Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Hétvégére beüzemeljük szerverünket JO Demo-ra, 5 custom mp-pel.
Várunk Mindnekit szeretettel!
Botokat be lehet már tenni a játékba?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
2. Psp, azaz Progressive Spawn Point: azok a pontok, ahol éledni tudsz a játékban. Ezeket ha áátváltod a csapatodnak, az a PSP Taken.
3. Összes kilõtt golyó/összes kill (nem számít bele az exp. points-ba. Szal tök mindegy, hogy mennyi)
1. mi az az Exp points?
2. mi az a PSP Taken
3. hogy kell nézni a Shots/Kill-t? (minél kisebb annál jobb, oké, de hogy lehet változtatni?)
gyuri http://gyur6.uw.hu
amugy mindíg HUN pOWAA van😄D
ha custom mapot akarsz akkor a szerverkeresõ részben rendezd a listát map szerint és rögtön meglátod melyik az.
*Posse*T.W.D*
Nem túl gyakran, de azé' 2-3 naponta felnézek. Általában custom map-es szerverekre megyek, mer' sajna nekem az a gyári map szaggat 25-30 fõ tájékán. :-(
www.jointoperations-hungary.com [email protected]
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Valld már be, hogy csak reklámolni szeretsz!

gyuri http://gyur6.uw.hu
Erre jó a PunkBuster. ;-)
Leírás itt: ~DFH~ Squad
Bocs a reklámért, de ha már kevés angolommal szenvedtem majd 5-6 órát vele, akkor már olvassa is valaki.

Elvileg mûködikés gyakorlatilag is.
A kérdés csak az, hogy a demo szerverkeresõje mit szól hozzá 😊
Látni fogja e az új mapokat, vagy ott megáll a tudomány 😊
Aztan persze messzirol jott ember..... 😊
Lifeforce:
Ha megcsinalod a stuffot, marmint hogy a demot irod at fullra, akkor fel tudod tenni egy publikus oldalra, ahonnan le lehet huzni? Kene majd ha kesz cim hozza, aztan aki tudja ( klanok ) tegyuk ki a linket az oldalakra. Igy lenne bosegesen magyar tabor.
Lifeforce amennyiben sikerül így összehoznod és mûködik is rendesen (ip irogatás és minden nélkül) akko csinálhatunk egy próbahostot ha vagyunk hozzá elegen 😉
http://www.dfh-squad.com
de itt most mintha kis ellentmondást vélnék felfedezni a 2 válaszbvan! szal hogy is van ez?
amugy über a játék de ritkán találkozok magyarokkal demoban😞
mi minden este minimum 3an jatszunk 1ütt de tegnapelõtt 5en voltunk! na ugy már igazi móka, csapatban mozogni figyelni a amásikra stb stb.
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Másik, megkérdeztem a pinger készititõl, aszonták, hogy naon nehéz meló, de majd megcsinálják v megpróbálák 😊
Csak azért kérdezem, mert bele tudnám rakni a demóba a teljes full cuccot, de akkor mindenkinek le kellene töltenie megint 1CD-t
Ez azt jelenti, hogy a demó megkapja a full sajátosságait...grafika, fizika...stb, de ha a demonak valamilyen problémája volt akkor az a régi marad.
Ha sokan vagytok akik szeretnétek játszani a "full" játékkal akkor az valószínüleg megoldható, de egyedül maradunk...
Tehát külföldiek kizárva.
Én csak a Demo-val toltam eddig (mindkettõvel), és ha csak olyan élményeket kapok a FULL gaméban, akkor már megérte. A DF:BHD-t nyúzom cirka másfél éve. Sztem legalább ennyi ideig kitart majd nálam a JO is. Szenzációs játék!
Fõleg, ha majd lemegy az elsõ nagy láz, és letisztulnak kicsit a dolgok (lúzerek, team killer-ek, stb. kihullanak), és maradnak olyan emberek, akik ténylegesen tudnak csapatban dolgozni, akkor lesz igazán jó a JO. ;-)
Vagy egyátalán nem lehet??Vagy lehet csak a lagtol lehetetlen lenne játszani???
Next PC upgrade: 2022
Elképzelhetõ hogy meg kell majd vennem

Next PC upgrade: 2022
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)