Trója - A film

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
az már más kérdés, hogy maga a film sztem ultragagyi, de mond ez a sok képregényb*zinak, akik beülnek 5X a moziba, hogy megnézzék kedvenc hõsüket 😊

Punker
hát lehet anyagilag megérte de ettõl függetlenül mindenhol szar filmként van számontartva....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
LOL... 9. a filmbeli örökranglistán 806 millió dollárral, tényleg bukás

Punker
pókfaszi 2 tuti bukás lesz az elsõ is az volt.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
hogy mikor jön? májusban, ha jól tudom. sztem az év 1ik, hanem a legnagyobb sikere lesz (azé lesz pókember 2 is )

Csacsi
Új elõzetes a hardwireden. Kötelezõ megnézni. Legalább akkora csatejelente lesz benne, mint a Király visszatérben volt, de itt csak emberek lesznek.

Mikor is jön? Én nagyon várom. Szerintem hatalmas film lesz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

magus
oké, oké, ismerem a történelmet, én azt mondta, hogy nevetséges volt hogy pont ugyanolyan hajók, ugyanolyan távol egymástól, ugyanugy lengetve a vitorlat mentek. Mellesleg jó film lesz, csak azért lehet hogy nem lesz sikeres, mert ugye a gladiatroba az ember beletudta elni magat, legalabbis en, mivel imadom a romai tortenelmet, es mindenki tanulta, Trója meg ma is rejtély hogy létezett e

RangeR
Lentebb valahol már írtam errõl a hajóhad dologról.Nézd meg.Ókori görög vonatkozásban.

Alien
Szerintem a bemutató alapján jó film lesz, én már nagyon várom, Brad Pitt meg elég jó szinész, nem hinném, hogy csalódnánk benne.

magus
hat en hanyatt estem a rohogestol, amikor tavolodott a kamera, es amerre csak a szem ellát ugyanolyan szép rendezetten ugyanolyan hajók voltak. Igen, ez egy mese, gigászi méretekkel, de szerintem akkoris viccesen hatott mint sem gigászian.

RangeR
Mi van benne eltúlozva? Xerxes seregéhez viszonyítva ez csak egy kis csoport, hogy a történelmi korszaknál maradjunk, +/- 300 év ilyen távlatból nem számít. Évtizedes ostrom megvívásához kell létszám is, különben csak egy napos dulakodás sülne ki belõle.

magus
az a baj ezzel filmmel hogy nagyon eltulozzak a mereteket

RangeR
Én nem írom le a filmet azért. Hozni fogja ez a színvoalat szerintem.

RangeR
Láttatok már sok vért fémen? Nem olyan sötét ám, hanem ilyesmi.Fõleg mikor alvadni kezd.
Amúgy a kard elég mûanyagos, de a film közben szerintem nem fog annak tûnni.

Punker
ááá az jobb volt 😊)

Ez a vér a kardokon a z ált sulis tempera készletem piros színére emlékeztet😄

Punker
a 2. képen tényleg valami gaygi mûanyag kard van vagy csak én tévedek?

zaki
van pár db új kép:

HULKKKKK 😄

Kori
lÁTVÁNYOS LESZ!!!!!!!!!
Remélem?!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

RangeR
Aha, a japán trailerben több jelenet van.

Davidus
Ja! Ide valami tagbaszakadt figura kellett volna😊

V9ykn8_TZL0

Különbözik a két trailer vmiben? /nem a feliratozására gondolok/

CSOCSO
crow rulz!!!
RangeR
Közben van 2 új trailer. Egy japán(angol nyelvû,csak ott nyomják) és egy angol. Nem rossz!

Történelmi vonatkozásban pedig a Szalamiszi Tengeri Csata elõtt szavaztatta és építette meg Athén a nagy hajóhadat, kb.: 270 hadihajót. Perzsáknak több volt, a görögöknek asszem ennél nagyobb flottájuk nem jött össze elõtte sem és utána sem.Vikingek ütötték Bizáncot kb.:900 hajóval, de azok jóval kisebbek voltak mint tudjuk. Az lehetett ilyen látvány a tengeren, feltéve, ha ilyen hadrendbe vonultak, amit kétlek felõlük! Trója meg olyan régen volt és még maga Homérosz sem biztos, hogy valós figura, hogy megbocsáthatóak az ilyen túlkapások.

