3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• pietro
    Na, akkor punkbaster. Ha van DCC-d, akkor csatlakozz rám, berakom az én PB-met a CD-ről, és onnan instaláld.
  • gpont
    de az mar megtortent:( mar h leszedtem es ujrafelraktam az egeszet...
  • pietro
    Aztán gyere a pofozkodora,kiprobáljuk PB-vel is, akkor kiderül, hogy a pinglimit, vagy a PB a ludas
  • pietro
    uninstalálld, aztán uj install
  • pietro
    szerintem nem lehet
    az benne van a játékban
  • gpont
    hol lehet letolteni uj pb t?

• pietro
    Látom kidobott a Foxiról,akkor még mindig a PB-vel van a baj
  • pietro
    nem kapcsoltam be a punkbustert, hogy ha azzal van bajod, akkor is be tudj jönni
  • pietro
    igen, most inditottam
  • gpont
    teamspeakom van, csak a koltozes miatt a mikrofonom eltunt. hol van a magyar pofozkodo? jatekszerver?
  • pietro
    Háát, két perc jáccodás utánn már nem az vág ki, az tuti
    Figyi! Gyere most a MAGYAR POFOZKODO-ra, és megnézzük, mi a baj. TeamSpeakod van? Ha igen, akkor a : pietro.tx.hu -n vagyok most elérhető, ott élöben tudunk beszélni.
  • gpont
    ujra felraktam a punkbustert segitett! azert nincs felhotlen orom, mert kb 2 perc jatek utan ujra megszakad a kapcsolat. gondolom ez mmar nem a punkbuster miatt??!
  • pietro
    1.0-ás verzió, ami az enyémen van, nem hiszem, hogy frissitve lett.
  • pietro
    Azért gondolom, hogy azt kellene ujra feltenni, mert az, hogy azokról a szerverekről vág ki, ahol be van kapcsolva, azt jelzi, hogy azzal van a bibi.
  • pietro
    Ok, de olyan egyértelmünek tünt..,bocsi.Akkor szerintem installáld újra csak a punkbustert,nem az egész játékot.
    Szerintem külön upragelni nem lehet, ha van hozzá, az jön a rendes játékhoz valókkal.Én azt csinálnám , hogy CD berak, és install PunkBuster. Hátha az a baj, hogy a Punkbuster könyvtárban valamelyik file sérült, egy reinstall nem árthat.
    Ezt azért mondom, mert nekem az első installnál amikor felraktam a gamét, kérdezte, hogy felrakja -e a PB-t is, leokéztam, és amikor a játékot inditottam, nem volt ott.Akkor én így csináltam, és azóta jó.
  • gpont
    1 nem cheatolok. ELetem elso jogtuiszta jateka. Nem kockaztatom h kidobnak. Mas nem okozhatja ezt? (szerinted a forumon megvitatnam h a csit miatt kidobnak az miart van????) meg nem 15eves vagyok huh pont 12 vel tobb szal nem a csit erdekel... amugy havi 17 et fizetek erte es kabelnet. egyeb otlet? punkbustert lehet updateolni? mar h az enyemet ami a gepen van. vagy mit csinaljak??? mar egyszer leszedtem a gamet pont emiatt es ujra fel is raktam.
  • pietro
    Már megint félreirtam.....upsz!:-)))
  • pietro
    Szerintem megvan a válasz.Azokról a szerverekről esik ki, ahol a PunkBuster be van kapcsolva.Szerinted?.....:-))
  • pietro
    Még egy kérdés. Az 1024/512Kbs - es netedet honnan szerezted? Mennyit fizetsz érte? Van még belőle?
  • pietro
    Hali gpont! Amit Te írsz, az a PunkBuster, és ha csak azokról a szerverekről vág ki, ahol az be van jelölve, nos, akkor szerintem az lesz a legjobb, ha kikapcsolod a trailert, vagy nem használsz cheatot, ugyanis a PunkBuster arra hivatott, hogy ellenőrízze, tisztán játszol-e?
    Amikor becsatlakozol egy szerverre, ha megfigyeled, egy kicsit sárga szinű lesz az egyébként jó kapcsolatnál mindig zöld szinű kör a bal felső sarokban.Na, ilyenkor ellenörzi a PunkBuster a te játékodat, hogy trailerrel, vagy cheattal inditottad.Ha igen, rögtön kivág.
    Na, mit mondassz? Volt cheat? :-)))
  • gpont
    Huh! Hát az a baj h nem feltetlenul a pingel van a baj. Ugyanis a pingek megha ki is dob a szerver nem rosszak am... Nekem amugy 1 mega le, es 512 fel kapcsolatom van. GOndolom elegendonek kell lennie. A tuzfal kikapcsolva ha jatszom, szal nem ertem. AZok a szerverek nem dobnak ki csak(es lehet h ez a lenyeg) aminel nincs a jatek soroknal az a kek ize. VAn hogy milyen orszagbol van(zaszlo) meg van nevezve roviditessel, ott a ping meg aszerver neve. Es ott a 3. vagy a 4. jeloles(valami kek ize) az oszlop tetejen PB felirattal szal ha az be van jelolve akkor kidob. A punkbasterem be van kapcsolva tehat nem ertem mi akkor az a sor
  • pietro
    A cFos olyan DSL driver windows alá amivel elkerülhetö az a TCP/IP protokollból következö kellemetlenség, hogy nagy feltöltésnél a letöltési sebesség erösen lecsökken. Röviden mi is ez: Minden bejövö adatcsomag generál egy visszajelzö(ACK) adatcsomagot, amit vissza kell juttatni a partnernek. Ez a te részedröl feltöltés. Ha viszont a feltöltési sávod teljesen kihasznált, akkor ezen csomagok nem jutnak vissza kellö idöben a partneredhez. Ö erre ezt úgy veszi, hogy nem érkeztek meg hozzád az adatok, ezért alacsonyabb sebességre kapcsol, és újra elküldi ugyanazt a csomagot. Itt beindul az ördögi kör, és belassul a letöltésed. De itt lép be a cFos, ami utat biztosít ezen visszaigazolás csomagoknak. Tehát semmi "varázslat" nincs benne.

