Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali
bocsi, de az erufnál az irodában a routert probáljuk összehozni, majd jövünk:.....-(((
bocsi, de az erufnál az irodában a routert probáljuk összehozni, majd jövünk:.....-(((
krinyo:
magyar szerver alakulóban (lassan,nyögve,kínkeservesen). kereshetsz a J.O.H*-ra a játékosnévnél, általában esténként, hétvégén délután is.
AAS mappokon hol alap, hol meg escalation. lejebb vannak MSN meg TS címeket.
novca: thx
magyar szerver alakulóban (lassan,nyögve,kínkeservesen). kereshetsz a J.O.H*-ra a játékosnévnél, általában esténként, hétvégén délután is.
AAS mappokon hol alap, hol meg escalation. lejebb vannak MSN meg TS címeket.
novca: thx
Nagyon faja lett ez a videó. Gratula hozzá!
mar le is jott, kosz majd megnezem (nezni meg szeretem, jatszani meg nincs mostanaban idom 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
anarchoid: pár napig megvan még a cuccom itt:
http://www.sysonline.hu/phun/fourdaysjointops3000.zip
http://www.sysonline.hu/phun/fourdaysjointops3000.zip
letoroltek.... megvanmeg ?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Hali mindenki! Ma a J.O.H klán életében egy példaértékû játékot játszottunk!
Csapatirányitás, meg minden!
Csapatirányitás, meg minden!
már mûködik...
Ti tudtok csatlakozni a Novara?Nekem mindig vmi hibát ír.
Elkészült a JointOps movie-m. Négy nap online jáccása van öt klippbe szedve. Letölthetõ innen:
http://vear.atw.hu
Méret 300Mb, hossz 14 perc.
Hálás lennék ha valaki mirrorozná, mert félek hogy az atw kitörli, ha megindul a tömeges letöltés <#smile>#smile>
http://vear.atw.hu
Méret 300Mb, hossz 14 perc.
Hálás lennék ha valaki mirrorozná, mert félek hogy az atw kitörli, ha megindul a tömeges letöltés <#smile>#smile>
Bujjék mindenkinek!!!!!
Ma este J.O.H Magyar edzõterem néven J.O.H tréningszerver indul, alapjáték+ realism mod.
Mindenkit szeretettel várunk.
Mindenkit szeretettel várunk.
Azert lassabban... 😊 Helyesbitenek. Aki erdeklodik, az a klan foruman jelentkezzen. Ha ez megtortent, jojjon velunk jatszani, aztan ha par jatek utan ugy latjuk, hogy beleillik a csapatba, akkor ha a tobbiek megzavazzak a klanbol ( azaz a tobbseg ) akkor onnantol tag. Vegul is mi is csiszolodunk egy ideje. 😊 A tobbit jol irta Pietro, tomegesen is lehet jelentkezni. 😊
J.O.H El Fuego
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

J.O.H El Fuego
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]
No! Lészén ap épibári! Mostan már nagyon megváltoztunk, mert megklánosodtuk magunkat! Szeretettel várunk még tagokat, mert - hogy az orbánc viki tõmondatával éljek - sokan vagyunk, de nem vagyunk elegen! Tehát! Aki szeretne JOH klánban résztvenni, meg vért folyatni, meg ilyesmi, az bitte itt a fórumban jelezze, oszt mi meg jól felvesszük tagnak, ha nem tud harcolni, akkor vagy megtanítjuk, vagy le TK-zzuk:-)))
Tehát kérnénk sokan - tömegesen jelentkezni!!!!
:-)))))
Tehát kérnénk sokan - tömegesen jelentkezni!!!!
:-)))))
Egyszerüen játék "connection interrupted" , TS-rõl mindenki ki, msn kikapcsol, és kész. Nem a játék vagy a gép fagyott ki, hanem egyik pillanatról a másikra elment a netem.Csak most jött vissza. A TVnetnél ilyen még nem volt.....
tudtok müködö battlelan servereket mondani mert nem lát egyyet sem az enyém??
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Halihóó harcostársak!!!
Ma lesz lövöldözés???He???
Ma lesz lövöldözés???He???
pietro ma ujitotta be, de milyen körülmények között....:-))) Maj TS-en elmesélem:-)))
Este jáccunk??
Irtam msn-en a vearnak, hogy megvettem, de nem válaszolt, lehet, hogy már nem barátom???Brühühü.....<#nemtudom>#nemtudom>
Este jáccunk??
