983
-
kicsirobi #943 magyar
-
Viktor01 #942 Amikor dobálja a robbanós embereket akkor a lánccal fogd meg és próbáld visszadobn neki (kb a hasára fog esni) ezt játszd el párszor az eredményt és a változást úgyis látni fogod:) -
Viktor01 #941 Újabb kérdés a főellenséget hogyan kell lecsapni mert folyton gyógyítja magát abból a vérkútból vagy miből:) előre is köszi! -
Viktor01 #940 Egyébként kérdés. Mit kell csinálni mikor van az a másik vámpír csaj már sokadszor bukkan fel és leugrom a szellőzőjáratból. Bezárja a kaput és jön szokásos szedett vedett bagázs hullának. És az a küldetés h "Complete the circuit to open the gate" de kb 1 órán keresztül gyilkoltam a jónépet de nem történt semmi csak jöttek és jöttek. Mit csinálok rosszul? -
Viktor01 #939 Használd a Blood Rage-t úgy könnyebb megölni. -
dras #938 Sziasztok!
Kitudna nekem küldeni 1 végigjátszást? Ugyanis elakadtam de nagyon.
Előre is köszi. -
Rémember12 #937 a 2-ik pályán van vmi hülye csaj vámpír ugyan olyan majdnem a fegyvere mint rayne-é hogyan kell megölni mindig leviszem az életét a negyedéig de a a fasz mindíg meg öl :S -
Rémember12 #936 lordgamer option/camera lat mit értesz :D -
haxoror #935 Az melyik volt? -
LordGamer #934 option/camera -
LordGamer #933 hello
valaki tudja hogy kell legyőzni azt a nagy szörnyet?(slezz) -
Rémember12 #932 mekkora geciség.......... -
Gyusz #931 Az első részben biztosan nem lehetett átállítani és szerintem itt sem lehet. Ne játssz más játékkal és akkor megszokod, vagy vegyél egy gamepadot. -
Rémember12 #930 az előző üzenet nem érdekes inkább ez kerestem mindenhol a beállításokban és sehol nem találtam azt h ne invert legyen az egér szval a föl az a le a le az a föl és így nem tudok jáccani mert bazira zavar hogyan lehet kivenni?? SEGÍTSETEK PLS!!! -
Rémember12 #929 hello, vki nem tud vmi weblap címet adni ahonnan az 1.1-es patchet letudnám tölteni mert csak ahoz létazik magyarositás :( -
#928 Most megy. -
xennia #927 köszi, privátba elküldtem az e-mail címem -
#926 Heló
Nekem megvan a végigjátszás. A CD GAMES újságban van amit beszkenneltem jpg (kép)formátumba. Ha kell irg meg az e-mail címedet és elküldöm kb.2,5 mega. -
xennia #925 jah és még annyi aki tud egy jó /magyar/ végigjátszást, az létszi küldje el. Köszi. -
xennia #924 sziasztok,
nem tudna nekem valaki segítesi hogy azt a Z betűs vámpírt az elején hogyan kell legyőzni, mert amior megütöm, akkor mindig átváltozik denevérré, vagy én nem tudom, és ezért nem tudom megsebezni. + mindig rohangálni kell utána, meg a denevérjeit hogyan kell legyőzni???
előre is köszi annak aki tud segíteni... -
xavier #923 Vérnéni végigjáccás:
http://faqs.ign.com/articles/587/587219p1.html
Nekem az elsőrész jobban bejött...Ez az embereket vágj ide meg oda nem nagy szám
-
#922 Ha egy rács az azt ajtó akkor a két oldalánál van 1-1 fekete doboz és azokba kell belerántani az embereket. Ha egyszerre mindkét dobozban van ember akkor kinyílik az ajtó. -
Hackie #921 Sziasztok!
Még kezdő vagyok, az 1. pálya 3 részében a ROOF-nál járok és ott van egy ajtó amin nem tuok bemenni. AZtírták hogy azt a 2 doboz kell megcsapni, de mivel? hiába ütöm-verem-rúgom semmi nem nyílik ki...:( -
#920 Válasz mama2-nek:a lánccal kell leszedni a ládát!!! -
#919 én ott akadtam el amikor a ventillátoros rész után kimegyek a szabadba és egy helyen sok láda van.Egy nagy ládára rá kéne ugrani de nagyon magasan van mitt kel csinálni?A választ köszi:Zoli -
#918 most vittem tovább és amikor a ventillátor rácsát szétverted és jönnek felfele az emberek azokat a ventillátorba kell lökni amíg a ventillátor szét nem robban.ennyi.Remélem segítettem.
-
#917 na de azért kérlek szépen nagyon szépen hogy válaszólj a kérdésemre minél hamarabb.Köszi:Zoli.
UI:De nem akarlak siettetni! -
#916 azé írtam hogy Sanyi!
-
#915 bocs vizimágus csak sanyinak válaszóltál.
-
#914 Sanyi ez nem jó oldal amikor beírom a böngészőbe hogy bloodrayne2fan.atw:
.hu azt írja ki hogy nem regisztrált oldal.Ez mért van?Köszi a választ előre is Sanyi:Zoli -
ATX1 #913 Megoldva -
ATX1 #912 Köszi,már rájöttem,de itt akadtam el igazán,hogy csuszok lefelé,gyorsan és
ugytünik mint ha egyhelyben állnénk,de mégis siklik lefelé,de nemtudok leugrani
mert a kapun kivül találom magam.
Töbször is nekifutotam,még a kontinert is lelötem,fel is másztam,hogy atmenyek
a kapun,de csak csuszok lefelé és nemtudom hogy mitegyek.
Köszi elöre a segitséget.
-
#911 a rádtörő bandatagokat a lánccal a ventillátorba kell dobnod ennyi:) -
ATX1 #910 Szép estéket
Mit kel itt tenni,hogy tovább tudjak menni?
Azon a résznél vagyok ahol 1 r3endör auto berepült az épületben és lángol?
Az emeleten meg 1 fentilátor van és 1 billiárd asztal.
Itt mit kel tenni?,mert semmi tevénykedkedést nemlehet véghez vinni.
A ventilátort szétvertem,de azonkivül Passz.
Köszi elöre is a segitséget.
-
ATX1 #909 Dicsérem a kitartásotokat és a tudásotokat.
Jó munkát azoknak,kik másokkal szemben is segitökészek.
-
ATX1 #908 Pc-re nemkel kod,csak 1 másik Crack,mert az eredeti nemjó.
-
#907 Tudtommal ugyanazok a kódok mint PCn. -
#906 Ezt talán a konzolosok fórumán kellene kérdezned nem?? -
unda #905 Hello,skacok Nincs meg valakinek a PS2-höz használható kódok. Kösz. -
vizmagus #904 Bloddrayne2fan.atw.hu itt van teljes magyar végigjátszás.