Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked innen jon lefele?
Mert nalam nem mukodik a dolog...

Már tölthetõ a demo INNEN.
Este 6 körül letölthetõ lesz az új demo....
mikor jelenik meg?

Mar az elozo demoban is volt 120 fos szerver.

Triathlon for life

grebber
Új Joint demó szerdán

<2004-06-08 @ 22:02 - Berkenye>

A Blue's értesülései szerint a Novalogic holnap kiadni készül egy új multis demót a Joint Operations-höz, amivel a korábbi, nem teljesen végleges változatot akarják lecserélni. Állításuk szerint ez már 100 játékos egyidejû "foglalkoztatására" is alkalmas lesz. Egyébként a teljes változatot június 16-tól kívánják a boltok polcaira sorakoztatni.

Remélem majd ebben is lesz 1-2 tört magyar szerver.Mert a demó tetszett.

Next PC upgrade: 2022

Zo-Lee
Várjuk meg azzal a teljes verziót (már csak 11 nap) Gondolom senkit nem fog érdekelni, hogy csak amcsi verzió lesz 😊 Szal elméletileg a szerver meg tudjuk oldani, ha elég jelentkezõ lesz 😉

http://www.dfh-squad.com

Udv Mindenkinek!

Hat jomagam eloszor egy "biztonsagi masolatot" szerzek be, aztan ha tenyleg megeri es toppon lesz a jatek, akkor azert megerdemel egy jogtiszta verziot, igy meg fogom venni. 😊 De addig is ossze kellene hozni valami nagy partit, mint a multkor.
Ha lenne ra jelentkezo, akkor a Joint Operations Hungary forumaban lehet jelentkezni. Azaz megbeszelni egy idopontot. johforum.srv.hu
Es jatszunk egy jot. 😊 Varunk mindenkit szeretettel. 😊)))

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

Zo-Lee
Annyira úgyse lehet jó, hogy megérjen nekem 12e-t 😄

szerintem ne fizess még annyit én is kiprobálom azt meg látom milyen😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Az túl sok.Kár érte...
hykao
Sajnos 12 ezerért láttam, hogy hírdetik.
Lehet,hogy ez lesz az elsõ játék amit eredetiben megveszek(fõleg ha még magyar is lesz).Csak ne legyen túl drága...
Crem
Joint Operation aranyban !

(HW Insider) Elérkezett a Joint Operations: Typhoon Rising rajongók számára avárva várt pillanat, a Novalogic multi-hent játéka bearanyozódott és június 16-án kerül az üzletekbe. A játék impresszív számadatokkal büszkélkedhet: 150 játékos egyszerre a szervereken, 29 vezethetô vizi-, légi, és szárazföldi jármû, 35 modern, 50 négyzetkilométert felölelô pályák, 32 fôs, 5 harci osztály, 7 harcban álló nemzet (Usa, Anglia, Franciaország, Németország, Oroszorszég, Ausztrália, Indonézia).

Hardwired

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ranGer2
öö tudod én vagyok a Ranger2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ranger2nek is ez a baja én felmentem és megy agama

ranGer2
Nah! 😞 nem enged játszani... valami... 😊
Akármilyen updatet töltök le,akármelyik serverre szeretnék kapcsolódni, akármilyen tüzfalat kapcsolok ki, be LÉNYEGTELEN mert MINDIG EZT IRJA KI!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

guardian hero
Miért van az, hogy akármelyik szerverre próbálok felmenni, a töltés végén kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat, én meg bolyonghatok egyedül a kihalt mapen?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Zo-Lee
Ezt csak remélhetjük 😊

Na oké de a Novalogik is tudj amit te

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

IMYke2.0.0.0
Elárulom: idén lesz. Én honosítom. Sõt, már be is fejeztem.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ha nem tanultak a BHDbõl akkor nagyon buták ,de szerintem jõvõre lesz a gama mert addigra kijavitanak minden jármû meg textura bugot!
Viszon nagyon szertem a játékot rengeteg uj pályát lehet nyomni a demoban már😊

Zo-Lee
Az lehet, hogy a tavalyi béta ez, de a teljes is ilyen bugohalom lesz, ahogy a Novalogic-ot ismerem 😊

Igen de ez egy tavalyi béta ezt nefeled😊

Zo-Lee
Jelen állapotában az egész játék egy hatalmas bug
Novalogic!

Francba hibás az update

Köszi
Itt vannak a magyarok is gondolom
Alig várom, hogy hazaérjek és jöhet a

igen ennyi
godskillers.de és *ISA* Recruiting itt általában normális arcok vannak

Letöltöttem megint a demot meg a patchot. Kell még mást is vagy ennyi az egész?
Melyik szerverekre éri meg felmenni? Mármint hol vannak relatív normális emberek? A magyarok hol játszanak?

