Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What\'s your excuse?
Medig kell várni , hogy megcsinálja? 😊
Gondolom a logot, már nem is kell bemutatnom, hogy mi lehet 😄
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Ha akarok gyártani egyet, mindig disconnect lesz a vége, és nem ír ki semmit.
Nektek hogy indult el???
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Amúgy kijött hozzá egy update ami sokkal "demosabbá" teszi a gémt, bár ez nem az a topic 😛 😊
A fûnek meg megint tök sok értelme van ha pár méteren látszódik csak. Igy aztán bújkálhatsz bent😊)
Annyira reális hogy a toronyból leesve hanyatt vágodtam és felkeve futottam tovább mintha nem történt volna semmi😊
Na nyomom tovább hátha találok bent valami érdemlegeset is😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

1.: Ahoz, hogy mûködjön, a játék könyvtáráról és file-jairól szedjétek le az irásvédetséget!!! Enélkül sok remény nem lesz a játékra...
2.: A ".../SoeldnerBetaDemo/Portal" könyvtárban az "online.exe"-t futtasátok le, letölt valami frissitést.
3.: ".../SoeldnerBetaDemo/Portal/jwdcom.exe"-t engedélyezzétek a tûzfalnál, mivel ez kommunikál a központi szerverrel (a rák tudja miért ilyen hülyén oldották meg).
Nálam így megy, de a portal még erõsen leterhelt és bugos, szóval 10 szerverbõl 1-be tudok belépni, amely többnyire olyan lagos, hogy rövid úton kidob a szerver... 😞
A bundasapkás orosz gázszámlásomat meg nem kritizálni, vérengzõbb, mint gondolnád... pláne ha végre be tudnék csatlakozni egy szerverre, ami nem lagol...

Azt hiszem a külsõm még nem elég félelmetes 😊
"Hát igen, OFP-vel nekem sincs semmi bajom, nagyon tetszik, csak nincs ember akivel tudnám játszani... 😞("
Ott az oldal címe és akik mögötte állnak.😊 IRCn mindent megtudhatsz. Egyébként hónap végén lesz a harmadik országos kizárólag OFP-s LAN paráj (B3).
Az örökzöld:

Dixie Flatline, 20:37 - Játék: MOHA -
Egy újabb FPS online demoja látott napvilágot. Mi másról is lehetne szó, mint az Encore féle Titkos Háborúkról, a SÖLDNER-rõl, mely a fegyverek, jármûvek, helikopterek és vadászgépek minden képzeletet felülmúló repertoárjával próbál kiemelkedni a tömegbõl. A demoban két pálya (az egyiken vadászgépek, a másikon helikopterek és 16-32 játékos dominál) és három játékmód csábítja a netes hadviselés mestereit.
Söldner multi-béta demo
A mûködõ változat!
www.hardwired.hu
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A kokkolínó macik álmának õrzõje
--------------------------------------------------------------------------------
Pár jótanács:
-Szedjétek le az irásvédetséget a file-okról és a könyvtárakról, mivel sikeresen írásvédetté tesz mindent...
-a "...SoeldnerBetaDemoPortal" könyvtárban az "online.exe"-t futtasátok le, letölt valami frissitést.
Nekem így ment, de a központi szerverre csak nagy nehezen sikerült beloginolni...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A játék tele van kitûnõ ötletekkel, szóval én reménykedem benne, hogy nem qrják el...
hogy láttam valami mostanság.
Nemrég jelent meg egy nagy trailer a játékból, kidõlõ fák, rombolható épületek, arcmimika meg minden.
Na nekem az kell, ah olyan lesz,. mint a videón láttam, akkor kell a gém.
De amit írtatok, így messzirõl kerülném a játékot.
Láttad a trailert nem?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egyébként szerintem nem lesz ez olyan vészes - tény, hogy nem jelent veszélyt az OFP trónjára, de sokkal fogyaszthatóbb annál, viszont nem is olyan tiszta fun-play, mint a BF:V...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Jármûvek: Vannak dögivel, a véglegesben olyan 70-80 fegyver és közel ugyanennyi jármû várható.
Real környezet: So-so. Az épületek rombolhatóak (nem csak összedölnek, de ki lehet robbantani a falait, stb.), a terep úgytünik nem átszabható (kipróbáltam...😊).
Fizika: Hát az kényes ûgy, nem olyan gáz, de ez bizony egy arcade játék...
Jármûvek, real környezet, fizika, stb... ennyire szar lenne?
2.: Ahoz, hogy mûködjön, a játék könyvtáráról és file-jairól szedjétek le az irásvédetséget!!! Enélkül sok remény nem lesz a játékra...
3.: Jelenleg az account ellenörzõ illetve a központi szerver tele van gyerekbetegségekkel, két órát güriztem, hogy tíz percet játszhassak - azt is egy elég lagos szerveren...
Ettõl függetlenül van pozitív oldala is:
-Már most tetszik a "karakterszerkesztõ", ahol a külsõnket tudjuk beállítani, és ez még egy herélt változat!
-A játék maga kellemesnek tûnik, nem olyan elcseszetten rusher, mint a BF:V.
A kerakterek szépek - de az animációjuk kettes alá...
A grafika kb. egy évvel van elmaradva az elvárásoktól.
Az épületek rombolhatósága nagyon jó, tetszik! 😊
Ugyanakkor a belsõ nézet elég gagyi - próbáljon meg csak valaki így fogni egy Steyr AUG-ot...

Summa summarium nem fog jót tenni a játéknak, ha ilyen bugos és elkapkodottan kiadott demókkal fogják traktálni a népet...
talán ennyire követelõzõk vagyunk?? 😉
Forza.

Az alfa amit letöltöttünk az legalább ment... 😊
- grafikai hibák (fegyvert rosszul tart, stb)
- server 1 playerrel 380mb ramot eszik alapbol 😄
- ez inkabb alfa ...
Forza.
A legujjabb játék amivel multiba játszottam az a Bf vietnám😊
Pedig azota elég sok játék kijött de a multiját egyiknek se lehetett beinditani
FUKDAT
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Ez egy mp demónál igen gáz...
sak lan alatt hajlandó elindulni a kicsike mert a rohadás kulcsellenörzõ (by UBI licenc) baszik felkapcsolódni a netre és ellenõrizni az user-pass-t.
Ezáltal sem szerverkeresõ sem join...