Matrix Revolutions
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úúúú nagyon rossz megy most😄 (Wonderful World nõi elõadásban😊
๏̯͡๏﴿
nekem elsõé oylan jobb féle volt, mert sok mindenki benne volt, de kettõben nagyon rámentek don davisre...
háromé milyen?
๏̯͡๏﴿
Máshonnan?
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Egyébként ezt a megoldás egy videoklippben láttam évekkel a Mátrix elött, igaz ott egy kicsit gagyibb volt a kivitelezés.
Mindenki nézze meg a filmet, nagyon jó!
Végülis eddig több embernek nem tetszett, mint tetszett és ez a nagyon jó filmek ismérve...

Tudom én, hogy nem arról beszéltél, csak gondoltam megemlítem a másik oldalt is. 😊 De amúgy mit vársz? Ez nem dokumentumfilm 😊 Itt a gépek oldalát is az emberek találták ki. Olyan is 😊))))))
csak írtam, hogy már fent van a neten, gondolom pazar minõségben, de legalább már van mátrix3 a világhálón 😊
2003-11-06 VCD The Matrix Revolutions *CAM* *READNFO* 84x15 MB MIRAGE
csak gondoltam szólok 😊
LOL én a nem-emberi hadseregrõl beszéltem 😊 Az emberi haderõt is lehetett volna színesíteni, de az még elment. De azért a brilliáns MI-k kifejleszthettek volna vmi ütõsebbet a húénvagyokcsunyapolipmostrádugrokjól helyett.
Amúgy mielõtt engem is megvádoltok, hogy a kritika alapján írtam a véleményemet, az elsõ szavak amiket a moziból való kilépés után váltottunk: "láttad? tökolyanvolt mint a dragonbólban"😄
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Nem hiába anime-mániás a rendezõ testvérpár 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Látszik, hogy te is az index kritikáját olvastad, mert ott is ezt vitatták, hogy nem volt a csákók elõtt még egy fémlemez sem. És? De nagy cucc...más filmekben sokkal nagyobb bakik vannak, csak tudod ma már divat lett a matrixot fikázni...
SPOILER OFF!
Mindenki nézze meg a filmet, nagyon jó!
Bazinga!
Szerinted pl a PSzT (ezen órákig röhögtem), ami ugye a Páncélozott Személyi Tank is egy húdefejlett izé volt? 😊)))
Végülis csak páncélozva nem volt benne az ember, meg Tank nem volt, hiszen lépegetõ (humanoid kinézetû) robot volt...
Szal kb egy szinten volt a fejlõdés. Egy szaros plexi a fószer elé már sokat segített volna, de akkor nem látszott volna annyira az arcuk, ami fontos volt 😊))))
ROTFL
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A végén mikor Neo meg Smith bunyózik az már tiszta dragonbóll😊 Már vártam mikor kezdi el Neo, hogy kame-hame....😄
De amúgy a szövegekbõl szvsz csak egy-két gagyi volt, pl. az a miér áll fel újra... meg a bakancsos. A mi változott azóta az teljesen korrekt sztem....
Na még 1 probléma. nemtom mi a rákért voltak lusták kitalálni egy új fajta géptípust. Azért elég gáz, hogy a hûdeszuperhiperfejlettségû gépek öszvissz 2 fúróval meg pár ezer polippal jöttek Még csak vmi lõfegyvert se szereltek beléjük, szal az emberek aprították õket mint a répát, pláne hogy egy tömegben voltak. Jah és még néhol kissé hosszúra nyúlt az ereszd-el-a-hajamat de amúgy igen sztem igen ütõsre sikeredett a harmadik rész.
A számítógépes verekedésel meg végképp nem értem mi a baj.
....SEMMI! "
😄D
Hát ezen az egész nézõtér röhögött 😄
Kicsit igazán agyalhattak volna még rajt, nem hsûiszem hogy nem tellett volna többre. Bár elképzelhetõ, hogy a szinkron hibája, de nem hinném.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
SPOILER ON ON ON ON ON !!!!
Kedvencem a végén, mikor Smith megkérdi Neo-t, hogy miért áll fel újra és újra, mikor lazán feladhatná: Mert így döntöttem. Na én ezen készültem ki a legjobban. Ez kb azon a szinten volt, mint a kettesben az az álbölcselet, hogy Azért születtünk, hogy leéljük azt az életet, amire születtünk. Egyszerûen GÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ 😊
SPOILER OFF
Azért meghallgatnám, hogy eredeti nyelven hogyan szólnak ezek a mondtatok, mert lehet, hogy csak a fordító fordított el vmit. Volt már rá példa sok filmben!
Bazinga!
Amígy tényleg elég nevetséges néhány párbeszéd ezt ki is hagytam a felsorolásból. De asdasdasd kiemelte a "legjobbakat". Ezek után fél mozi csak röhögött, hogy ezek csak ennyire képesek?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ja és nézd meg a 2. rész végén az építészes párbeszédet. Az építész azt mondja, hogy a kiválasztott dolga eljuttatni a kódot a forráshoz, ezáltal indul újra a matrix. Szal amit írtál, hogy váratlanul éri a dolog neo-t, sztem nem lehetséges!

