SG - Az új design

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
nekme teccik az új dizájn...a színvilágon azért lehetne egy kicsit sötétíteni, de amúgy yo!grat
akyyy
kitõl?tõled? nyugodtna el lehet menni-.- nem fox hiányozni senkinek, és veszteség nem lesz, pl -20 felhasználó, de jönni biztos fognak... .)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gordon 24
Én is szeretném vissza a régit!!!
Csúnya világos iritálja a szemem Borzasztó . Olyan mint egy tini magazin pfffffuj!!!!!!!!!

Downhill!!

Geeryy
ha a cikkek szinvonala is ilyen mertekben fog esni, az oldal napjai meg vannak szamlalva <#wilting>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Gerbill
A régi valahogy jobban tetszett, ez most olyan mint egy ingyenes portálmotor alapdesign-ja. Nekem ez nagy visszaesésnek tûnik, remélem mégis lesz majd egy felületválasztó.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

cement
na kész a logom :\

respect to the man in the ice cream van

Na ne b*sszatok már, mi ez a tróger dizájn?
Vissza a régit!<#violent><#violent><#violent><#gun>

http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)

cement
raadasul logot sem olyan egyszeru mar ra gyartani... grrr sux

TommyC
Háát,aszittem h rossz oldalra jöttem...:S

dixitque deus fiat lux

Mike
következõ gond van: ugyanaz IE alatt és Firefox alatt:

IE 6.0.2800:

Fiirefox 1.5.0.7 alatt:

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

quack
hát ez undorító
nemtom ez most az új hülyeség, hogy egy 6.os csinálja a fórum designokat mindenhol? Fifahungary fórum is milyen szar letta nyaron...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

PJack
ez igen, legalább az lenne!<#ejnye1><#alien><#bee1><#idiota><#vigyor5>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Crem
A logoból kiindúlva nagy szerencsénk, hogy nem õ tervezte!😊

UI: VÉGRE! Mûködig a transparent layer is!😄<#worship>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

PJack
és hála nekek, most megint meg kell változtatnom a logómat! >😞

Malakai
Yup, szerintem is, épp ezért nem kéne nagyon sokféle, nagyon elütõ szín, de mind1, a mostani helyzet még annyira nem vészes... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PJack
Jézus atya ÚRISTEN!!!MI EZ AZ ÚJ DESIGN?!?!?!
már bocsánat, de elhányom megam!<#vomit> és mik ezek a színek?!: sárga, kék??! RÓZSASZÍN?!?!?!

NEKEM NEM TETSZIK!<#levele><#lama><#falbav><#fejvakaras><#boxer><#boxer><#duma><#wow3><#szomoru2>

David01
Szerintem elég elég fura az is hogy egy az üzenet alján megjelenõ "Válasz xy üzenetére" link nem a üzenetre ugrik hanem "lenyitja" az üzenetet.
Furcsa bár kétség kívül praktikus.

hááát...a színvilág érdekes, egyébként jó lenne, csak engem speciel irritálnak a sokféle fejlecek, de én csak egy vagyok...ha többségnek jó akkor jó 😊

amugy nájszos

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sly007
Nekem tetszik az új design. Kicsit világosra sikerült, ezért ajánlanám a fejlesztõknek a kicsit sötétebb hátteret.

#660: Kíváncsi lennék rá. De elég, hogyha megmutatod a saját internetoldalad, vagy bármi más alkotásod.

cement
elõzõ jobbvolt ez olyan... komolytalan

Malakai
Háttérszín váltás lesz, ezt már mondták. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hát, õõõ... nem akarok senkit megsérteni, de elõször azt hittem félre írtam az sg.hu-t...
Nem nagyon tetszik, és ha jól látom, nem lehet egyedi háttérszínt beállítani, ami nekem egy csapás, mert eddig fekete volt nálam, és a mostanitól kiég a szemem.

Ötlet:
Egy gomb a beállításoknál, mellyel lehet váltogatni az új-, és a régi design között. Ja és a háttérszín megadó opció!
Egyelõre ennyi, egybõl jöttem ide, mikor elvakított... ez.. a.... szóval az új design.

