Söldner: Secret Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem el se akar indulni. Battlefield feelingel fekete felvillanás azt semmi. Az írásvédettséget kiszedtem, és az updatet is felrakta. Most a jwdcom.exe-t elindítottam, nem tudom erre gondoltál e Cifu?

What\'s your excuse?

Mert csak vár csak vár és semmi.

Nekem megse csinálja az accountot.
Medig kell várni , hogy megcsinálja? 😊

I.C.ram
Valaki tudott már valahova csatlakozni. Mert nekem eddig sehova nem sikerült.
I.C.ram
LOL Wolfenstein befigyel! 😄 Vermin-ek 😄 Már csak a minigun kéne a kezébe, vagy a flamer 😄

Gondolom a logot, már nem is kell bemutatnom, hogy mi lehet 😄
Icebird
Tetszik a kidõlõ fa fizikája a terephez viszonyítva. Bele löttem pár rakétát egy faházba, de csak egyhelyen lett rajt egy kis lyuk, azt annyi.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Ikarus
Kell acc-ot csinálni a demoban?
Ha akarok gyártani egyet, mindig disconnect lesz a vége, és nem ír ki semmit.
Nektek hogy indult el???

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

hát ja...😊
Amúgy kijött hozzá egy update ami sokkal "demosabbá" teszi a gémt, bár ez nem az a topic 😛 😊

Unit-Customization-System ^^

Icebird
nem értem mért 2 perc mire kilép a játékból. Amúgy melyik pályán van jármû?
A fûnek meg megint tök sok értelme van ha pár méteren látszódik csak. Igy aztán bújkálhatsz bent😊)
Annyira reális hogy a toronyból leesve hanyatt vágodtam és felkeve futottam tovább mintha nem történt volna semmi😊

Na nyomom tovább hátha találok bent valami érdemlegeset is😊

Krinyo
UCS? 😄 az mi

[NST]Cifu
Na, látom más is megtalálta az UCS-t 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

grebber
A multi demo müködik????
Ha igen milyen???

Next PC upgrade: 2022

Krinyo

[NST]Cifu
Nos akkor összesítsünk:

1.: Ahoz, hogy mûködjön, a játék könyvtáráról és file-jairól szedjétek le az irásvédetséget!!! Enélkül sok remény nem lesz a játékra...
2.: A ".../SoeldnerBetaDemo/Portal" könyvtárban az "online.exe"-t futtasátok le, letölt valami frissitést.
3.: ".../SoeldnerBetaDemo/Portal/jwdcom.exe"-t engedélyezzétek a tûzfalnál, mivel ez kommunikál a központi szerverrel (a rák tudja miért ilyen hülyén oldották meg).

Nálam így megy, de a portal még erõsen leterhelt és bugos, szóval 10 szerverbõl 1-be tudok belépni, amely többnyire olyan lagos, hogy rövid úton kidob a szerver... 😞

Krinyo
kicsit furán tartja a csövet...

Krinyo
nem lehet gamelni..nem connectel

[NST]Cifu
Csak azért, hogy emlékezzünk, hogy milyen nehéz minden kezdett 😊)

A bundasapkás orosz gázszámlásomat meg nem kritizálni, vérengzõbb, mint gondolnád... pláne ha végre be tudnék csatlakozni egy szerverre, ami nem lagol...

Icebird
inkább nézel ki egy túlhevült gázszámlásnak, mint egy katonának😊

Icebird
ezt most mé mondod?😊 Amúgy meg hol van az már😊

[NST]Cifu

Azt hiszem a külsõm még nem elég félelmetes 😊

[NST]Cifu
Miért, az OFP-nél mi volt anno? Az 1.0 még LAN-on, a Desert Island mapon, két playerel is lagolt... 😊))

Icebird
Mikor leszedtem már, utánna derül ki hogy szar. Nem baj legalább elérték vele hogy még kritikusabban nézek majd rá.😊

"Hát igen, OFP-vel nekem sincs semmi bajom, nagyon tetszik, csak nincs ember akivel tudnám játszani... 😞("

Ott az oldal címe és akik mögötte állnak.😊 IRCn mindent megtudhatsz. Egyébként hónap végén lesz a harmadik országos kizárólag OFP-s LAN paráj (B3).

Az örökzöld:

[NST]Cifu
Deja Vu...

Eisenhower
Söldner béta demo
Dixie Flatline, 20:37 - Játék: MOHA -

Egy újabb FPS online demoja látott napvilágot. Mi másról is lehetne szó, mint az Encore féle Titkos Háborúkról, a SÖLDNER-rõl, mely a fegyverek, jármûvek, helikopterek és vadászgépek minden képzeletet felülmúló repertoárjával próbál kiemelkedni a tömegbõl. A demoban két pálya (az egyiken vadászgépek, a másikon helikopterek és 16-32 játékos dominál) és három játékmód csábítja a netes hadviselés mestereit.
Söldner multi-béta demo
A mûködõ változat!

www.hardwired.hu

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
Cifu
A kokkolínó macik álmának õrzõje

--------------------------------------------------------------------------------
Pár jótanács:
-Szedjétek le az irásvédetséget a file-okról és a könyvtárakról, mivel sikeresen írásvédetté tesz mindent...
-a "...SoeldnerBetaDemoPortal" könyvtárban az "online.exe"-t futtasátok le, letölt valami frissitést.

