Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a WYD-HQ.COM féle MapLoader-t tettük fel.
Innen leszedheted.

Jonny87
Ipt, custom mapok neveit, letoltesi helyeit lehet mar tudni?😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Nah, akkor hogy jobban pörögjön! ;-)
Hétvégére beüzemeljük szerverünket JO Demo-ra, 5 custom mp-pel.
Várunk Mindnekit szeretettel!

Skiper
Nem pörög valami nagyon ez a fórum😄

gyuri http://gyur6.uw.hu

nem, coop van.

Rage47
Sztem nem.
Wanted
hi!
Botokat be lehet már tenni a játékba?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Rage47
visszavontam😊
Kaszi46
na én most megyek candi rimbi 1 re ott van még 1 magyar srác. gyere te is

*Posse*T.W.D*

Rage47
Mert keresgettem nevek között a kép alapján de nem találtam
Rage47
Meddig szoktatok jaccani este?
1. Exp points-ban benne van minden, amiért pontot kapsz, vagy amiért pontot von le a game. Pl. kill, death, headshot, psp taken, medic saves, knife kill, stb.
2. Psp, azaz Progressive Spawn Point: azok a pontok, ahol éledni tudsz a játékban. Ezeket ha áátváltod a csapatodnak, az a PSP Taken.
3. Összes kilõtt golyó/összes kill (nem számít bele az exp. points-ba. Szal tök mindegy, hogy mennyi)

Skiper
Ha már ilyen szépen látjuk a listázó táblázatot, akkor feltennék pár kérdést.
1. mi az az Exp points?
2. mi az a PSP Taken
3. hogy kell nézni a Shots/Kill-t? (minél kisebb annál jobb, oké, de hogy lehet változtatni?)

Kaszi46
persze minden este vagy candi rimbin vagy jakartán.

amugy mindíg HUN pOWAA van😄D

ha custom mapot akarsz akkor a szerverkeresõ részben rendezd a listát map szerint és rögtön meglátod melyik az.

*Posse*T.W.D*

Rage47
Aha. Milyen az a custom map? Mert én csak a Dormant Vulcano-t látom mindig.
Még szép! :-)
Nem túl gyakran, de azé' 2-3 naponta felnézek. Általában custom map-es szerverekre megyek, mer' sajna nekem az a gyári map szaggat 25-30 fõ tájékán. :-(

Rage47
Sziasztok!
Játszik még vki a demoval?
Hal, merre akadtal el vele? Vagy maga a game hol akadt el?

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

Skiper
Tökjó.

gáz

Kipróbáltam éééés nem megy 😞
Basszus valaki segítsen már, battlelannal nyomtuk eddig a gémet helyi hálóba, ugye a két alhálózat miatt nem látták egymást a gépek, és egyszer sikerült, azóta nem látom a servert hiába a battlelan ez valami bug, vagy valamit elállítottam volna volt már valakinél ilyen?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Skiper
Nekhem nem kell bemutatni a PB-t...
Valld már be, hogy csak reklámolni szeretsz!

"Luzerek és TeamKillerek mindig lesznek!"
Erre jó a PunkBuster. ;-)
Leírás itt: ~DFH~ Squad
Bocs a reklámért, de ha már kevés angolommal szenvedtem majd 5-6 órát vele, akkor már olvassa is valaki.

Skiper
Luzerek és TeamKillerek mindig lesznek!

Elvileg latnia kell, hisz a demo lekezel custom mapokat is.

Ez ugyan úgy demó marad, csak benne lesz a fullban megtalálható összes map, textúrák...stb.
Elvileg mûködikés gyakorlatilag is.
A kérdés csak az, hogy a demo szerverkeresõje mit szól hozzá 😊
Látni fogja e az új mapokat, vagy ott megáll a tudomány 😊
grebber
Egyetértek ha sikerül a demót fullra irni tegyed ki valamilyen oldalra.

Next PC upgrade: 2022

A gond a kovetkezo. A Novasok lenyomnak x mennyisegu CD-t ugyanannyi mennyisegu CD-key tarsasagaban. Eme CD-Key rengeteg mar tarolva van a Novaworld szerveren, igy a CD-KEyeket parositja regisztraciokor es csak azok az emberek juthatnak fel, akiknek megtalalja a "parjat" a szerver. Legalabbis egy kulfoldi forumon ezt olvastam vala mint nova tech support valasz. Ezert hat hiaba a pinger, ha nincs CD-Key... 😞(((
Aztan persze messzirol jott ember..... 😊

Lifeforce:
Ha megcsinalod a stuffot, marmint hogy a demot irod at fullra, akkor fel tudod tenni egy publikus oldalra, ahonnan le lehet huzni? Kene majd ha kesz cim hozza, aztan aki tudja ( klanok ) tegyuk ki a linket az oldalakra. Igy lenne bosegesen magyar tabor.

