Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy azt hidd.. Raven Shieldben elég sokat hallottam külföldiektõl, hogy ".hu = cheat" (merhogy .hu utótaggal játszottunk külföldön). A legkönnyebb arra fogni, hogy csítel a másik, PB ide, vagy oda!
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Hihetetlen h ráérsz velem foglalkozni...
Amugy bocs😊
Amugy bocs😊
Jó, hogy lesz beépített anti-cheat program, sok anyázás megelõzhetõ vele. Remélem addigra a PB is elég fejlett lesz ahoz, hogy ne dobálja ki az embereket a szerverrõl 0 percre az elbénázott frissítései miatt (á la DesertCombat)
Savaztok!
Kijött már a game v csak a demo???
Honnan lehet huzni??
Köszi!
Kijött már a game v csak a demo???
Honnan lehet huzni??
Köszi!
A Nova ma hivatalosan is bejelentette, hogy a JO-ba "beleépítik" a PunkBuster nevû anticheat progit.
jah, és: "JO:TR (PC CD ROM) hits stores on May 18th, 2004"
jah, és: "JO:TR (PC CD ROM) hits stores on May 18th, 2004"

nm 😊
Megvan.Kösz.
aha, F9+5
Akkor ez az F9-en belül van?
Ezt tudom.Engem a sima kiáltás érdekelne.
F9 - kurjongatások, beszéd
F10 - rádió parancsok
F10 - rádió parancsok
Egyébként melyik gombbal lehet kiáltozni?

+l
~DFH~ Tomi
beálltam eléd és kurjongattam is, de nem reagátál...😄
beálltam eléd és kurjongattam is, de nem reagátál...😄
Milyen néven voltál?
És már ki is próbáltam.

Bocs, de tényleg nem vettelek észre.
tegnap láttalak a DE Candi Rimbi 3 -on köszöntem vagy 4szer de nem vetted észre...:-)
Új pálya,új jármûvek :-)))))

