Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aszonta a gyerek hogy a 3napos törvény már nincs, ami egy jogász szerin van szal érdekes 😄
És nem cserélték ki!!!
Valszeg lenyulták a boltban, és szépen visszacsomagolták...
más magyarázatot nem tudok.
Azzal érveltek hogy lehet hogy a gyártás során nem került bele...nem hiszem hogy egy automatizált rendszer csakúgy kihagy 1 darabot 😄
Pf ha nem lenne benne kód asszem kõ kövön nem maradna
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Amikor a Battlefield Vietnammal volt az a cd-key macera akkor visszacserélték...
Most is vissza KELL cserélniük
Asszem még valami törvény is van erre, hogy 3 napon belül akármit vissza kell venniük
Kb ennyi a különbség.
Még a magyar kézikönyv is benne van.
De ha cd-galaxisban veszitek , ott a helyszinen bontsátok ki, mert volt rá példa hogy nem volt benne cd-key és nem hajlandók visszacserélni!!!
Elveszik a pénzt de nem adnak semmit...

Csak magyar felirat van amit ugyanúgy rárakhatsz az alap jointra, ezért nem kell megvárni a magyar feliratos pakkot
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
én viszont kiprobáltam a custom mapokat nem jöttek be ezért máshova járok. persze örülök hogy van magyar szerver de inkább oda megyek ahol olyan pálya van amit bírok, meg ahogy elnéztem ugyis külföldiekkel van tele a szerveretek(ami nem baj mert nélkülük valószínüleg elég kevesen kóricálnának arrafelé)ugyhogy ebbõl a szempontból meg mind1 hol jatszom.
lényeg hogy legyen peace
ui.: jön valaki candi rimbi 2re?

*Posse*T.W.D*
szerintem ezen nem kellene besértõdni de mind1
*Posse*T.W.D*
qrva nagy gamma ez 😉 esoerdoben tekersz, es nemtudhatod hol hasal egy sniper a bozotban 😉 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Nincs ebbõl gond. Jelzés értékû számunkra. "Candi Rimbi" biztos jobb. Nekünk is jobb a BHD. ;-)"
Ezt akarta mondani sztem ...
mi a megoldás köszi
Ebbõl aztán semmit nem lehetett érteni, pedig magyar szavakat használtál. Köszönjük, és gratulálunk!!!

gyuri http://gyur6.uw.hu
mplanserverportmax = "32787"
mplanserverportdelta = "1"
mplanclientportmin = "32768"
mplanclientportmax = "65535"
mplanclientportdelta = "1"
mplanclientportrandom = "0"
mplanservertojoinportmin = "32768"
mplanservertojoinportmax = "32787"
en amugy akar mikor voltam magyar szerveren, sosem volt senki 😞 ordogi kor... 😞
magyar szerveren most amugy JO vagy BHD megy ?
Forza.
A magyar szervert (9-18-as ping) meg ugyebár lesz...ja Mindenki.
Nincs ebbõl gond. Jelzés értékû számunkra. "Candi Rimbi" biztos jobb. Nekünk is jobb a BHD. ;-)
mert ha nem akkor azonnal próba( bár este 10ig nem leszek😊)!!!!
*Posse*T.W.D*
És mondjuk olyan 10-20 fõ körül lenne jó, mer nálam tutoriálban 30-40 fõnél nagyon beszaggatott!
Forza.
jaigen és ha jol számoltam tegnap este már 8 magyar volt bent candi rimbi 1 en😄
*Posse*T.W.D*
ti már a demo #2-vel játszotok?
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Nagy nehezen rájöttem, hogy nem lehet Single-ben nyomni
Trainingben próbáltam menni Base Attack módban, de egyszerûen nem tom mér nem mennek a motorcsónakkal a csávók...beülök, assz nem mennek!
Ha neten szeretnék játszani, akkor a Nova-ra menjek? Kér valami update-ot, azt telepíthate nyugottan, mert nekem biztonsági másolatom van, szóval az nem kavar be?
Köszz a segítséget!
)