Irtam msn-en a vearnak, hogy megvettem, de nem válaszolt, lehet, hogy már nem barátom???Brühühü.....<#nemtudom>#nemtudom>
<#taps>#taps><#taps>#taps><#nevetes2>#nevetes2>
Akkor este mar lehet tolni az Escalaciot. 😊 Remeljuk Pietro is beujjitotta mar. 😊
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Akkor este mar lehet tolni az Escalaciot. 😊 Remeljuk Pietro is beujjitotta mar. 😊
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Miert nem remdelitek meg hazhozszallitassal az Ecobittol? <#vigyor2>#vigyor2>
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Tényleg nem örülök<#vigyor1>#vigyor1><#mf3>#mf3><#ravasz1>#ravasz1><#gonosz2>#gonosz2><#idiota>#idiota><#gonosz3>#gonosz3><#gun>#gun><#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#sir>#sir><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#duhos2>#duhos2><#banplz>#banplz>
Jövõ héttõl már a zöldséges józsinál is kapható lesz:-))
Csak most fogom kipróbálni mert éjszaka dolgoztam és most keltem fel.De már nagyon kíváncsi vagyok.<#vigyor3>#vigyor3><#zavart1>#zavart1>
Nem hiszem,hogy örülni fogsz.A miskolci Coráról és MM-ról írtam.
Napok óta szeretnénk venni egy eszkalációt<#falbav>#falbav>
ecobit hétvégén zárva<#falbav>#falbav>
Ember tud egy MM-et, ahol lehet kapni<#ijedt>#ijedt>
Ember tud egy Cora-t is, ahol még olcsóbban lehet kapni!<#love11>#love11>
De nem mondja meg nekünk hol vannak ezek az üzletek, pedig ma a vear, az eruf és én is akarunk jáccani este a játékkal, ezért a várost járjuk, hátha kapunk<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Greco! Te olyan kedves vagy! Nem lennél a barátom?<#violent>#violent><#worship>#worship>
ecobit hétvégén zárva<#falbav>#falbav>
Ember tud egy MM-et, ahol lehet kapni<#ijedt>#ijedt>
Ember tud egy Cora-t is, ahol még olcsóbban lehet kapni!<#love11>#love11>
De nem mondja meg nekünk hol vannak ezek az üzletek, pedig ma a vear, az eruf és én is akarunk jáccani este a játékkal, ezért a várost járjuk, hátha kapunk<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Greco! Te olyan kedves vagy! Nem lennél a barátom?<#violent>#violent><#worship>#worship>
lennél olyan barát, hogy elárulnád, melyik cora-ról van szó????
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Megvettem a MM-ban az Escalationt-t 10-ért,majd elsétáltam a Corába és kíváncsiságból megnéztem, hogy lehet-e már kapni.Volt is, ráadásul 9-ért...<#violent>#violent>
Azéé, mer dógózóm hónap is a Sportarénába, oszt éjfél utánn érek haza<#rinya>#rinya><#sir>#sir>
Csak vasárnap vagyok szabad<#nemtudom>#nemtudom><#pias>#pias><#beka2>#beka2><#taps>#taps>
Csak vasárnap vagyok szabad<#nemtudom>#nemtudom><#pias>#pias><#beka2>#beka2><#taps>#taps>
Én is voltam a Budaörsi teszkó gazdaságosba, de asse tutták, mirõl beszélek:-))) Ecobit irigy??? Nem ad másnak? He?<#boxer>#boxer>
Volt az alap JO dobozában 1 megrendelõlap.Gondolom ezzel is meg lehet rendelni az ECOBIT-tõl nem?Rá van írva,hogy ingyenes csomagküldés értékhatár nélkül,utánvéttel.Ez igaz?Ha nincs pk. akkor így rendelném meg.
Amúgy Corában,Tescoban néztem,de még nincs kieg.
Amúgy Corában,Tescoban néztem,de még nincs kieg.
Hajra, hajra, hajra! Megvan mar? 😊)))))
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Vasarnap? Csak vasarnap????
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Hehe,remélem, vasárnap már az Escalation serverekre hozzuk a hideglelést!<#zavart2>#zavart2><#banplz>#banplz>
Hétfötõl csütörtökig minden este vagyok,kb. nyoctó!
Ez annak lehet értékes információ, aki esetleg le akar TK-zni:-))
<#mf3>#mf3><#mf2>#mf2><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
Hétfötõl csütörtökig minden este vagyok,kb. nyoctó!
Ez annak lehet értékes információ, aki esetleg le akar TK-zni:-))
<#mf3>#mf3><#mf2>#mf2><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
greco: tudsz dobni egy linket? Vagy adjak e-mail címet?
pietro: arra jó a FRAPS, hogy a nován elkövetett felforgató tevékenységünket bizonyítékul rögzítsem
pietro: arra jó a FRAPS, hogy a nován elkövetett felforgató tevékenységünket bizonyítékul rögzítsem
Köszi! És honnan tudnék én olyat befinanszirozni magamnak?
"A Fraps, indítását követõen megbújik gépünk memóriájában és játékoknál, illetve egyéb háromdimenziós programoknál lép mûködésbe. Ez abban nyilvánul meg, hogy az aktuális képsebességet (frame/second mértékegységben) írja ki a monitorunk egyik sarkába. A programot hotkey billentyûk segítségével kapcsolhatjuk ki és be. A kettes változatban alkalmas képek kilopására és mozgófilmek (avi) elmetésére: programoknál és játékoknál."