3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
tmate6 #1023 Kezdődik újra újra és újra. Csak tudnám hogy miért -
Gabor_(HSF) #1022 És ettől már jó egy game?mekkora pálya az ahól 150 ember játszik egyszerre? és hány napig tart egy kör? -
#1021 egy clan war-t nyilván nem 150 ember fog játszani -
#1020 még szerencse hogy nem te vagy a viszonyitási alap... -
#1019 "Most az következik,hogy 150 ember összehangoltan megbeszélve ismerve egymást kidolgozzátok a taktikát? na ne kábits ezt magad se hiheted el"
ki beszélt arról hogy 150 ember összehangoltam taktikázgat???
Arról volt szó hogy 150 ember is játszhat egy időben egy helyen. -
Gabor_(HSF) #1018 Eszem ágába sincs kötekedni...csak felmérem a helyzetet mi a sláger mostanság,mert keresem azt a kihalt fényt ami pár évvel ezelőtt még jellemezte a magyar játékosokat -
tmate6 #1017 ÚÚÚ "gyerekek" már ugy tok helit vezetnihogy már csak fuvarozok meg a kisdzsippen tűzér vok ha meglessz az új videókarim akkor még jobb lessz -
Gabor_(HSF) #1016 Inkább egyezzünk ki abban ..nálam elképzelhetettlen minden olyan game ahól 20 embernél több van egyszerre, sztem ez az a szám ahól még lehet követni az eseményeket átlátható a dolog..annyi emberről mint amiről beszéltek elképzelhetettlennek tartom,hogy követhetők lennének az események -
#1015 És ha neked TÉNYLEG nem tetszik a játék, akkor légyszives hagyd el eme fórumot! (én is csaak azért látogatom, hátha lesz valami lehetőségem egy jobb gépre, és utána én is játszanék!) -
#1014 Mi van itt dedóchat?
Kedves Gabor! Ilyen idős létedre beláthatnád, hogy nem éri meg kötekedni ilyen kis dolgokon! Unatkozol?! -
Gabor_(HSF) #1013 Most az következik,hogy 150 ember összehangoltan megbeszélve ismerve egymást kidolgozzátok a taktikát? na ne kábits ezt magad se hiheted el -
Gabor_(HSF) #1012 Nem jáccottam a demoval,csak bepróbálkoztam ezzel kiváncsiságból milyen is lett egy újjabb várva várt game...LAN? nos nálunk 10-20 ember szokott lanon lenni,hogy annak milyen a hangulata? hát van pár ember akitől érdeklődhetsz..
köszönöm a szives meghivást..de inkább visszahivnálak,gyere te el a mi szerverünre gamélni,igaz csak 16-an lehet gamélni egy szerveren de tőlem nagyon is messze áll az a tény hogy 50-100 ember keresgéli egymást egy azonos pályán belül és ne akarj engem meggyőzni hogy a netes hangulat jobb mint egy lan..én sem akarlak gyözködni ,de nézzél be hozzánk jővőhétvégén,most is leszünk kb 18 an,aztán döntsd el magad jobb.e a net a lannál -
El Fuego #1011 "huha ne hüléskedj tényleg???? az über faca lehetett 150en?és csak ugy lőttétek egymást mi? na majd ha elmultál 10 akkor beszélgetünk tovább"
Krinyo erettebbnek tunik mint Te. 150 fo jatszik es lasd csodat nem arrol szol a jatek, hogy egymast irtjak. Tudod Deathmachet nyomnak a legkevesbe, hisz mar a JO maga taktikai CSAPAT jatek. Van tobb jatekmod es a jatek maga is a csapatjatekra lett kihegyezve. Pl TKOTH, AAS, stb... Ahol a cel nem a masik irtasa, hanem a bazisok elfoglalasa, vagy egy adott zona sajat ellenorzes alatt tartasa. Eszetlenul mesz es losz mindenkit, hamar kiszorulsz a szerverekrol, nem nagyon kultivaljak mar az egyenieskedo, ugynevezett quaker embereket.