Namost, kedves Anarch tájékoztass engem lécci-a tudatlant, hogy ennek mi köze van a hardver képességeihez?
  • AnarchoiD
    ez tokjo softwares megoldas arra amit a hw nemtud ;) nincs proggid ami a pIII -ambol sun 15k -t csinal ? :)
  • El Fuego
    Nekem sem lassu, pedig 3 tuzfal mogott vagyok. Egy hardveres a routeremben, egy NIS 2004 es az Service Pack 2 tuzfala. Milyen hozzaferesed van es nem fut e valami process a hatterben? Ennek kideritesere ajanlom a winpatrol progit. www.winpatrol.com
    Vagy csak kifogtal egy "lagosabb" idoszakot a szerveren.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • pietro
    Kerio tüzfalon keresztül játszom, és azzal semmi gond nincs.
  • angello
    ok de közben babráltam a tüzfallal és megjavult viszont nagyon
    lassú nektek is vagy csak a tüzfalam baszakszik?
  • pietro
    Bocsi, igazad van, én voltam figyelmetlen.
  • El Fuego
    Hali pietro!

Nem gpont-nak volt problemaja az enumerating sessinnal, hanem angellonak. Arra valaszoltam. #2349

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • pietro
    Hali gpont! szerintem a bejelölt PB nem pingblok, hanem PankBaster!
  • pietro
    Hali El! gpont azt írja, hogy az összes szerver kidobálja, elég valoszinűtlen, hogy az összes host szerver elötti router rosszul rosszul van konfigolva, de ha így lenne, akkor mi sem tudnánk csatlakozni, nemde?
  • El Fuego
    Enumerating sessionnal akkor dob vissza, ha a host elotti router nem jol van beallitva. Reszletek a Nova Inside forumaban valahol. Egyszer ott is felmerul mar eme problema es ott volt a megoldas kulcsa. Tehat ez altalaban a host feloli hiba, nem nalad kell keresni az okat.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • pietro
    pl. ez a progi segíthet rajtad.
    :-
    FIGYELEM! A cFos kizálólag DSL-hez és ISDN-hez használható! (Az ADSL is DSL kapcsolat.)

Az átlagos netkapcsolatok nagy problémája a feltöltés miatti lassulás. A cFos egy olyan
    csatlakoztató program, mely optimalizáltabb netet nyújt a Windows-ban találhatónál (ezt
    főképp az MTU optimalizálásával éri el). Használatakor a teljes fel- és letöltési sávszélesség
    EGYSZERRE kihasználható, tehát mindkét irányban elérhető a maximum, lassulás nélkül!
  • pietro
    Hali gpont! Nyisd meg a totl kommanderban a "game.cfg" filet F4-el, szerkesztésre.
    Van benne egy olyan sor, hogy : minping = 0
    itt az érték a nulla.
    alatta nemsokkal: maxping = 1500
    ha ezek így állnak, akkor nem igazán lehet probléma, legalább is nálam így müködik. Ha a szerveren ahova csatlakozni akarsz, a maxping alacsonyra van állitva, az még leget gond, de ezzel nem igazán tudsz mit kezdeni.Egy normál ADSL sebeséggel már fel kell hogy engedjen, mert az a ping már elég jó.persze lehet, hogy valamilyen program fogja a sévszélességedet, és ezért 1500 felett van a pinged.Ha van DCC-d, jelezd, tőlem tudsz mindenféle kémprogrameltávolitót-ADSL sebesség stabilizálót letölteni.
  • pietro
    jo ha rájöttél, engem meg most vagy egy oráig nem engedett be, mindig ujra kelett irnom a login infomat, de akkor se. Most sikerült. Mi a franc lehet?
  • gpont
    azt hiszem rajottem miert dobnak le konstans a szerverek. Azert mert ha be van jelolve a szerveren a pb (ping block) akkor ledob. bar nem ertem miert mert eleg gyors netem van. Erre magamtol jottem ra, de lehet h nem igaz. Azert irtam le mert ha massal is tortenne ilyen akkor ne torje szet a billentyujet ahogy azt en tettem.
  • gpont
    pietro! egyreszt koszi, megproba majd megkeresni msn en, de . A foxi fighters is ugyanugy kidob azonnal. Nem tom mi lehet a gond, mert nem lassu a netem. SOt kifejezetten gyors. Tehat talan ping problema nem lehet. Nem ertem. ROhadtul nem.
  • pietro
    Bizonyos szerverek csinálnak ilyesmit, de mivel én szinte mindig egy szerveren jáccom, így nem tapasztalom ezt a problémát.Probálkozz a Foxi Fighters Mem-en, ott nincs ilyen gond, minden faxni nélkül lehet csatlakozni,de már priviben is írtam neked, hogy MSN-en keress meg esténként, ha gondod van, és megprobáljuk megoldani.Tudod: Ha valamit nem tudsz, szólj nyugodtan, majd megkérdezünk valakit:-)))
  • angello
    Enumerating Session -t ír ki a demo az mit jelent?
    mert nem kapcsolodik a szerverekhez
  • lachun
    csö magyar server már nincs de vab német angol jo demo server:demot inenn
  • Tibor
    van olyan magyar szerver amelyik demos pályát üzemeltet?