3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• Lifeforce
    Ott a pont.
    Annyit azért hozzátennék, hogy jól írtad...
    Azonos kategoriát kell összehasonlítani mint azt a #1210 hozzászólásomban kifejtettem.
    BF->BFV->BF2
    Bár a BF2-ben már nem vagyok biztos, hogy hasonlítható lesz.
    Úgy mint itt a BHD->JO.
    Ez egy jó hasonlítás hiszen van mihez mérni.
    Milyen volt és milyen lett.
    Az újságírókkal meg a médiákkal ne gyere nekem mert nem nekik készítik hanem a másik több millió "hozzáértő" "fiatalnak" és nem a 40-50éves fa...-nak aki még a gépet sem tudja bekapcsolni (tisztelet a kivételnek).
    LD a kiadók ebből levont konzekvenciáit.
    Nem adunk ki kicsit véresebb játékot ezért inkább nem tervezünk bele ellőtt, leszakadt végtagu katonákat akik lassan is de azért még tudnak harcolni vagy hátráltatni a csapatot...stb.
    És ha ezekután te összehasonlítasz egy BF wwwII/64online egy JO-val és azt állítod, hogy azonos kategoria akkor egészségedre.
    Szerintem mind 2játék nagyon jó és élvezhető.
    Na de nagyon off voltam bocsi.
  • Krinyo
    már nincs is vita
  • Ikarus
    ok. én sem
  • Novca
    Krinyo! Az a pár ember, aki a csak a vita, meg fikázás miatt jött, végre megértette, hogy ez senkit nem érdekel ezen a fórumon.
    Biztosan igazad van az "összehasonlítás" témában, de a többi fórumozó szeretné, ha végre csak a gamé-ról esne szó. Az összehasonlítgatásra meg esetleg nyissatok egy BF vs. JO topikot, és akkor ez nem lesz szétflame-elve. Ugye nem túl nagy kérés? ;-)

Ui.: novalogic-nál sokszor előfordul, hogy a gaméból nem mükszik az update. Ha kell cím, ahonnan leszedheted az újat, szólj.
  • Krinyo
    én nem vitatkozom
  • Ikarus
    na de elég az off-ból
  • Ikarus
    Nem vagyok 1 vadpacifista, de a véleményem akkor is ez.
  • Krinyo
    ez max egy szőke szépségversenyző álma
  • Ikarus
    Te csak belekapaszkodsz szavakba, a lényeget meg nem érted.
    Részemről lezárva. Van jobb dolgom is mint itt filozofálgatni.
  • Krinyo
    nemtom ki qrva anyázik...
  • Novca
    Tmate6! Amit keresel, videó, az a gamae hivatalos intrója, ami a full-ban még a menü alatt is fut.
    Klikk ide, és már szedheted/nézheted is! ;-)
    Egyébként ez az intro nagggyon jól sikerült. Nekem is bejön. :-)
  • Ikarus
    Nem lenne baj, ha csak a gépeken lennének háborúk.
  • Ikarus
    Fölöslegesen nem idegesítem magam. Míg egyesek vérbenforgó szemekkel krampácsolnak a gépük elött sürű k**vaanyázások közepedte (akinek nem inge nem veszi magára), addig én hátradőlve mosolygok rajta. Akkor most kinek jobb?
  • Krinyo
    ha ilyen egyszerű lenne a világ nem lennének háborúk
  • Krinyo
    végülis a legegyszerübb tartózkodni
  • Ikarus
    Nem mondom hogy nincs igazad. Csak én nem szoktam. Ami tetszik azzal játszom ami nem, az felejtő, azt kész! Annyit nem ér meg, hogy ezen szapuljátok egymást. Unalmas, hogy benéz valahova az ember, és mindenhol basztatják egymást az emberek. Fel kell menni a virtuális harctérre, azt elkenni egymás száját, vita megoldva.
  • Krinyo
    nincs vita.
    Azt mondjátok értelmetlen és csak a kisstílűek dolga.
    Érdekes a média dolga minden téren ez!
    autók minősége stb játékok fejlettsége grafikája játszhatóságának összehasonlitása.
    A valóság spec nem ezt igazolja.
