Bloodrayne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szép napbarnított bõre van vámpír létére <#wilting>

xotyi
<#finom>

Trance&Friends nothing more..

SZilaJMaGGoT
Nem mjátékmagyarításra gondoltam hanem az angol nyelvû végigjáttszás lefordítására... de mind1..... ha nem hát nem..<#nyes>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Broafka
az eleje sztem is uncsi
de amikor elkezd nehezedni, szóval az a rész amikor a városban vagyunk: a parkban, az állatkertben
na sztem az egy jó rész
rengeteget szenvedtem vele de akkor is tetszett :)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
részemrõl fölösleges!
rontja az egész hangulatát, és én is értem!
nem kell ahhoz magyarosítás

Rage47
vagy lánccal belehajitod az emberkét:)
ha van kedved sztem csináld meg a magyaritást. vagy kérdezz meg vmi magyarosító csapatot ezügyben.
SZilaJMaGGoT
ráugrassz egy ellenre hogy szídd a vérét, és miközben szívja addig fordulj vele a kandalló felé, hogy mire kiszívta a nyakát, a kandallóba dobja bele a testet, és ezt addig kell csinálni ameddig a kandalló fel nem robban, assze vagy 2-t kell beledobni és kész.. Gondolkodom rajta hogy elkezdjem fordítani az angol végigjátszást, csak nem tom mekkora rá az igény, és hát egy pár ember kedvéjért nem bizto hogy lefordítok egy olyan hosszú szöveget, mert hát én értem<#vigyor3>

Rage47
uh az elözö volt az 1000. hozzászólásom ték:)
Rage47
ilyenre totál nem emléxem:)még olyanra sem hogy vmit fel kell szedni..:) sztem egyáltalán nem uncsi...
Broafka
kandallónál zöld kis szar, hát én nekem fingom sincs róla hogy mirõl beszélsz :)
valami pontosabb leírást adj!

Bocs skacok nekem van egy problémám, elakadtam az elején annál a résznél ahol a kandallónál van az a zöld ki szar amivel mûködik a kapu! Azt hogy szedejm föl? Egyébként sztem jó játék bár még 1x nem kezdeném el játszani!:D (picit uncsi)
Broafka
hehe, ez eddig eszembe se jutott :D
azt hittem le kell lõni én mindig lelõttem :)

Rage47
húzd le a lánccal. általában a lánccal kell mindig ügyeskedni. legtöbbször emberkéket kell dobálni:))
Broafka
célozd be, és lõdd le

SZilaJMaGGoT
Megint elakadtam... A kocsmai bunyó után, eljutottam odáig hogy szétkapok pár gerendát, és kidõl egy fal, aztán nem jön semmi. Van ott egy nagy ilyen rakodós izé is ami valami drótkábelen lóg, és azthiszem arra kellene felugrani hogy aztán tovább mehessek a csövekhez, de sajna nem tudom hogy hogyan ugorjak rá(a rakodós izére)......

Rage47
grat:)
Broafka
nah kinyírtam :)
alap bloodrage-gel szurkáltam kijelölve és elég hamar feladta :)

Rage47
én kihasználtam a kút életadó erejét s mindig abban futkároztam. ha eléggé feltöltõdtem, megkaszaboltam kicsit bloodrage-gel Kagan-t. és igy ment a végéig. Én nem tudtam használni a napfénysugárzó stukkert:)
Broafka
ja, azt megtaláltam, de az néha más helyre lõ, és nagyon minimálisan sebzi, és mindig ott van a kút környékén :S

CaviaR
Elõször megsebzed, h bemenjen a szökõkútba újjáéledni, majd odarohansz a bejárattal szembeni (ha a trónnak háttalálsz, bal oldali) fegvezhez, és elsütöd.

Arra nem emléxem mit csinál a stukker, de asszem napfényt sugároz, és akkor sebzi majd Kegant..

