SG - Az új design

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kishawer
Azért tényleg nem semmi, hogy ebbõl a témából, mekkora vita lett! Mi lesz még itt😊

Si vis pacem, para bellum.

- "Bocs, nem használom ingyen."
Senki sem kötelezett rá, hogy fizess nekik. Viszont fizecc és ezért meg is kapod az ellenértékét.

Így van senki nem kötelez rá. Ha nem tetszik el lehet menni. Ez így igaz. Ez is egy kereslet-kínálat hozzállás. Hallotunk már ilyet. Egyébként valóban fizetek és meg is kapom a szolgátatást, már évek óta. Szerintem az SG-nek sem mindegy hogy a VIP-jeinek mi a véleménye. Ja elmehetnek, ez igaz.
Az más kérdés hogy személy szerint ezért nem hagyom itt az SG-t.

- "Itt nem így mennek a dolgok."
Illetve de, itt is van ezzel foglalkozó topik ugye, a "mi kellene az sg-nek" címmel. Na 😊

Azért mert ez egy gesztus. Mégha csak jelkép értékû is. "Nincs demokrácia, de meghallgatjuk a véleményeteket." Kb ez lenne az üzenete.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DJ Bee18
még mindig nem jöttél rá, hogy mástól idéztem??? le is írtam, amúgy érdekes vagy te, ilyen dizájn váltás miatt így fölkapod a vizet, meg már komcsizol is, komolyan nincs jobb dolgod?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Malakai
Yup, van rá topic, ahol még ráadásul tudni is lehetett, hogy lesz új dizájn... Véleményeket lehetett írni, hogy te mit szeretnél bele...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Blasta
"Itt nem így mennek a dolgok."
Illetve de, itt is van ezzel foglalkozó topik ugye, a "mi kellene az sg-nek" címmel. Na 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
"Bocs, nem használom ingyen."
Senki sem kötelezett rá, hogy fizess nekik. Viszont fizecc és ezért meg is kapod az ellenértékét.

"Szóval így is lehet csinálni."
Ebben egyet kell értsek. DE! Itt nem így mennek a dolgok. És azért hõbörögni, mert ezen a fórumon nem így mennek a dolgok, hanem másképp: FELESLEGES.

Itt nem rád céloztam természetesen, általánosságban beszéltem.

Bucser
Én nm értem St-t miért enged egy ilyen nyomorék newreget ámokfutni... Nem kéne téged banánra tenni véletlen? mondom, hogy ez a Stílus lehet elmegy index/poli-dili-ben de ez elvileg egy kultúrált fórum...

Szóval: "Ül, fekszik, kúltúráltan fórumozik"

Egyébként meg nem vagyok komcsi. Csak miheztartás végett nem is tudom ki elvtársazott itt pár HSZ-el ezelõtt..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DJ Skyline

"Nézd, ez az új design.
Ingyen használod a fórumot, míg a vezetõség pénzt öl bele."

Bocs, nem használom ingyen. Igaz mint VIP nincs beleszólásom a dolgokba és ez jól is van így, de azért illetvolna maguk nyitni egy csillagos topikot ahol elolvassák és válaszolgatnak a felvetésekre.
Nem tetszik ez a véleményem és ezt már le is írtam. Nem kell két pofára védeni õket, majd megteszik maguk.
Tag vagyok a Gamewallpapernél és képzeld minkor dizájn váltottak mailt küldtek, hogy mondjam meg mi tetszik mi nem és miért, mert a válaszolók véleményének függvényében kissebb (ismétlem kissebb) átalakításokat végeznek.
Ezt nem hallotam valakitõl, hanem velem esett meg. Szóval így is lehet csinálni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

revizor
téged meg ezért minimum kizárnálak (az élõk sorából, ha akezembe kerülnél)

revizor
😄 kösz

DjDano
a "hülye komcsi" már elárulja melyik oldalhoz tartozol észlény, máskor jobban figyelj a részletekre 😉

DJ Bee18
komcsi

kéretik két büntipont, amúgy szted õ foglalt állást bármelyik oldalon? ellentétben veled a komcsizásoddal...

