Matrix Revolutions

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Neo
Na, senki nem lövi le a story-t? Én állati kíváncsi vagyok...
Eye-scream
Hmm ez a kritika ergész jó... De csak az olcvassa el aki már látta😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Egyetértek!!!!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Mayday
En is megneztem.
Nem is mondok semmit. Meg emesztem...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Eddig csak jó véleményt hallottam a környezetemben róla, bekaphatja az összes online mozimagazin!

mikike
felvette valaki?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

precision
Megnéztem! Fasza! Mindenki nézze meg feltétlenül!

Bazinga!

PResident Evil
nééééézem gecszíííííííí 😄

Eye-scream
ÉN IS MEGNÉZTEM ÉS SZTEMM IS FASZA NAGYON!

A fikázók meg elmehetnek a ...ba!

Dynamic
Szerintem spoilermenteset írok, de biztos ami biztos.

SPOILER

A film brutáljó, a mozinet meg a többi fikamagazin bekaphattya.Bár biztos, hogy lesznek olyanaok, akik erre a részre is anyázni fognak.Az õ bajuk...
Dynamic
VAn aki már látta is
Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

RelakS
7UD0M

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mikike
van aki már nézi is!

RelakS
N3M50K4R4 5450L0M 4 M47R1X07!! 😄D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mikike
na...
készülödik már valaki?
videokamerák fel vannak töltve?

ollie
muháháhá

precision
Ma 16.30-tól nézem a filmet...majd írok, hogy milyen volt! :-)

Bazinga!

Kandurex
Még nem reagált Stan bátyó!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82
"Reeves egyébként egy interjúban elárulta, hogy nem a fizikai megpróbáltatások, hanem a történetben szereplõ számítástechnikai utalások jelentették számára a legnagyobb próbatételt, mivel a egyáltalán nem ért a számítógépekhez, sõt még otthoni internetelérése sincs. "

index

Gratula!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

azért párszor megnézem majd

Hát elég lehangolóak a kirtikák

SoDI---
Jó a jegy olcsó, de PopCorn-ra, meg kólára ott hagy az ember ugyanennyit. Én legalábbis ott szoktam 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

I.C.ram
Téynleg jó mozi! Nagyon olcsó! 750 a jegy ára. Kényelmes székek, és kényelmesen ellehet férni nem úgy mint a nagy multiplexekben. Könnyen megközelíthetõ, hisz a Kolosy téren van, ahova elég sok BKV jármû megy.
RelakSfromhome

Nejó felébred a metrón, kezében a What is the matrix? címû programozási segédlettel, és egy Smith ügynökre hasonlító kaller kéri a jegyeket-bérleteket

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

SoDI---
Különben az Index kritika túl sokat árul el a végén (anyjukat), nagyon szar így, NE OLVASSÁTOK EL!!!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
az új Orákulum fontosnak tûnõ, de tulajdonképpen értelmezhetetlen eszmefuttatással próbálja megmagyarázni, hogy miért is néz ki másképp, mint egy résszel korábban

Ejj... Megint egy õsbunkó kritikus, aki nem képes meglátni a zsenialitást azokban a párbeszédekben, amiket nem ért! Ismerõs ez a hozzáállás az Építész jelente utánról! Undorító...

SoDI---
SPOILER!

Kiderül a 40-edik percben, hogy a valóság is csak egy Mátrix! De durva.

Szóval valahogy így gondolom 😊

SoDI---
Van egy ötletem.
Hogy kivédjük a "bazmeg, elárultad" szitukat, vezessünk be egy formai követelményt a titkokat eláruló hozzászólásokhoz. Mindegyik ilyen elsõ sorában szerepeljen nagy piros betûvel, az hogy spoiler! 😊
És aki akarja, az ezeket nem olvassa majd el 😊

