215
Trója - A film
-
#55 Mi van benne eltúlozva? Xerxes seregéhez viszonyítva ez csak egy kis csoport, hogy a történelmi korszaknál maradjunk, +/- 300 év ilyen távlatból nem számít. Évtizedes ostrom megvívásához kell létszám is, különben csak egy napos dulakodás sülne ki belőle. -
#54 az a baj ezzel filmmel hogy nagyon eltulozzak a mereteket -
#53 Én nem írom le a filmet azért. Hozni fogja ez a színvoalat szerintem. -
#52 Láttatok már sok vért fémen? Nem olyan sötét ám, hanem ilyesmi.Főleg mikor alvadni kezd.
Amúgy a kard elég műanyagos, de a film közben szerintem nem fog annak tűnni. -
#51 ááá az jobb volt :)) -
Augustus Gigo #50 Ez a vér a kardokon a z ált sulis tempera készletem piros színére emlékeztet:D -
#49 a 2. képen tényleg valami gaygi műanyag kard van vagy csak én tévedek? -
#48 van pár db új kép:
HULKKKKK :D
-
#47 lÁTVÁNYOS LESZ!!!!!!!!!
Remélem?! -
#46 Aha, a japán trailerben több jelenet van. -
#45 Ja! Ide valami tagbaszakadt figura kellett volna:) -
Augustus Gigo #44 Különbözik a két trailer vmiben? /nem a feliratozására gondolok/ -
#43 crow rulz!!! -
#42 Közben van 2 új trailer. Egy japán(angol nyelvű,csak ott nyomják) és egy angol. Nem rossz!
Történelmi vonatkozásban pedig a Szalamiszi Tengeri Csata előtt szavaztatta és építette meg Athén a nagy hajóhadat, kb.: 270 hadihajót. Perzsáknak több volt, a görögöknek asszem ennél nagyobb flottájuk nem jött össze előtte sem és utána sem.Vikingek ütötték Bizáncot kb.:900 hajóval, de azok jóval kisebbek voltak mint tudjuk. Az lehetett ilyen látvány a tengeren, feltéve, ha ilyen hadrendbe vonultak, amit kétlek felőlük! Trója meg olyan régen volt és még maga Homérosz sem biztos, hogy valós figura, hogy megbocsáthatóak az ilyen túlkapások. -
Ramza #41 "kicsit azért sokallom azt az 1000 hajót."
Homérosznál tessék tiltakozni emiatt. -
#40 Egyébként mielött hülye kommenteket írtok talán el kée olvasni a könyvet/eket. Elméletileg anno még talán kötelező olvasmány is vót,nemde?! -
DecenS #38 Hja... egy kis helyesírásfélével meg kéne erőszakolnod magad! -
#35 vicces fiú vagy, mondták már? -
#33 Vagy épp futóhomokon állt, és már a mentési munkálatokat megkezdték :) -
#32 De figyeljétek, hogy áll a lába, biztos zavarban van -
#31 Nem! A fülét vakargatja! -
#30 itt most mobilozik???
Igen :) -
#29 elvileg ezer hajót bocsátottak vízre szép Heléna büdös pofájáért ;) -
#28 mondjuk tuti valami alapján csinálják a filmet.. szal megdöbbentő ha netán a mendemondákbol igazzá vállna hogy kb ennyi hajóval mentek ezek... bár nemtom hány évig építhették a hajókat -
#27 hát szvsz az a hajós részlet ultra gááááz!.... még ha mutattak volna párszáz hajót...ok..d e mutattak vagy egy millát -
#26 itt most mobilozik???
:) -
#25 szerintem gibson jó szinész. -
#24 Clooney, brooáfff, Mel Gibson minden második filmjében vmi hős, szoval már uncsi... -
#23 Harc közben csörög a telcsi és FILM ÁLLJ!!! Keres az asszony!! -
#22 aébként már van QuickTime-os bemutató itt -
#21 miért szerinted a filmben lesznek Samsung mobiltelefonok is? :DDDD -
#20 Az a kép csak egy forgatási szünetben készült. Legalábbis remélem. -
#19 brad pittnek amúgy lábdublőrje volt, mert annyira rossza lába. én os kicsit elámultam a bemutatónál, bár kicsit azért sokallom azt az 1000 hajót. -
#18 Nincsenek istenek? Na az durva, az egész szinte rájuk alapul. -
#17 rotfLoL tényleg! :) -
#16 Uhh de csámpás ez a BRad Pitt gyerek :) -
#15 Én moziban a Matrix Revolutions előtt láttam a bemutatóját. Szerintem nagyon ott lesz a film.A hajóhad amikor a kamera végig mutatja őket majdnem leesett az álam! Imádom az ilyen filmeket Brad Pitt meg nem igazán zavar. Szerintem jó színész csak sokan fikázzák mert "talán" a nők bálványa. Írigység? Ha eljön Joe Black és A Harcosok klubja-ban is jó volt. Szerintem most sem fog csalódást okozni. Remélem...
Ő miatta tört ki az egész háború!Szerintem nem ér annyit!
-
#14 ott van a link a kettes hozzászólásban... -
DecenS #12 Én még nem láttam Brad Pittől filmet, amire azt mondtam volna, hogy ebben xarul játszott (leszögezném, fiú vagyok, hetero, és nem rajongó) - nem feltétlenül az alapján kell megítélni egy színészt, amit a BRAVO-ban, Popcornban és a hasonló magazinokban írnak róla... A játékát figyeld a filmjeiben - és ne a média"szenzációt" a szennylapokban... -
#11 Aha, én is láttam a bemutatót a Revolutions elején. Ez nagyon fasza film lesz szvsz, mindig kedveltem a görög mitológiát. Remélem azért nem nyálasítják el, a jó-rossz párharccal, meg a szerelmi szállal...
OFF: Kéne már egy külön filmes fórumrész, az általánosba minden 2. topik filmekről van :)