Tenyleg nincs sok kozod a jatekhoz es szomoru, hogy olyan embereknek tamadsz emiatt neki, akiknek mar van nemi JO tapasztalat a hatuk mogott szemben azzal, hogy neked semmi.
A gyerek meg inkabb Te lennel, legalabbis gyerekek szoktak felvagni azzal, hogy ne tudd meg hany gepem van otthon, stb...
Vitazni tenyleg kar, inkabb ha nem tetszik, akkor felejtsd el a jatekot es kesz, vagy legalabb jatsz vele par orat a neten es ugy alkoss velemenyt, hogy mar ismered a benne rejlo lehetosegeket. :)
A lenyeg, hogy van akinek tetszik a JO van, akinek nem. Pont. Hala az istennek es annak hogy estenkent a szerverek fullon vannak, nem zavar es nem erint, ha egy embernek nem tetszik. :) Ettol meg jo partikat lehet nyomni, es egesz jo tarsasag verodik ossze, ahogy pl a BHD-s magyar nep is egesz jol osszejott.
-
El Fuego #1010 Gabor:
Milyan jatekokkal nyomultam eleddig?
Hat neten toltam mar a DF elso reszet is mikor kiadtak, es onnan vegig az osszeset, valamint minden nivosabb stuff ami kijon "tesztelodik" nalunk. Tehat mondhatjuk azert van nemi ralatasom a Nova stuffokra.
Mi a kulombseg egy LAN parti es egy netes parti kozott???
Hat szerintem nem hiszem hogy nalad otthon LAN-on keresztul 50-100 ember tolna a jatekot ugyebar....
Mert a JO-hoz nem eleg 2-3 ember. Megnezek egy TKOTH partit 3-4 emberrel. Akik toljak a BHD-t tudjak mirol beszelek.
Dos-os alapu programot mar eleve nem talalsz, legfeljebb parancssorbol futtathatot. Az meg van a JO full CD-jen. RAT-nek hivjak. Ez egy szervermenedzsment progi, es lass csodat, parancssorbol.
Az, hogy hany geped van otthon tenyleg nem erdekes. Abszolut nem szamit semmit. :))) Ettol meg nem vagy sztar.
Azt mondom Neked, egyszer gyere fel BHD-t nyomni vagy a DFH vagy a HUN szerverre, illetve hetvegente szervezunk JO meccseket a DFH szerveren ha beinditjak, es probald ki ott is, ne lanon keresztul. Szerettel varunk, jo hangulatu jatekok szoktak lenni. Csak hogy erezd a kulombseget a a net es a lan kozott. Mert van, nem is keves... Mar csak a jatekosok szamabol adodoan.
150 fos szerverek indithatok a full jatekon belul, de ha mar jatszottal a demoval, ott is nem egy szerver van, ahol 100 fo nyomja egyszerre... UK Island Hopper szerver pl.
Ez is azt bizonyitja, hogy nem Krinyo a lama neked nincs sok gozod errol a jatekrol...
Egyszer tenyleg gyere fel jatszani a HUN vagy a DFH szerverre, meglatod sokkal jobb a hangulat, mint par gepen letrehozott halozaton. -
#1009 ne haragudj de itt te vagy az aki a korához képest agyhalott...
Bejöttél, elmondtad az iqs "szar szar fos gém" véleményedet.
Most hogy kielégültél, beis fejezhetjük a beszélgetést
-
Gabor_(HSF) #1008 huha ne hüléskedj tényleg???? az über faca lehetett 150en?és csak ugy lőttétek egymást mi? na majd ha elmultál 10 akkor beszélgetünk tovább -
#1007 hogy mit?
