Söldner: Secret Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
ööö..ezt most olvastam.
Nem LOL. Én ezután vettem észre: dedikált szerver indítás, böngészõdet megnyitod, beírod: localhost:7890, belépsz a szerveredre.
Gondolom a progi hozza létre. Szóval tedd meg a fentieket és ezek után nézd meg.😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

[NST]Cifu
Szvsz valami hálózati gubanc miatt nem látja a szervert...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

trident
Hörg...😊
Ezek szerint nem állítgattál semmit....
Na akkor nem piszkállak titeket, hanem:
a; talán szerdán miniLAN-ban próbáljuk ki, hogy lát-e más.
b; mostmár csakazértis megvárom a teljes verziót.
Csak olyan drágaszágosz lett volna mostanság kipróbálni ezt a finomnak ígérkezõ játékot...De hát: ami késik, az nem nyúlik.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

[NST]Cifu
LoL, olyan, hogy server.ini nincs is az egész SoeldnerBetaDemo könyvtáramban... 😊))

[NST]Cifu
Default .ini-jeim vannak, de ha ez kell, akkor elküldöm... 😊

trident
-Cifu: elhiszem. Csak a saját magam által indított dedikált szervert tudom intraneten belül menedzselni, állítgatni, de a játékban/LAN-ban hiába frissítek, nem látom a szervert.
Próbáltam piszkálgatni a server.ini és a config.ini-t is.
Mindenesetre, ha nem jön össze, akkor marad, hogy megvárom a kiadást.
Cifu, nincs kedved elküldeni a server.ini és a config init([email protected])? Lehet, hogy valami eccerû dologban bukok fel?
Ja igen, így hamarabb szabadultok tõlem...😉
A Söldnerben még így látatlanban is bízom, remélem a kiadásig -május eleje, ugye-, valami korrekt dolgot adnak ki...😊

[NST]Cifu
Nálam mûködött...

trident
Szóljatok, hogyha sikerült, merthogy nálam ez nem jött össze...😞

[NST]Cifu
"...\SoeldnerBetaDemo\Game\Bin\Server.bat"-ot futtatod, majd utána a játékban nyomsz egy LAN Games-t...

Én is ki szeretném próbálni LAN-on, mert neten nem jön össze a csatlakozás.
Mit csináljak, hogy szervert tudjak indítani?

Már visszaolvastam és megtaláltam a problémát.
Mûködik is

Hi.
Miért van az hogy el se indul a játék?
Bejön egy fekete kép a bal felsõ sarokba és kész. nem csinál semmit.

trident
-switch: nincs otthon se net, se tûzfal...😞
(bárcsak lenne...😉)
-icebird: a LAN-os menüben hiába nyomom a frissítést ezerrel.
Az internetes résznél meg nem tudok belépni, mert accountot kér, de ugye mivel nincs netem, nem tudok regisztrálni. Ép azért kértem volna, ha fájlban kapjátok a regisztrációt*módosítást, hogy netán küldeje el valaki...😊)

Néztétek már a gyõzelmi táncokat ?

Icebird
te nem lehet hogy az internetes résznél nézted, és nem a LANos menübe?

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

tûzfalat kikapcsoltad ?

trident
Sziasztok!😊
#733. Annyi azért összejött, hogy elindítottam a dedikált szervert, a bömgészõben megnyitva a localhost:port-tot tudom is menedzselni, állítani a szerver beállításait.
Viszont továbbra sem látom a szervert, vagyis önmagam.
Két kérdésem lenne:
-Hogy lehet elõcsalni a konzolt? (Az America's armyban is a konzolba beírva tudtam csatlakozni, ott sme láttam magam, a BF:V-ben is az Multi/internet/add server-rel tudok belépni a saját szerverbe)
-az internetes regisztráció után kaptok egy file-t? Valamit módosít? Mivel én otthon garantáltan offline vagyok nem adna valaki ilyen fájlt? Merhogy a játék menüben/multi/online részben be lehet a szerver Ip címét írni, és így manuálisan csatlakozni...

LSC
addig örülj míg nem sikerül. Na komolyra fordítva nekem sem sikerült sokra felmenni próbálgasd.

Robogo
Hello!

