Bloodrayne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello
valaki tudja hogy kell legyõzni azt a nagy szörnyet?(slezz)
mekkora geciség..........
Az elsõ részben biztosan nem lehetett átállítani és szerintem itt sem lehet. Ne játssz más játékkal és akkor megszokod, vagy vegyél egy gamepadot.

az elõzõ üzenet nem érdekes inkább ez kerestem mindenhol a beállításokban és sehol nem találtam azt h ne invert legyen az egér szval a föl az a le a le az a föl és így nem tudok jáccani mert bazira zavar hogyan lehet kivenni?? SEGÍTSETEK PLS!!!
hello, vki nem tud vmi weblap címet adni ahonnan az 1.1-es patchet letudnám tölteni mert csak ahoz létazik magyarositás 😞
bzozo
Most megy.

Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305

köszi, privátba elküldtem az e-mail címem
bzozo
Heló
Nekem megvan a végigjátszás. A CD GAMES újságban van amit beszkenneltem jpg (kép)formátumba. Ha kell irg meg az e-mail címedet és elküldöm kb.2,5 mega.

Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305

jah és még annyi aki tud egy jó /magyar/ végigjátszást, az létszi küldje el. Köszi.<#vigyor><#idiota>
sziasztok,
nem tudna nekem valaki segítesi hogy azt a Z betûs vámpírt az elején hogyan kell legyõzni, mert amior megütöm, akkor mindig átváltozik denevérré, vagy én nem tudom, és ezért nem tudom megsebezni. + mindig rohangálni kell utána, meg a denevérjeit hogyan kell legyõzni???
elõre is köszi annak aki tud segíteni... <#bdead><#zavart2><#wilting>
Vérnéni végigjáccás:
http://faqs.ign.com/articles/587/587219p1.html

Nekem az elsõrész jobban bejött...Ez az embereket vágj ide meg oda nem nagy szám
<#szomoru1>
KILLER2
Ha egy rács az azt ajtó akkor a két oldalánál van 1-1 fekete doboz és azokba kell belerántani az embereket. Ha egyszerre mindkét dobozban van ember akkor kinyílik az ajtó.

Töltsük le az internetet!

Sziasztok!
Még kezdõ vagyok, az 1. pálya 3 részében a ROOF-nál járok és ott van egy ajtó amin nem tuok bemenni. AZtírták hogy azt a 2 doboz kell megcsapni, de mivel? hiába ütöm-verem-rúgom semmi nem nyílik ki...😞
AtiRadish
Válasz mama2-nek:a lánccal kell leszedni a ládát!!!

mama2
én ott akadtam el amikor a ventillátoros rész után kimegyek a szabadba és egy helyen sok láda van.Egy nagy ládára rá kéne ugrani de nagyon magasan van mitt kel csinálni?A választ köszi:Zoli

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
most vittem tovább és amikor a ventillátor rácsát szétverted és jönnek felfele az emberek azokat a ventillátorba kell lökni amíg a ventillátor szét nem robban.ennyi.Remélem segítettem.

mama2
na de azért kérlek szépen nagyon szépen hogy válaszólj a kérdésemre minél hamarabb.Köszi:Zoli.

UI😄e nem akarlak siettetni!

mama2
azé írtam hogy Sanyi!

mama2
bocs vizimágus csak sanyinak válaszóltál.

mama2
Sanyi ez nem jó oldal amikor beírom a böngészõbe hogy bloodrayne2fan.atw:
.hu azt írja ki hogy nem regisztrált oldal.Ez mért van?Köszi a választ elõre is Sanyi:Zoli

Megoldva
Köszi,már rájöttem,de itt akadtam el igazán,hogy csuszok lefelé,gyorsan és
ugytünik mint ha egyhelyben állnénk,de mégis siklik lefelé,de nemtudok leugrani
mert a kapun kivül találom magam.
Töbször is nekifutotam,még a kontinert is lelötem,fel is másztam,hogy atmenyek
a kapun,de csak csuszok lefelé és nemtudom hogy mitegyek.

Köszi elöre a segitséget.

xotyi
a rádtörõ bandatagokat a lánccal a ventillátorba kell dobnod ennyi😊

Trance&Friends nothing more..

