Söldner: Secret Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Icebird
Hagyd már LSC-t!😊 ami kaki, az kaki.
Hiába demo az nem mentség arra hogy ilyen gagyik bent az alapvetõ dolgok. Mert jó néhány részét átkéne írni, az meg már nem hiba javítás, hanem a játék más irányba való eltolása. 2004-et írunk és ahoz sovány sonka igy.

Amúgy LSC, megnyílt az OFP paradicsoma, kijött ODOL Explorer. Igy már binarizált modell is szerkeszthetõvé tehetõ.😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Nem tudom,h észrevetted e de még mindíg ugyan azt csinálod amiért távoznod kellett a klánból.
Nem csak én vettem észre, hanem egy fórum admin is aki szóvá is tette neked, de látom még mindíg folytatod, hogy bemész egy, a számodra szarnak titulált játék fórumába és összetaknyolod.
sztem nem kula 😊

lagzik???az összes európai server, pingje 80 alatt van, egyedül az USA serverek, azok amik télleg szarok!

LSC
az a legnagyobb baj hogy kezelhetetlen lagzik és így ahogy van kula.

+ez egy beta demo, ugyanúgy mint a söldner...

lehet hogy az egyszerûségre mennek, de ha meg bonyolult lenne, mindenki szidná hogy miért ilyen bonyolult...😊

Krinyo
sztem meg igen, itt teljesen az egszerûségre mennek.

Beta demo, és nem hiszem hogy update után is úgy mozogna mitn egy papír...😊

LSC
a full-nak azért adok mégegy esélyt hátha ezt csak összecsapták felsõbb utasításokra.

LSC
az még mindíg a király ezen a területen és az OFP 2 -ig semmi nem is fogja überelni.

Krinyo
bazze...10 percig connektelt(accounthoz) aztán 15 percig kerestem szervert, mert mind1ik szar...
1hez kiirta hogy csatlakozik aztán igy állt a kép még 15 percig...
asszem én ennyit játszottam ezzel a gammával, megyek ofp-zni

Van 1-2 módszer amivel lehet direct IP-vel csatlakozni szerverhez. Ha vki beüzemelne egy szervert, akkor végre többen ki tudnánk próbálni, authentikációs problémák nélkül.
Itt az info: http://www.olympustactical.com/soldner.php
LSC
de ezt a gémet vártam nagyon

LSC
szar mindkettõ szvsz.

Krinyo
joint operation sztem primitiv.
A legnagyobb csapatszállitó helikopter ugy mozog mint egy darab papír.

Nekem annyira nem jön be az,hogy egy fél nap mire eljutok A pontból B pontba.Pl. Joint Operations-ben jól megoldották.Itt is így kellett volna.
LSC
remélem senkinek nem gázoltam a lelkivilágába ha igen akkor sry.

LSC
jah és a belenézõs célzás pfff. OFP-ben ami lassan 3 éves 10* jobb volt, azt miért nem tudták lekoppintani? Mellesleg magam is jobbakat csináltam hozzá mint amik ebben vannak

LSC
nem tudom ti hogy vagytok vele de én nagyon vártam ezt a gamét és iszonyatosat csalódtam benne. 100-as pingel játszhatatlan márha sikerül becsatlakoznom, fegyver modellek gagyik meg úgy álltalában a modellek is, aránylag nagy gépigény, szinte az összes hangot lenyúlták a global operation-bõl, grafika kritikán aluli. Engem mindíg megszólnak hogy negatív vagyok de erre sajna egy pozitívumot nem tudok még mondani, ja de a karakter generálás a jó mert nem lesznek egyforma playerek. Na majd meglátjuk a finalt de sokat nem várok attól sem ezek után.

cifuatwork
Nagyon helyes, hogy nincs olyan mozgási sebesség, mint a BF:V-ben, abban pont az a folyamatos rusholás nem tetszet...

Nálam akkor forgott, meg gyorsult magától az autó, amikor véletlenül bekapcsolva hagytam a bill. beállításoknál, a vehicles résznél az Enable joystick kapcsolót.

Van a játékban rohanás, de attól fáradsz és rosszabbul célzol ha rögtön utána lõni próbálsz. Elõre menet közben ha lenyomod a bal Alt billentyût (én WASD-vel nyomom), akkor rohanni fog.

Az ugrás, meg ha picit zuhansz domb szélérõl az nagyon béna! Viszont az nagyon tetszett hogy földszinti nagy ablakon ha megpróbálsz beugrani, akkor vetõdik a csávó. A másik szuper amikor pl. puska van a kezedben és nagyobbat zuhansz egy dombról, akkor pofára esel, elhasalsz és kiesik a puska a kezedbõl. Utána fel kell állnod és fel kell venni a fegyvert.

Én sajnos alig tudtam vele játszani online, talán 7 percet, de egy csávót lelõttem, arra büszke vagyok!
Szerencsére LAN-ban tudtam próbálgatni.