Bővebben tájékozódni?
tegnap gameltam, 150 ember volt a szerveren..igy is reklámozzák a gamet "akár 150 ember"
te miről beszélsz? -
Gabor_(HSF) #1006 téged nem is akarlak...150 en nyüstölik egymást? jézusom te nagy lamy vagy,tanácsolnám tájékozodj bővebben -
#1005 és közben bambit szopogatsz... -
#1004 "aztán érdelkelne az is ha egy game már nem jó(vagy nekem nem tetszik) Lanon,az mitől is lehetne jó neten?"
PL azért mer 150-en nyüstölik egymást!
"a hangulatról meg ne beszéljünk mert a LAN hangulatát össze se lehet hasonlitani a netessel..."
Ha a hangulatról ne beszéljünk akkor mitől jobb(mitől jobb a hangulat) a lan???
má megint belezavarodtál?
"(ezt próbáld elhinni 6 éve tartok folyamatosan lanokat itthon)"
azta...hisz akkor te "sztár vagy"
"Ezek fényében, meg a korábban leírtakban nem sok jővőt josolok a játéknak..."
ez te vagy...a több ezer játékos mást mond.
Elmondtad a véleményed, meggyőzni ne akarj senkit! -
Gabor_(HSF) #1003 HUH...na részemről befejeztem,egyébbként mindent full grafikba prószálok,jól bírja a 400 -as cerkám vúdú1 4megással -
Gabor_(HSF) #1002 Remélem azért te érted mire gondoltál ebben a válaszban...
azért 1-2 dolgot tiztázzunk...természetesen nem vettem meg.
aztán érdekelne te milyen gamékkal jáccottál idáig,mert ugy fest a dolog, teljesen mások az elvárásaink a gamékkal szemben..aztán érdelkelne az is ha egy game már nem jó(vagy nekem nem tetszik) Lanon,az mitől is lehetne jó neten? a hangulatról meg ne beszéljünk mert a LAN hangulatát össze se lehet hasonlitani a netessel (ezt próbáld elhinni 6 éve tartok folyamatosan lanokat itthon)..aztán meg még az,hogy nekem hány gépem van itthon és hogyan tesztelem le a gamékat abba inkább ne menjünk bele......áhh persze a dedikált szerver,cóval nincs hozzá..nálam a dedikált szerver annyit tesz,hogy nem a gamén belül a saját játékban kell szervert inditani 3d alkalmazásban,ami ugye távhasználatban szervernél megoldhatatlan,hanem külön szerver van dos-os parancsal...cóval nem hogy ilyen ,de még a játékon belül sincs lehetőség kivülről szervert inditani...
Ezek fényében, meg a korábban leírtakban nem sok jővőt josolok a játéknak... -
tmate6 #1001 Én szerintem ha már egcsinálták hogy lehessen járműveket vezetni akk egy hónapot még a járművek kidolgozására szánhattak volna -
#1000 BFVről csak annyit hogy "BFV want to be J.O." valami ehhez hasonlót irtak a nagyvilágban...
BFV kb olyan mint cs járművekkel (nekem), kis terep, full rush, full arcade gém -
#999 hát ha low grafikán tolod az a te hibád...
-
El Fuego #998 Gabor:
Nem ertelek, ossze vissza beszelsz. :) LAN szerveren hiaba probalod, nem fog menni rendesen sajna. Legalabbis nem adja vissza az eredeti feelinget. 2 het utan nincs dedikalt szerver??? Honnan veszed???? Tele van szerverekkel a nova-world. Es ezek szerint megvetted a full verziot? Ha annyira szar, akkor miert vetted meg? Mert csak azzal es jo CDkey-el erheted el a szervereket, amit irtal abbol meg ugy tunik ki, hogy nem jatszottal a full verzioval a neten. A full torve csak halozaton keresztul megy, de mint irtam azert erzesben meg sem kozeliti a netes haborukat.
Tehat kicsit ossze vissza irtal dolgokat.
Van dedikalt szerver, de csak hivatalos verzioval erheted el...