SEGÍTSÉG
dzsuvajoe
Ez a design kérlek titeket ez ez szar ratyi vmi ovodas csinata? Fél õperc alatt jobbat gyartok pffuj ez ratyi

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

HyperGames
nekem tetszenek ezek a fórum-gombok...

www.CRIMEMUSIC.try.hu

nagyon király

<#help>de még mindig nem tudok semmit letölteni<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Kata
Hát nem valami ötletgazdag és egyedi, az biztos.
Ettõl függetlenül nem olyan rossz, csak szokni kell még, hogy mi merre van. Az új logo viszont rettenet gagyi.
Az új fícsörök viszont nem rosszak, pl. ha vki válaszolt a hozzászólásodra, a linkre kattintva nem a fórum ugrál, hanem beidézi a válasz alá az elõzményt. (Bár annyiban viszont nem jó, ha utána az ottani szövegkörnyezetre is kíváncsi vagy, akkor már a keresõben kell macerálni, vagy visszalapozgatni.)

[/cserf][/fülünyúl]

Geeryy

ogy mennyit dolgozhattak ezen a design-on...

ahhoz kepest, eleg sablonos trendi szar lett.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

k8bal
nagyon jó lett! szerintem izléses, igényes és tetszetõs! grat!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

hmm szerintem sokkal értelmesebb lenne, ha a topik lista elválasztó csikok helyett pl váltogatnátok a szineket, fehér és halványszürke közt.

mondjuk nekem külön öröm hogy mivel kb 100 fav topikom van, ha az aljára akarok görgetni egy hétig tekerhetem az egeret mert a csik meg a sortörés miatt a háromszorosára nõtt a listám.

a halványkék meg a pár pixelnyi fekete betü fehér alapon meg ritka nehezen olvasható

egyébként a fõoldallal nincs semmi bajom az aranyos és már ideje volt váltani, de a fórumot elszurtátok sry

http://www.lohere.net - a MagyarChan

szerintem szörnyü

http://www.lohere.net - a MagyarChan

InfectedMann
nagyon állat az új design...
grat...
akinek meg nem tetszik... azt sajnálni tudom...
egy ekkora cégnek mint az SG nem lehet évezredeken át ugyan az a design-ja...
aki meg a régit akarja az kicsit gonodlkozzon el, hogy mennyit dolgozhattak ezen a design-on...
vaszleg már õskörban élõ miatt fogják eldobni az új desing-t...
ha meg akartok választást a régi meg az új design között akkor csináljatok egy petíciót a peticio.hu

ennyi

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Csuhai G
Nekem nincs nagy bajom ezzel a design-al, de az nagyon jó lenne, hogy ha a júzerek beállíthatnák a nekik tetszõ skint!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Jagi
Igen tõlem 😊

Nos, lehet durva példavolt és ha ezért egyesek parasztnak gondolnak xDDD nem érdekel😊
Azok véleménye számit valamicskét akik isernek valamennyire😊

egy szó mint 100: akinek nem tetszik, annak lehet tolni a bicajt, és nem flémelmi marhaságokkal...

ez van meg kel szokni, vagy skint váltani, ha majd lehet

"az uj designnoz nem járna pár új smile is?"

Na, pont erre gondoltam én is.

David01
Nekem alapvetõen tetszik, de az uj designnoz nem járna pár új smile is? <#vigyor>

Muki100
az új featurek mint a válasz meg a kép feltöltés gomb jók de az új design ronda<#szomoru1>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Geeryy
nemár.miez? hogy néz ki ? imnet.

Nagyon meglepõdtem rajta<#wilting>, de majdcsak megszokom. Kell néha egy kis változatosság.

Kishawer
milyen csend lett hirtelen, vagy Ti már a székház elött tüntettek?<#violent>

Si vis pacem, para bellum.

REALista
Jó az új dizájn de van egy kis probléma vele!800*600-as felbontásnál nem látszódnak az hsz-ek végei!Nem akarom csak az sg miatt nagyobb felbontásra állítani a monitort...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kishawer
😊)) menjünk, és borogassuk fel az autóikat😛
Hogy merészelhették ezt a dizájn dolgot, arcátlanság!😛PP

Si vis pacem, para bellum.

Zárás..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mike
mondjuk tény hogy a régi logo egyedibb volt mint most ez

Malakai
Tessék meglesni Mi kéne az SG-nek topicot, ott több ilyen is feljött már, és ott legalább el is olvassák (valszeg 😊...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mike
meg talán jó lenne ha a mehet gomb lenne elõl, bár biztos megszokjuk így is, szal mindegy 😊

Malakai
Hol van az SG székház? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mop
OMG, mi a franc történt ezzel az oldallal???? 😮

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mike
használhatók itt skinek?