Malakai

Részemrõl befejezve

Másodjára, vagy harmadjára? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

1, Az új logó ronda.
2, A stílus jellegtelen. Eddig volt egy kellemes és egyedi minimáldesign, most csilivilibb lett, és el is tûnt az egyedisége. Minden 2. portál így néz ki.
3, Lehetne egy árnyalattal sötétebb.
4, Túlságosan elnyúlik minden szöveg az oldalon, nagyok a sor- és térközök.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Dynamic
Oké, lehet.Csak a panaszoktól folyamatosan deja vu érzésem van, mint anno a hsz aláírások bevezetésénél, amikor viccesebbnél viccesebb dolgokkal hozakodtak elõ, hogy miért is NEM kéne az oda és, hogy milyen idegesítõ.Nos ehhez képest, már majdnem mindenkinek van aláírása😊
revizor
hülye komcsi, közlöm veled, hogy sem jobb, sem baloldali nem vagyok

revizor
dehogynem csak te ezt látod Részemrõl befejezve

Malakai
Háttérszín választás lesz... 😊
Amúgy az ötleteket inkább abba a topicba szerintem, mert itt már nagyon más megy és szerintem nem látják meg... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bucser
Bagoly mondja. egyébként ezzela stílussal miért nem mész vissza index.hu8/forum/cat=?3 -ba? Azaz Poli-Dilizni?? Oda vagy való ezzel az izgágasággal...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nem drága barátom. Nekem fáj a fejem a színösszeállítástól és választási lehetõséget kérek és nem szavazást csinálok, meg nem demokráciût próbálok bele erõltetni egy tartalomszolgáltató/fogyasztó kapcsolatba. Valamint nem szarom tele a topicot összefüggéstelen baromságokkal.

Imremagdi
nekem se a kinézet számit, de ezt a jelenlegi sg oldalt nem lehert olvasni : Vagy kicsi a mebüt , vagy még a betû méret elmenne, de a világos összefolyós háttérrel egyszerüen olvashatatlan.
Kérem vissza a régi dizájnt.

Tüntettüsünk. régi sg.hu akarjuk<#banplz>Új design: Le vele

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

DJ Bee18
idéztem te állat, 4 hsz-szel lentebbrõl...

revizor
paraszt vagy

Bucser
Nem sajnos. Volt már fórum amit emiatt hagytam ott. Ha az olvasás során állandósul a fejfájás és csak ezen az oldalon akkor az vélhetõen az oldal designjának a hibája.

Addig is remélem, hogy jön majd egy újabb háttérlehetõség.

Blasta
Ez nem igaz, sõt ez rám különösen nem használható 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

revizor
AZT MONDOD BAROMSÁGOT BESZÉLEK, KÖZBEN UGYANAZT MONDOD

Kaszi46
A vezetõség azért tud pénzt ölni bele, keresni belõle, mert ide járunk! A többivel egyetértek. Bár a néhány választható színtémát továbbra is hasznosnak tartanám, természetesen ezt úgy képzelem el, hogy a dizájn marad, csak lehessen mondjuk sötétebb, és egyéb szineket is választani.(igen mégegyszer leírtam, bár egy korábbi kommentemben megesküdtem hogy többet nem hozom fel a dolgot😛)

*Posse*T.W.D*

DJ Bee18
ha a csajod/feleséged szülés után dagadt marad picsánrúgod és elhajtod?

<#taps><#taps><#taps><#taps>

Random work
Szerintem meg lehetett volna pályáztatni a design kérdést és ha valaki ígéretes akkor lehet vele kötni egy szerzõdés szerûséget vagy bármit.

Szerintem itt a fórumon nem csak amatõr paint-es arcok mászkálnak kizárólag.

De legalábbis felkínálhattak volna pár tervet és a fórumozók dönthettek volna és az ottani eredmény 1 szavazatnak számított volna mikor a begrendelõk a tervek mellett döntöttek.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Na nee már ez is kék lett? 😞

Dynamic
szemkímélés...kicsit túldramatizáljátok a dolgot😊
Én befejeztem vele, annyira elborult az agya mint a szélsõjobbosoknak.. Nem fogja megérteni a dolgot.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Jagi
Nekem mindegy milyen a "dizájn"
az emberek, a fórumok a régiek, szsv az elõzõ logó jobb volt, DE ez sem fog érdekelni senkit, mint ahogy engem sem érdekelne.

