Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Nahh... Nálam már nyár eleje van!😊 Szal' jöhet...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Csak a full game fogja tartalmazni a PunkBustert. 😞
www.jointoperations-hungary.com [email protected]
feltelepitettema demot ráraktama a patchet(#237. hozzászolás linkjérõl szedtem). játék elindult de ha a nowa menüre kattintok akkor kiir egy hibaüzit:An unknown error has occured. please try again......
és a punkbustert se találom az options-ban.
amikor a a patchet telepitettem a akkor a jodemo.exe filet mutattam meg a telepitõnek elfogadta és a z install végén kiírta hogy minden rendben.
légyszives segitsetek mert szétvet minket a az ideg:?D
köfi elõre is
*Posse*T.W.D*

most töltöm a demot+ a patch-et, kell még valami ahoz hogy tudjak játszani?
és ez tényleg ennyire kirrrrály játék mint ami a képekrõl és a kommentjeitekbõl lejön?

*Posse*T.W.D*
tss.thomi.hu
~DFH~ szerver szoba
Idõpont: Május 1. Szombat, 17:00
Helyszín: ~DFH~ Szerver
Várunk Mindenkit szeretettel! Akik esetleg még nem próbálták volna ki a JO Demo-t, azoknak itt az alkalom, hogy magyar társaságban ismerkedhessen meg a játékkal!
Pedig hogy fogadkoztak, hogy májusban kijön.

Joint Ops, for the PC, will be in stores early summer, 2004.

Nem tudom, mennyire mutat valós dolgokat, de nekem 6-15 ms közé teszi általában. Egyszer volt 3 ms is.

Volt ott buggy is, wroooom, faja gyors.
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

ha valakit esetleg érdekel, az elsõ magyar JOINT OPERATIONS KLÁN tagokat keres!!!!!!! részletek az alábbi linken:JOINT OPS HUNGARY
A hun témához még egy szösszenet: tegnap belga desertcombat serveren hárman is voltunk magyarok (nem ismertük egymást de a (HUN) ott volt mindhármunk neve mögött) és elég masszívan nyomtuk, erre az egyik külföldi srác beírja, hogy "HUN are you recruiting?" úgy elkezdtem szakadni a röhögéstõl, hogy még a helit is belecsaptam a hegyoldalba

Nem volt egyszerû menet, mert volt ott egy rossbrágta klán, valami "BA" volt a nevük (Violator~BA~ õt megjegyeztem) akik egy nagyon jól szervezett kis csapat. Több orvos van náluk, asszem kettõ, sniper és természetesen tele lövészekkel. Kb olyan heten lehetnek. De... Elbafták a lépést de nagyon.
Ismételték a taktikájukat, vagy egyenlõre csak egy van nekik még, nem tudom az okát.
Mindig a gyosr "lövészhajókkal" közlekedtek (nem tudoma nevét, nem a zodiak csónak, hanem a nagyobb), ugye ez televan géppuskákkal és gránátvetõkkel. Az öbölbõl indultak mindig és nagy kerülõt téve a part mellet beúcsónakáztak, onnét gépuskákkal és gránátvetõkkel ledarálták a terepet, befutottak és már takeover.
A görcs megevett meg az unalom mire kivárogattam és rájöttem mit csinálnak, de kis suták voltak és sikerült megfogni õket. Hihetetlen egyszerû módszer:
A part közelébe érve, mikor már lõtték a bázist (menet közben) kilõttem a sofõrt, bámm. Megált a hajó, és mivel a "platón" elég közel voltak egymáshoz double shot-okkal pikk-pakk a földön volt mind, de ugye jött a hülye taktikájuk hibája, mert a doctor egybõl elkezdte gyógyítni õket, de aki felállt bámmm, már feküdt is vissza. Ezt eljátszotta vagy háromszor, mire rájöttek, hogy mi a gond, ekkor elkezdtek a vízbe ugrálni, de ott megint le lettek vadászva avgy hárman ott már a doki *art se ért, de addigra már odaértek a mieink is és kilõtték a hajót.
Szóval ha látja õket valaki, nyugodtan ki lehet próbálni. A következõ menetben, ugyan ezt megtörtént a szárazföldön is, igaz ott kisebb eredménnyel, mert ott szétszéledtek, de akik lefeküdtek a doki ismét ment, és ismét lejátszódott ami a vizen.
Na, ez egy ilyen kis történet, gondoltam valaki elolvassa. 😉
A HUN témához: amit én láttam aza volt, hogy több helyen is "s*it, not again a hungaryan dude" és a következõ percben a lövéslistán szépen jelentek, meg a magyar találatok. Ezt kb. olyan három serveren is láttam.
Szevasztok
u.i.: az hozzátartozik a történetecskéhez, hofgy utánna megtaláltak, sõt rámszáltak ezek a genyók és agyonszurkáltak. Nem is egyszer.
Más játékban nincs tapasztalatom, de BHD-ban hál' Istennek nem ezt tapasztaltam. Itt csak annyit kapunk (persze azt elég gyakran), hogy "f...ing hungarian lag". Remélem, ez a "hozzáállás" a JO-ban is megmarad.

Szakértõ urak, játszogatok ezzel a gameval egy ideje, egyedül vagyok álltalában, nem nagyon látok magyarokat. 😞
A kérdésem a következõ lenne: egy másfél órás menetben (két órás de elöbb végetért) ezek az eredmények milyennek számítanak sniperként?
Exp pts: 637; Enmy Kills 70; Death 15; Shot/Kills 4.
Ugye a szokásos demo pálya, 22-25 fõ átlagban, mondhtaom, hogy a találat olyan 90-95% körül lehet, mert az összesben volt APC gun is.
Nah, szóval milyen eredménynek számít ez?
Off -
Sajnos így van, amikor a Vietconggal
- On
Amúgy meg ismerõs a helyzet, érdekes módon én is akkor leszek rögtön csíter ha (HUN) végû nick-el megyek föl külföldi szerverre.
Külföldön a magyarok örökké csíternek fognak számítani, na igen, egyes népek nehezen viselik, hogy mi a jurtából jobban nyomunk MINDEN játékot mint õk
Bekaphatja a sok csóró, tanuljanak meg játszani...