SG - Az új design

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
<#idiota>

dzsuvajoe
Meg se kéne eröltetned magad hat ennel ahhh semeddig nem tart

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

t0mmy
nem tom hogy fizettek-e de az oldal alján ott van hogy designed by: carnation

ProGabe
azért kíváncsi vagyok mi lenne ha most ezt váltanánk a régire,mennétek tüntetni az utcára asziszem 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gerbill
Már megfájdult a szemem, szerintem ha még sokáig olvasom a fórumot a fejem is megfog.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Adam II
Meg még jópár embernek itt.

Gerbill
Ezért tényleg fizettek?! Ennél sokkal különb ingyenes template-ek, oldalak is keringenek az interneten.

dzsuvajoe
Na bazmeg a designernek is olyan a honklapj akb mint "ez" csak szarabb

Skynet85
Hát érdekes a design és akkor még finom voltam, olyan bulváros az egész mintha a mellesleg.hu-t olvasnám persze azokhoz a hírekhez oké de azért itt picit komolyabb a téma, akkor most tényszerüen azokról amik nem tetszenek: szinvilág, mint ahogy az elöttem szólok is mondták nehéz olvasni a gombok feliratát, semmi egyediség, azért a régi oldal maganemében egyedül álló volt, ez nem. Hasonló a feelingem mitha kinyitok egy mosómasa mosodája, gyerekeknek szoló oktató füzetet. bár ez az csak az én véleményem.

Adam II
Petíciót kéne írni ,minimum követelmény ,hogy lehessen választani a két design között mert ez így jellegtelen fantáziátlan giccs parádé amit nem neveznék designnak.

t0mmy
Imremagdi
kérem vissza a régi design-t
<#violent><#violent><#violent>

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

_Atti_
uristen..legalább lehet választani régi és uj közül? ez gáz..
jah és totálisan jellegtelen!..ennél a régi puritán sg milliószor egyedibb, szebb és jobb volt..
hol a praktikusság? kisül a szemem...
ráadásul ovi feel ezzel a szinösszeállitással, már csak a cumi hiányzik a logó(??ez??) mellõl.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

dzsuvajoe
Irok minnya a designernek h ki volt az a barom aki ezt kitalálta

Már hagytam ott pont a designért fórumot, ugy érzem ennél is ez lesz <#szomoru1>
Legalább legyen egy választási lehetõség a beállításokba...

Hegeace
peticio.hu jobb otletem nincs...

Heló szia remélem hogy vagy

Adam II
Blehh nem lehet valahol szavazni ellene?
Miért nem csinálják úgy mint a Yahoo megtekintheted az új designt aztán ha nem tetszik válthatsz a régire. Igazán megkérdezhették volna ,hogy tetszik-e nekünk.

PetruZ
Á, semmiség. Csak kicsit feltûnõ, hogy két hsz-emet már törölték egy mai, itt is megjelent hír miatt...
ProGabe
görgess a lap aljára,ott van:design by carnation

amúgy éreztem hogy eljön még a crt-k ideje 😊 tft-n tényleg szörnyû lehet ez a nagy világosság

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

t0mmy
na nehogymá egy dizájnváltás ne tartson itt

dzsuvajoe
DJviolin Kérlek ez design ügyileg egy hatalmas nagy 0 semmi. ADAM veled kicsit egyvélemyényen vagyunk asziszem😊 #696

Gerbill
Majd valami illetékes elmondaná, hogy ezért fizettek e, vagy csak valaki összecsapta ingyen a csapatból?

gordon 24
Mire gondolsz lesz ennél rosszabb is? Mertha igen én is lépek innen. Már igy is gondolkodom rajta.

Downhill!!

PetruZ
Ugyan, srácok, ez az új design csak a jéghegy csúcsa... sztem lesz itt még nagyobb sírás-rívás hamarosan. <#rolleyes>
Hegeace
Jobban en sem tuttam volna megfogalmazni...

Heló szia remélem hogy vagy

Sziasztok!

Összességében nekem tetszik. Bár a régivel se volt semmi bajom. Szerintem ez természetes, hogy most mindenkinek furcsa, és ezért tartjátok rossznak, de az évek során majd hozzászokunk. 😊

Ami viszont nem tetszik: A régi dizájnnál könnyebb volt a szememmel átfutni a kedvenc topikok között az újonnna érkezett hsz-ek számát, mert a topik neve mellett írta ki, és most sajna alatta írja ki, amely kis gondokodásra készteti a szemem és a fejem. Ez picit zavaró.

Amúgy le a kalappal a dizájner elõtt. Tetszik.

Marcell
Ha ilyen marad az oldal, egy olvasot mar biztosan veszitetek...

Adam II
Na hazajöttem végre most több idõm van és egyszerûen belefájdul a fejem ha sokáig böngészek ezek miatt a rikító szivárványszínek miatt.
A kedvencekben alig van néhány topik mégis toronymagasságú és szerintem az egész design kényelmetlenséget sugároz.
Ráadásul olyan Barbie baba lett minden csak nézzétek meg az SG logót. MI EZ? Semmi stílus sincs benne csak egy kék s meg egy g narancssárga háttérrel annyira semmit mondó és feledhetõ a régi logóhoz képest meg pláne.

Nem rémes ez a design de egyértelmû visszalépés az elõzõhöz képest és nem illik a számítástechnika és tudomány témához valami tinimagazin lapjának elmenne de itt...

Ha nem változik meg kénytelenek leszünk megszokni

Gerbill
Csak a VIP-eknek.