Ergo: "megszoksz vagy megszöksz"

ha a csajod/feleséged szülés után dagadt marad picsánrúgod és elhajtod?

DJ Bee18
akkor tûzz el,akkor már nem fognak belõled élni...

DJ Skyline
ezért van a mi kellene az sg-nek topik, hogy ott eleregéld, hogy mik az ötleteid...végülis ott meghallgatják, hogy mit szeretnél, max nem biztos, hogy megvalósul! 😊

Dynamic
Mibe fogadjunk, hogy 2 hét múlva már tök természetes lesz, és nem fog fájni a fejed sem😊
DJ Bee18
revizor, mit játszod az agyad? Ennyi erõvel mondhatnád, hogy ez az orvosi rendelõ ronda, fessék át. Vagy egy étterem ahova jársz, átépítik nem tetszik és követelnéd, állítsák vissza a régit? Az Internet is így mûködik barátom, ha nem tetszik ne járj ide...

revizor
Tévedsz! BELÕLED ÉLNEK

Blasta
Szvsz lesz testreszabhatóság idõvel. Eddig is volt, de ha mégsem, én akkor sem fogok kardomba dõlni 😊

revizor
Tehát. Kedves fórumozó. Design váltást tervezünk. Itt el lehet mondani, ki mit tanácsolna, aztán majd ennek tükrében eldöntjük. Ne csak az ízlésvilágra gondoljatok, hanem a praktikumra is. (szemkímélés, technikai elemek, stb) Igen-Igen. Lesz választhatóság, hiszen mi BELÖLETEK ÉLÜNK, -ma már ez a minimum elvárás, tudjuk mi is. Jövõ hónaptól tehát -az általatok benyújtott elképzelések alapján- készült néhány tervezettel találkozhattok. AZTÁN DÖNTÜNK

Blasta
Értem amit modnasz, de sztem kivitelezhetetlen. Mondom a lényeg azon van, hogy a tulajok kiválasztották, megbeszélték, lezongorázták hozzáértõkkel, hogyan nézzen ki a desing, majd megvették a megfelelõ formát, kifizették és jócakát 😊
Az elõzõ design is úgy nézett ki, ahogy akkoriban ÕK gondolták.

Bucser
bocs revizor baromságai miatt cask átsiklottam felette.

Random work
Ez se teljesen jó hasonlat mert míg a saját oldaladat csak heti tucat esetleg 100 ember nézi addig ezt egy kicsit többen.

Egy szint fölött már számít a látogatók véleménye is nem véletlen, hogy más oldalakon van választási lehetõség a regisztrált felhasználók számára, hogy milyen legyen a stílusa az oldalnak.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Malakai
Ehez annyit tennék hozzá, hogy a szerkesztõség döntése, hogy mennyire halgatja meg az embereket, mert azért egy nagy látogatottságú oldalon meg kell, de az is az õ joguk (és igazából kötelességük is), hogy megszûrjék az ilyen véleményeket.. Hmm, tényleg, az övék, minek irogatok én itt? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
#505 ^^

Bucser
nekem rettenetesen hiányzik a háttér változtatásának lehetõsége... rettentesen zavar, hogy kiég a szemem ha sokat olvasok... nincs fúkuszpont (mint a régi szürkepontos háttér) így teljesen szétfolyik az egész és hosszabb távon fejfájást okoz. Bocs van aki még CRT -t használ és nem TFT monitort. És speciel ez a colorburn engem zavar.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Malakai
Igazából azért nem akartam ilyesmit, mert a BKV-ért pénzt fizetsz (alap esetben 😄), ezért nem...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Blasta
Nézd, ez az új design.
Ingyen használod a fórumot, míg a vezetõség pénzt öl bele.
Szabad elfogadni és úgy tovább használni, vagy elkullogni és másikat választani, de elárulom: másutt sem fogják veled megvitatni, hogy milyen színû és formájú fórumon szeretnél szórakozni. Ez nem demokrácia kérdése, az én saját oldalam úgy fog kinézni, ahogy ÉN szeretném, mert ahány ember, annyi féle vélemény és ízlés, nincs olyan design ami mindenkinek teccene.
Ennyi van.