215
Trója - A film
-
:) #95 akkor milyen szintű ?:) -
#94 Hat nem Gladiator szintu... Marhára nem... -
#93 En most neztem meg... huh hat valami elkepeszto. nagyon jo nagyon nagyon. -
#92 Én holnap megyek megnézni, remélem, hogy jó film lesz! :) -
Cat #91 terminatorban tökéletes volt schwarcenegger!!! és nem azért mert olyan nagy szinész (mert sztm sem az), hanem mert egyszerűen rászabták ezt a szerepet, csak önmagát kellett adnia -
#90 Minek nézel te filmet?
Javaslom a Duna TV-t, ott nagyon erős művészi ihletettséggel és hatalmas szinészi játékkal öszebűvészkedett, tartalommal és értékkel bíró művészfilmeket adnak, ami a te kétségtelenül kifinomult kritikai érzékkel és tudással megáldott egyéni ízlésednek TALÁN megfelel! -
#89 Gyu-t az adta el,hogy minden egyes eleme jol volt megcsinalva,es szinte tokeletes film volt...
szineszekre meg egy szavad se lehet:) -
#88 Terminator is sikeres, mégsem a színésze játéka tette azzá.
A GYÚ egy közepesnél kicsit jobb színészekkel volt tele. Magát a filmet a történet, ill a látvány, és a reklám adta el.
Sajnos manapság nem a minőség adja el magát. -
#87 LoL! -
#86 Valószinűleg a film is csak "véletlenül" lett sikeres. Gratula I.C... -
#85 Mert te vagy a nagy színész és a fő filmkritikus. lol! -
#84 lol! -
#83 lol! -
#82 GYÚ-s színészeknél keresve sem találhattak rosszabbakat. Szerintem baromi rosszul játszottak, főleg Orlando. -
:) #81 nem múlta felül, kb 1 szinten vannak szerintem:) -
#80 Az nem helen, hanem HELÉNA
magyarú -
greco #79 Nekem a Gladiátor volt a kedvenc filmem.Kiváncsian vártam a Tróját.Hát sajnos szerintem nem tudta azt felülmúlni.De ettől függetlenül szerintem jó film.
Valahol olvastam,hogy a Trója egy véres sexfilm. :-))))
Baromság... -
:) #78 Megnéztem a filémet:) vannak benne yó dolgok, meg faszságok is:) de összefoglalva elég yó olyan gladiátor szintű:)
-
#77 Szóval élő cáfolatja vagyok a lentebb elített, ökörségekne:))) -
#76 OFF
Most ezt vegyem magamra amit a képregényrajongókról írtatok???
Valami bajotok van velem:))
Én Pókemberen és Batman-en nőtte föl, meg hasonló hősökön, ha tehetem beszerzem az összes képregényadaptációt amit filmre visznek, még amit nem ismerek azt is.
OFF vége
A Trója pedig hatalmas film lesz, kb 1 fél éve láttam az előzetesét a moziban. Azt hiszem akkor éppen a Kapitány és Katonát néztem meg az akkori csajommal. Az előzetes során a hátamon futkosott a hideg, pláne mikor mutatták a hajókat, és távolodott a kép, egyre több csatathajó tűnt föl, eszméletlen. Már azzal megfogtak, hogy benne lesznek a Gyűrűk Urából a Legolast és Boromirt alakító szinészek is. Orlando Bloom milyen fölkapott lett, a Gyűrűk óta. Egy Karib Tenger Kalózai és most a Trója:)) -
#75 A színészeket jól összeválogatták az tuti!
Nemsokára vetítik a mozikban! -
#74 helen
-
#73 akkor talán meg kellene nézni, kötelező :) -
#72 én nem láttam előzetest.... -
#71 előzetes végén nem írják? (még nem töltöttem le, csak az 1.-t láttam) május, az biztos, ennyit tudok. -
#70 ok :))))
vissza Trójához mikor jön már ki? -
#69 ja, nekik készülnek az ilyen b*zi hulk, szkubidú, pókember, szupermen (abból is lesz nemsokára új film), betmeeen (ebből is lesz új film), gárfíld, meg ki tudja milyen baromságok -
#68 épp nemrég néztem, az imdb-n 7.4-esen áll a film a szavazás-on, ami nem olyan rossz, gyorsan benyomtam egy 1-est, nehogy már a végén felkerüljön a top 250-be -
#67 pont a képregénybuzik húzták le legjobban a filmet :) -
#66 igen, és most olvastam, hogy 3 is lesz... no comment -
#65 az már más kérdés, hogy maga a film sztem ultragagyi, de mond ez a sok képregényb*zinak, akik beülnek 5X a moziba, hogy megnézzék kedvenc hősüket :) -
#64 hát lehet anyagilag megérte de ettől függetlenül mindenhol szar filmként van számontartva.... -
#63 LOL... 9. a filmbeli örökranglistán 806 millió dollárral, tényleg bukás -
#62 pókfaszi 2 tuti bukás lesz az első is az volt..... -
#61 hogy mikor jön? májusban, ha jól tudom. sztem az év 1ik, hanem a legnagyobb sikere lesz (azé lesz pókember 2 is ) -
#60 Új előzetes a hardwireden. Kötelező megnézni. Legalább akkora csatejelente lesz benne, mint a Király visszatérben volt, de itt csak emberek lesznek.
Mikor is jön? Én nagyon várom. Szerintem hatalmas film lesz. -
#59 oké, oké, ismerem a történelmet, én azt mondta, hogy nevetséges volt hogy pont ugyanolyan hajók, ugyanolyan távol egymástól, ugyanugy lengetve a vitorlat mentek. Mellesleg jó film lesz, csak azért lehet hogy nem lesz sikeres, mert ugye a gladiatroba az ember beletudta elni magat, legalabbis en, mivel imadom a romai tortenelmet, es mindenki tanulta, Trója meg ma is rejtély hogy létezett e -
#58 Lentebb valahol már írtam erről a hajóhad dologról.Nézd meg.Ókori görög vonatkozásban. -
#57 Szerintem a bemutató alapján jó film lesz, én már nagyon várom, Brad Pitt meg elég jó szinész, nem hinném, hogy csalódnánk benne. -
#56 hat en hanyatt estem a rohogestol, amikor tavolodott a kamera, es amerre csak a szem ellát ugyanolyan szép rendezetten ugyanolyan hajók voltak. Igen, ez egy mese, gigászi méretekkel, de szerintem akkoris viccesen hatott mint sem gigászian.