SG - Az új design
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
jah és totálisan jellegtelen!..ennél a régi puritán sg milliószor egyedibb, szebb és jobb volt..
hol a praktikusság? kisül a szemem...
ráadásul ovi feel ezzel a szinösszeállitással, már csak a cumi hiányzik a logó(??ez??) mellõl.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Legalább legyen egy választási lehetõség a beállításokba...
Miért nem csinálják úgy mint a Yahoo megtekintheted az új designt aztán ha nem tetszik válthatsz a régire. Igazán megkérdezhették volna ,hogy tetszik-e nekünk.
amúgy éreztem hogy eljön még a crt-k ideje 😊 tft-n tényleg szörnyû lehet ez a nagy világosság
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Downhill!!
Összességében nekem tetszik. Bár a régivel se volt semmi bajom. Szerintem ez természetes, hogy most mindenkinek furcsa, és ezért tartjátok rossznak, de az évek során majd hozzászokunk. 😊
Ami viszont nem tetszik: A régi dizájnnál könnyebb volt a szememmel átfutni a kedvenc topikok között az újonnna érkezett hsz-ek számát, mert a topik neve mellett írta ki, és most sajna alatta írja ki, amely kis gondokodásra készteti a szemem és a fejem. Ez picit zavaró.
Amúgy le a kalappal a dizájner elõtt. Tetszik.
A kedvencekben alig van néhány topik mégis toronymagasságú és szerintem az egész design kényelmetlenséget sugároz.
Ráadásul olyan Barbie baba lett minden csak nézzétek meg az SG logót. MI EZ? Semmi stílus sincs benne csak egy kék s meg egy g narancssárga háttérrel annyira semmit mondó és feledhetõ a régi logóhoz képest meg pláne.
Nem rémes ez a design de egyértelmû visszalépés az elõzõhöz képest és nem illik a számítástechnika és tudomány témához valami tinimagazin lapjának elmenne de itt...
Ha nem változik meg kénytelenek leszünk megszokni
Tenyleg ilyen ingyenes feelingje van, amit egy alap php semaval huznak fel egy varazslo segitsegevel.
A szinvilag pedig gyatra, nem eleg kontrasztos! (A forum gombokat meg tok nehez olvasni. Peldaul ez a sargan feher felirat egy nagy LOL.)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A régi sokkal jobb volt!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
"pláne ha fizettek ezért a dizájnnért, maximum lesz egy beállítás"
Hát, ha ezért fizettek...<#nemtudom>#nemtudom><#idiota>#idiota>
Amúgy én is azt mondom, hogy legyen egy felületválasztó, mivel van akinek ez tetszik van akinek nem és a legnépszerûbb megoldás az volna, ha lehetne választani. Szerintem.
-tetszik,no problem
-tetszik,bár nem minden a legszebb,de np
-nem tetszik,de elfogad
-nem tetszik,és lázad mint egy ovis az uzsonnaosztáskor,hogy ma miért nem felvágott van a kenyérhez!
sry,ha valakinek a lelkébe tiportam,nem ez volt a célom,de ti is belátjátok,hogy ez a "vissza a régit" nem fog megvalósulni,pláne ha fizettek ezért a dizájnnért, maximum lesz egy beállítás, lehet válogatni az új és a régi között,de nem hiszem! akinek meg csak azért nem tetszik,mert az xy gomb nem olyan színû mint amilyet szeretne,annak meg nc! nem hiszem,hogy úgy lesz,hogy St megsajnál titeket,mert nem tetszik a narancssárga gomb,vagy a nem is tudom micsoda,akkor jaj sztornó,vissza a régit! nekem sem tetszenek bizonyos dolgok,de nem emelek neki hangot,mert felesleges! lejjebb is írták,hogy hiába lesz csúcsszuper,mindíg lesz valaki akinek nem tetszik valami..én is jobban örülnék egy fekete fejlécnek,mint ennek a sötétszürkének,de elfogadom,hogy ez van,kész!
még 1x sry a 4-es pontért feljebb!
Pain is inevitable. Suffering is optional.