Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném kérdezni, hogy egy ideje nem játszottam a játékkal és amikor most a novaworldre fel akarok lépni azt írja account suspended, és már bejelentkezni sem tudok az oldalra sem, hogyan tudnám újra aktívvá tenni a felhasználói nevem, mert így elvesztek a játékok, ha újat csinálok nem fogadja el a cd kulcsokat mert már használatban van az elõzõnél.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nemes egyszerûséggel annyi volna a kérdésem,hogy nem lehet valami cd kulcsot generálni,amivel tudok játszani,vagy meg kell vennem a játékot?A választ elõre is köszönöm!
Four Days Joint Operations part 1
Four Days Joint Operations part 2
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
nekem lenne gy problémám, lassan 4 éve játszok a JOOPal. Mostanság kitalátam h átalakítanám a katonák ruháját, felszerelésének színét.
Leszedtem egy Dragon UnPacker 5 nevû programot amivel ki tudom bontani azt a file köteget ami a szükséges DDS eket tartalmazná.
De, mikor photoshoppal meg akarnám nyitni a DDSeket(vagy egyéb oylan progival ami tudja kezelni a DDS-t) kidob egy hiba üzenetet, és nem nyitja meg.
Erre a google-n egy másik forumon találtam egy megoldást, egy BFC1Dumper nevû programot. Amit nem tudom, hogy hogyan kell helyesen használni, de azt amit a redadmeje ír, hogy a DLLés Exe fájlt a JOOP mapájába kell teni, ahol maga joop exe-je is van, és hogy ezzel a Dumper.el kell elindítani a játékot, az megvan. Meg az is hogy csinált a C:-n magának egy saját mappát ahova elméletileg kirakná azokat a kép fájlokat amiket a pályáva együtt betöltöttem.
De nekem semmi sincs itt, üres a mappa,
Valakinek ilyen modolási tapasztalata? vagy linkje hogy honnan tudom megszerezni a Stock átalakítatlan képfileokat a Joophoz?
kössz elõre is:)
Van egy olyan problémám, hogy adott egy eredeti JOTR és grafikai problémák vannak vele a geforce 7600gs videó kártyám alatt, legújabb patch van fent a kártyán a legfrissebb driver.
Olyan probléma van, hogy miest betölti a pályát a képérdekesen szellem képes lessz, érdekesen után húzza a dolgokat a képen.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Gondolom nincs eredeti CD-key, és nem tudsz játszani neten, ezért a kérdés. <#bee1>#bee1>
A játszást egyedül, net nélkül úgy tudod megoldani, hogy úgynevezett COOP (cooperatív) pályákat töltesz le a netrõl, a kapott fileket bemásolod a játék könyvtárában, majd elindítod a játékot úgy, mintha LAN-os játékot játszanál és tiéd a szerver gép. A választható pályák között ilyenkor már látnod kell az új, letöltött COOP pályákat is.
COOP map-pok (missionok) pl. itt is találsz: http://jointoperations.filefront.com/files/Joint_Operations/Maps;4213
, vagy újabbakat a klánok honlapjain.
Ezeket a pályákat játékosok készítik és jó pár szerveren fut a neten is (COOP mód).
Te is tudsz pályát szerkeszteni a NILE nevû progival, ahol be is tudod állítani, hogy COOP, vagy egyéb játékmód legyen.
További infóért gyere az ideiglenes honlapra:
http://www.jointoperations-hungary.comuf.com
http://www.jointoperations-hungary.comuf.com
Megtudná mondani vki hogy a traningen kívül hol lehet missionokat csainálni?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
ömmmmm
Valaki leirná milyen patcheket /modokat érdemes felrakni?
Next PC upgrade: 2022
Haroméknál voltam öccsének gépét csináltam,amikor észrevettem hogy a báttyának Asus 6600GT-je van és a dobozán rajta volt hogy Joint Operations jár hozzá.És ott volt a dobozba éríntetlenül.
El is kértem írásban tõle.Várom visszajelzését nekem adja-e mivel õ nem használta /használja!
Next PC upgrade: 2022
köszönettel én
Hihetetlen jó COOP meccsekben vettem részt. Volt egy olyan pálya, ami kizárólag tengeren játszódott, ahol elszórva voltak félig oldalradõlt és süllyedni készülõ hajók, amikrõl lõttek ezerrel. Ha jól emlékszem 8-an nyomultunk. (volt, amikor egy motoros tutajjal haladtunk mindannyian. Nagyon jó volt a feeling. (pláne amikor kilõtték alólunk a hajót...)
és semmi program patch nem kel hozzá?
és szervert az rendelni kel?
vagy azzal mi ujság van?
elõre is köszi
www.jointoperations-hungary.com [email protected]
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Olyan kérdésem lenne, hogy pl:a letöltött co-op pályákon hogyan tudok játszani hova kell bemásolnom, hogy mûködjön.
Akkor sorjaban.
Kiegeszitok:
Fizetos: Escalation
Ingyenes: Reality mod es International Conflict mod. Ez utobbihoz kell az Escalation.
Megvenni a neten keresztul a legjobb. Latogass el az oldalunkra ( http://www.jointoperations-hungary.com ), ott a link, hol kozvetlen a Novalogictol tudod megrendelni 19.99 dollarert.
Szervert ugy tudsz letrehozni, hogy rendesen belepsz valamelyik tartomanyba mintha jatszanal ( pl Europe ) es ott bal oldalon azt valasztod, hogy Host. Es ott mar csak be kell allitani a szerver nevet, palyakat, jatekmodot es start hosting.

Hogyan tudok létrehozni úgy szervert, hogy látszik is a szerverlistában, mert a kézikönyv alapján létrehoztam de nem látszik a listában.
Mi lehet a probléma.
Netes jatehoz nem kell sehova semmi szerver cimet manualisan beirnod. Van egy Novaworld "ful" a jatekban, arra kattints ra. Mikor feltelepitetted, akkor elvileg letrehoztal egy novaworld accountot is. ( ha nem, akkor a www.novaworld.com-on megteheted ) Ha erre a fulre rrakattintasz, akkor ott kivalaszthatod, hogy mely regioban akarsz jatzsani. Ertelemszeruen Europa. :D Lehet mashol is, de itt a legjobbak a ping ertekek. Aztan ha kivalasztottad es beleptel, mar tolti is le a szerverek listajat. Rengeteg van.
Persze tort verzioval nem lehet jatszani, csak az eredetivel.
Udb!