3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• Tibor
    a demot honnan lehet letölteni?
  • gpont
    Rogton adodik egy masik, egyben utolso kerdeskem. Ha felcsatlakozom egy jatekra, akkor a legtobbszor a szerver kidob 1 masodperc utan, illetve ha nem is rogton de kis ido mulva biztosan. Nem ertem miert. GOndolom kickelni nem kickel mert meg semmit nem csinaltam, es nem is ir semmi hibauzenetet, csak a "loading menus" feliratot latom jatekóon belul. Tehat nem kifagyok, hanem mintha kickelve lennek.
    Masnak is van ilyen???argo a film
  • gpont
    Koszonom a punkbuster helpet. vegig a szemem elott volt,. de nem tudtam mi az. ehe.
  • pietro
    Ez meg a tegnap esti pofozkodás eredménye:-))))
  • pietro
  • AnarchoiD

a cikk szarmazasi helye eredetileg

YUHEJJJJJJJJJJJJJJ
  • pietro
    ez meg itt egy sokkal jobb DCC, meg magyar, meg izé...

http://soldat.nethely.hu/rmdc.htm
  • pietro
    http://bcdc.webhop.org/

Ehun van e a cím, innen tőcsd le, oszt jóvan!
  • Tibor
    mi a dcc címe?
  • Tibor
    internetről?
  • pietro
    Basszus, ez mi? Sorozatlövő lett az expolerem?
  • pietro
    Ja!! A játékot!Aha! Azt külömböző illegális Warez oldalakról,DCC-ről, kicsi költséggel(emeltdíjas SMS, áramszámla,ADSL havidíj)vagy külömböző bevásárlóközpontokból nagyobb költséggel, de ezzel már tudsz a neten is jáccani!:-)
  • pietro
    Ja!! A játékot!Aha! Azt külömböző illegális Warez oldalakról,DCC-ről, kicsi költséggel(emeltdíjas SMS, áramszámla,ADSL havidíj)vagy külömböző bevásárlóközpontokból nagyobb költséggel, de ezzel már tudsz a neten is jáccani!:-)
  • pietro
  • pietro
    Igen ,de ezt már fejlesztettem, mert ha sikerül jól ugrani, akkor beszaladok a bázisra amíg kint lövik egymást, én aki bent van azt bántom, aztán "FF pietro.tx.hu PSP taken" Yeahhh!!!!:-)))
  • Tibor
    a játékot?
  • pietro
    Micsodát??Nekem is kell!!!
  • Tibor
    honnan lehet letölteni?
  • El Fuego
    Ezek szerint te vagy a "nyul a mezon", azaz a csali. Igy mar ertheto es derek dolog.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • pietro
    Hali El! AZ,hogy sokat halok, a harcmodoromnak köszönhető, de megvan az eredménye, mert ezzel segítem a többiek dolgát:-)) Van egy-két okos spiner, meg rifleman, akik ellopakodnak az ellenséges bázis közelébe, és lesnek.De természetesen az ellenségtől is vannak egy páran, akik szintén hasalnak.Én meg eljátszom az "ugraszd ki a nyulat a bokorból" mutatványomat:-))Az úgy néz ki, hogy valami gyors járművel (jeep, vagy az a kétéltű kis izé) teljes sebességgel nekihajtok a bázisnak, és mielőtt odaér, leugrok.Ez nem mindig sikerül, ilyenkor van a gyors halál:-))A vear azt mondta, egszer látta hogy jön egy jeep, ahogy jött, abból tudta, az csak én lehetek:-))
    ennek az a haszna, hogy az ellenség elkezdi lőni a járművet, így megmutatva magát, hogy hol vannak(honnan tüzelnek) és a társaim meg tudnak tisztogatni. Ennek általában bázisfoglalás a vége, csak én nem élem mindig túl:-)))
  • pietro
    Gondolom, Te sem vágtál mindent, mikor elöször odaültél a géped elé, valahol el kell kezdeni,nem? Úgyhogy ha megkérhetlek ne legyél sutyerák tapló, hanem viselkedjél rendesen, mert hozzád vágom a billentyűzetemet!Nahát! Menjél dolgozni, hogy Te is megvehesd a játékot, aztán majd neked is segítünk a beállításokban,jó!
  • El Fuego
    Inkabb segitenel neki Myron, mint fikaznad... Ezzel csak magadat jaratod le. Szerintem nincs az az ember, aki fejbol vagja az osszes beallitast, stb egy olyan jateknal, ami ele eloszor ul le. Majd akkor fikazz es kritizalj valamit/valakit, ha tettel valamit a magyar J.O. tarsadalomert, mint pl itt sokan, pl az eredmenyek es ezaltal hirnevunk oregbitese teren is.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • Myron
  • Myron
    lol vazz megvan neki a 10k-s eredeti játék és ennyit nem tud megcsináni.
  • AnarchoiD
  • Coco
    akkor a sima options menüben? :)
  • gpont
    Segitsen nekem valaki. Megvette a noverem a jatekot, be reggeltem. Ha fel akarok menni egy szerverre azt irja ki h a punkbustert kapcsoljam be(engedelyezzem)a multiplayer options menuben. No a problemam az, hogy nincs multiplayer options menum. Kerem valaki segitsen, hogy megtalaljam ezt a punkbustert!!! KOszi