De egyébként ott van a Read2.txt-ben.
A Joint Operations Beta Demo fõkönyvtárba.Utána indítsd el a tkoth2.bat-ot,majd kezd a játékot a jodemoTHKOH2.exe-vel.
HÍRSZERKESZTÕ KERESTETIK!
Az aláírásomban szereplõ portálra keresünk olyan lelkes embert, aki magát a Delta Force sorozat (és a JointOps) elkötelezettjének tartja (vagy legalábbis szereti a játékot), és e mellett van kedve, ideje, kitartása, és némi tehettsége is ezekrõl a játékokról híreket írni.
Ha megnézitek a lapot, gondolom világos, nagyjából mirõl is lenne szó. A félreértések elkerülése végett: ez nem kereskedelmi oldal!
Ha valaki alkalmasnak érzi magát a feladatra, kérem, küldjön nekem egy privát üzenetet!
(A kéretlen reklámért pedig elnézést kérek!)
Az aláírásomban szereplõ portálra keresünk olyan lelkes embert, aki magát a Delta Force sorozat (és a JointOps) elkötelezettjének tartja (vagy legalábbis szereti a játékot), és e mellett van kedve, ideje, kitartása, és némi tehettsége is ezekrõl a játékokról híreket írni.
Ha megnézitek a lapot, gondolom világos, nagyjából mirõl is lenne szó. A félreértések elkerülése végett: ez nem kereskedelmi oldal!
Ha valaki alkalmasnak érzi magát a feladatra, kérem, küldjön nekem egy privát üzenetet!
(A kéretlen reklámért pedig elnézést kérek!)
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Igen, sõt még a csillagképeket is a helyükön találod. És a apály-dagály is van... Szóval az ötlet nem új, max szebben csinálták meg.
www.armed-assault.hu
nm
És ott is szépen lassan feljön a hold, a nap pedig szépen eltûnik a horizonton a felhõk közt, amint éppen nyúlik az árnyék és a vizen tükrözõdik?
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
köszi
május 28. (ha jól tudom)
Tudtok vmit a megjelenési dátumról?
"A" vagy "B", ha indonéz oldalon nyomod, "C" vagy "D" "füvesként". 😊
láma kérdés de,hogy tudom megváltoztatni a respawn point-ot?
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
"de aztán kiderült, hogy tényleg LE MEGY A NAP! játék közben. Besz..ás! Zseniális ötlet."
Azé láttunk már ilyet 😊 (ofp)
Azé láttunk már ilyet 😊 (ofp)
www.armed-assault.hu
Ha a Novalogic programozói fele olyan lelkesek, mint pár játékos - akik pályákat, map editort, stb-t készítenek - akkor naon jó kis game lesz ebbõl. Bár ha a BHD-t veszem alapul, akkor eltelik majd kb. 1 év, mire normálisan játszható, hibáktól többé-kevésbé mentes játékkal nyomhatjuk. :-/
Tegnap fent voltam egy német szerveren (*GER* TKOTH), ahol 180 perces map time volt. Elõször azt hittem, hogy a húsvéti "dajdajozás" túl sok agysejtet vett ki belõlem, de aztán kiderült, hogy tényleg LE MEGY A NAP! játék közben. Besz..ás! Zseniális ötlet.
Tegnap fent voltam egy német szerveren (*GER* TKOTH), ahol 180 perces map time volt. Elõször azt hittem, hogy a húsvéti "dajdajozás" túl sok agysejtet vett ki belõlem, de aztán kiderült, hogy tényleg LE MEGY A NAP! játék közben. Besz..ás! Zseniális ötlet.
Jééééééé,hát itt is összefutunk? :-)
Általában ott vagyok megtalálható..
Általában ott vagyok megtalálható..
jah, egyebkent felraktam a peccset:
a jatek mind grafikaban, mint jarmuiranyitasban HATALMASAT lepett elore! Vegre nem gagyi a hegyoldal sem, es a helik is turhetobbek lettek... persze, meg mindig tudnak vizen lebegni pilota nelkul 😞((
a jatek mind grafikaban, mint jarmuiranyitasban HATALMASAT lepett elore! Vegre nem gagyi a hegyoldal sem, es a helik is turhetobbek lettek... persze, meg mindig tudnak vizen lebegni pilota nelkul 😞((
Forza.
Szevasz Greco,
rám gondoltál? 😊 Az UK-n nyomod még mindig?
rám gondoltál? 😊 Az UK-n nyomod még mindig?

Na én mentem játszani.....

Én (HUN)Greco néven sniper-kedem.Általában változó szervereken,mert némelyiken túl sok az idióta.
Ma viszont végre találkoztam egy magyarral is. :-)
Ma viszont végre találkoztam egy magyarral is. :-)
Az a gond ezzel hogy ehhez a jatekhoz kell a nep.Nem tudom lenne-e otven ember aki jatszana egy idoben,mert tizen-tizenoten nem erdememes.En Carlos(Hun)neven nyomom.Altalaban a Jakarta1,2,3,4 es a UK Island Hopper szervereken.
Triathlon for life
jó,és legyen kulcsos a szerver!only for hungarian 😊
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Greco!
Ha valakit ilyen névvel látsz, ~DFH~ Valaki, esetleg -DFH- Valaki, akkor az magyar. ;-)
Ami a szervert illeti: megpróbáltuk a BHD-s szerverünket átállítani JO-ra, de sajna kevés hozzá a gép, és egyenlõre nem áll módunkban fejleszteni. Talán, mire kijön a full ...
Ha valakit ilyen névvel látsz, ~DFH~ Valaki, esetleg -DFH- Valaki, akkor az magyar. ;-)
Ami a szervert illeti: megpróbáltuk a BHD-s szerverünket átállítani JO-ra, de sajna kevés hozzá a gép, és egyenlõre nem áll módunkban fejleszteni. Talán, mire kijön a full ...