Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak hétvégente megy

Gfreiter
Nekem a tüzfal miatt csinált ilyesmit. Ilyenkor kiléptem, engedélyeztem a kapcsolatot, és utána már müködött is.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hát én egy darab magyar szervert nem látok... A játék szerverkeresQjében kell nézni?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Igen,volt.De sajnos én sem értem rá...
arty
majus elsejen nemvoltam... lett valami a gamelesbol ?

Forza.

Crem
Calabasas, CA — 4/28/2004 – Entertainment software developer and publisher NovaLogic, Inc. today announced that the squad based, large scale multiplayer combat title Joint Operations: Typhoon Rising, will now be released in early summer, 2004.

Nahh... Nálam már nyár eleje van!😊 Szal' jöhet...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

hykao
Itthon magyarul fog kijönni.
Kaszi!

Csak a full game fogja tartalmazni a PunkBustert. 😞

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

nincs
Kaszi46
a peccselt verzioban sincs?

*Posse*T.W.D*

A punkbustert ne keresd ebben a verzióban.A hibával kapcsolatban nincs tippem.Próbáld installálni mégegyszer.Ja és tiltsd le a tûzfalad ha van.
Kaszi46
valami nem stimmel😞
feltelepitettema demot ráraktama a patchet(#237. hozzászolás linkjérõl szedtem). játék elindult de ha a nowa menüre kattintok akkor kiir egy hibaüzit:An unknown error has occured. please try again......
és a punkbustert se találom az options-ban.
amikor a a patchet telepitettem a akkor a jodemo.exe filet mutattam meg a telepitõnek elfogadta és a z install végén kiírta hogy minden rendben.
légyszives segitsetek mert szétvet minket a az ideg:?D
köfi elõre is

*Posse*T.W.D*

Nem kell más.És tényleg olyan jó!!!
Kaszi46
sziasztok!
most töltöm a demot+ a patch-et, kell még valami ahoz hogy tudjak játszani?
és ez tényleg ennyire kirrrrály játék mint ami a képekrõl és a kommentjeitekbõl lejön?

*Posse*T.W.D*

Teamspeak szerver:
tss.thomi.hu
~DFH~ szerver szoba

A ~DFH~ Squad a Joint Operations Hungary klánnal karöltve megpróbálja megszervezni az elsõ nagyobb összejövetelt a JO rajongók számára, egy közös játék formájában.

Idõpont: Május 1. Szombat, 17:00
Helyszín: ~DFH~ Szerver

Várunk Mindenkit szeretettel! Akik esetleg még nem próbálták volna ki a JO Demo-t, azoknak itt az alkalom, hogy magyar társaságban ismerkedhessen meg a játékkal!

De akkor kárpótlásként kiadhatnának még egy pályát.
hykao
Inkább csússzon, de legyen minél jobb!
arty
😄

mind1, régen errõl álmodtunk, h tolják ki ... nesze nekünk 😉

Forza.

Szeptembert.
Pedig hogy fogadkoztak, hogy májusban kijön.

hykao
Már csak az a kérdés Nováéknál mit takar a nyár eleje...
Már megvan:
Joint Ops, for the PC, will be in stores early summer, 2004.

Honnan az info?
hykao
Úgy tûnik még egy kicsit csúszik...nyárra...
talán este fele 😊

arty
sehol senki a serveren 😊

Forza.

arty
szedem le ceghez a demot ... es megyeeek 😉

koszonet a szerverert!

Forza.

Jó hírem van a játék rajongóinak. Szerverünk egy darabig JO szerverként üzemel. Keressétek "DFH server" néven, vagy csak simán menjetek a legalacsonyabb pingû szerverre.
Nem tudom, mennyire mutat valós dolgokat, de nekem 6-15 ms közé teszi általában. Egyszer volt 3 ms is.

Bepakoltunk!

Hahhh, találkoztam is vele egy maszek map-on, az Urban Tigers serveren, elég gyors, meg vizben is jó.

Volt ott buggy is, wroooom, faja gyors.

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Végülis furikázni biztos jó lesz.Ez a motoros csónak földi változata(na meg vizi,ha kétéltû).
Hehe, iilyen kis kétéltü jármû. Városban szoktaák használni, nagyobb verzióját pedig hegyivadászok.

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Ez meg mi akar lenni?
Zo-Lee
nemsokára 😉

http://www.dfh-squad.com

még nincsen

Rage47
Sziasztok!
Van már magyar server?
Bocs,csak az explorer szarakodott...
Nem jön be az oldal!!!
üdv!

ha valakit esetleg érdekel, az elsõ magyar JOINT OPERATIONS KLÁN tagokat keres!!!!!!! részletek az alábbi linken:JOINT OPS HUNGARY

Zo-Lee

http://www.dfh-squad.com

Tud valaki egy oldalt ahol megnézhetem a végleges játékban szereplõ jármûvek listáját?

A hun témához még egy szösszenet: tegnap belga desertcombat serveren hárman is voltunk magyarok (nem ismertük egymást de a (HUN) ott volt mindhármunk neve mögött) és elég masszívan nyomtuk, erre az egyik külföldi srác beírja, hogy "HUN are you recruiting?" úgy elkezdtem szakadni a röhögéstõl, hogy még a helit is belecsaptam a hegyoldalba

Ahh thx.

