Matrix Revolutions

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
OFF

úúúú nagyon rossz megy most😄 (Wonderful World nõi elõadásban😊

๏̯͡๏﴿

szinte cask don davis ,illetve juno reactor

Davidus
OFF

Van Usteam radio bazdmeg kurva jó😊

http://usteam.uw.hu:8000/listen.pls

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
milyen a film zene?
nekem elsõé oylan jobb féle volt, mert sok mindenki benne volt, de kettõben nagyon rámentek don davisre...
háromé milyen?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
200

๏̯͡๏﴿

Cheky
aha 😊
Máshonnan?

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Aramir
Onnan sehogy.

Cheky
Segítség!!! Hogy lehet innen letölteni?

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Aramir
Ott tényleg õ volt, nem körbeszaladtak a kamerával, hanem egyszerre filmezték (fényképezték?) sok kamerával. Tehát az a pillanat több szemszögbõl is levan fényképezve és ha ezt lejátszod egymásután sorban, akkor lesz az az effektus.
Egyébként ezt a megoldás egy videoklippben láttam évekkel a Mátrix elött, igaz ott egy kicsit gagyibb volt a kivitelezés.

Pheel
Mindenki nézze meg a filmet, nagyon jó!

Végülis eddig több embernek nem tetszett, mint tetszett és ez a nagyon jó filmek ismérve...
Pheel
Ja jóvan 😊 Amúgy nem tudom miért gondolják emberek, hogy más emberek képtelenek saját maguk véleményt formálni egy filmrõl... Lehet magukból indulnak ki
Pheel
POZOR! SPOILER!

Tudom én, hogy nem arról beszéltél, csak gondoltam megemlítem a másik oldalt is. 😊 De amúgy mit vársz? Ez nem dokumentumfilm 😊 Itt a gépek oldalát is az emberek találták ki. Olyan is 😊))))))
Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pheel
Milyen kritikát? Az indexen van kritika?? Hol?
Gladiator
ti melyik mozioban néztétek?

zaki
nekem 8... 😊

csak írtam, hogy már fent van a neten, gondolom pazar minõségben, de legalább már van mátrix3 a világhálón 😊

precision
hmm...megnézzem mégegyszer v. mifene?😊)

Bazinga!

zaki
hi emberek, találtam egy ilyet az nforce-on:

2003-11-06 VCD The Matrix Revolutions *CAM* *READNFO* 84x15 MB MIRAGE

csak gondoltam szólok 😊

Eye-scream
SPOILER!!!!

LOL én a nem-emberi hadseregrõl beszéltem 😊 Az emberi haderõt is lehetett volna színesíteni, de az még elment. De azért a brilliáns MI-k kifejleszthettek volna vmi ütõsebbet a húénvagyokcsunyapolipmostrádugrokjól helyett.
Amúgy mielõtt engem is megvádoltok, hogy a kritika alapján írtam a véleményemet, az elsõ szavak amiket a moziból való kilépés után váltottunk: "láttad? tökolyanvolt mint a dragonbólban"😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

SoDI---
A végén mikor Neo meg Smith bunyózik az már tiszta dragonbóll😊

Nem hiába anime-mániás a rendezõ testvérpár 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

precision
POZOR! SPOILER!

Látszik, hogy te is az index kritikáját olvastad, mert ott is ezt vitatták, hogy nem volt a csákók elõtt még egy fémlemez sem. És? De nagy cucc...más filmekben sokkal nagyobb bakik vannak, csak tudod ma már divat lett a matrixot fikázni...

SPOILER OFF!

Mindenki nézze meg a filmet, nagyon jó!

Bazinga!

Pheel
POZOR! IMPORTANT INFORMATIONS ABOUT THE MOVIE! DONT READ THIS! 😊)))))))

Szerinted pl a PSzT (ezen órákig röhögtem), ami ugye a Páncélozott Személyi Tank is egy húdefejlett izé volt? 😊)))

Végülis csak páncélozva nem volt benne az ember, meg Tank nem volt, hiszen lépegetõ (humanoid kinézetû) robot volt...