A masik, hogy a fegyver all a kezedben mint a covek. Ez elbol nem igaz. Mar egy AK is szepen elmaszik egy hosszabb sorozatnal, vagy probalj meg Dragunovval leszedni valaki allva 800 meterrol... Kivancsi vagyok, hogy mennyire all majd a fegyver mozdulatlanul.... :)
Ervelni lehet, vitatkozni is mert ezert van tobbek kozt ez a forum is, de csak akkor es olyan emberek altal erdemes, akik valoban toltak mar a jatekot es nem csak ket percet... -
Gabor_(HSF) #997 Úgy is..meg próbálgattam a LAN szerveren is...de had ne írjam le a tapasztalaimat -
Coco #996 1edül egy mapon? :) -
#995 Én azt mondom mindenkinek joga, hogy elmondja a véleményét valamiről...akár rossz az, akár jó! És ha már páran azt mondják, hogy jó, az még lehet másnak ultrabénagagyi is!
Nekem személyszerint nem tetszik, (akárhogy is én a BFV-vel hasonlítom, és az veri!) de ez azért van, mert sajnos hardware szempontból nem rendelkezem a megfelelő géppel, és ezért nem tudom kihasznnálni a játék szépségét...
De akárhogy is, szerintem ez akkor sem az év játéka... -
Gabor_(HSF) #994 nem tréningen próbáltam és nem 2 percet,gondoltam inditók egy szervert..de gyorsan letettem róla -
Gabor_(HSF) #993 Arról nem is beszélve..milyen game az ami csak multis és még 2 héttel megjelenése után sincs dedikált szerver hozzá -
Coco #992 nem fogok vitatkozni, a grafika jó és a keyleosztás is jó, azért mert nekem ilyen egyedi problémáid vannak, nem kéne szindi egy gamét, amivel alig jáccottál 2 percet trainingben ... -
Gabor_(HSF) #991 hát a grafika....nincs kidolgozva a táj szép zöld,de azonkivül semmi, a key..867 millió felesleges gomb a fontosabb funkciók abszurt helyen vannak és nem is egyszerű áttenni bizonyos dolgokat egérre,ráadásul valószinüleg sokmindent bindelni kell mert pl. az egérből csak 3 gombot ismer (leg. nálam)...csupán erre gondoltam a key leosztásnál -
Coco #990 pl a nem normális kykiosztás az amin a legnagyobbat kacagtam, na meg ott az ultrasux grafika :)) -
Gabor_(HSF) #989 pl??? -
Coco #988 igen, de te olyan dolgokat irtal le amik nevetségesek... -
Gabor_(HSF) #987 ez miért veszekedés?????sztem egy topik arra van,hogy vélemények szülessenek az adott gaméról és ha nem csupán pozitivak az valyon miért baj?????én is meghalgatom azokat akiknek rossz véleménye van a RVS-ről..ráadásul némelyikkel egyet is értek...ez igy van rendjén -
Gabor_(HSF) #986 elmondtam a véleményem,ez miért olyan nagy baj???mert a game valóban holt gagyi és ha ez lenne a szakmám, ezzel keresném a betevőt, biztosan nem adnék ki ilyen akármit....
de hát én csak egy egyszerű kocagamer vagyok,avagy egy egyszerű szürke zseni??? ki tudja......de az a fenséges piros scope,az a tökéletesen megtervezett pisztoly a torkolat tűzzel,a puskáról nem is beszélve ami olyan randa,hogy egy pillanatra ugy éreztem 10 évvel fiatalabb vagyok és C64 el jáccom..ja a puskák meg olyan stabilok megnem moccanó célkeresztel,minha satuba lennének nem a kezembe....cóval ez egy király game..de nem akarom senkenek kedvét venni,biztosan van benne olyan is ami sokmindenkinek tetszik -
Novca #985 Olyan jó kis topik volt ez. Az SG-n szinte formabontó módon alíg volt itt veszekedés.
Ha erre járna egy moderátor, törölhetné #970-től a hozzászólásokat. Plííííz! -
Gabor_(HSF) #984 ez aranyos... lamika