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Broafka
Kegant hogy lehetne kinyírni?
van valami egyszerûbb út a kinyírásához?
mert eddig úgy voltam vele hogy beszorítottam egy sarokba pörögve szabdaltam, de amikor már majdnem meghal akkor kiugrik a sarokból és fut a vértó felé, lánccal meg nem tudom visszahúzni :-/

CaviaR
Arra gondolsz, amikor leszakad alattad egy híd, és azon lebegsz a vizen? Magyarázd el rendesen hol tartasz, mert különben nem tudunk segíteni, és az nem elég h 3 csõ, átugrálsz és elakadsz.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Vinsanity15
HI. Megint én vok,elakadtam de rendesen .A sewers pályán vagyok az után hogy valami viz elõl menekültem és leugrottam egy helyre.namost itt volt egy MG és azzal le lehetett lõni a fent azokat a hid féleségeket.Namost ha átugrálok akkor ott van 3 csõ,és innentõl nemtudom mit kell.at ajtók meg be vannak zárva

Vinsanity is back!!

Broafka
jobban*

Broafka
én azért nyomnám a ctrlt (nekem shift, az joban kézre állt :))

CaviaR
tartsd nyomva a jobbegeret, és akkor elõkapja a stukkert és lehet célozni

Rage47
magától rácéloz, ha arra fordulsz.
SZilaJMaGGoT
köcce szépen a segítséget, de még kérdeznék egy dedósságot.. szal' hogyan kell célozni??<#zavart2>

Rage47
és a BloodRage közben a denevérek nem szállnak rád.
Broafka
célozz és a fegyverrel lõdd a denevéreket, és akkor hal...

SZilaJMaGGoT
én kezdõ vagyok és az elsõ fõellen má kifogott rajtam<#zavart2> Vele mit kell csinálni?? mert amikor elmászok hozzá, és szétcsapom, csak átteleportál máshova, de nem megy lejjebb az élete...

Rage47
én a discoban mikor hangszórókra kell dobálni belassitottam az idöt és mind a 4-et egyszerre feldobáltam. nekem épp ugy jöttek az emberkék h 4-et egymás után fel tudtam dobni...
Broafka
amúgy nem neked akartam címezni, na de mind1 :)

Broafka
jah, érdekes módon nekem elsõre sikerült, jól irányítottam :)
De biztatás képpen:
a diszkósnál lesz sokkal de sokkal nehezebb rész :P

CaviaR
?
Itt csak simán menni kell, nincs benne semmi extra. A disco viszont sztem nagyon nehéz és szöszmötölõs. Ha ott leszel, akkor az embereket kell feldobálni majd a hangszórókra. Sietned kell mert leesnek, és egyszerre mind a 4en kell lennie embernek.

CaviaR
Húha jó kérdés. Ezzel én is vacakoltam, de asszem embereket kell rádobálni... Ha az nem megy vagy lassú, azt tudom, h én azzal a vérlövõ robbanós izével vettem le neki sok életet. Ha elfogy, ott vannak az emberek az utánpótlásra.

Broafka
oks, tényleg ki kellett nyírni mindenkit :)
és az azt következõ fel le mászó köpõ szörnyet hogy kell kinyírni?

Vinsanity15
És itt???Ez még a disco

http://www.kepfeltoltes.hu/view/051030/rayne2.JPG

Vinsanity is back!!

Broafka
nem hiszem, mert amikor lánccal kell dobálni emberkéket akkor megváltozik a zene és itt megváltozik, és vagy a 4-dik olyan nagy izét öltem meg és mindig újratermelõdtek...

CaviaR
Megölni az összes szörnyet. <#idiota>

Broafka

itt mit kell csinálni? :-/

Rage47
én lánccal lehuztam azt a feliratot.
Broafka
jah, sztem is úgy kellett volna, de az istenért nem akarta odadobni, szal én inkább leszabdaltam :)
úgy is mûködött (legalábbis nekem)

Ha jól emlékszem a lánccal a neon klub feliratba kell dobni egy genyát

Broafka
nah ezt akartam én is kérdezni anno, DE:
bekapcsoltam a visiont és a jel arra a nagy fénytáblára mutatott, én oda felugrottam (nagy nehezen) és egy kardcsapással leszakadt az egész
bár szerintem máshogy kellett volna megcsinálni, de én arra nem jöttem rá, mind1 így is mûködött :P

Broafka
jó válasz :DDDD

Vinsanity15
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051029/rayne.JPG

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
http://www.kepfeltoltes.hu/051029/rayne.JPG

Bocs ezt akartam .Na itt mit kell ???????

Vinsanity is back!!

be kell kapcsolni a monitort...

Vinsanity15

Itt mit kell csinálni???

Vinsanity is back!!