Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
de nem is komolyan gondoltam...

ricsi1
MÉR?

AnarchoiD
egyeb hulye kerdes ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

ricsi1
egy darab dobozhra hény darab cd key van csomagolva?

AnarchoiD
ja ertem dynip meg ilyenek 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Hali! bindet nem tudom, hogy mi az, mert olyat még nem ittam:-))
Viszont ha a szolgáltató dinamikus IP-t ad, akkor minden egyes új csatlakozásnál új HOST nevet is. Na, erre kerestem a megoldást, hogy a változó HOST ill. IP ellenére fix Host nevem legyen:-)) Már megvan:-))
ricsi1
Várjuk,hogy legyen tört szerver.

Várjuk,hogy olcsóbb legyen.
nekem nincsmeg az orig még!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

ricsi1
1kerdes:minenki megvette?

AnarchoiD
pietro 😉 pedig csak bindet kell turkalni 😉

Igen, mos, hogy így kifejtetted a véleményedet, valóban, igazad van!! :-)))))))))))))))))9
kincsed

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Hogy legyen sajátom!:-))) Két napig valóban izzadtam, hogy fix HOST címet csináljak neki a változó IP ellenére, de már mûködik:-)))
mert nem voltam ithon, és nem volt bekapcsolva a gép. Most jöttem haza, most inditottam, menni fog, és általában este fog mûködni addig, amig nem lesz egy társaság, aki napközben is használni szeretné. Már fut.
Hát Pierot igazad van egy taem nagyon össze szokik tsenaz jo, viszont van ts szabály is "csak fontos dolgokra "használd a ts-t.ww2nél meg a cset szinte több infot ad mint a ts ugyhogy a játékosok kora és stilusa a döntõ!!!!

Miert izzadtok egy TS szerver osszehozasaval, mikor van mukodo allando TS szerver es ott allando Joint Operations szoba? 😊

tss.thomi.hu

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

AnarchoiD

hat ez nem megy, csinaljak en(is) szervert ? (regen volt TS meg vilco szerverem 😉

Hát, ahhoz képest nem kevés a 4-5 fõ, hogy jelenleg mindig az összes szerverre egyedül megyek fel, és ha véletlenszerûen egy jól öszedolgozó csapatba kerülök,akkor nem hagy ott a jármû, a f10+6 kombinacióra legalább válasz jön, de jobb esetben felvesznek,tehát átélek bizonyos csapatmunkát és nem eszetlen rohangászás van a pályán.Most úgy néznek ki az estéim, hogy bepróbálok vagy 10 szervert, és ahol pl. úszok a vizben, az f10+6 után is a 4-ik csapattársam húz el melettem hajóval, az ötödik meg még el is üt, na onnan gyorsan lelépek.....
ezzel szemben nagyon is komolyan gondoltam, amit írtam, a példa erre épp az ezen a fórumon lévõ két emberke, Kincs és Lachun.Velük egy iszonyú jó csapatmunkát csináltunk, elöször TS-en kerestük egymást, aztán meg betámadtunk egy servert 3-an, közösen megtámadtuk a B bázist és meg is tudtuk tartani, kincs feküdt a bázisban, mi meg kintrõl fedeztük a lacival.
Csak sajnos mindezt a demóban.
Nekik nincs meg még a full, ezért nekem most nincs csapatom:-((
Az eredeti játék megvan kb egy hete,elég sokat játszom vele, de jót csak egy szerveren játszottam, STANDSTUERMER serverén az azonos nevû klánnál mint vendégjátékos.van TS serverük, bejointoltam, és végig csapatirányítás folyt szóban, a hajók úgy mentek, hogy vagy heli, vagy õrnaszád fedezte õket, ha kiestem (töketlenkedtem) a csapatszállító helibõl, szó nélkül visszafordult és felvett!Ennek a játéknak IMHO így van értelme! Mivel lachunnak nincs meg az eredeti, ezért inkább mostanában WW2-zik, néha bemegyek a TS szobába ,és halgatom õket, hát, még halgatni is öröm, milyen öszehangoltan dolgoznak.páncélosok külön, repülõsök külön, és a csapat úgy halad elõre, hogy egymást fedezik, ill. TS-en összehangolt támadást indítanak.
4-5 ember tud max hatékonyan öszedolgozni, ha több van akkor már nagy a hangzavar.
Szerintem az sem jó, ami a DFBHD hunfree TS serverén megy, kék csapat piros csapat egy szobában, és egymást szidják:-))
Nekem megszünne a problémám, ha most hirtelen a jézuska megajándékozná a Kincset, Lachunt, Ricsi1-et, és Janikát(õrült sofõr:-) egy eredeti játékkal, iszonyú csapatmunkát végeznénk.
De nem baj, ahogy halad az idõ, egyre több srácnak/lánynak lesz meg a játék, és nem adom fel, hátha sikerül öszehozni egy jó csapatot, addig meg a STANDSTUEMER csapata,mert ott már most mantschaftairbeit folyik.
Pl. egy tegnapi negatív sztori:
Német szerver, bentmaradtam, mert néha felvettek, meg ha látott a csapattársam, akkor öszedolgoztunk, de TS nem volt.FF bekapcsolva, egy srác gránátvetõs jeeprõl lõvi az elenséges bázist folyamatosan, mi 6-an meg kerítjük be.már jól álltunk, valaki beírta hogy "jetzt!·", erre mindenki felpattan, és roham. Be is jutottunk, de még ellenségesnek látszott a bázis, a jeepes meg lõ tovább.TS híján írom neki, hogy "aufhörn!"(abbahagyni),meg hogy nicht schisen(ne lõj), de ez csak nyomja, csinált is egy 5 fõs teamkillt, egyedül én maradtam, mert idõben kijöttem.
Ha van TS, egyszerüen szólok neki, hogy miénk a bázis, ne lõjön tovább.
Öszehangolt támadás-TS
one TS - 5 fõs teamkill.
Akkor miért is rosz az ötletem?
ricsi1
ÉN akkor se fogom!!!!😄

