3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• iguanodon
    Sziasztok.
    Azt szeretném kérdezni, hogy egy ideje nem játszottam a játékkal és amikor most a novaworldre fel akarok lépni azt írja account suspended, és már bejelentkezni sem tudok az oldalra sem, hogyan tudnám újra aktívvá tenni a felhasználói nevem, mert így elvesztek a játékok, ha újat csinálok nem fogadja el a cd kulcsokat mert már használatban van az előzőnél.
  • xxdani
    Szia. Ezt ennél a játéknál nem lehet megoldani. Minden accot ellenőriznek. 1-2 ezer forint a delta force Xtreme 2 szerintem nem nagy ár érte
  • mumeen
    Sziasztok!
    Nemes egyszerűséggel annyi volna a kérdésem,hogy nem lehet valami cd kulcsot generálni,amivel tudok játszani,vagy meg kell vennem a játékot?A választ előre is köszönöm!
  • vear
    Még 2004-ben készítettem, most feltöltöttem youtube-ra, enjoy:

Four Days Joint Operations part 1
    Four Days Joint Operations part 2
  • xxdani
    szia. ezt a fórumot már nem nagyon nézegetik a nagykutyák. akik még vannak 2-3 fő azokat http://www.jointoperations-hungary.comuf.com -on találod meg. Ott az üzenőfalon próbáld meg a kérdésed feltenni vagy linkelni ezt ahogy tetszik:)
  • IketaniHUN
    Helló,
    nekem lenne gy problémám, lassan 4 éve játszok a JOOPal. Mostanság kitalátam h átalakítanám a katonák ruháját, felszerelésének színét.
    Leszedtem egy Dragon UnPacker 5 nevű programot amivel ki tudom bontani azt a file köteget ami a szükséges DDS eket tartalmazná.
    De, mikor photoshoppal meg akarnám nyitni a DDSeket(vagy egyéb oylan progival ami tudja kezelni a DDS-t) kidob egy hiba üzenetet, és nem nyitja meg.
    Erre a google-n egy másik forumon találtam egy megoldást, egy BFC1Dumper nevű programot. Amit nem tudom, hogy hogyan kell helyesen használni, de azt amit a redadmeje ír, hogy a DLLés Exe fájlt a JOOP mapájába kell teni, ahol maga joop exe-je is van, és hogy ezzel a Dumper.el kell elindítani a játékot, az megvan. Meg az is hogy csinált a C:-n magának egy saját mappát ahova elméletileg kirakná azokat a kép fájlokat amiket a pályáva együtt betöltöttem.
    De nekem semmi sincs itt, üres a mappa,
    Valakinek ilyen modolási tapasztalata? vagy linkje hogy honnan tudom megszerezni a Stock átalakítatlan képfileokat a Joophoz?

kössz előre is:)
  • iguanodon
    Sziasztok.
    Van egy olyan problémám, hogy adott egy eredeti JOTR és grafikai problémák vannak vele a geforce 7600gs videó kártyám alatt, legújabb patch van fent a kártyán a legfrissebb driver.
    Olyan probléma van, hogy miest betölti a pályát a képérdekesen szellem képes lessz, érdekesen után húzza a dolgokat a képen.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • johphunter
    Traningen kívül játszani:

Gondolom nincs eredeti CD-key, és nem tudsz játszani neten, ezért a kérdés.
    A játszást egyedül, net nélkül úgy tudod megoldani, hogy úgynevezett COOP (cooperatív) pályákat töltesz le a netről, a kapott fileket bemásolod a játék könyvtárában, majd elindítod a játékot úgy, mintha LAN-os játékot játszanál és tiéd a szerver gép. A választható pályák között ilyenkor már látnod kell az új, letöltött COOP pályákat is.
    COOP map-pok (missionok) pl. itt is találsz: http://jointoperations.filefront.com/files/Joint_Operations/Maps;4213
    , vagy újabbakat a klánok honlapjain.
    Ezeket a pályákat játékosok készítik és jó pár szerveren fut a neten is (COOP mód).

Te is tudsz pályát szerkeszteni a NILE nevű progival, ahol be is tudod állítani, hogy COOP, vagy egyéb játékmód legyen.

