3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• El Fuego
    "Én mégis tudok játszani ennek ellenére:Csak jogtiszta jatekkal lehet a Novaworldon jatszani!!! Ha tort verziod van, azzal nem.lehet hogy program segítségével de tudok."

Na ezt ketlem. :D Max a neten Battlelannal de az olyan is. A novaworldon semmikeppen sem tudsz tortel jatszani, meg mas progi segitsegevel sem. :D
  • Coco
    :D
  • El Fuego
    A jointOKBAN nincs tank. :)))) CSAK az egyikban, azaz a kiegeszitoben. Az Escalation az ami tartalmazza a T80 es M1 harckocsikat.
  • Coco
    most akkor tank vagy buggy? :D
  • Sheke
    1bként van tank a jointokban mert az escalation menüjábe mutat tankot
  • Coco
    mért lenne buggy? elég nehéz lenne átmenni a tengeren buggyval :)
    ill. én nem találtam sehol :)
  • Sheke
    és buggy van a trainingbe a bázis foglalásban
  • greco
    Csak az escalation-ban van ejtőernyő.
  • Sheke
    a training utolsó pályájában van buggy ha van hol
  • Sheke
    csak az escalationban van ejtőernyő vagy a Typhoon Rising ben is ha van akkor hol??
  • vear
    Van mapeditor, a neve "NILE". Letöltheted a JOH klánoldalról. Meg az ottani fórumban találsz egy kis tutorialt is hozzá. Működik a JO:TR, JO:E és a reality moddal is.
  • Sheke
    a simához vagy a kieghez
  • Evogordon
    Különben nincs a játékhoz mapeditor??
  • Sheke
    ok
  • vear
    Ha visszaolvasol a fórumban, akkor találsz néhány szájtot ahonnét SP és COOP pályákat tudsz letölteni. Ha meg esetleg kedved van Rally-versenyt futni botok ellen JO:Escalationban akkor tölts le a most elkészült mappot:

JOH Rally
  • El Fuego
    Evergordon.... Bunti pont az jar. Miert nem olvasod vegig a topicot mielott kerdezel? Reszletesen le van irva minden, ha kerdezes helyett vegigolvasod, mindjart megsporoltal magadnak rengeteg idot. Csak a lusti ugye.. :D
    Masreszt nem lehet a neten jatszani. BattleLAN letezik, mukodik, de kozelebe sem er a novas szervereken torteno jateknak. Azaz sajnos 0 a jatekerteke szinte.

Szaffiii:

Nincsenek botok, csak az a megoldas van, hogy letoltod a NILE palyaszerkesztot, es letrehozol egy palyat. Ott aztan botozhatsz is.
  • Evogordon
    Én mégis tudok játszani ennek ellenére:Csak jogtiszta jatekkal lehet a Novaworldon jatszani!!! Ha tort verziod van, azzal nem.lehet hogy program segítségével de tudok.
  • szafiii
    ???
  • szafiii
    Marha jó ez a "Joint operations" echte van meg nekem, me a 128MbNvidiaGeforce6600 GT-hez adták! De van egy kis problémám! Ebbe segítsetek: Netezni csak munkahelyen tudok, otthon sajna nem, de keresek a progihoz botokat, ha eggyáltallán van ilyen. Nos a kérdésem hogy vannak-e beépíthető botok a progihoz?
  • szafiii
    Hali!
  • vear
    Ha a töröttel kapcsolatban van bármilyen kérdésed elég csak ezt az oldalt visszaolvasnod...
  • Evogordon
    Hé inkább kérdezz engem msn-en mert itt bünti pontot kapsz :D
  • Sheke
    Törtel
  • Sheke
    Lanba hogy kell jáccani?
  • Evogordon
    Hálózatba akarok játszani és amikor kapcsolódni akarok kiírja ezt: There is an installation issue. Please ensure you are running the latest consumer install. (GDC012). Pedig ugyanaz a verziónk van.
  • Coco
    igen, már kezdem belátni én is :)
    ugyanez a DF-es topicokban... :-/
  • Evogordon
    Muszáj különben a punkbusters-t felrakni?
  • Evogordon
    Valaki adja már meg az msn címét aki tudott játszani BATTLELAN-AL.
  • El Fuego
    Ezt nem hiszem el....

Felesleges magyaraznod Tomi, hisz ha a fentit nem olvassak el, akkor hiaba erolkodsz, az uzeneted sem fogjak.
  • Coco
    "Csak jogtiszta jatekkal lehet a Novaworldon jatszani!!! Ha tort verziod van, azzal nem. Ha kerdesed van: http://www.jointoperations-hungary.com"
  • Evogordon
    Nem lehet tört verzióval interneten játszani?? Valami tört szerveren vagy ilyesmin.. Nincs megoldás?
  • vear
    battlelan
  • Maksi
    Ha van egy eredeti játék, ahhoz direkt IP cím alapján tudnak mások csatlakozni "biztonsági másolattal"? Úgy értem, mintha LAN lenne, csak a neten keresztül.

Valami ötlet, vagy megoldás?
  • El Fuego
    A jatek multiplayerre lett kihegyezve, igy szoloban csak par trening kuldetes van.
    Ha megvetted, regisztrald be a novanal es tolhatod a neten orrverzesig. :)
  • Coco
    nincsenek igazi missziók, csak training.
  • woody
    typhoon risingbe hol vannak az igazi missziók mert csak csomó training van
  • greco
    De,az volt a baj.A magyarítás nem működik a patch-elt játékkal.
  • lac coo
    Asus P4P800X , Prescott 3000 Mhz . 1Gb ram , Ati 9800 pro.
    Nem lehet , hogy az volt a baj , hogy először felraktam a magyarosítást hozzá , és az kavart be ?Ez a patch egyébként mehet egyből rá nem kellenek a régiek ?
  • vear
    Nem a vidkártyáddal van baj (régi, kevés mem)? Az 1.5.1.5 már egy jóideje kint van, ilyeneket nem szokott csinálni, csak ha nincs elég memória a videokártyán és túl zsúfolt a map. Különben 9.0c DX is kell neki. Milyen géped van?
  • lac coo
    És az miért van , hogyha felrakom ezt a patch-et akkor nem látszik semmi a képen csak a föld meg a fű , se emberek se semmi csak a hangjukat hallom ....