"kicsit azért sokallom azt az 1000 hajót."

Homérosznál tessék tiltakozni emiatt.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Shaman
Egyébként mielött hülye kommenteket írtok talán el kée olvasni a könyvet/eket. Elméletileg anno még talán kötelezõ olvasmány is vót,nemde?!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hja... egy kis helyesírásfélével meg kéne erõszakolnod magad!

zaki
vicces fiú vagy, mondták már?

traXion
Vagy épp futóhomokon állt, és már a mentési munkálatokat megkezdték 😊

Lacc
De figyeljétek, hogy áll a lába, biztos zavarban van
HuAn82
Nem! A fülét vakargatja!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

SoDI---
itt most mobilozik???

Igen 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Eye-scream
elvileg ezer hajót bocsátottak vízre szép Heléna büdös pofájáért 😉

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

CSOCSO
mondjuk tuti valami alapján csinálják a filmet.. szal megdöbbentõ ha netán a mendemondákbol igazzá vállna hogy kb ennyi hajóval mentek ezek... bár nemtom hány évig építhették a hajókat
CSOCSO
hát szvsz az a hajós részlet ultra gááááz!.... még ha mutattak volna párszáz hajót...ok..d e mutattak vagy egy millát
CSOCSO
itt most mobilozik???

😊
Gladiator
szerintem gibson jó szinész.

Tikal
Clooney, brooáfff, Mel Gibson minden második filmjében vmi hõs, szoval már uncsi...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

HuAn82
Harc közben csörög a telcsi és FILM ÁLLJ!!! Keres az asszony!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

zaki
aébként már van QuickTime-os bemutató itt

zaki
miért szerinted a filmben lesznek Samsung mobiltelefonok is? 😄DDD

Bandew
Az a kép csak egy forgatási szünetben készült. Legalábbis remélem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gladiator
brad pittnek amúgy lábdublõrje volt, mert annyira rossza lába. én os kicsit elámultam a bemutatónál, bár kicsit azért sokallom azt az 1000 hajót.

magus
Nincsenek istenek? Na az durva, az egész szinte rájuk alapul.

traXion
rotfLoL tényleg! 😊

I.C.ram
Uhh de csámpás ez a BRad Pitt gyerek 😊
HuAn82
Én moziban a Matrix Revolutions elõtt láttam a bemutatóját. Szerintem nagyon ott lesz a film.A hajóhad amikor a kamera végig mutatja õket majdnem leesett az álam! Imádom az ilyen filmeket Brad Pitt meg nem igazán zavar. Szerintem jó színész csak sokan fikázzák mert "talán" a nõk bálványa. Írigység? Ha eljön Joe Black és A Harcosok klubja-ban is jó volt. Szerintem most sem fog csalódást okozni. Remélem...

Õ miatta tört ki az egész háború!Szerintem nem ér annyit!

zaki
ott van a link a kettes hozzászólásban...

Én még nem láttam Brad Pittõl filmet, amire azt mondtam volna, hogy ebben xarul játszott (leszögezném, fiú vagyok, hetero, és nem rajongó) - nem feltétlenül az alapján kell megítélni egy színészt, amit a BRAVO-ban, Popcornban és a hasonló magazinokban írnak róla... A játékát figyeld a filmjeiben - és ne a média"szenzációt" a szennylapokban...

Eye-scream
Aha, én is láttam a bemutatót a Revolutions elején. Ez nagyon fasza film lesz szvsz, mindig kedveltem a görög mitológiát. Remélem azért nem nyálasítják el, a jó-rossz párharccal, meg a szerelmi szállal...

OFF: Kéne már egy külön filmes fórumrész, az általánosba minden 2. topik filmekrõl van 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!