g
  • lachun
    Joint Operations expanzió készülőben
    PC - 2004-09-15 16:18:00 Szólj hozzá!

Még idén ősszel (várhatóan november magasságában) egy tartalmas expanziós lemezzel gazdagodik a Joint Operations, melyhez új karaktereket, több új járművet és helyszíneket csap majd hozzá az Escalation kódnévre keresztelt kiegészítő. Több és részletesebb információ a hét második felében esedékes formális bejelentéssel fog érkezni. Publikálásáért természetesen a Novalogic felel ezúttal is.
  • El Fuego
    Pietro:

Jatszom en, csak egy masik nemet klan szerveren. :)
    Az eredmenyeid jok, de a legfontosabb a kill/death atlagod eleg sovany, arra azert vigyazz.

AnarchoiD:

Neha jo ha csak 6-10 jatekos van. Mar ha olyan a palya, a jatek tipusa ( TKOTH ). Pl ejszakai palyakon MP5-el vadaszni egymasra a zonaban... Ahhoz eleg a 6-10 fo, bar teny es valo, sajnos a legtobb palyan nem jo ennyi jatekos. Hala az egnek, a KKK szerveren es a Freakygames szerveren ha porog a parti, akkor kb 30-an vagyunk.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • greco
    Szerintem is.De max 60 fő bőven elég...
  • AnarchoiD
    szerintem ugy jo a gamma ha minnel tobben vannak nem ilyen 6-10 playeres szervereken ... ;))))
  • greco
    Cora,10000Ft.
  • pietro
    Itt meg kipofoztam mindenkit a kutu arms market pályáról:-)))))
  • pietro
  • pietro
    Ezen a német szerveren az FF Iceman a klán második embere, de a vear (aki magyar, és velünk jáccik:) is kitett magáért:-))) Én csak sorbanállok mögöttük:-)))
  • pietro
  • pietro
    Bocs, 10990Huf:-))))))
  • pietro
    1990 Huf, tört szerver még nincs, nekem 768/128 -as netem van, +még fut egyidőben a játékkal egy TS szerver, egy TS kliens, messenger, meg a helyi háló másik gépéről a barátnőm netes játékkal(jojatek.hu) jáccik, és semmi lag, a német szerveren este 9 utánn már tele vagyunk (64 muksó lövi egymást:-) és semmi lag, csak iszonyú jó tímszpíkes csapatmunka!!! Yeah!!!!!!
  • pietro
    Én vagyok az FF pietro.tx.hu, a littl Rambóóóó!!!!:-))))
  • pietro

Tegnap este pifpuff a német szerveren:-)))