Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Downhill!!
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Szóval milyet? (max 5000ft
Downhill!!
Ha winbe letiltom el se indul a játék. Ha visszakapcsolom fagy. Most kipróbálom Bios tiltással is.
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Downhill!!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nagyon kösszi mindenkinek egyébként!!!
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
www.smart-bus.hu
BMW 325 iX Rallye Car :)
Downhill!!
Pl van a race 07 ugye ez uj játék. Na ez nem fagy, de pl portoban mész és néha ugy beszaggat hogy egy szót nem látsz aztán történik valami ujra fut mint a gép. Aztán megint. Más pályán meg még full felbontásban is megy m9int szél.. Szóval tök elegem van belõle..
Na nem offolok tovább😄
Downhill!!
Volt hogy minden torpedó találatom után fagyott,aztán ez magától "elmúlt" (elötte nem csinálta)
Az rbr nálam rendszeresen fagyott amíg nem peccseltem,azóta egyszer sem.De ezt úgy értsd,hogy 2-3 éve egyszer sem !
Úgyhogy még ne izgúlj,a SH nem "mérvadó",ahogy az rbr sem,..könnyen lehet,hogy semmi hardveres hiba nincs.
Persze,ha 50 játékból 45 fagy,akkor nyílván vmi gebasz van.
Downhill!!
A rcae 06 és a gtr 2 nem fagy ha ablakban van. De pl a silent hunter az több óra játék után fagy meg. A Richard Burnsbe be se tudok lépni. Szóval nagyon faja😄
Downhill!!
Próbáld meg azt,hogy a játékot nem abban a felbontásban játszod,mint amiben a windózt használod,vagy fordítva : használd ugyanabban.
+ az alap dolgok:
Elöször is driver,de ne csak vga,hanem hang is.Ha nem segít,próbálj ki egy másik vga-t,biztos tudsz vkitõl kérni egyet egy próba erejéig.
xp-t használsz? SP2 fentvan ugye?
De mi lehet a gond ezzel a géppel? (igaz ez topik off) Driver gondjai vannak? A paraméterei szerint ezeknek a játékoknak kifogástalanul kellene menni rajta. Ehhez képest.
Downhill!!
Downhill!!
Egyébként ilyen config: Ati 9600xt 256 ddr, Asrock p4-es lap, 3000mhz proci (p4) 1gb ram. és ezzel együt baszakszik.
Downhill!!
Elegem van ebbõl a gépbõl. Semmmi nem müködik rajta normálisan. Amióta megvettem csak szopok vele! Ha lesz egy kis zsém kivágom a fenébe!
Downhill!!
Patcheket felraktad? 2 van
Leszedtem ezt a játékot. (tudom warez hogy nem szabad meg ilyenek) De az a helyzet hogy mint minden ez sem müködik normálisan illetve egyátalán nem müködik a gépemen. Ahogy belépek egybõl lefagy. Van valami tippetek? Mondjuk igy ugyse fogjátok tudni. Az lesz a legjobb ha az egész gépet kivágom a kukába..
De ha esetleg van valami tipp kérem segitsetek.
Üdv.
Downhill!!