Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem LOL. Én ezután vettem észre: dedikált szerver indítás, böngészõdet megnyitod, beírod: localhost:7890, belépsz a szerveredre.
Gondolom a progi hozza létre. Szóval tedd meg a fentieket és ezek után nézd meg.😉
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezek szerint nem állítgattál semmit....
Na akkor nem piszkállak titeket, hanem:
a; talán szerdán miniLAN-ban próbáljuk ki, hogy lát-e más.
b; mostmár csakazértis megvárom a teljes verziót.
Csak olyan drágaszágosz lett volna mostanság kipróbálni ezt a finomnak ígérkezõ játékot...De hát: ami késik, az nem nyúlik.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Próbáltam piszkálgatni a server.ini és a config.ini-t is.
Mindenesetre, ha nem jön össze, akkor marad, hogy megvárom a kiadást.
Cifu, nincs kedved elküldeni a server.ini és a config init([email protected])? Lehet, hogy valami eccerû dologban bukok fel?
Ja igen, így hamarabb szabadultok tõlem...😉
A Söldnerben még így látatlanban is bízom, remélem a kiadásig -május eleje, ugye-, valami korrekt dolgot adnak ki...😊
Mit csináljak, hogy szervert tudjak indítani?
Mûködik is
Miért van az hogy el se indul a játék?
Bejön egy fekete kép a bal felsõ sarokba és kész. nem csinál semmit.
(bárcsak lenne...😉)
-icebird: a LAN-os menüben hiába nyomom a frissítést ezerrel.
Az internetes résznél meg nem tudok belépni, mert accountot kér, de ugye mivel nincs netem, nem tudok regisztrálni. Ép azért kértem volna, ha fájlban kapjátok a regisztrációt*módosítást, hogy netán küldeje el valaki...😊)

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
#733. Annyi azért összejött, hogy elindítottam a dedikált szervert, a bömgészõben megnyitva a localhost:port-tot tudom is menedzselni, állítani a szerver beállításait.
Viszont továbbra sem látom a szervert, vagyis önmagam.
Két kérdésem lenne:
-Hogy lehet elõcsalni a konzolt? (Az America's armyban is a konzolba beírva tudtam csatlakozni, ott sme láttam magam, a BF:V-ben is az Multi/internet/add server-rel tudok belépni a saját szerverbe)
-az internetes regisztráció után kaptok egy file-t? Valamit módosít? Mivel én otthon garantáltan offline vagyok nem adna valaki ilyen fájlt? Merhogy a játék menüben/multi/online részben be lehet a szerver Ip címét írni, és így manuálisan csatlakozni...
Letöltöttem a SÖLDNER MULTIPLAYER BETA DEMO-T de az interneten soha nem tudok játszani mert semelyik szerverbe nem lehet belépni!Nem tudja valaki hogy hogyan lehet egy szerverbe belépni?És tudott már valaki a multiba játszani?
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
De azért én és a csapattársaim is reménykednek...😉
Én a joint ops demoval jártam így...
Kinek a pap...
Forza.
-más: nálatok van server.ini fájl? Ha van, elküldené nekem valaki, hogy megnézzem, mi is az? Esetleg én azért nem találom, mert on-line játékhoz kell.
ennek oka az is lehetett, h a server kb. 370mb ot zabalt, a jatek 280mb-ot, es csak 512mb fizikai memoriam van a cegnel ... 😄
Jarmuiranyitasrol valaki valami biztatot? Van valami titkos beallitas vagy ugy van ahogy irtam ?
Forza.
1; Próba cseresznye.
2; Próbálkozni kell.😊
...Remélem nem kapok flémzuhatagot...
)"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
BMP-vel kisebb fenyõt sem lehet kidönteni. Ha meg meglövök pl egy nagyott, akkor a vele párhuzamban lévök is kidölnek, de mé?😊
Viszont kezdek félni a netkódtól mert az igi2 "efekteket véltük felfedezni benne. (Kis lagg és az emberek már lépcsõztek is felfele a levegõbe... 😞 )
Olvasd vissza,h miért zárták be.
Nem az a baj, hogy beírod a véleményed hanem az, hogy lefikázod.
A kettõ között van különbség.
Nem mind1, h azt írod... nekem nem jön be a grafika vagy a game vagy xyz, vagy azt írod, hogy ez a gém egy rakat szar.
És mindezt olyan indokból mert összehasonlítasz egy OFP tipusú játékot egy DOOM3-al.
Igen igazad van bocs. Szóvátettük és besértõdve távoztál.
Azt hittem mi fujtuk fel a dolgot, de amikor egy másik topicba egy SG-s admin is szóvátette neked,h befejezhetnéd akkor megnyugodtam.
Ha meg ennyire nem tetszik, akkor miért vagy még mindig a topicban? 😊))
Amúgy zabálja a memóriát, nem kicsit. Csak tudnám minek kell neki annyi.
Egy kérdést tennék fel Nektek.
Otthon nincs net, de bárgyú módon gondoltam kipróbálom a demot. Körbenéztem itt és otthon az install után elindítottam a server. exe-t. A játékban nem láttam a szervert.
Gyorsan körbenéztem és config.ini-ben kipróbáltam, hogy beírtam a saját IP-met, illetve, azt is hogy a server keresési mód localban történjen.
Megpróbáltam az írásvédettséget is törölni, (sajátgép/c/prog.../jobb gomb), de mindig "visszaugrott"....
A config.ini többször hivatkozott a server.ini-re, de hiába kerestem, nem találtam.
Anno az america army-val is megszenvedtem, (tudatLAN) Ficsek segedelmével jött az is össze, ott pedig a consolban a connect IP alapján sikerült, de itt eddig nem találtam konzolt....
Van ötletetek? Alakult így másnak is???
Neked megvolt a rossz demo és ha megvolt akkor neked mi volt a problémád vele?
És hogy a rossz demo=a kijavított demoval MB ban?
Javított Söldner Beta Demo
Letöltöttem a söldner beta multiplayer demot-t de nem tudom elinditani mert ha rákantintok az instalálásra akkor semi nem jön be azaz nem indul el.Tud valaki segíteni?
de ez nem a jo topic :-)
Optimistan szalltam be a Ladaba ismet. Az egerrel moge alltam es... es ra kellett jonnom, hogy a nyilakkal nem az autot iranyitom, illetve nem autokent! Azaz, kepzeljetek el egy maszkalos jatekot, amiben felulrol latod a hosodet... ha lefele nyomod a gombot, akkor del fele megy a ficko, ha balra akkor nyugatra indul... azaz a nyilakkal iranyitod, hogy merre menjen az egyseg(esetunkben auto)!!!
Gondolotam, hatha igaz az elmelet, kiprobaltam. Reszben igaz 😄 A tolatas keresztbehuzza az egeszet... egyenlore nem vagyok ura a kocsinak, es ha minden jol megy nem is leszek... uninstallaltam. A J.Ops utan azt hittem ekkora csalodas joideig nem fog erni.. es 1 het kellett hozza. Ez meg annal is SOKKAL rosszabb. A jatekon latszik, hogy mindent, az egesz vilagot bele akartak tenni, de igy ????
A kevesebb tobb lett volna. Ha ez iden megjelenik, csak bosszusagot fog okozni. Egyenlore az installt meghagyom par napig, hatha jon 1 update 😄
Forza.