Trója - A film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
)
Mikor is jön? Én nagyon várom. Szerintem hatalmas film lesz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amúgy a kard elég mûanyagos, de a film közben szerintem nem fog annak tûnni.
Történelmi vonatkozásban pedig a Szalamiszi Tengeri Csata elõtt szavaztatta és építette meg Athén a nagy hajóhadat, kb.: 270 hadihajót. Perzsáknak több volt, a görögöknek asszem ennél nagyobb flottájuk nem jött össze elõtte sem és utána sem.Vikingek ütötték Bizáncot kb.:900 hajóval, de azok jóval kisebbek voltak mint tudjuk. Az lehetett ilyen látvány a tengeren, feltéve, ha ilyen hadrendbe vonultak, amit kétlek felõlük! Trója meg olyan régen volt és még maga Homérosz sem biztos, hogy valós figura, hogy megbocsáthatóak az ilyen túlkapások.
Homérosznál tessék tiltakozni emiatt.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Igen 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Brad Pitt meg nem igazán zavar. Szerintem jó színész csak sokan fikázzák mert "talán" a nõk bálványa. Írigység? Ha eljön Joe Black és A Harcosok klubja-ban is jó volt. Szerintem most sem fog csalódást okozni. Remélem...
Õ miatta tört ki az egész háború!Szerintem nem ér annyit!

OFF: Kéne már egy külön filmes fórumrész, az általánosba minden 2. topik filmekrõl van 😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!