Szal kb egy szinten volt a fejlõdés. Egy szaros plexi a fószer elé már sokat segített volna, de akkor nem látszott volna annyira az arcuk, ami fontos volt 😊))))

ROTFL
Eye-scream
Lol mert az elsõ részben persze Trinity üldögélt a levegõben, és megvárta míg körbefutják kamerával 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Laalee
csupán annyi hogy nem animációs filmre ül be az ember, engem nem érdekel hogy neo, vagy jet lee modelekkel miket tudnak lerenderelni. a reloaded is röhelyes volt a sok cg-töl. mondjuk ezt a 3. részt még nem láttam, csak ugy álltalánosan jegyeztem meg a véleményem a cg verekedésekröl.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ollie
ehehe, én egyetlen egy kritikát nem olvastam a Karibi cuccról, de attól még Johny Depp jó szinész (megnéztem a filmet) 😉)

Eye-scream
SPOILER!!!!!!!!4

A végén mikor Neo meg Smith bunyózik az már tiszta dragonbóll😊 Már vártam mikor kezdi el Neo, hogy kame-hame....😄
De amúgy a szövegekbõl szvsz csak egy-két gagyi volt, pl. az a miér áll fel újra... meg a bakancsos. A mi változott azóta az teljesen korrekt sztem....
Na még 1 probléma. nemtom mi a rákért voltak lusták kitalálni egy új fajta géptípust. Azért elég gáz, hogy a hûdeszuperhiperfejlettségû gépek öszvissz 2 fúróval meg pár ezer polippal jöttek Még csak vmi lõfegyvert se szereltek beléjük, szal az emberek aprították õket mint a répát, pláne hogy egy tömegben voltak. Jah és még néhol kissé hosszúra nyúlt az ereszd-el-a-hajamat de amúgy igen sztem igen ütõsre sikeredett a harmadik rész.

Dynamic
Én meg örülnék, ha mindenkinek lenne saját véleménye Sokszor úgy érzem, hogy sokan a kritikák elolvasása után kritizálnak és feltünõen kiemelve az olyan dolgokat amit igazából nem ANNYIRA kellene.Értem ez alatt az olyan dolgokat, mint amikor feltünõen sokan elmondják, hogy bugyuták a párbeszédek(ugyanazokat az idézeteket ismételve, ami ugyan valóban nem shakespeare-i magaslatokban szárnyal, de ANNYIRA nem gáz),vagy a Karib tenger kalózainál feltünõen sokan elmondják, hogy Johnny Depp, milyen irgalmatlanul jó színész stb.Könyörgöm legyen már mindenkinek egy saját véleménye!
A számítógépes verekedésel meg végképp nem értem mi a baj.
ollie
jesssssssz

precision
Turbo Pascal RuLeZ :-)

Bazinga!

ollie
a kis pascalos! 😛

Gladiator
ok, látom már kiírtátok. bocs, hogy pattogtam.elõbb írtam, mint ahogy olvastam volna.

Gladiator
jesszus, írjátok már az üzeneteitek elé, hogy van-e benne spoiler. most netom végigolvassam-e a topikot. vki mondja meg, hogy lelõtték-e már a film csatannóját, vagy nyugodtan elolvasatom.

Krinyo
Az a legjobb amikor trinity megkérdezi neotól hogy:"tudod mi változott azóta?.....
....SEMMI! "
😄D
Hát ezen az egész nézõtér röhögött 😄

BaLeeX
Na tényleg, az volt a legalja. 😊
Kicsit igazán agyalhattak volna még rajt, nem hsûiszem hogy nem tellett volna többre. Bár elképzelhetõ, hogy a szinkron hibája, de nem hinném.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Pheel
POZOR 😊

SPOILER ON ON ON ON ON !!!!

Kedvencem a végén, mikor Smith megkérdi Neo-t, hogy miért áll fel újra és újra, mikor lazán feladhatná: Mert így döntöttem. Na én ezen készültem ki a legjobban. Ez kb azon a szinten volt, mint a kettesben az az álbölcselet, hogy Azért születtünk, hogy leéljük azt az életet, amire születtünk. Egyszerûen GÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ 😊

SPOILER OFF
precision
Spoiler:

Azért meghallgatnám, hogy eredeti nyelven hogyan szólnak ezek a mondtatok, mert lehet, hogy csak a fordító fordított el vmit. Volt már rá példa sok filmben!

Bazinga!

BaLeeX
Sirály a spoilered!