Nem volt egyszerû menet, mert volt ott egy rossbrágta klán, valami "BA" volt a nevük (Violator~BA~ õt megjegyeztem) akik egy nagyon jól szervezett kis csapat. Több orvos van náluk, asszem kettõ, sniper és természetesen tele lövészekkel. Kb olyan heten lehetnek. De... Elbafták a lépést de nagyon.
Ismételték a taktikájukat, vagy egyenlõre csak egy van nekik még, nem tudom az okát.
Mindig a gyosr "lövészhajókkal" közlekedtek (nem tudoma nevét, nem a zodiak csónak, hanem a nagyobb), ugye ez televan géppuskákkal és gránátvetõkkel. Az öbölbõl indultak mindig és nagy kerülõt téve a part mellet beúcsónakáztak, onnét gépuskákkal és gránátvetõkkel ledarálták a terepet, befutottak és már takeover.
A görcs megevett meg az unalom mire kivárogattam és rájöttem mit csinálnak, de kis suták voltak és sikerült megfogni õket. Hihetetlen egyszerû módszer:
A part közelébe érve, mikor már lõtték a bázist (menet közben) kilõttem a sofõrt, bámm. Megált a hajó, és mivel a "platón" elég közel voltak egymáshoz double shot-okkal pikk-pakk a földön volt mind, de ugye jött a hülye taktikájuk hibája, mert a doctor egybõl elkezdte gyógyítni õket, de aki felállt bámmm, már feküdt is vissza. Ezt eljátszotta vagy háromszor, mire rájöttek, hogy mi a gond, ekkor elkezdtek a vízbe ugrálni, de ott megint le lettek vadászva avgy hárman ott már a doki *art se ért, de addigra már odaértek a mieink is és kilõtték a hajót.
Szóval ha látja õket valaki, nyugodtan ki lehet próbálni. A következõ menetben, ugyan ezt megtörtént a szárazföldön is, igaz ott kisebb eredménnyel, mert ott szétszéledtek, de akik lefeküdtek a doki ismét ment, és ismét lejátszódott ami a vizen.

Na, ez egy ilyen kis történet, gondoltam valaki elolvassa. 😉

A HUN témához: amit én láttam aza volt, hogy több helyen is "s*it, not again a hungaryan dude" és a következõ percben a lövéslistán szépen jelentek, meg a magyar találatok. Ezt kb. olyan három serveren is láttam.

Szevasztok

u.i.: az hozzátartozik a történetecskéhez, hofgy utánna megtaláltak, sõt rámszáltak ezek a genyók és agyonszurkáltak. Nem is egyszer.

A HUN=Csíter témához:
Más játékban nincs tapasztalatom, de BHD-ban hál' Istennek nem ezt tapasztaltam. Itt csak annyit kapunk (persze azt elég gyakran), hogy "f...ing hungarian lag". Remélem, ez a "hozzáállás" a JO-ban is megmarad.

Összesítés ide, vagy oda ez szerintem mindenképpen jó eredmény. A sniperkedésen sokat javítottak a BHD-hoz képest, fõleg, hogy itt már "meg kell saccolni" a távolságot, és nem "halványodik" a sniper, hanem csak a rucija fedezi. Szóval (még ha Wombattal volt is tele a szerver) azt kell, hogy mondjam, le a kalappal! ;-)

A végén az összesítésbõl látod,hogy mennyire voltál jó a többiekhez képest.Ha az elsõk közt voltál akkor jó eredménynek számít.
Szevasztok!

Szakértõ urak, játszogatok ezzel a gameval egy ideje, egyedül vagyok álltalában, nem nagyon látok magyarokat. 😞

A kérdésem a következõ lenne: egy másfél órás menetben (két órás de elöbb végetért) ezek az eredmények milyennek számítanak sniperként?

Exp pts: 637; Enmy Kills 70; Death 15; Shot/Kills 4.
Ugye a szokásos demo pálya, 22-25 fõ átlagban, mondhtaom, hogy a találat olyan 90-95% körül lehet, mert az összesben volt APC gun is.

Nah, szóval milyen eredménynek számít ez?

Off -
Sajnos így van, amikor a Vietconggal Bee -ként nyomtam, és elsõ lettem, állandóan kinyomtak a szerverekrõl, modván, hogy csíter, takarodj! Ezeknek a germánoknak, gótoknak és ibéreknek nem lehetett megmagyarázni, hogy az anti-cheat proggi nem engedné meg a cheat-et. Persze nekik könnyebb volt ezzel igazolniuk a saját sikertelenségüket. Kapják be a falovat! 😄
- On
Arra gondoltam, hogy a magyar szervereken a PB-vel leállt (vagyis inkább jóval kevesebb lett) a csíterezés.
Amúgy meg ismerõs a helyzet, érdekes módon én is akkor leszek rögtön csíter ha (HUN) végû nick-el megyek föl külföldi szerverre.
Külföldön a magyarok örökké csíternek fognak számítani, na igen, egyes népek nehezen viselik, hogy mi a jurtából jobban nyomunk MINDEN játékot mint õk
Bekaphatja a sok csóró, tanuljanak meg játszani...