3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
#983 latom sok kozod van a temahoz ;) koca gamer -
El Fuego #982 Gabor: Ha ennyire nem tetszik a jatek es ennyire szar, ahogy Te mondod, miert leptel fel ide?
Amugy csatlakoznek Scout kollegahoz. Csak akkor fikazz valamit, ha Te jobbat tudsz csinalni. :)
Novca: Nyugi, csak tul sokat nezta a Monika showt. :))) Lehet megartott a lelkenek. :)))))))))
-
#981 ultra suxx grafika ??? el vagy tévedve barátom a Jo-nak fasza grafikja van ha meg nem tetszik a gém hát hajrá lehet nekiülni jobbat csinálni -
Novca #980 Hát, ez is egy vélemény. Bár én sose értettem az ilyen hozzászólásokat. Olyan ez, mint amikor valaki néz egy TV műsort, ami nem teccik neki, csak azért, hogy késöbb fikázhassa. Persze szabad országban élünk, ám ez a topik inkább a játék rajongóinak készült. ;-) -
Gabor_(HSF) #979 Na mind1 akinek tetszik jó szorakozást hozzá...én elkönyvelem egy újjabb sz@r kategoriába -
Gabor_(HSF) #978 arra nem is gomdoltam -
Coco #977 nemnormális keykiosztás? :D
ott az options -
Gabor_(HSF) #976 Ezért aki pénzt ad megérdemli,tiszta dedo a game,undoritó fegyverekkel ultra sux grafikával,nemnormális key kiosztással -
#975 érdekes, akinek eredeti van anak nincs gondja semmivel...
-
Gabor_(HSF) #974 Az eredetire más gamét írtak??? vagy mi??? -
#973 Azért kiváncsi lennék egy warra...
olyan lagok vannak hogy hiába lövök pontosan nem sebződik...
-
Coco #972 na igen ... :) -
#971 talán eredetivel kéne próbálni, azzal menne... -
Gabor_(HSF) #970 NA FACA!! ismét egy trágya került a piacra,ezt a fost..tököm kimár,hogy nemtudnak egy rendes gamét már évek óta csinálni -
ótvar #969 Valaki nem tudja megmondani hogy mi lehet a baj a játékban. Én vagyok a server és LAN-ban játszanánk de amikor én belépek a többieknek ki ír valamit és nem tudnak belépni.
Ha valaki tudja a választ lécci írjon vissza -
tmate6 #968 Na senki sincs itt? -
#967 lesznek erre modok? -
#966 Jó volt a játék, csak szaggatott, hát kiléptem...
Nincs vkinek costum mapja? -
#965 OK már vagyok [email protected] -
Novca #964 Nekünk is megfordult a fejünkben már, hogy bővítjük a squad repertoárját JO-ra, csakhát több akadályba is ütközik. Első nemcsak a game, hanem a sokunknak szükséges hardver frissítés ára. Második pedig a létszám. Sztem a JO-hoz legalább 20 aktív! tag kell (tehát min. 25 fő). Ennyi embert meg úgy összetartani, hogy kellemes, "családias" hangulat meglegyen (mint nálunk ;-)), az se egyszerű.
Végezetül egy jótanács: a BHD-ben volt egy hatalmas klán alapítási láz, úgyhogy tapasztalatból mondom. Ha valaki squad létrehozására adja a fejét, gondolja át többször, mielőtt belefog. Ha meg úgy döntött, belevág, akkor álljon meg, és gondolja át újra.
De télleg. Ebben a gaméban nem sok értelme lesz 15 darab 3 fős klánnak. ;-) -
#963 Windows messenger... -
#962 MSN Explorer? -
#961 Nem nagyon vágom mi az... -
#960 [email protected]
elérhető vagyok Tufa néven! -
tmate6 #959 nekem van -
#958 hmm! fél óra kb... Van MSN-ed? -
#957 Igen! Mikor? -
big #956 Sziasztok!
A magyarítás engemet is érdekelne, tudna valaki segíteni honnat lehet letölteni??? -
#955 Lejött a Demo! Valaki jáccana most velem csak ugy próbaképpen? -
#954 -
Coco #953 nem tom -
#952 hmm, akkor hányan vannak -
#951 hmm, félrenéztem, bazzeg :D
namind1 -
#950 1000 -
Coco #949 vannak, nem vagyunk :) -
tmate6 #948 benne lennék csak nekem még kell ugy 2 hét -
#947 -
#946 tényleg itt hány fös klánokat érdemes alpitani 60?:DDDDDDDDDD
amugy szerintem 1 jo nagy magyar klánt kellene csinálni amiben mindenki benne van. ezt lehetne kissebb squad okra bontani. igy a már összeszokott társaságok, gondolok itt dfh ra posse ra stb külön de mégis 1 csapatban nyomulhatnának. mmmm de jo lenne -
#945 nem rossz
hányan vagytok? -
Coco #944 JOH oldala