Zo-Lee
Olyan cuccot nem fognak csinálni amivel a fel tudsz menni a hivatalos Nova szerverekre a full gémmel, mert az minden esetben kérni fogja a cd key-t. Olyat tudnak max csinálni, hogy fel tudsz vele menni a klánok által hostolt szerverre, de ezt én nem tartom valószínûnek.... A BHD pinger azért tud felmenni "megkerülve" a login-t, mivel annak alapból nem szükséges a login használata, ezért igazából meg sem kerüli csak egyszerûsíti a csatlakozást. JO esetében viszont meg kéne kerülnie.....
Lifeforce amennyiben sikerül így összehoznod és mûködik is rendesen (ip irogatás és minden nélkül) akko csinálhatunk egy próbahostot ha vagyunk hozzá elegen 😉

http://www.dfh-squad.com

lesz egy cucc, ami megkerüli a logint, kitudja mikor, és lesz egy cucc amit lifeforce csinál ami elõbb lesz kész és csak tört serverrel megy.

Kaszi46
azt nemtom miylen sajna

de itt most mintha kis ellentmondást vélnék felfedezni a 2 válaszbvan! szal hogy is van ez?

amugy über a játék de ritkán találkozok magyarokkal demoban😞
mi minden este minimum 3an jatszunk 1ütt de tegnapelõtt 5en voltunk! na ugy már igazi móka, csapatban mozogni figyelni a amásikra stb stb.

*Posse*T.W.D*

grebber
A demóba simán lehetett addig amig nincs megoldás marad a demó.

Csak olyan cucc lesz idõvel mint a BHD-nél
elvileg lesz, ha jön ki pinger

Kaszi46
lesz egyáltalán olyan megoladás amivel a novaworld szervereire is fel lehet csatlakozni a kalózverzsönnel?

*Posse*T.W.D*

grebber
Én örülnék ha megcsinálnád hogy a demó full legyen !!!

oké

Jóvan akkor holnap kipróbálom, hogy mûxik e
Nagyon jó lenne, sztem egyenlõre nem túl nagy, de késõbb majd beindul sztem...(ha lehet kapni nálunk is pl.)

Másik, megkérdeztem a pinger készititõl, aszonták, hogy naon nehéz meló, de majd megcsinálják v megpróbálák 😊

Legalább is amíg nem csinálnak ehez is gy pingert addig ez egy megoldás lehet.
Mekkora a Magyar scen?
Csak azért kérdezem, mert bele tudnám rakni a demóba a teljes full cuccot, de akkor mindenkinek le kellene töltenie megint 1CD-t
Ez azt jelenti, hogy a demó megkapja a full sajátosságait...grafika, fizika...stb, de ha a demonak valamilyen problémája volt akkor az a régi marad.
Ha sokan vagytok akik szeretnétek játszani a "full" játékkal akkor az valószínüleg megoldható, de egyedül maradunk...
Tehát külföldiek kizárva.
Valszeg nekem is marad a gyári CD alternatívája.
Én csak a Demo-val toltam eddig (mindkettõvel), és ha csak olyan élményeket kapok a FULL gaméban, akkor már megérte. A DF:BHD-t nyúzom cirka másfél éve. Sztem legalább ennyi ideig kitart majd nálam a JO is. Szenzációs játék!
Fõleg, ha majd lemegy az elsõ nagy láz, és letisztulnak kicsit a dolgok (lúzerek, team killer-ek, stb. kihullanak), és maradnak olyan emberek, akik ténylegesen tudnak csapatban dolgozni, akkor lesz igazán jó a JO. ;-)

grebber
Valaki nyomta már a multit mondjuk mondjuk 15 emberrel????
Vagy egyátalán nem lehet??Vagy lehet csak a lagtol lehetetlen lenne játszani???

Skiper
Én már mennék megvenni hehe 😊

grebber
2-3 ember akkor az nem is multi igazán 😞
Elképzelhetõ hogy meg kell majd vennem

semmijenek, fix szerver nincs és szvsz nem is lesz..., ha valaki hostol egy átlag kapcsolatal szeirntem oylan 2-3 embert tuti elbir 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hát nem tom pontosan de szerintem a port csak anyit számit hogy a gitek mivel komunikálnak szal elvileg jó, amugy nem tom ki kell kisérletezni 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hát igen, ez a kérdésem nekem is...meg egyáltalán milyen IP-jû szerverek mûködnek????
ReTeK
antijedi te vágod a témát, nem ?