3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
tmate6 #903 ok MSN címed vagy ICQ száod van ha van elkuldenéd priviben? -
hát nekem kb 1-2 óra mire lent van... -
ehh! túl gyors voltam! két üzit nem küldött el! -
tmate6 #900 és ott a tetején a 250 megás multi demo nekem meg pont lent van -
900 # -
ok -
tmate6 #897 http://www.novalogic.com/file_download.asp?ID=74 -
tmate6 #896 ja -
te honnan szedted le a demo-t? Tudsz egy linket adni? -
mármint azzal ami nekem van... -
Hát a full az zsír de neten nem lehet vele jáccani sajna! :( -
tmate6 #892 és neked teccik? -
én is leszedem akkor a demo-t. megvan a full, de biztonsági másolat! :)) -
tmate6 #890 ja és a demot kell updatelni? -
tmate6 #889 mindjárt én mert mindjárt lejon
-
demoval kik jáccanak? -
Novca #887 Egyik csapattársunk jóvoltából kipróbálhattam a full-t. Azt kell, hogy mondjam, naon király. Csakhát sajna nekem először hardver-t kell vásárolnom, utána jöhet a game. De megéri, nem csak az árát, hanem egy új videókártyát is. ;-)
Thx Geenq! :-) -
rizsföld rox
-
Ma veszem meg a full-t, a demót már rongyosra játszottam:) Szvsz azon kevés játékok egyike, amely megéri az árát. -
letölthető
-
engem a magyaritas erdekelni ;) tokre "user friendly" lenne ;) na meseljen csak valaki -
hát figy, megtehetik, mert patkányok.
-
tehát neked van full 
akkor lehetne klán
-
nekem nem akad ;) pedig aszittem enis, mar osszejon nekemis 200folott xp ;) ragyuttem hogy a taxizas jobb mint a hent ;)
halali nagy ez a game, vietnam -ot veri siman (bf + dc (20an)akad mint a halal, joint meg 120playerrel vigan szalad ) -
Mossberg #879 Ha a gyártás során nem került bele akkor a bolt hiányos árut adott el, ez kb. olyan mintha kocsikat árulnának motor nélkül "Jah, a Ford kifelejtette, sorry"
Én nem vagyok az a cirkuszoló típus (a testfelépítésem miatt nem is kell hehhe
), de a haverodnak azt javaslom hogy valami nagyobb darabb ismerősével menjen vissza és verje ki a balhét akárhány nap is telt el.
Amúgy meg pont az úniós csatlakozás miatt hihetetlen hogy megszüntették volna a törvény, szerintem pont akkor keményítették be. -
vegyétek má meg és lesz klán
-
-
olyan mapok vannak a fullban hogy összeszarom magam 
szal akinek akad a demo az készüljön fel arra hogy a fullban 10x nagyobb mapok vannak és ott aztán tuti akadni fog
-
Coco #875 demoban :) -
Coco #874 7végente -
Van valami fullos magyar szerver? -
Ez érdekes!
Aszonta a gyerek hogy a 3napos törvény már nincs, ami egy jogász szerin van szal érdekes :D
És nem cserélték ki!!!
Valszeg lenyulták a boltban, és szépen visszacsomagolták...
más magyarázatot nem tudok.
Azzal érveltek hogy lehet hogy a gyártás során nem került bele...nem hiszem hogy egy automatizált rendszer csakúgy kihagy 1 darabot :D -
Rusy #871 és ha neten rendelem???
Pf ha nem lenne benne kód asszem kő kövön nem maradna -
Még mindig csak a GIT-es megoldás van??? -
Mossberg #869 ??????
Amikor a Battlefield Vietnammal volt az a cd-key macera akkor visszacserélték...
Most is vissza KELL cserélniük
Asszem még valami törvény is van erre, hogy 3 napon belül akármit vissza kell venniük -
tmate6 #868 hi találtam egy demot a szoftverbázison azt irja hogy a multihoz jó na most infó kéne pl.: mennyi magyar szerver van, ezzela deóval tényleg tok multiban gamelni stb. -
rájuk gyújtanám az egész kócerájt akkor -
kb hány embernek van meg origin? -
szal az a lényeg hogy mind2 angol csak a magyar felirat vagy alapból benne van vagy lekell tölteni.
Kb ennyi a különbség.
Még a magyar kézikönyv is benne van.
De ha cd-galaxisban veszitek , ott a helyszinen bontsátok ki, mert volt rá példa hogy nem volt benne cd-key és nem hajlandók visszacserélni!!!
Elveszik a pénzt de nem adnak semmit...
-
Rusy #864 jó mer én is meg akarom venni, akkor ezekszerint nem kell megvárni a magyar pack-ot, még nem jött ki majd ezután fog, de megvehetem az angolt?