Letöltöttem a SÖLDNER MULTIPLAYER BETA DEMO-T de az interneten soha nem tudok játszani mert semelyik szerverbe nem lehet belépni!Nem tudja valaki hogy hogyan lehet egy szerverbe belépni?És tudott már valaki a multiba játszani?

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

trident
Azt tudtam, hogy egy szép intro még nem jelenti, hogy jó is a játék.😞
De azért én és a csapattársaim is reménykednek...😉
Én a joint ops demoval jártam így...
Kinek a pap...

arty
en mar letoroltem... 😊 a lada-val valo nyomulas es a traktorozas elvette a kedvem 😞 szutyok.

Forza.

trident
-arty: legalább nálad ment...Én még addig nem jutottam el, hogy lássam az általam indított szervert.
-más: nálatok van server.ini fájl? Ha van, elküldené nekem valaki, hogy megnézzem, mi is az? Esetleg én azért nem találom, mert on-line játékhoz kell.

Lacc
Ahhoz, hogy ez jó játék legyen, NAGYON sokmindent ki kell majd javítaniuk a full-ra. Remélem így lesz, mert vannak benne lehetõségek.
arty
nekem mukodott a dolog, csak ahogy spawnoltam volna, kifagyott...

ennek oka az is lehetett, h a server kb. 370mb ot zabalt, a jatek 280mb-ot, es csak 512mb fizikai memoriam van a cegnel ... 😄

Jarmuiranyitasrol valaki valami biztatot? Van valami titkos beallitas vagy ugy van ahogy irtam ?

Forza.

trident
Cifu: ha a nem tudom kipróbálni, és más esetlegesen eredményt nem hozó ötlete közt kell választani, akkor az utóbbi...😉
1; Próba cseresznye.
2; Próbálkozni kell.😊

cifuatwork
Én még nem próbáltam így LAN-on, hülyeséget meg nem akarok írni 😊

trident
(az "up"-olást nem szeretem, nem is vagyok türelmetlen, esetleg #733?.......Remélem nem kapok flémzuhatagot...)

cifuatwork
Igen, ez nekem is feltünt 😊

Icebird
Mert folyamtosan tesztelem és várom hogy végre valamit találjak ami dicséretes😊 De csak nem. Meg különben is kineveztem magam a játék kritikusának.

BMP-vel kisebb fenyõt sem lehet kidönteni. Ha meg meglövök pl egy nagyott, akkor a vele párhuzamban lévök is kidölnek, de mé?😊

Nekem a véleményem nem változott a játékról.
Viszont kezdek félni a netkódtól mert az igi2 "efekteket véltük felfedezni benne. (Kis lagg és az emberek már lépcsõztek is felfele a levegõbe... 😞 )
Nem tudom mirõl beszélsz...
Olvasd vissza,h miért zárták be.
Nem az a baj, hogy beírod a véleményed hanem az, hogy lefikázod.
A kettõ között van különbség.
Nem mind1, h azt írod... nekem nem jön be a grafika vagy a game vagy xyz, vagy azt írod, hogy ez a gém egy rakat szar.
És mindezt olyan indokból mert összehasonlítasz egy OFP tipusú játékot egy DOOM3-al.
Igen igazad van bocs. Szóvátettük és besértõdve távoztál.
Azt hittem mi fujtuk fel a dolgot, de amikor egy másik topicba egy SG-s admin is szóvátette neked,h befejezhetnéd akkor megnyugodtam.
cifuatwork
Van egy kis "memory leak" a lelkem kódjába... 😊

Ha meg ennyire nem tetszik, akkor miért vagy még mindig a topicban? 😊))

LSC
ne fikázz itten

Icebird
mindenki leragadt az UCS részénél és az a legfontosabb a játéknál hogy lehessen bent barbizni?😊)

Amúgy zabálja a memóriát, nem kicsit. Csak tudnám minek kell neki annyi.

LSC
az ötlete a gémnek nekem bejött meg a karakter kusztomizáció is hogy ne legyen két egyforma katona(ami nem reális) nagyon vártam is csak szarul esik hogy mostanában sok gaméban csalódok nagyon. Remélem a fullos jobb lessz bár nem hinném hogy a gyenge modelleket lecserélik még.