Hogy lehet a fejlécen színt változtatni? Vagy az csak a vip tagoknak lehetséges?

Marcell
Az uj design szornyu!
Tenyleg ilyen ingyenes feelingje van, amit egy alap php semaval huznak fel egy varazslo segitsegevel.

A szinvilag pedig gyatra, nem eleg kontrasztos! (A forum gombokat meg tok nehez olvasni. Peldaul ez a sargan feher felirat egy nagy LOL.)

Gerbill
Igen, vannak elõnyei is és hátrányai is, de nekem sokkal jobban tetszett a régi megoldás.

Rage47
igen a becsukás nekem is hiányzott
RelakS
Az új azért jó, mert így több oldallal visszamenõleg is mûködik, míg az odaugrós nem. Meg egy kupacban láthatod az egészet. Csak a becsukási lehetõséget hiányolom.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nagyon nem tetszik!
A régi sokkal jobb volt!
Serpa
nekem is teccene, ha sötétebb színvilágú lenne.

dzsuvajoe
Ez a szyn meg a gombok olyan kicsit winfosos mef Xp-s hangulatot adnak az egesznek... es meg sorolhatnam de en is biztos le leszek baszva h minek fikazom

dzsuvajoe
Ennek a designhez semmi köze az SG hangulatahoz nem is ertem hogy gondoltak ezt!!! Olyan mint valami ki tini blog eza bugyikék v milyen szín ez sehova sem illik be nalam. Pontosan olyan mintha valami sablon lenne olyan G-portal sablon feelingje van a dolognak semmi eredetni nincsen benne. Ezért fizetni valakinek???? Ezt odaadnmi mint munka???? Szerintem közülünk barki aki foglalkozik kicsit PS-sel vagy barmilyen progival amiben grafikus elemeket lehet készíteni sokkal erdeksebb szebb jobb arculatot csinált voln aaz egésznek! Ez olyan h nincs kedvem mar ramenni se... ez az SG .hu felirat bal felsõ szélen az meg falami förtelem fuj fuj És az egesz elrendezes ahhh. Szégyelje magat a designer de ha emg az SG kért ilyen honlapot akkor meg az SG!

Bence94
hy szerintem jó bár a régi egy kicsit jobb volt de meglehet szokni.ez már hányadik vátoztatás egyébként ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

jugen
Erõsen meg kell szokni...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Gerbill
Regisztrálok egy szavazást és ezek lesznek a választható megoldások😊
"pláne ha fizettek ezért a dizájnnért, maximum lesz egy beállítás"
Hát, ha ezért fizettek...<#nemtudom><#idiota>
Amúgy én is azt mondom, hogy legyen egy felületválasztó, mivel van akinek ez tetszik van akinek nem és a legnépszerûbb megoldás az volna, ha lehetne választani. Szerintem.

t0mmy
manapság az uccsó lehetõség nagyon divetos... :S

DJ Skyline
ezek a kategóriák vannak:
-tetszik,no problem
-tetszik,bár nem minden a legszebb,de np
-nem tetszik,de elfogad
-nem tetszik,és lázad mint egy ovis az uzsonnaosztáskor,hogy ma miért nem felvágott van a kenyérhez!

sry,ha valakinek a lelkébe tiportam,nem ez volt a célom,de ti is belátjátok,hogy ez a "vissza a régit" nem fog megvalósulni,pláne ha fizettek ezért a dizájnnért, maximum lesz egy beállítás, lehet válogatni az új és a régi között,de nem hiszem! akinek meg csak azért nem tetszik,mert az xy gomb nem olyan színû mint amilyet szeretne,annak meg nc! nem hiszem,hogy úgy lesz,hogy St megsajnál titeket,mert nem tetszik a narancssárga gomb,vagy a nem is tudom micsoda,akkor jaj sztornó,vissza a régit! nekem sem tetszenek bizonyos dolgok,de nem emelek neki hangot,mert felesleges! lejjebb is írták,hogy hiába lesz csúcsszuper,mindíg lesz valaki akinek nem tetszik valami..én is jobban örülnék egy fekete fejlécnek,mint ennek a sötétszürkének,de elfogadom,hogy ez van,kész!

még 1x sry a 4-es pontért feljebb!

daeemoon
Nekem egyelõre tetszik 😊 Külsõre szép, a további részeit még nem próbáltam 😊

Gerbill
Most vettem észre azt az új dolgot is, hogy a válaszok visszakeresésénél már nem odaugrik, ahol írták az üzenetet, hanem megynyitja alatta, szerintem ez is nagy balfanság. A régi miért nem volt jó? Ott szépen visszalehetett olvasni, és ha valaki résztvett a beszélgetésben de nem használta a válasz gombot akkor is megtaláltuk az üzenetét. Petíciót kéne indítani, hogy maradjon az új, vagy térjen vissza a régi.

PJack
igen, de ennél tudom milyen volt elõtte.. és ha tudom h lehetne olyanis akkor ahhoz képest viszont szörnyû!

Pain is inevitable. Suffering is optional.

cement
nekem is detto ez a velemenyem

respect to the man in the ice cream van

PJack
jaja, sztem is 😛

Pain is inevitable. Suffering is optional.

RelakS
Mármint micsoda mûködik? Jöhet az alfacsatornás png?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dynamic
Azért el ne hányd már magad.Megint jönnek a nevetséges, túldramatizált reakciók.Millió oldal van ami hasonlóan egyszerû, hasonló színvilággal, mégsem hányod el magad, mert természetesnek veszed, hogy azok mindig olyanok is voltak.