Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Intel procid van, a biosban, hyper threating a neve, ha ez be van kapcsolva akkor virtuálisan lesz még egy proci, a feladatkezelõben ha megnézed a teljesítmény lapot, a cpu használatnál 2 külön diagram van, ha nincs bekapcsolva akkor meg kapcsold be 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
Az mi? Hol találom?

Downhill!!

Met
HT be van kapcsolva?

gordon 24
Na megvettem! Vettem egy Creativ de sound Blaster kártyát. A Helyzet változatlan. Fagy mint a gép.. Egyéb tipp?

Downhill!!

gordon 24
Thx! Nem kérdezek rá hiszek neked😄 Én is Sound blaster-t vagy a Creativot tartom jónak. Szóval pénteken bevásárolok. Nagyon kösszi. Remélem megoldja a gondom.

Downhill!!

ITT nézz körül... ennyiért én az elsõ kettõ közül javaslom valamelyiket, de azért kérdezz rá ITT

www.smart-bus.hu

gordon 24
Értem! És milyet lenne érdemes? (ár nélkül?)

Downhill!!

hát ennyiért sound blaster live

www.smart-bus.hu

gordon 24
Na ha biosba van tiltva akkor sem indul. Szóval valóban nagyon fontos ennek a játéknak a hangkártya. Kellene vennem egyet.

Szóval milyet? (max 5000ft)

Downhill!!

gordon 24
Én is erre gyanakszom.. Ha jól tudom pár ezer ft-ért lehet jó hangkártyákat kapni.. Mondanátok tippet? Milyet vegyek? Lehet holnap (mondjuk holnap pont nem😄) holnapután vezsek egyet.
Ha winbe letiltom el se indul a játék. Ha visszakapcsolom fagy. Most kipróbálom Bios tiltással is.

Downhill!!

99% hogy hangkártya problémád van... ez indokolná is, hogy egyébként is miért szarakszik a géped... alaplapi hangkártya egy nagy 0 / elõfordul kivétel /

www.smart-bus.hu

gordon 24
Nem tudom mi van fent!és azt se mi kell neki.. Igy aztán ebbe a témába elégé nehézen tudok lépni.

Downhill!!

Az RBR-t a hibás hangkártya driver teljesen ki tudja fektetni...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG
mondom: codec???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

gordon 24
Megpróbálom. Lehet az a baja. De érdekes modon sok basztatásra annyit elértem hogy már nem mindig fagy le.. Játszottam vele már 2 teljes Rally futamot.. Angliát és Japánt majdnem jó.. Kicsit még javulhatna hogy megbizható legyen😄

Nagyon kösszi mindenkinek egyébként!!!

Downhill!!

a biosban tíltsd le a hangkártyát és próbáld úgy!

www.smart-bus.hu

A drivereket próbálgasd, régebbit tegyél fel ne újat.

gordon 24
Mi van bele integrálva? Ha a sima xp-t rakom fel és arra feldobom a sp2-t akkor meg az NR 2003-al szarakodik. Volt már ugyis fent. Volt fent sima xp proffesional, meg sp2-es javitás. Akkor állandoan ujra indult a gép. Ezt ez a win megoldotta.

Downhill!!

Met
már, hogy lenne normális xp amikor bele van integrálva egy csomó szar?

gordon 24
Normális xp van rajta. Ez egy extended editoin xp. Ameddig nem ez volt a gépen addig ujraindult meg még szarabb volt. Ezzel beálllt egy kicsit, de nem jó. Valahogy ugy érzem mintha ez az egész configurácio nem szeretné egymást. Nem hiszem el, hogy egy ilyen paraméterekkel rendelkezõ gép ilyen szar legyen. Lehet persze hogy valamit én nem jól csinálok, de nagyon nem akarja az igazságotr!

Downhill!!

gordon 24
Igen alaplapi kártya. Szedtem le uj Ati drivert elindult kicsit. De megint fagy. Szóval nem boldogulok vele.

Downhill!!

Met
javasolnék egy normális xp felrakást, mert ez a mindenféle integrált szutyok nem sok mindenre jó...

JuanG
lehet valami codec probléma is...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

alaplapi hangkártyád van? próbáld meg tíltani és hang nélkül indítani...

www.smart-bus.hu

csm
nekem meg 2szakaszonként kilép. peccsek fent,driverek frissítve, nemtudom mi a baja -.-

BMW 325 iX Rallye Car :)

gordon 24
Na nem megy. Leszedtem egy reloaded verziot szépen feltelepitettem. Aztán az 1.0-ás majd az 1.02-es patchet. Minden fajta exe-vel elinditottam. De fagy fagy fagy. Ahogy belépek kiirja hogy creat profil és sehova tovább. Ugyhogy bakfity. Nem tudom mi a frász van.

Downhill!!

Driver probléma ez nekem is csinálta az egyiknél, aztán visszaraktam a régit és azóta jó... egyébként 9600 pro-m van.

gordon 24
Azért nem ugy van hogy 40-50, de sok gond van vele. És szerintem grafba is többet kellene tudnia mint amit nyujt. Szóval abszolut nem vagyok megelégedve vele. Vagy elkéne vinnem valami guruhoz, hogy foglalkozzon vele kicsit, vagy vennem kell ujjat.
Pl van a race 07 ugye ez uj játék. Na ez nem fagy, de pl portoban mész és néha ugy beszaggat hogy egy szót nem látsz aztán történik valami ujra fut mint a gép. Aztán megint. Más pályán meg még full felbontásban is megy m9int szél.. Szóval tök elegem van belõle..
Na nem offolok tovább😄

Downhill!!

