg képen lévő 06-os Impreza WRC sajátjára.
Hangeffektek közül EZT ajánlom, akik nem ismerik. Nekem tetsz. :) -
RBRGőte #12984 Heloka!
1.12982# Impreza WRC06ost itt találasz: http://www.bhmotorsports.com/download/12708
2.Amikor felraktam az RBRt és elindítottam,akkor a profil beírásánál az egész lefagyott...Mi az oka??? -
#12983 Dattool közben megoldva. -
#12982 Köszönöm. :)
1)Működő dattool letöltési helyet szeretnék találni. Hol?
2)Komplett 06-as Impreza WRC (nemcsak skint) könyvtárat szeretnék találni. Hol?
3) Jól értem, hogy bármelyik slotra bármilyen autót lehet tenni, ha megvan a teljes könyvtár? Egy egész du.-t szívtam vele, mire megszületett a feltételezés. :)
Ezt a skint (és a hozzá kapcsolódó teljes EVOX könyvtárat) kíséreltem meg
INNEN. Sikertelenül. Honnan érdemes? -
#12981 opcilyóban beállította a 3D pacenotes-t -
#12980 hogycsináltad hogy mutatja az út fölött hogy milyön? -
#12979 A 2005-ös Impreza-hoz nem találok template-t. Valaki tudna segíteni. BH-n nem találtam. -
#12978 itt nézelődj :) -
#12977 Pszt! :D
Amúgy tegnap valamelyik szakaszon megdöntöttem az összes időmet N4-es Imprezával. Talán a 11km-es francián. -
#12976 De én N4-el mentem te meg A8-al :D -
12 századdal elvetél. Nagyon sokat kéne gyakorolnom, hogy ezt újrafussam. -
Ezt a PB-t tegnap mentem:
-
#12973 Lol:D
Cote-n megyek N-es Bubuval, egyik bal2-ben odavágom a falhoz, kigyullad a kocsi(ilyet először látok rbr-ben), állok egy kicsit, hogy ezt felfogjam, és a navigátor megszólal, hogy túl magas a vízhőfok :D -
#12972 A zfix-re eddig nem találtam utalást. A fellelhetősége sem volt olyan egyszerű, mint a két patché. Így most jóval stabilabb, de a feleségem automata váltós replay-e nem tetszett neki. :) Kössz.
Közben megvolt az új kormány tesztje. Megérte. :)
Más:
A garázsképeket ill. az autóneveket hogyan lehet megváltoztatni? -
atiwrc #12971 a skin az csak egy festés hogy auriollal mész vagy sainzal pl. Az hogy toyota helyett lanciad van az már 3d-s modell csere nem skin csere. RBRhez kiadott kocsik mind tökéletesek nem fagy ki egysem hacsak a gépden valami miatt az alap rbr nem fut rendesen. A két patch és a zfix fent van??? általában akkor dob ki a gameből ha ezek nincsenek fent. Jah valamint nem árt xp sp2 legalább... -
#12970 Végül a WinRAR lett a befutó.
Az adott típustól eltérő skinek csak a physics -ükkel együtt működnek?
A Lancia Delta a Corolla slotjára átírva (csak a Cars mappa - physics nem) tökéletesen játszható. Replay viszont nincs, kilép a desktopra.
Jól gondolom, hogy bár sok jó skin létezik, sok belefektetett munkaórával, mégis sok olyan skin van, ami nincs optimalizálva a játékhoz?
Hogyan lehet kiszűrni (a saját tapasztalaton kívül), hogy melyik skin teljes egészében működőképes és melyik nem? -
PacsutaTibi #12969 Nem!! Ráálsz egy .rbzre és entert ütsz. Ha notepadot hoz fel akkor nem jó. Akkor csináld azt hogy jobb klikk a fájlon, társítás és ott beállitod hogy a totalcommander nyissa meg. -
#12968 Belelép, de hieroglifákat rak a notepad-be. -
PacsutaTibi #12967 .rbz fájlokba a Total commandernek bele kellene lépni, úgy mint egy zip fájlba. -
#12966 Az .rbz file-ok megnyitásán túl ez jelent még fejtörést.
Driving Force GT-re pályázok, de Balkánisztánban ez nem könnyű.
Kérdezd meg tőlem, hogy karácsony előtt 2 héttel ki vannak-e ürülve a raktárkészletek és a nagykert érdekli-e hogy behozzon! :) -
atiwrc #12965 Sztem még nincs 108 kocsi az rbrhez olyan 90 körül járhatunk.
Amit láthatott sok autót az az rsrbr modban elhetette ami nem az teljesen mint aminek gondolja, töb izika de kasztnira ugyanazok a kocsik.
5.hsz
http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=424 -
#12964 kormány nélkül felesleges...sztem szerezz be egy kormányt...
-
#12963 Köszönöm, mindkettőtöknek. :)
Patch 1-2 fent, HD felbontás megoldva, szimpatikus autók (jellemzően Imprezák, néhány Lancer EVO, és LD S4 + HF Integrale) letöltve a 2003-as és 2000-es slotja módosítva, az említett grafikai kérdés megoldva. :) (Külön kezeli a környezetet és az autókat)
RSF plugin-nal várok egy picit. Kicsit "barkácsolok".
A physics.rbz file-nál elakadtam. A Total Commander hieroglifaként nyitja meg notepad-ben, a Data Tools pedig egyáltalán nem tudja kezelni.
Milyen programmal tudom olvasható formában megnyitni a physics.rbz file-t?
Egyébként szuper a játék! :)
(még így kormány nélkül is - egyelőre) -
#12962 A rallysimfans plugin az arról szól, hogy egy online versenyben veszel részt! Ezen a pluginon rengeteg letölthető autó fent van. Amit későbbiekben tudsz használni offline modban is.
De igazából itt felesleges az offline mod hiszen, ho online ha offline vagy mindenképpen egyedül vagy a pályán.
Csak annyi a difi, hogy offlineban egy virtuálisan beálitott ellenfél idejéhez viszonyit onlineban pedig más emberekhez akik végig mentek a szakaszokon.
Én ezt ajánlom. 108autó van igen, de ez a 108 autó felülírja a gyári 8-at. Egyszerre csak 8 autó lehet a játékban.
-
Valentino46 #12961 Ez a gép mikor lesz elérhető? Már nyomatnám vele szívesen. -
PacsutaTibi #12960 Maga a banner egy link a rallysimfans.hu fórumára.
A lényeg hogy van vagy 100 letölthető autó hozzá, de a játékba egyszerre csak nyolc kocsi lehet berakva (meg kell adni melyik alap kocsit cseréled le). Manuálisan kell berakosgatni, külön a kocsit, külön a fizikáját.
Ha letöltöd a magyar plugint akkor ahoz nem kellenek kocsik mert a plugin leszedi egy szerverről azt amelyikkel akarsz indulni egy online rally-n vagy csak tesztelni, a plugin alatt. -
#12959 A stílus...
Téged is le-"bazz"-oltak anno, amikor kérdeztél valamit, mert nem tudtad?
Ez esetben értem a stílust. :) -
#12958 bazz...108autó van, ami él és mozog...de TE csak 1 (EGY)-el tudsz CSAK menni....
és összességében 8at ELMENTENI magadnak...
folyamatos online...igen..de NEM NFS szinten...bebaszna ha a rallyzó autók egymást löknék le a pályákról...
nemértem mi bajod van a grafikával...
ez nem NFS hogy csilli villi minden...
ez PS..PhotoShop...vágod?