3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
El Fuego #2786 "Én mégis tudok játszani ennek ellenére:Csak jogtiszta jatekkal lehet a Novaworldon jatszani!!! Ha tort verziod van, azzal nem.lehet hogy program segítségével de tudok."
Na ezt ketlem. :D Max a neten Battlelannal de az olyan is. A novaworldon semmikeppen sem tudsz tortel jatszani, meg mas progi segitsegevel sem. :D -
Coco #2785 :D -
El Fuego #2784 A jointOKBAN nincs tank. :)))) CSAK az egyikban, azaz a kiegeszitoben. Az Escalation az ami tartalmazza a T80 es M1 harckocsikat. -
Coco #2783 most akkor tank vagy buggy? :D -
#2782 1bként van tank a jointokban mert az escalation menüjábe mutat tankot -
Coco #2781 mért lenne buggy? elég nehéz lenne átmenni a tengeren buggyval :)
ill. én nem találtam sehol :) -
#2780 és buggy van a trainingbe a bázis foglalásban -
greco #2779 Csak az escalation-ban van ejtőernyő. -
#2778 a training utolsó pályájában van buggy ha van hol -
#2777 csak az escalationban van ejtőernyő vagy a Typhoon Rising ben is ha van akkor hol?? -
#2776 Van mapeditor, a neve "NILE". Letöltheted a JOH klánoldalról. Meg az ottani fórumban találsz egy kis tutorialt is hozzá. Működik a JO:TR, JO:E és a reality moddal is.
-
#2775 a simához vagy a kieghez -
#2774 Különben nincs a játékhoz mapeditor?? -
#2773 ok -
#2772 Ha visszaolvasol a fórumban, akkor találsz néhány szájtot ahonnét SP és COOP pályákat tudsz letölteni. Ha meg esetleg kedved van Rally-versenyt futni botok ellen JO:Escalationban akkor tölts le a most elkészült mappot:
JOH Rally
-
El Fuego #2771 Evergordon.... Bunti pont az jar. Miert nem olvasod vegig a topicot mielott kerdezel? Reszletesen le van irva minden, ha kerdezes helyett vegigolvasod, mindjart megsporoltal magadnak rengeteg idot. Csak a lusti ugye.. :D
Masreszt nem lehet a neten jatszani. BattleLAN letezik, mukodik, de kozelebe sem er a novas szervereken torteno jateknak. Azaz sajnos 0 a jatekerteke szinte.
Szaffiii:
Nincsenek botok, csak az a megoldas van, hogy letoltod a NILE palyaszerkesztot, es letrehozol egy palyat. Ott aztan botozhatsz is. -
#2770 Én mégis tudok játszani ennek ellenére:Csak jogtiszta jatekkal lehet a Novaworldon jatszani!!! Ha tort verziod van, azzal nem.lehet hogy program segítségével de tudok. -
szafiii #2769 ??? -
szafiii #2768 Marha jó ez a "Joint operations" echte van meg nekem, me a 128MbNvidiaGeforce6600 GT-hez adták! De van egy kis problémám! Ebbe segítsetek: Netezni csak munkahelyen tudok, otthon sajna nem, de keresek a progihoz botokat, ha eggyáltallán van ilyen. Nos a kérdésem hogy vannak-e beépíthető botok a progihoz? -
szafiii #2767 Hali!
-
#2766 Ha a töröttel kapcsolatban van bármilyen kérdésed elég csak ezt az oldalt visszaolvasnod... -
#2765 Hé inkább kérdezz engem msn-en mert itt bünti pontot kapsz :D -
#2764 Törtel -
#2763 Lanba hogy kell jáccani? -
#2762 Hálózatba akarok játszani és amikor kapcsolódni akarok kiírja ezt: There is an installation issue. Please ensure you are running the latest consumer install. (GDC012). Pedig ugyanaz a verziónk van. -
Coco #2761 igen, már kezdem belátni én is :)
ugyanez a DF-es topicokban... :-/ -
#2760 Muszáj különben a punkbusters-t felrakni? -
#2759 Valaki adja már meg az msn címét aki tudott játszani BATTLELAN-AL. -
El Fuego #2758 Ezt nem hiszem el....
Felesleges magyaraznod Tomi, hisz ha a fentit nem olvassak el, akkor hiaba erolkodsz, az uzeneted sem fogjak. -
Coco #2757 "Csak jogtiszta jatekkal lehet a Novaworldon jatszani!!! Ha tort verziod van, azzal nem. Ha kerdesed van: http://www.jointoperations-hungary.com" -
#2756 Nem lehet tört verzióval interneten játszani?? Valami tört szerveren vagy ilyesmin.. Nincs megoldás? -
#2755 battlelan -
Maksi #2754 Ha van egy eredeti játék, ahhoz direkt IP cím alapján tudnak mások csatlakozni "biztonsági másolattal"? Úgy értem, mintha LAN lenne, csak a neten keresztül.
Valami ötlet, vagy megoldás? -
El Fuego #2753 A jatek multiplayerre lett kihegyezve, igy szoloban csak par trening kuldetes van.
Ha megvetted, regisztrald be a novanal es tolhatod a neten orrverzesig. :) -
Coco #2752 nincsenek igazi missziók, csak training. -
woody #2751 typhoon risingbe hol vannak az igazi missziók mert csak csomó training van -
greco #2750 De,az volt a baj.A magyarítás nem működik a patch-elt játékkal. -
#2749 Asus P4P800X , Prescott 3000 Mhz . 1Gb ram , Ati 9800 pro.
Nem lehet , hogy az volt a baj , hogy először felraktam a magyarosítást hozzá , és az kavart be ?Ez a patch egyébként mehet egyből rá nem kellenek a régiek ? -
#2748 Nem a vidkártyáddal van baj (régi, kevés mem)? Az 1.5.1.5 már egy jóideje kint van, ilyeneket nem szokott csinálni, csak ha nincs elég memória a videokártyán és túl zsúfolt a map. Különben 9.0c DX is kell neki. Milyen géped van? -
#2747 És az miért van , hogyha felrakom ezt a patch-et akkor nem látszik semmi a képen csak a föld meg a fű , se emberek se semmi csak a hangjukat hallom ....