3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
Szóval legyen inkább "Iszonyú":) -
Én is tegnap vettem meg az eredetit, este már ment az "ereszdelahajam":)Iszónyú fílinges a játék, remélem tényleg nemsokára kialakul egy jó kis közösség. Én szinte minden este fenn tudok lenni a neten játszani. -
tmate6 #941 de neked nem szaggatott? -
tmate6 #940 én -
nameg én, de csak este -
pl én -
Demoval jáccik valaki ma? kb 3-5 óra mulva hazaérek és akkor lehetne jáccani ma vele! -
az az egy nem tetszik a gémben hogy egy bizonyos távolságra nincs növényzet és hiába kuszom 1 órát a magas fűben a sniper simán kilő.
-
tmate6 #935 ha mindenigaz
-
tmate6 #934 majd ha megleszz az uj videókarim én is megveszem -
lassan összejöhetne egy klán is -
tmate6 #932 De augy ez a BHD motorját használja? -
tmate6 #931
-
tmate6 #930 Hát mindent levettem Low ra meg a felbontás is minimum és még igyis szaggat na nembaj oár hét ulva lessz meginn atim amugy szerintem loagg is van benne -
halálra kamerázod az ellent 
-
rusy ! köszi a portokat, majd vmikor egy szervert megprobálok, hátha jönne itt valaki probálni egy kis coop ot :) -
Ja, a futás azér' vót, mert itthon 17:52kor kapcsoltunk, hogy menni kéne
-
Sziasztok!
Ma a haverommal becsörtettünk 18:00 körül a cdgalaxisba leizzadva - egy kiadós futás után -, és azt mondtam az akkor ott tevékenykedő eladó fickónak, hogy "...AKKHOR EGY DZSOINT OPERÉSÖNSZT KÉRNÉK!!!!!". És ő odaadta, én meg fizettem. Ekkor hazajöttünk a haverral és kipróbáltuk.
Vélemény: Naaahgyonjóó, megéri megvenni, hogy kialakuljon egy fasza multi-scene.
HAJRÁ MINDENKINEK, LEGYEN LÉTEK, LEGYEN ide nemtom mi rímelne, HELP!

-
"celpont kijelolo" lezzerel megvilagitasz egy pontot, ahova az enginer az aknavetojevel pontosan ra tud loni , akar nagyobb tavolsagbol is ;) -
tmate6 #924 jaja nekem is naon szaggat de bhd nál semi baj nem volt pedig nekem is 440-ese van -
GeForce4 MX 440-el nem fog változni a dolog...
-
Coco #922 custom mapokon próbld (WydHq.com New, Wydhq.com Squirt..stb) -
nah, kipóbáltam a demot neten, k...vára szaggat!
Sajnos ez a gépem miatt van, úgyhagy levettem mindent a minimumra, és úgy már játszható! Rohatt nagy gép kell neki!
Az volt egy kicsit forcsa, hogy most 2 héten át folyamatosan CoD-oztam multiban, és a kettő "kicsit" különbözik... -
Coco #920 #913 -
Coco #919 a mortaros engineernek tudod megjelölni a célt, hogy az nem vaktába küldje a mortart. -
tmate6 #918 nem tom ugyan hogy laggolok vagy szagatok de a bhd-nál semi baj nem volt itt viszont élvezhetetlen a game -
tmate6 #917 ja és még 1 -
tmate6 #916 2: belehet valahol állitani az internet kapcsolatot hogy nekem milyen -
tmate6 #915 lenne 2 kérdésem elso: mire való az a videókamera szerű "fegyver"? -
tmate6 #914 aha kosz -
Novca #913 #907-re
A szaggatás az, amikor a vidkártyád küszködik a gaméval, és emiatt nem folyamatos képet ad.
Lag akkor van, amikor a géped, és a szerver (illetve más játékosok között) adatvesztés van, vagy nagyon megnő a válaszidő (ping). Ilyen esetben hiába lövöd az ellenfelet, az nem hal meg, mivel pár milliszekundumal arrébb jár, mint ahogy azt Te látod. -
vagyis rettegj! -
majd csak este szedem le... most cossacksozni fogok! de este reszkess! :) -
Picador #910 Változott a helikopter irányítás a demóhoz képest? -
tmate6 #909 na lentvan mert ha igen elmehtnénk gamelni -
uanaz szvsz... -
tmate6 #907 Most egy hulye kérdést fogok feltenni honnyan lehet megkulombozteni hogy laggolok vagy szaggatok -
csak a traininget semmi mast -
A teljessel lehet singliben nyomni? -
de honnan ????? :)
este akarok menni vissza irtani