Szép estéket
Mit kel itt tenni,hogy tovább tudjak menni?
Azon a résznél vagyok ahol 1 r3endör auto berepült az épületben és lángol?
Az emeleten meg 1 fentilátor van és 1 billiárd asztal.
Itt mit kel tenni?,mert semmi tevénykedkedést nemlehet véghez vinni.
A ventilátort szétvertem,de azonkivül Passz.

Köszi elöre is a segitséget.
Dicsérem a kitartásotokat és a tudásotokat.
Jó munkát azoknak,kik másokkal szemben is segitökészek.

Pc-re nemkel kod,csak 1 másik Crack,mert az eredeti nemjó.
KILLER2
Tudtommal ugyanazok a kódok mint PCn.

SZilaJMaGGoT
Ezt talán a konzolosok fórumán kellene kérdezned nem??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Hello,skacok Nincs meg valakinek a PS2-höz használható kódok. Kösz.
Bloddrayne2fan.atw.hu itt van teljes magyar végigjátszás.
KILLER2
Inkább ide írom, hogy ha jól gondolom, hogy melyik pályán vagy akkor be kel dobni az embereket a kapcsolóba (asszem 2 van és egyszerre legyen mindkettõben ember)

haló!Elakadtam a 9. pályán amikor egy teremben vagyok a kapu le van zárva a kapcsolók meg szikráznak és csak jönnek az emberek.Na itt mit kell csinálni beledobni az embereket a kapcsolóba vagy mi?Ha valaki tud segiteni kérem irjon a [email protected] megköszönném<#mf1>
(Minden tiszteletem mellett)

LOL

grebber
Elkezdõdtek a második rész honosítási munkálatai. A tekintélyes mennyiségû textúra és videoanyag miatt számítani kell arra, hogy a telepítõ mérete igen terebélyes lesz. Az átvezetõk fordítása hallás után történik, ami jócskán megnehezíti az amúgy sem könnyû fordítást. Ennek ellenére jó ütemben haladunk, így néhány héten belül várható a megjelenés.

info: Magyarítások.hu

Next PC upgrade: 2022

KILLER2
Hogyan kell megölni azt a Slezz-t vagy kit?

Rage47
jah olyanokra gondolok. azoknál is láccik kicsit h animáció, de egyre jobbakat csinálnak... de ebbõl úgysem lesz semmi<#whatever>
Na nem ilyen nõt nem szeretnék a magam részérõl...
Megvan a magam ízlése és ez nem tartozik bele...
Felõlem még az 1 animációival is csinálhatják, még az is szebb volt...
Ki volt az aki ezt kitalálta?
ÖÖÖ hányok...<#help>minnyá rosszulleszek
SZilaJMaGGoT
Jah mint a final fantasy?? Vagy komolyabb animációra gondolsz mint a matrixos trükkök? Nem mondom néha ott is látszik hogy animáció, de ha olyan lenne egy egész film, attól még kurva élvezhetõ lenne...

Rage47
legjobb lenne ha a filmet is 3D-sre, számítógéppel csinálnák😊akkor biztos jól nézne ki😊
Broafka
pengéje még hagyján, de ettõl a fejtõl kikészülök, olyan szinten nem való Rayne-nek hogy nem igaz, szegény Rayne kitalálója forog az ágyában éjszakánként (eredetileg úgy van hogy a sírjában, de még csak nem hallt meg <#idiota>)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Rage47
gondolom nem fullos utánzatnak szánták. a pengéje is tök gagyi...
CaviaR
Túl ribancos feje van ehez a karakterhez.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Broafka
nem azt mondom, de nem hasonlít egyáltalán Rayne-re a szája szerintem ronda, és ez a kicsit vágott szem, nekem nem tetszik annyira, na meg tényleg ez a napbarnított bõr :-/

SZilaJMaGGoT
Mit számít az? Csak azt ne mond hogy nem szeretnél egy ilyen nõt...<#nyes>

Broafka
nem jó, nem ilyen a Rayne <#szomoru1>

IMYke2.0.0.0
...és szeplõs... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
<#idiota>