Glpetyus
Az SH sajnos nem csak nálad fagy 😊
Volt hogy minden torpedó találatom után fagyott,aztán ez magától "elmúlt" (elötte nem csinálta)
Az rbr nálam rendszeresen fagyott amíg nem peccseltem,azóta egyszer sem.De ezt úgy értsd,hogy 2-3 éve egyszer sem !
Úgyhogy még ne izgúlj,a SH nem "mérvadó",ahogy az rbr sem,..könnyen lehet,hogy semmi hardveres hiba nincs.
Persze,ha 50 játékból 45 fagy,akkor nyílván vmi gebasz van.

gordon 24
A driverektõl meg azért félek. Mert amikor megvettem Szerintem Met és Juan emlékszik is rá. Mindig ujra indult az NR 2003-mal. Na amiota fent az extended edition win és ig van a gép, azóta az NR 2003-al ok. De a többivel.........

Downhill!!

gordon 24
Jaja xp van fent ez az exteded edition változat.
A rcae 06 és a gtr 2 nem fagy ha ablakban van. De pl a silent hunter az több óra játék után fagy meg. A Richard Burnsbe be se tudok lépni. Szóval nagyon faja😄

Downhill!!

JuanG
lehet az asrock alaplap nem túl nyerõ (legalábbis régebben nem volt az)...

Glpetyus
Tehát: ami fagy -nem fagy ha csak ablakban játszod?
Próbáld meg azt,hogy a játékot nem abban a felbontásban játszod,mint amiben a windózt használod,vagy fordítva : használd ugyanabban.
+ az alap dolgok:
Elöször is driver,de ne csak vga,hanem hang is.Ha nem segít,próbálj ki egy másik vga-t,biztos tudsz vkitõl kérni egyet egy próba erejéig.

xp-t használsz? SP2 fentvan ugye?

gordon 24
Azt csinálta azzal a verzioval amit töröletem hogy lefagyott már a creat profilnál. De most töltöm amit Petyus javasolt. Majd azzal megnézem.. Remélem menni fog.

De mi lehet a gond ezzel a géppel? (igaz ez topik off) Driver gondjai vannak? A paraméterei szerint ezeknek a játékoknak kifogástalanul kellene menni rajta. Ehhez képest.

Downhill!!

Met
ha esetleg nem indul el vagy menü helyett kidob a desktopra akkor próbáld ki a nosse.exe-vel indítani

gordon 24
Nem gond az! Ha menni fog a gépen megveszem! Csak induljon el.. (de azért kösszi a tippet)

Downhill!!

Met
írj a Gamestarnak, hátha van még raktáron olyan újság amihez ez volt teljes játék.

gordon 24
Kersek olyat kösszi!

Downhill!!

gordon 24
Ez is olyan! Ráadásul 1.5 éves kb.. Nem is rossz config, de minden fagy rajta szinte. (silent hunter 3, RBR, Race 06(ha nem windowed modban van, Gtr2 szintén Ha nem windowed) ) Tulajdonképpen tök normálisan egy game aZ NR2003 megy jól.. többi szarakodik.

Egyébként ilyen config: Ati 9600xt 256 ddr, Asrock p4-es lap, 3000mhz proci (p4) 1gb ram. és ezzel együt baszakszik.

Downhill!!

MaSzKa
végülis 1200ft nem pénz érte

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Glpetyus
reloaded a jó,+ a 2 patch + a hrc...aztán tessék megvenni,ha bejön <#nezze> 😊

bardocz
aqua-ba vannak nagyon jó öszeszereltek(és ezek nem tesco öszerakottak),ha nem akarsz öszeszereléssel foglalkozni,én onnan fogok venni nyáron majd
gordon 24
Kösszi leszedtem! de nem tudom használni.. Erre a verzióra nem megy fel.. Most keresek egy másik Warez versiot, aztán azt leszedem majd megbróbálom arra. Ha nem megy akkor nem tudom..
Elegem van ebbõl a gépbõl. Semmmi nem müködik rajta normálisan. Amióta megvettem csak szopok vele! Ha lesz egy kis zsém kivágom a fenébe!

Downhill!!

Met
itt pl

gordon 24
Hát ha menne lehet meg is tenném. De egyenlõre elinditani se birom:d

Downhill!!

gordon 24
Nem! Van patch hozzá? Hol találom?

Downhill!!

bardocz
szerintem vedd meg,megéri,ez a szim éri meg a legjobban az árát
Met
Ejnyebejnye 😊 1200 forint az orig game... na mindegy
Patcheket felraktad? 2 van

gordon 24
Sziasztok!!

Leszedtem ezt a játékot. (tudom warez hogy nem szabad meg ilyenek) De az a helyzet hogy mint minden ez sem müködik normálisan illetve egyátalán nem müködik a gépemen. Ahogy belépek egybõl lefagy. Van valami tippetek? Mondjuk igy ugyse fogjátok tudni. Az lesz a legjobb ha az egész gépet kivágom a kukába..

De ha esetleg van valami tipp kérem segitsetek.

Üdv.

Downhill!!

MaSzKa
Hill Climb Mod-ot töltsétek le tetszeni fog biztos

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______