F9 F10 tudsz választani és a bill numerikkel megadod a parancsot:

Ez a kerdes nagyon gagyi lesz, de azert csak meg kerdezem:Szal h kell benne beszelni/uzenni? most nem a csetelesre gondolok...
Mas: van magyar server?

Tegnap voltam fent és nagyon jó új mappokat csinálnak és nem kell a szigeten menni mindig a gyári bétán, szóval nekem bejön.Az más kérdés mennyi idöm marad WWII Online mellet😊

DonnieBrasco
Hát ez komplett hülyeség 😊
Ha egyik jármûhöz sem értesz, az mitõl jobb, mintha a feléhez/kétharmadához igen? 😊))
Egyébként iszonyat sokféle jármû van már most is, csak helibõl minimum 8 félét vezettem már jómagam is 😊 Nagyon állat, mikor a heliben ülve ordibálod, hogy "Szálljatok már be!", miközben lõnek rád tüzérséggel, és a becsapódások közt szlalomozva rohannak a csávók, kiabálva hogy "need a lift!" 😊
Ezerféle beszólás van, mint pozíciófüggõ. Ha pl. helibe ülsz be oldal-gépágyúsnak, akkor lehet kérni targetet.. mindenképp érdemes kipróbálni, a full egyébként állítólag Júliusban esedékes.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Úgy emlékszem a fullban sokkal több jármû meg egyébb cucc lesz. Ha most begyakorlom a fele cuccossal a harcot és kialakítom a játékstílusom csak szopni fogok amikor kijön a full...

Persze most hogy jobban belegondolok lehet hogy mégis fölteszem a betát

DonnieBrasco
Miért csak akkor?

Jah, majd ha kijött a full akkor jöhet a

DonnieBrasco
Az oké, de ha ingyen nyomhatod bétában, akkor miért ne tennéd? 😊 nem árt begyakorolni "kissé" összetettebb, mint a BF sorozat. Igaz, sok az iditóa hülyegyerek a servereken, de azért játszható összjátékban is. Jó lenne, ha lenne egy "közös" szerver, ahol a magyarok együtt vannak (lehetõleg). Nálam vagy 25-30 server megy 50-es ping alatt, ezek között van 5-6 100, vagy 120 fõs pályás!

DB

Crem
Én várom a fullt...

DonnieBrasco
Még mindig semmi??? Nem tudjátok, mit hagytok ki 😞

DB

DonnieBrasco
Remélem még sokáig marad public beta, mert iszonyú jó! Ma 92-en nyomtuk egy térképen. Ehhez képest a BF Vietnam egy nyamvat deathmatch...😊 aki nem hiszi, próbálja ki!

DB

Na akkor most mivan nagyon elhalgatott a Novalogik mikor is jelenik meg a játék😞

DonnieBrasco
Na, egyébként nagyon bejön a cucc, óriási térképeken rengeteg ember, elképesztõ mennyisésû jármû és fegyver, gyors az egész (2400XP, Rad9500 sima), pörög az akció, jók az animok és a hangok is elmennek.
AMI nem tetszik: kiegyensúlyozatlan pályák - az egyik térképen a rebelekkel voltam, de olyan hülye helyen volt a startbázis, hogy alig lehetett megmoccanni: az antiterrorok körbekempelték az egészet (egyik irányba egy nagy bazi hegyoldal, a másik irányban tenger) sniperekkel, és képtelenség volt beszállni a helikopterekbe, mert azonnal kiszedtek belõle távcsövessel (BAZI lassan pörögnek fel, de ez legalább reális 😊 Mindig a Joint Ops-osok felé lejt a pálya amúgy is.
Sajnos egyelõre nem volt semmi összjáték, még az is ritka volt, hogy 1-nél több ember üljön 1-1 jármûben egyszerre.
De majd kialakul ez, és bõven verni fogja a BF-et, szerintem.

DB

DonnieBrasco
Próbáld meg Update-tel.. nekem tökéletesen megy (bár néha swappel kicsit - kevés ma már az 512 RAM

DB

Gfreiter
Mióta kell update? Nekem tegnap elött még ment anélkül is. Amúgy nekem rohadtul lagos az egész. Totál szaggat, meg mnden.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

kösz

mert a játék nagyon bejön, a black hawkot is éjjelnappal toljuk háloban 😊

megszereztem ezt a beta demot, de hogy kell neten játszani? plz vki help, mit kell letölteni és honnan?