  • antijedi
    hmm, nem is lifenak ment a válasz , nah mind1, a lényeg a lényeg, a játékipar az iylen stilusu összehasonlitások miatt hanyatlik :P
  • Ikarus
    Én is tartózkodnék a közeljövőben bármilyen vitától. Vitatkozik eleget az ember máshol, minek még itt is.
  • Krinyo
    nem értem most hogy jön ez ide.
    Van 2 játék ami ugyanazt a stilust képviseli, összehasonlitható!Újságírók hasonlítják is szal nem értem most ezzel mit vitatkozol.Csak azért hogy ellentmondj valakinek még..
  • antijedi
    én nem folyok bele ebbe a vitába, én csak arra irtam amit te válaszoltál lifenak, life pedig kcsit más példát hozott fel, előzményeket meg inkább nem olvasom el mert el tom képzelni milyen magasröptü vita folyt :)
  • Ikarus
    A szokványos az ok, az hogy normális, az nem mindig biztos (lásd #1237.)
    Vitatkozni a vitafórumon kell nem feltétlenül itt.
    Behódolás!? Ha te az életben is ilyen vagy, mint ahogy ezt itt most írtad nekem, akkor nem sok barátod lehet.
  • Krinyo
    2 azonos műfajú játék, mért ne lenne ésszerű az összehasonlítás?
  • Krinyo
    "Better than Battlefront?
    Battlefield Vietnam wanted to be this. Battlefield 1942 wanted to be the mother of all multiplayer games. In comparison, they have all failed"

nem én hasonlítottam össze...még mielött beszolna valaki
  • antijedi
    az hogy szokványos az ilyen stilusu összehasonliítás nem jelenti azt hogy ésszerű is... :)
  • Krinyo
    a bf az pont JO kategória!!!
  • Krinyo
    a gém összehasonlítás teljesen normális, és szokványos.
    A vita méginkább.
    Aki nem vitatkozik az behódol
    na on:
    nem updatel a gémből!!!
    van valakinek ilyen gondja?
  • Lifeforce
    Persze...
    Pontosan ezért van az, hogy az esetek 99.99%-ban nem az igényeknek megfelelően készítik el a játékokat...
    Mert amatör idióták szólnak bele a játékkészítésbe.
    Olyan emberek akik nem fogják fel, hogy egy belső, kis terü (pl:Doom3) 8fővel a szervere fedélzetén nem hasonlítunk össze egy több négyzetkilóméter nagyságu pályán 64-150 fős szerverü játékkal.
    Nem hasonlítunk össze egy Q,UT,BF,BHD motort.
    Tulajdonképpen össze lehet de értelme nagy semmi és csak vitát szít.
    Kb úgy mintha egy porschét összehasonlítanák egy F14-el...
    Mind a 2 jármű és mégsem összehasonlítható.
  • Ikarus
    Másfelöl nem vádaskodás volt. Nem szoktam én vádaskodni, az a kisstílűek dolga, meg az unatkozó embereké.
  • Ikarus
    El ne kezdjed megint mert soha föl nem lépek ide többet.
    (na ez ám a fenyegetés :))
  • tmate6
    Te se tudod?
  • Krinyo
    jó persze, igy a dolgok után könnyű vádaskodi és okosabbnak tünni...
    Az összehasonlításról pedig annyit hogy egyáltalán nem hülyeség, újságírók, cikkírók pont ezt csinálják...
  • Ikarus
    Az baj, de kipróbálom mindenképp ma este a demot!!!!!
  • tmate6
    Találtam ITT a multiédia résznél egy videót de k***a jó valaki nem tudja hogy tölthetném le?
  • tmate6
    hááát néha de rendes nincs
  • Ikarus
    Vannak magyar szerverek a demora?
    (remélem nem kérdeztem hülyeséget )
  • Ikarus
    Ezt mondom én is, úgylátszik elbeszéltünk egymás mellett.
  • tmate6
    Nem is arról beszélek először töltsd le a demót és ha tetszik mikor lesssz pénzed megveszed
  • Ikarus
    Nem rossz 5let, sőt még elöbb is lejön a netről. Az a baj, hogy nekem sincs most 12 ropim megvenni a játékot, pedig az ilyen online cuccokra azért ki szoktam adni pénzt, hogy ne legyen fennakadás a játéknál. Köszi! Este leteszteljük milyen is ez a game!!! Már alig várom.
  • tmate6
    bocs hogy ilyen nagy de máshogy nem tudtam