Viszont pár dolog nem volt nekem világos. Hogyan tudok töltényt venni ha már kiürült? Hogyan tudom eladni a fegyvert, vagy csak ledobni lehet? A Commander-t, meg a taktikai térkép kezelését se értem.
Ha vki e témákban komoly tudást szerzett, megoszthatná!
Lacc
Pfff ez a demo... Nekem is össze-vissza mennek a kocsik, forog a kamera és gyorsítanak maguktól. Mintha a joy be lenne kapcsolva, és be lenne szorulva (de be sincs dugva nekem). Szóval nem tudom ez mitõl van.

Vannak benne jó ötletek meg minden, de csinálják meg normálisan, mert különben nagy bukás lesz...
Icebird
tud "rohanni" aszhem bal CTRL után

Csak sikerült csatlakoznom egy szerverhez.Hát mit mondjak.
Ez tényleg szar.Csak ismételni tudnám a lentebb írtakat.Engem fõleg az zavart,hogy olyan lassúnak tûnik az emberünk mozgása.Gondoltam nyomok egy SHIFT-et a futáshoz,erre még lassabban megy.Na meg az a belsõ nézet...
Iszonyat gagyi.
Ikarus
A JÁRMÛVEK KURVA SZAROK, EGYSZERÛEN MAGUKTÓL GYORSULTAK NÁLAM, ÉS KÜLÖNBÖZÕ ÉRTHETETLEN DOLGOKAT MÛVELTEK. (karakterünk sem mozog igazán a helyzetnek megfelelõen 1 csomó helyen. lásd:toronyból kiugrás,esések).
Jó lessz ez a játék, ha ezeket mind kijavítják benne. Csak el ne feledkezzenek ezekrõl, mert a kutya sem fog vele játszani. Én azért reménykedem.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

I.C.ram
Asszem hagyom a játékot, mert nevetséges a jármûvek viselkedése, és az is, hogy a textúrák huncutkodnak néha. MEgvárom a fullt, ezt meg uninstallálom, hogy inkább ne menjen el a kedvem a játéktól.
[NST]Cifu
A portal könyvtáram betömörítve - nekem így ment délután.
Most jelenleg egyetlen szerverre sem tudtam belépni, csatlakozási kérelem után ilyenek jöttek:
*...
*...
*...

Szóval vannak itt még problémák...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I.C.ram
Senki nem tud segíteni?
I.C.ram
Van tracked is, azaz lánctalpasok is.
AnarchoiD
nah megis megy 😉 hasitos de repcsik holvannak ? en csak wheelesed jarganyokat talaltam...

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

I.C.ram
Nekem is. Állítólag az írásvédettséget kell leszedni a könyvtárról, de nekem nem lehet, mert visszarakja állandóan írásvédettre.
Ugyanaz nekem is.
I.C.ram
A kezdõponton lehetett venni, asszem 1200 dollcsiért 😊 Kocka ladát világoskékben 😊
Icebird
Hol találtál te ladát?😊

Nem tudok csatlakozni egy szerverre sem.Vagy egyszerûen megáll a csatlakozás vagy a SendChallenge szöveg megy folyamatosan.Katt a képekre:

I.C.ram
Már rájöttem én is. Nyomtam egyet a Ladával, de tök szar, mert valamiért a kamera körbe-körbe forog, és a kormány is összevissza megy.
Icebird
server.bat aztán soeldner.bat és Lanon csatlakozás magadhoz. Ilyen egyszerû😊)

MEGOLDÁS FEKETEKÉPERNYÕS FELVILLANÁSRA:

\SoeldnerBetaDemo\Game\Bin\Config\options.ini -ben a fullscreenrefreshrate = utáni 60-ast írja át nullára, vagy a monitora beállított frekijére.
Na látod, akkor meg végképp nem fogom frissíteni.
De most komolyan mi a **** baja lehet?

What\'s your excuse?

I.C.ram
Megkérdezem 6odjára is. Valaki játszott már MULTIPLAYERBEN???
ATI

For Radeon cards 7500, series 8 and 9, the driver should be newer or
equivalent to 4.1.

Nekem 4.3 van fent.
Szintén, Ati 9500pro Cat 3.7-el. Minden más remekül fut, úgyhogy csak ezért a béta demóért nem fogom frissíteni.

What\'s your excuse?

I.C.ram
Valakinek mûködött egyáltalán a játék???
07.04.2004 20:17:42.765: D3DERR_INVALIDCALL

Ez van a lasterror.txtben.
Ja és online.exe már fel se bír menni a patchszerverre...
Nekem is ugyanezt csinálja! Fekete képernyõ felvillan aztán semmi.
I.C.ram
Valakinek sikerült már csatlakoznia valahova???

Legalább nem dedikált szervert is lehetne indítani, hogy megnézzem, milyen a játék. 😞((
AnarchoiD
hat nekem igy se megy, hogylehet szervert csinalni... ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

I.C.ram
Ha sokáig vár, akkor azt jelenti, hogy már foglalt 😞 Nekem is icram45-öt kellett csinálnom 😞(