Bazinga!
Szerintem akkor újraindult a matrix! Az idõközökre meg annyit, hogy az építész mondta a 2. részben, hogy ez már a 6. kiválasztott és a 6. matrix. Hogy milyen idõközönként azt nemtudom, de neoék csak abból az aprócska dologból tudják meg, hogy közeleg a vég (az újratöltés), hogy megtámadták a gépek ziont. :-)

Bazinga!
Pozitívumok:
- kiderül, hogy zion nem mátrix a matrixban, ez jó, szerintem kicsit tönkrevágta volna a történetet ha az ellenkezõje derül ki
- a két világ közti vasút elég sok kérdésre ad választ
- neo "tûzlátása" nagyon ott van 😊
- Zioni csata
- az egész képi megvalósítás
- Neo ténykedése a gépek városában
Negatívumok:
- a végén a végsõ összecsapás kicsit nevetségesre sikeredett szerintem, amikor ott röpködnek a város fölött és ütik egymást
- az orákulum magyarázkodása, hogy miért néz ki másképp, mint eddig (mondjuk valamit ki kellett találniuk és lehet csak én voltam a hülye, hogy nem fogtam fel a dolgot 😊 )
- van még szerintem csak most hirtelen nem jut több eszembe, még1szer meg kéne nézni 😊
Egy dolog (ez azért túlzás 😊 ) nem gészen világos azért: a végén amikor a sok Smith ügynök elhalálozik utána eltûnnek a nyomok és megjelenik az építész is. Akkor ez azt jelenti, hogy újraindult ismét az egész vagy csak a nyomok tûntek el? Meg a másik, hogy az elõzõ sok esetben is Neo került szembe az építésszel (2. rész végén a kis képernyõkön az építész szobájában). Milyen idõközönként zajlik le egy ilyen ciklus az újraindulásig? Mert én még megjátszottam volna a készítõk helyében, hogy a film végén Neo ül mondjuk egy taxiban vagy a metrón vagy tök mind1 és mit sem sejtve az egész dologról ami rá vár. Persze csak ha én jól fogtam fel a dolgokat, mert lehet hogy hülyeség amit irok.

Mondjuk amikor a neo a végén bunyózik a smith-el, ott volt egy-két új lassításos technika, amit eddig ez elsõ két részben nem láttunk 😄DD
SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!
Bazinga!
Bazinga!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Procedure TMatrix_Revolution.Spoiler;
Begin
Azért itt is volt egy-két "újítás", pl a hentelés Zion-ban, (animátrixban volt hasonló képsor, de ez durvább...), vagy méginkább a Neo által látott lángoló képek.
Mondjuk az elsõ részben a bullet time, és társai nagyobbat durrantak, mert újdonságok voltak.
End;
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
2: Ha a végét akarjátok kicsit higgadtabban fogadni (nem úgy, mint a buzi magazinok), akkor kötelezõ "olvasmány": ANIMATRIX: THE SECOND RENAISSANCE (PART I-II)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)