Kandurex
Hmm...saját értelmezésem szerint a következõ történt: Elkészül az elsõ rész "wacsovszkíí" fivérek egy történetben erõs és látványilag újdonságokat bemutató filmmel akarnak a piacra lépni. A befektetõk bólogatnak, igen, igen ez kell most a népnek, ezzel a felkavarjuk az állóvizet. Az elõzetes becslések is jól mutatnak. Majd a film hozza is az elvárt sikert (bár egész biztos, hogy volt egy kis kétely a háttérben, de ezek a cincogások (ami egyébként az ipar nagyjaitól jöttek még csak halk kaparászásnak tûntek (errõl késõbb))) (ez nem mosoly hanem lezárás (kinek inge…😉. A film tarol, mindenki örül, a befektetõk pedig: „Folytatás kell!” (úgy kevesen dõltek be az eredetileg már trilógiára tervezett sorozat nyilatkozatra (ha még is igen, akkor kérem õket vessék egy papírra a két történet kidolgozását és hasonlítsák össze (az akció jelenetek NEM történetet jelent!). Kész a második rész. Jött látott és hát nem túl meggyõzõen távozott. Viszont pénzt hozott, rendesen. És, mint tudjuk egy jó film akár 10 utánérzést is megérhet (anyagilag van benne haszon bõven (az elsõ rész eladja). Jöhet a harmadik rész. Készül. De, hogy? Mi? Miért? „Wacsovszkíííék” nem tudnak dûlõre jutni. Hisz itt (ha már másodikra nem) mozi történelmet kellene írniuk. De erre, mint több ezer példa is mutatja az esély reálisan kevés. Ekkor a cincogók (kik is õk?) eljönnek piciny odújukból és lerakják a már jól bekövesedett irányt. Látvány, látvány és látvány…történet, jelenetek, álfilozófia? Hát kérem, nézzük meg. A látványnak elsõrangú. Történet és jelenetek. Hmm…”Wacsovszkíííék” ötlet?! Nincs! Hangzik. Akkor OK. Siker filmek…igen ez kell nekünk…lopjunk fiúk…ha máshol bevált itt is befog. És ennek fényében a film tarolni fog. Az igazi vesztesek viszont mi leszünk, a nézõk.

SZVSZ.

Kandurex
Érdekes...már 3 különbözõ site erõsíti, hogy a M3 a SW-re hajaz és, hogy történetileg egy nulla, technikailag meg zseni..ez MÁR MOST kiábrándító...de hát ha...reménykedek..

mikike

RelakSfromhome
Holnap elmesélem, hogy mi a történet, jó?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

mikike

remélem agyérgörcsöt kapsz a film alatt és elpatkolsz náci!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Blasta
Igen, corvin is rulez!

Mayday
Hat, en Corvinban nezem, 16. sor, es holnap delutanra, 850-es jegar mellett, az sem olyan rossz. Ha az ember idoben kapcsol, mondjuk tud jegyet venni barhova.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

SoDI---
nem tudok el menni hétközben, mert school van

Nem csak iskolaidõban vannak vetítések.
Vagy ha estire jársz akkor nem csak este 😊

SoDI---
Különben fellélegezhetünk, megírták a tesztvetítés után hogy szerencsére nem valami idétlen "mátrix a mátrixban" baromsággal fogják kiszúrni a szemünket, hanem valami sokkal jobb csattanó lesz!!

Blasta
Aki szeretne bejutni a héten a REVOLUTIONS-ra és Bp-i, annak ajánlom a Kolossy téren levõ Új Udvar-ban található Cinema City mozit!
Multiplex, normális termekkel, hanggal, képpel, igaz, kissebb termekkel, de ez nem is baj.
És nagyon kevesen járnak oda, szinte minden filmre lehet jegyet foglalni és OLCSÓBB is mint a többi multiplex!
Én is ott néem meg csütörtökön. 8 órára tudtam jegyet foglalni a 7. sor közepére (10 soros terem)!!!!!!
Szóval ha valahol, akkor ott elképzelhetõ, hogy lesz jegy a hétre.

csabawarchief

CSOCSO
hát ha alig jobb a második résznél akkorkb közepes a film...szép meg minden.. de fujj😞(
de a 65% bol látom hogy ez se lesz nagy cucc😞(((
Dynamic
A mozinet élesszemû kritikusainak szokásához híven a Matrix:Revolutions sem tetszett.Megtisztelték a filmet kemény átlag 65%-kal.Most még nem mondom, hogy ezek hülyék, mert nem láttam a filmet.Majd utána...😊
RelakSfromhome
Neó felpillant kómás szemekkel a monitora elõtt, elõtte egy könyv: Wachowskíj: Mátrixova

_Neo
Premier elõtti elképzelése valakinek, hogy mi lessz a poén? Én csak gáz elképzeléseket hallottam. De jó szórakozást mindenkinek, aki megnézi, aztán majd meséljetek!
RelakSfromhome
lehet

de jó neked

hétvégére szerinted még van jegy?
RelakSfromhome
SZERDÁN NÉZEM, BIBIBIIIIII!!!!!

szerdán ha jól tom