LSC
yesss már boncolom is a kódolt addonokat

LSC
Jah és ha én békén hagylak titeket a néha röhejes hozzászólásaitokkal (persze nekem is van) akkor tedd meg nekem légyszíves Te is ezt.

LSC
Távoznom kellett? Én nem így emlékszem de a játék szempontjából ez teljesen lényegtelen és ha már a flémnél tartunk nem is tudom ki miatt csukták be egy idõre a legnagyobb létszámú fórumot és azért van a fórum hogy elmondja mindenki a véleményét legyen az pozitív vagy negatív. Szerintem neked sem az ellentétje a vélemyényed.

Icebird
Nem történt semmi a telepítõ lefuttatásakor. Szedd csak le újra a #727-rõl. Ha kérdések helyett játszani is szeretnél a közeljõvõben😊 Egyebet nem tudok elmondani.😊

cifuatwork
Mik gagyik benne?
Én eddig a központi portal részét tudnám csak igazán kritizálni...

trident
Sziasztok!
Egy kérdést tennék fel Nektek.
Otthon nincs net, de bárgyú módon gondoltam kipróbálom a demot. Körbenéztem itt és otthon az install után elindítottam a server. exe-t. A játékban nem láttam a szervert.
Gyorsan körbenéztem és config.ini-ben kipróbáltam, hogy beírtam a saját IP-met, illetve, azt is hogy a server keresési mód localban történjen.
Megpróbáltam az írásvédettséget is törölni, (sajátgép/c/prog.../jobb gomb), de mindig "visszaugrott"....
A config.ini többször hivatkozott a server.ini-re, de hiába kerestem, nem találtam.
Anno az america army-val is megszenvedtem, (tudatLAN) Ficsek segedelmével jött az is össze, ott pedig a consolban a connect IP alapján sikerült, de itt eddig nem találtam konzolt....
Van ötletetek? Alakult így másnak is???

Robogo
Hello © Icebird!

Neked megvolt a rossz demo és ha megvolt akkor neked mi volt a problémád vele?
És hogy a rossz demo=a kijavított demoval MB ban?

Icebird
A rossz is annyi volt

Robogo
Most vettem észre hogy szerintem én az újítottat töltöttem le mert az 213MB

sajna nem

Robogo
És amit én töltöttem le az senkinek nem indult?

töltsd le a javított demo-t:
Javított Söldner Beta Demo

Robogo
Hello!

Letöltöttem a söldner beta multiplayer demot-t de nem tudom elinditani mert ha rákantintok az instalálásra akkor semi nem jön be azaz nem indul el.Tud valaki segíteni?

nem tudom, nekem annak ellenére is tetszik hogy az "alapvetõ" dolgok (amik nagyrészét az update-ben kijavították) "gagyik"...

de ez nem a jo topic :-)

arty
Nnna. A joyt a vehicle controlnal nem szabad bejelolni. Ekkor mexunt a magatol kanyarodik effektus ...

Optimistan szalltam be a Ladaba ismet. Az egerrel moge alltam es... es ra kellett jonnom, hogy a nyilakkal nem az autot iranyitom, illetve nem autokent! Azaz, kepzeljetek el egy maszkalos jatekot, amiben felulrol latod a hosodet... ha lefele nyomod a gombot, akkor del fele megy a ficko, ha balra akkor nyugatra indul... azaz a nyilakkal iranyitod, hogy merre menjen az egyseg(esetunkben auto)!!!

Gondolotam, hatha igaz az elmelet, kiprobaltam. Reszben igaz 😄 A tolatas keresztbehuzza az egeszet... egyenlore nem vagyok ura a kocsinak, es ha minden jol megy nem is leszek... uninstallaltam. A J.Ops utan azt hittem ekkora csalodas joideig nem fog erni.. es 1 het kellett hozza. Ez meg annal is SOKKAL rosszabb. A jatekon latszik, hogy mindent, az egesz vilagot bele akartak tenni, de igy ????

A kevesebb tobb lett volna. Ha ez iden megjelenik, csak bosszusagot fog okozni. Egyenlore az installt meghagyom par napig, hatha jon 1 update 😄

Forza.