További infóért gyere az ideiglenes honlapra:
    http://www.jointoperations-hungary.comuf.com
  • Myron
    neten
  • Béla9248
    Szevasztok!
    Megtudná mondani vki hogy a traningen kívül hol lehet missionokat csainálni?
  • xxdani
    Ideiglenes cím: http://www.jointoperations-hungary.comuf.com
  • xxdani
    hallo. Mi lett a WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM-al? (Palmafa)
  • Myron
    akkor eléggé kihalt
  • xxdani
    vagyogatunk még, igen akikről tudok olyan 5-8magyar játékos. Van szerver ahol esetenként 40en játszanak vagy többet most fejből nem tudom és 100 alatti meg még sok helyen 5-20játékosos szerver.
  • Myron
    ezzel még játszik valaki? van közel teli szerver 100 alatti pinggel?
  • xxdani
    helló. Valaki segíthetne. találkoztatok már olyan gonddal hogy amikor belépsz a játékon belül európába elkezd szörnyen szaggattni ...ezalatt értem hogy az egér kurzora 2mpenként mozdul meg. régen is akadozott de nem ennyire és akkor is csak azért mert töltötte le a szerverek listáját. mi lehet a gond?
  • Myron
    na hát az nagy élmény :D
  • JumpingJackFles
    nem teljesen a tréjningek természetesen nem multiba van és lehet pályákat egyedül végigvinni bár egyedül elég hosszú.
  • Myron
    az
  • qtab986
    Ez a játék csak multiplayer?
  • Lazlo
    valaki tudna segíteni?
  • Lazlo
    Szijasztok! feltettem mind a 2 játékot az install közben kivolt pipálva a pb. patcheltem is de amikór mennék multiba jáccani kiírja hogy pbt kapcsoljam be bemegyek az optionsba és sötét a kocka valaki segítsen miért nem tudom bekapcoslni a pb?
  • grebber
    Na meg is kaptam tőle!

Valaki leirná milyen patcheket /modokat érdemes felrakni?
  • grebber
    Van rá esély nekem is meglesz ez a game!
    Haroméknál voltam öccsének gépét csináltam,amikor észrevettem hogy a báttyának Asus 6600GT-je van és a dobozán rajta volt hogy Joint Operations jár hozzá.És ott volt a dobozba éríntetlenül.
    El is kértem írásban tőle.Várom visszajelzését nekem adja-e mivel ő nem használta /használja!
  • ScarY MAN
    boltba?
  • Camp Lazlo
    Sziasztok azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy hol lehet megvenni az jont operations typhoon risinget válaszojjatok mihamarabb lécci
    köszönettel én
  • RMarvin
    Én még csak vizsgálgatom a Reality és az International Conflict mod-ot, ezért azt javaslom, hogy szedd le mindkettőből a legújabb verziót (Reality: 0.25; IC: 4.17 (4.12 + upgrade 4.17-re)) Nagyon jó dolognak tartom, hogy a pályák mérete max 80-90 kbyte, ezért gond nélkül - és észrevétlenül) letölti azokat csatlakozáskor.

Hihetetlen jó COOP meccsekben vettem részt. Volt egy olyan pálya, ami kizárólag tengeren játszódott, ahol elszórva voltak félig oldalradőlt és süllyedni készülő hajók, amikről lőttek ezerrel. Ha jól emlékszem 8-an nyomultunk. (volt, amikor egy motoros tutajjal haladtunk mindannyian. Nagyon jó volt a feeling. (pláne amikor kilőtték alólunk a hajót...)
  • Zsolesz0721
    és ti melyik moddal játszottok?
  • RMarvin
    van benne autopeccs, a többiről ne kérdezz, mert ahhoz előbb vissza kellen kapnom a gépemet végre:(((
  • Zsolesz0721
    tehát akkor meg kel venni.
    és semmi program patch nem kel hozzá?
    és szervert az rendelni kel?
    vagy azzal mi ujság van?
  • RMarvin
    Mindössze egy jogtiszta verzió
  • Zsolesz0721
    hi! mi kell hozzá hogy neten lehessen játszani? segitsetek lécci
    előre is köszi
  • Myron
    de fullos a szerver?
  • xxdani
    Elég sokan játszanak a játékkal többek között több magyar is. Igen van olyan szerver ahol kicsi a ping és sok a játékos.
  • Smokk
    Tenyleg ez engem is erdekelne,mert ennyiert En is megvennem ezt a regi gyogyszemet!
  • Myron
    és játszanak még a játékkal? egy átlagos hétköznap délután van olyan szerver amin kisebb a ping mint 80 és vannak 100-150-en?
  • RMarvin
    Csak halkan jegyzem meg, hogy mielőtt bárki megrendelné ezt a gémet külföldről nagy pénzekért a www.galaxisnet.hu-ra kattintson rá. Ott beszerezhető az alapjáték és a kieg is egyenként kemény 990 Ft-os bruttó áron. Nem vicc, én ma vettem meg ott. (+mellé a Delta Force Xtreme-et is szintén 990 Ft-ért.) Remélem tudtam segíteni.
  • El Fuego
    Nem, hogy olyan mint a BHD, hanem annak a sorozatnak a kovetkezo resze. :)
  • Antiga
    SDztem olyan a játék mint a Delta Force:BHD de így is bírom...
  • nesster
    Hol tudom megrendelni a játékot? Mert sehol se találtam.