Nekem így ment, de a központi szerverre csak nagy nehezen sikerült beloginolni...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Így aztán k*va sok értelme van kiadni a demót,ha ki sem lehet próbálni.Már eleget pöcsöltem vele.-UNINSTALL-
ez a demo akkor egy beta igaz?

[NST]Cifu
Persze 😊)
A játék tele van kitûnõ ötletekkel, szóval én reménykedem benne, hogy nem qrják el...

M@TriX
TUDTAM!!!
hogy láttam valami mostanság.
Nemrég jelent meg egy nagy trailer a játékból, kidõlõ fák, rombolható épületek, arcmimika meg minden.
Na nekem az kell, ah olyan lesz,. mint a videón láttam, akkor kell a gém.
De amit írtatok, így messzirõl kerülném a játékot.
Láttad a trailert nem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Hát igen, az tény, hogy "szokás" szerint túlválallták magukat a Wings-nél. Most meg megy a kapkodás, hogy összegerebélyézzék a maradék idõ alatt valamennyire 😊)

Egyébként szerintem nem lesz ez olyan vészes - tény, hogy nem jelent veszélyt az OFP trónjára, de sokkal fogyaszthatóbb annál, viszont nem is olyan tiszta fun-play, mint a BF:V...

M@TriX
a reklámot akkor idézõjelbe szóval én olvastam róla és minden új hírre felkaptam a fejem és figyeltem a játékot, a képek meg ütõsek vopltak nem? Elhúzó repülõgép, petíció a belsõ nézetért, szóval nem értem miért ez lett belõle.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Hát a Söldner-t sose reklámozták agyon, új király meg még én hittem, úgy másfél éve...

Jármûvek: Vannak dögivel, a véglegesben olyan 70-80 fegyver és közel ugyanennyi jármû várható.
Real környezet: So-so. Az épületek rombolhatóak (nem csak összedölnek, de ki lehet robbantani a falait, stb.), a terep úgytünik nem átszabható (kipróbáltam...😊).
Fizika: Hát az kényes ûgy, nem olyan gáz, de ez bizony egy arcade játék...

M@TriX
Elõsször azt hittem a Joint Operations fórumban vagyok, ezt a játékot agyinreklámozva, új királynak kiáltva mondták eddig. Mi a franc van ezzel???
Jármûvek, real környezet, fizika, stb... ennyire szar lenne?

[NST]Cifu
1.: A Béta Demot az Encore, az amerikai forgalmazó adta ki - elõször hibásan, aztán már javítva - de még mindig nem jól.
2.: Ahoz, hogy mûködjön, a játék könyvtáráról és file-jairól szedjétek le az irásvédetséget!!! Enélkül sok remény nem lesz a játékra...
3.: Jelenleg az account ellenörzõ illetve a központi szerver tele van gyerekbetegségekkel, két órát güriztem, hogy tíz percet játszhassak - azt is egy elég lagos szerveren...

Ettõl függetlenül van pozitív oldala is:
-Már most tetszik a "karakterszerkesztõ", ahol a külsõnket tudjuk beállítani, és ez még egy herélt változat!
-A játék maga kellemesnek tûnik, nem olyan elcseszetten rusher, mint a BF:V.

A kerakterek szépek - de az animációjuk kettes alá...
A grafika kb. egy évvel van elmaradva az elvárásoktól.

Az épületek rombolhatósága nagyon jó, tetszik! 😊
Ugyanakkor a belsõ nézet elég gagyi - próbáljon meg csak valaki így fogni egy Steyr AUG-ot...

Summa summarium nem fog jót tenni a játéknak, ha ilyen bugos és elkapkodottan kiadott demókkal fogják traktálni a népet...

arty
a joint operations és ennek a fényében a kérdés jogos! 😊
talán ennyire követelõzõk vagyunk?? 😉

Forza.

zaki
kira, én is becumiztam a "demot"

Lacc
De minek adnak ki egy demóból egy BÉTÁT? 😊)
Jaja mûködöt 10 percet 😊)
Lacc
Hát nekem még mindig nem bír új accountot csinálni, se loginolni...
az csak egy beta

Nah végre megreparálták és mostmár megy!!!
arty
😄

Forza.

Ne viccelj... 😊
Az alfa amit letöltöttünk az legalább ment... 😊
arty
- nekem sem megy a user reggelés
- grafikai hibák (fegyvert rosszul tart, stb)
- server 1 playerrel 380mb ramot eszik alapbol 😄
- ez inkabb alfa ...

Forza.

Lacc
Hát ez LOL. Egy MP demónak elbaszták az MP részét 😄DDD
Lol
A legujjabb játék amivel multiba játszottam az a Bf vietnám😊
Pedig azota elég sok játék kijött de a multiját egyiknek se lehetett beinditani
FUKDAT

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

sak=csak
Ez egy mp demónál igen gáz...
Nem...
sak lan alatt hajlandó elindulni a kicsike mert a rohadás kulcsellenörzõ (by UBI licenc) baszik felkapcsolódni a netre és ellenõrizni az user-pass-t.
Ezáltal sem szerverkeresõ sem join...