Amígy tényleg elég nevetséges néhány párbeszéd ezt ki is hagytam a felsorolásból. De asdasdasd kiemelte a "legjobbakat". Ezek után fél mozi csak röhögött, hogy ezek csak ennyire képesek?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

RelakS
jaja

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Látom, népszerû a spoiler-em 😊))))

precision

Ja és nézd meg a 2. rész végén az építészes párbeszédet. Az építész azt mondja, hogy a kiválasztott dolga eljuttatni a kódot a forráshoz, ezáltal indul újra a matrix. Szal amit írtál, hogy váratlanul éri a dolog neo-t, sztem nem lehetséges!

Bazinga!

precision

Szerintem akkor újraindult a matrix! Az idõközökre meg annyit, hogy az építész mondta a 2. részben, hogy ez már a 6. kiválasztott és a 6. matrix. Hogy milyen idõközönként azt nemtudom, de neoék csak abból az aprócska dologból tudják meg, hogy közeleg a vég (az újratöltés), hogy megtámadták a gépek ziont. :-)

Bazinga!

BaLeeX
Na kis összegzés, hogy mi tetszett és mi nem.

Pozitívumok:
- kiderül, hogy zion nem mátrix a matrixban, ez jó, szerintem kicsit tönkrevágta volna a történetet ha az ellenkezõje derül ki
- a két világ közti vasút elég sok kérdésre ad választ
- neo "tûzlátása" nagyon ott van 😊
- Zioni csata
- az egész képi megvalósítás
- Neo ténykedése a gépek városában

Negatívumok:
- a végén a végsõ összecsapás kicsit nevetségesre sikeredett szerintem, amikor ott röpködnek a város fölött és ütik egymást
- az orákulum magyarázkodása, hogy miért néz ki másképp, mint eddig (mondjuk valamit ki kellett találniuk és lehet csak én voltam a hülye, hogy nem fogtam fel a dolgot 😊 )
- van még szerintem csak most hirtelen nem jut több eszembe, még1szer meg kéne nézni 😊

Egy dolog (ez azért túlzás 😊 ) nem gészen világos azért: a végén amikor a sok Smith ügynök elhalálozik utána eltûnnek a nyomok és megjelenik az építész is. Akkor ez azt jelenti, hogy újraindult ismét az egész vagy csak a nyomok tûntek el? Meg a másik, hogy az elõzõ sok esetben is Neo került szembe az építésszel (2. rész végén a kis képernyõkön az építész szobájában). Milyen idõközönként zajlik le egy ilyen ciklus az újraindulásig? Mert én még megjátszottam volna a készítõk helyében, hogy a film végén Neo ül mondjuk egy taxiban vagy a metrón vagy tök mind1 és mit sem sejtve az egész dologról ami rá vár. Persze csak ha én jól fogtam fel a dolgokat, mert lehet hogy hülyeség amit irok.

precision
SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!

Mondjuk amikor a neo a végén bunyózik a smith-el, ott volt egy-két új lassításos technika, amit eddig ez elsõ két részben nem láttunk 😄DD

SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!

Bazinga!

precision
Ezt nem úgy kell tekinteni hogy ez a rész jobb volt mint az a rész...stb., hanem úgy, hogy a három rész maga egy film, egy trilógia részei, és együtt nézve kell értékelni.

Bazinga!

Grave Digger
Megmondom õszintén nekem nagyon teccett a film, sokkal jobb volt mint a második rész, de azért még mindig az elsõ az etalon😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

RelakS
Mer kecsegek!

Procedure TMatrix_Revolution.Spoiler;
Begin
Azért itt is volt egy-két "újítás", pl a hentelés Zion-ban, (animátrixban volt hasonló képsor, de ez durvább...), vagy méginkább a Neo által látott lángoló képek.
Mondjuk az elsõ részben a bullet time, és társai nagyobbat durrantak, mert újdonságok voltak.
End;

SoDI---
Azért érdekes, hogy eddig minden kritika, amit olvastam szarnak minõsítette a filmet...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

RelakSfromhome
1: az elsõ rész jobb volt, de csak az újszerûsége miatt, a másodiknál viszont ez a jobb
2: Ha a végét akarjátok kicsit higgadtabban fogadni (nem úgy, mint a buzi magazinok), akkor kötelezõ "olvasmány": ANIMATRIX: THE SECOND RENAISSANCE (PART I-II)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pupcika
összeáll a három rész egy egésszé?
jó lett ilyen szempontból a sztori?
(látványra tuti 100%)

nézz el errefele:Freeyourmind és ott nézz be mindkét forumba, ott kivesézik a filmet!