Mkill
köszi
még nem találkoztam .info val
sajnos ez olyan lesz mint OFP az eredetitt szép lassan meg vesszük😊))
Azt évek mulva sikerül olyan kulcs generátor ami elfogadja a tötett is!!!!!

www.ecobit.info ott van

Mkill
Szia
Raknál ide egy linket.
Énis leszedném
ricsi1:

Ha mindenki nem is vettem meg, de egyre tobben veszik. 😊

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

pietro

A 4-5 fos csapatot ugye nem gondoltad komolyan 64 negyzetkilometerre? Eleg erdekes lenne, 4-5 fovel kiallni egy klan ellen. Gyorsreagalas ide vagy oda. Mi lesz ha teszem azt ket jatekost kiszednek a zonabol? A masik 3 megvarja mig a ketto ujra odaer? 😊)) Addig meg ultiznak az ellennel. 😊))) Akkor mar nagyobb letszamban gondolkodj. PL KKK klan 10-nel is tobb taggal nyomja. 4-5 fo nagyon keves ehhez a jatekhoz.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

ricsi1
cod pOwa!!😛

joint Team Speak : adress : hunseals.tx.hu
please próbából!!!!!!!!!!!!!:-)))
Háát....tucc mást csinálni?? A Jáccódás nagyon jóó, és nincs tört multi lehetõség, mit tuttam vóna csinálni? 10 éve jáccom PC-n, ez az elsõ eredeti játékom:-))) Ideje volt, nem?:-))))))))))
ricsi1
megvetted ?mindeki megvette?

bocsika, a cim pontosan: hunseals.tx.hu
leszen ap epibari! Csináltam egy TS szervert, a cime: hunseal.tx.hu
szeretnék egy 4-5 fõs csapatot összehozni, és az amerikai seal csapatok mintájára egy gyorsan mozgó egységet létrehozni. Akinek megvan az eredeti jáccódás, és érdekli a dolog, az jöjjön a TS szerverre, oszt jól +beszéljük!
He????? Csak eredeti jáccodással megy egyenlõre, tört szerver (még)nincs, sajna:-(( Nekem 11 ezer forintom bánja:-((
ZsoltiHunGames
Milyen program kell hogy tudjak multizni?
Hol kell beírni az IP címet?

Hali! Figyi! Én ezzel a német csapattal jácottam, van TS szerverük, és elméletben megbeszéltük, hogy csinálunk egy német-magyar meccset. Csak az a baj, hogy nincs hozzá magyar partnerem😞( Ha rövid idõn belül nem is lessz, akkor elfogadom az ajánlatukat, Ti.: hogy lépjek be a klánjukba:-)))
Jol van elkezdte telepiteni

ZsoltiHunGames
Tud valaki olyan helyet, ahol jó szervereknek az IP címei vannak fennt?
Mert szeretném kipróbálni a gammát!

Neked meddig kereste a "Telepitett Joint Operationst" ???

ricsi1

ricsi1
nem.

karikusz
Az internetrõl a letöltés, nem egyenlõ a bolti lopással!...nem hiszem hogy te nem töltöttél le a netrõl egyetlen képet vagy mp3-mat sem. Tehát ebben az esetben tõled is megkérdezhetnék, hogy az ujságosnál, és a zeneboltban is lopsz....?

..tehát errõl ennyit!

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

AnarchoiD
na ez a magyar mentalitas 😉 boltban is lopsz ? 😊

ricsi1
nekem inkább olyan hírt hozzál,ami arról szól,h TÖRT szerver a láthatáron

AnarchoiD
nemtom hogymegy egy ilyen legalis forditas de jo munkat vegeztek, valtozatos a halal dumak is, 1-2 angol szo maradt benne de a 99.9% a magyar es nem geppel forditottak 😉

AnarchoiD

190megaaaaaaa

Megvan juhúúúú

Honnan szedted le?