SG - Az új design
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Csúnya világos iritálja a szemem Borzasztó . Olyan mint egy tini magazin pfffffuj!!!!!!!!!
Downhill!!
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Vissza a régit!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun>
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
respect to the man in the ice cream van
IE 6.0.2800:
Fiirefox 1.5.0.7 alatt:
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nemtom ez most az új hülyeség, hogy egy 6.os csinálja a fórum designokat mindenhol? Fifahungary fórum is milyen szar letta nyaron...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
UI: VÉGRE! Mûködig a transparent layer is!😄<#worship>#worship>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
már bocsánat, de elhányom megam!<#vomit>#vomit> és mik ezek a színek?!: sárga, kék??! RÓZSASZÍN?!?!?!
NEKEM NEM TETSZIK!<#levele>#levele><#lama>#lama><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#duma>#duma><#wow3>#wow3><#szomoru2>#szomoru2>
Furcsa bár kétség kívül praktikus.
amugy nájszos

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
#660: Kíváncsi lennék rá. De elég, hogyha megmutatod a saját internetoldalad, vagy bármi más alkotásod.
Nem nagyon tetszik, és ha jól látom, nem lehet egyedi háttérszínt beállítani, ami nekem egy csapás, mert eddig fekete volt nálam, és a mostanitól kiég a szemem.
Ötlet:
Egy gomb a beállításoknál, mellyel lehet váltogatni az új-, és a régi design között. Ja és a háttérszín megadó opció!
Egyelõre ennyi, egybõl jöttem ide, mikor elvakított... ez.. a.... szóval az új design.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
<#help>#help>de még mindig nem tudok semmit letölteni<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Ettõl függetlenül nem olyan rossz, csak szokni kell még, hogy mi merre van. Az új logo viszont rettenet gagyi.
Az új fícsörök viszont nem rosszak, pl. ha vki válaszolt a hozzászólásodra, a linkre kattintva nem a fórum ugrál, hanem beidézi a válasz alá az elõzményt. (Bár annyiban viszont nem jó, ha utána az ottani szövegkörnyezetre is kíváncsi vagy, akkor már a keresõben kell macerálni, vagy visszalapozgatni.)
[/cserf][/fülünyúl]
ogy mennyit dolgozhattak ezen a design-on...
ahhoz kepest, eleg sablonos trendi szar lett.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
mondjuk nekem külön öröm hogy mivel kb 100 fav topikom van, ha az aljára akarok görgetni egy hétig tekerhetem az egeret mert a csik meg a sortörés miatt a háromszorosára nõtt a listám.
a halványkék meg a pár pixelnyi fekete betü fehér alapon meg ritka nehezen olvasható
egyébként a fõoldallal nincs semmi bajom az aranyos és már ideje volt váltani, de a fórumot elszurtátok sry
http://www.lohere.net - a MagyarChan
http://www.lohere.net - a MagyarChan
grat...
akinek meg nem tetszik... azt sajnálni tudom...
egy ekkora cégnek mint az SG nem lehet évezredeken át ugyan az a design-ja...
aki meg a régit akarja az kicsit gonodlkozzon el, hogy mennyit dolgozhattak ezen a design-on...
vaszleg már õskörban élõ miatt fogják eldobni az új desing-t...
ha meg akartok választást a régi meg az új design között akkor csináljatok egy petíciót a peticio.hu
ennyi
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nos, lehet durva példavolt és ha ezért egyesek parasztnak gondolnak xDDD nem érdekel😊
Azok véleménye számit valamicskét akik isernek valamennyire😊
egy szó mint 100: akinek nem tetszik, annak lehet tolni a bicajt, és nem flémelmi marhaságokkal...
ez van meg kel szokni, vagy skint váltani, ha majd lehet
Na, pont erre gondoltam én is.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Si vis pacem, para bellum.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Hogy merészelhették ezt a dizájn dolgot, arcátlanság!😛PP
Si vis pacem, para bellum.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol