Trója - A film

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
Pókerarcok

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
milyen film volt hozzá?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
DVD Filmcsillag

BADE
De máig sem bizonyították,hogy azok.Épp most olvastam..

Bandew
Trója létezett, hisz meg is találták a romjait.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
nekem megvan a helen of troy c. film... tudja valaki mi az? veletlen a troy c. film helyet szedtem le.. megleshetem elotte?? vagy ezek nagyjabol hasonlitanak egymasra sztoriilag vagy valami?..
Holnap nézem meg, majd akkor véleményezek 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

rezsofiz
Mondták is a készitok ,hogy az ott el van tulozva, szal picit sokan vannak😊 de most kit erdekel?az a lenyeg hogy jol nez ki a jelenet meg minden 😊

sazl : c

Gladiator
és a hajóhd? vmit javítottak rajta, vagy még mindig olyan eltúlzott?

rezsofiz
Ja az hatalmas volt😊

BADE
A legelején tényleg nem lehetett semmit sem elolvasni.
De a filmkezdést azt nagyon eltalálták😊

rezsofiz
Ja ok,értem.. 😊

rezsofiz
Ja felirat szar volt.

én a corvinba néztem.. mostanában a feliratokat naon elbasszák😞 pl ha világosabb részen van a kamera akkor a feliratot else lehetett olvasni, mert annyira beleolvadt😞 ez volt aq passiónál is, meg még pár filmen..
BADE
A szép és színvonalas Urániában😄
A gépész vetítés közben tévét nézett jó hangosan.

Punker
hol nézted?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
filmek kb 10%-át szinkronizálják le mozi megjelenésre....

BADE
Most néztem meg én is.Annyira nem volt rossz,csak a zenét megcsinálhatták volna jobban is.
Felirat-No Comment

rezsofiz
Egyebkent miert volt moziban feliratos?😞 azert mert vilagpremier most volt? akkor nem ertem,mert mas filmeket vilagpremierre leszinkronizalnak Mo-n...
vagy nem errol van szo?

rezsofiz
Hát feltetlenul jobb😊 En szivesen hasonlitom lotr-hoz,mert sok elem hasonlitott. LotR-nél rosszabb, a látvány, a hangok azok ugyanolyan szintuek, a sztori az ami elmarad tole,nem annyira szines. De Gladiatornal mindenkeppen jobb szerintem.:-)

akkor milyen szintû ?😊
rezsofiz
Hat nem Gladiator szintu... Marhára nem...

rezsofiz
En most neztem meg... huh hat valami elkepeszto. nagyon jo nagyon nagyon.

KeKKSZike
Én holnap megyek megnézni, remélem, hogy jó film lesz! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

terminatorban tökéletes volt schwarcenegger!!! és nem azért mert olyan nagy szinész (mert sztm sem az), hanem mert egyszerûen rászabták ezt a szerepet, csak önmagát kellett adnia

shaba23
Minek nézel te filmet?
Javaslom a Duna TV-t, ott nagyon erõs mûvészi ihletettséggel és hatalmas szinészi játékkal öszebûvészkedett, tartalommal és értékkel bíró mûvészfilmeket adnak, ami a te kétségtelenül kifinomult kritikai érzékkel és tudással megáldott egyéni ízlésednek TALÁN megfelel!
rezsofiz
Gyu-t az adta el,hogy minden egyes eleme jol volt megcsinalva,es szinte tokeletes film volt...
szineszekre meg egy szavad se lehet😊

I.C.ram
Terminator is sikeres, mégsem a színésze játéka tette azzá.

A GYÚ egy közepesnél kicsit jobb színészekkel volt tele. Magát a filmet a történet, ill a látvány, és a reklám adta el.

Sajnos manapság nem a minõség adja el magát.
rezsofiz
LoL!

HuAn82
Valószinûleg a film is csak "véletlenül" lett sikeres. Gratula I.C...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Mert te vagy a nagy színész és a fõ filmkritikus. lol!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
lol!
HuAn82
lol!

I.C.ram
GYÚ-s színészeknél keresve sem találhattak rosszabbakat. Szerintem baromi rosszul játszottak, fõleg Orlando.
nem múlta felül, kb 1 szinten vannak szerintem😊
shaba23
Az nem helen, hanem HELÉNA
magyarú
Nekem a Gladiátor volt a kedvenc filmem.Kiváncsian vártam a Tróját.Hát sajnos szerintem nem tudta azt felülmúlni.De ettõl függetlenül szerintem jó film.
Valahol olvastam,hogy a Trója egy véres sexfilm. :-))))
Baromság...
Megnéztem a filémet😊 vannak benne yó dolgok, meg faszságok is😊 de összefoglalva elég yó olyan gladiátor szintû😊
Waterhorse
Szóval élõ cáfolatja vagyok a lentebb elített, ökörségekne😊))

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
OFF

Most ezt vegyem magamra amit a képregényrajongókról írtatok???
Valami bajotok van velem😊)

Én Pókemberen és Batman-en nõtte föl, meg hasonló hõsökön, ha tehetem beszerzem az összes képregényadaptációt amit filmre visznek, még amit nem ismerek azt is.

OFF vége

A Trója pedig hatalmas film lesz, kb 1 fél éve láttam az elõzetesét a moziban. Azt hiszem akkor éppen a Kapitány és Katonát néztem meg az akkori csajommal. Az elõzetes során a hátamon futkosott a hideg, pláne mikor mutatták a hajókat, és távolodott a kép, egyre több csatathajó tûnt föl, eszméletlen. Már azzal megfogtak, hogy benne lesznek a Gyûrûk Urából a Legolast és Boromirt alakító szinészek is. Orlando Bloom milyen fölkapott lett, a Gyûrûk óta. Egy Karib Tenger Kalózai és most a Trója😊)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

BADE
A színészeket jól összeválogatták az tuti!
Nemsokára vetítik a mozikban!

Tikal
helen

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
akkor talán meg kellene nézni, kötelezõ 😊

Punker
én nem láttam elõzetest....

zaki
elõzetes végén nem írják? (még nem töltöttem le, csak az 1.-t láttam) május, az biztos, ennyit tudok.

Punker
ok 😊)))
vissza Trójához mikor jön már ki?

zaki
ja, nekik készülnek az ilyen b*zi hulk, szkubidú, pókember, szupermen (abból is lesz nemsokára új film), betmeeen (ebbõl is lesz új film), gárfíld, meg ki tudja milyen baromságok

zaki
épp nemrég néztem, az imdb-n 7.4-esen áll a film a szavazás-on, ami nem olyan rossz, gyorsan benyomtam egy 1-est, nehogy már a végén felkerüljön a top 250-be

Punker
pont a képregénybuzik húzták le legjobban a filmet 😊

zaki
igen, és most olvastam, hogy 3 is lesz... no comment