Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

De tenyleg kedves.😊
Tomi: Merre es hol szoktatok jatszani?
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Vagy sniperkent jatszom ( Mar az elso resz a DF ota ), vagy pilotakent. Rambokent a tomegbe rohanni es hentelni.... Hat a Quaker stilus nekem nem fekszik, esztelen, raadasul eredmenye sem sok van. 😊
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Koszi Ricsi!
Tomi! Kozuletek nem nyomja senki sem a fullal a JO-t?
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

söldner

Meg tudna valaki szánni?
Egyébként ennek a játéknak van valami köze a Söldner-hez? Vannak benne dolgok, amik kísértetiesen hasonlítanak egymásra a két játékban...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
most jottem irtasbol, jo volt imadom az m16-os jool
Valahogyan igy nez ki:
Illetve kis hazank sem az utolsok kozott van a szerveren:
Varunk mindenkit szeretettel a FREAKYGAMES1 szerveren.
( Full verzio )
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Este 8 után jövök haza, ha van kedvetek, este betámadhatnánk közösen egy szervert! :-))
www.novalogic.com aztán ott rámész hogy JO hivatalos hp
Execution time minutes: 0, seconds: 0 0000010ah
This program has caused an access violation exception
kelett nekem update ;(
Ebben a gameban van single is vagy csak multi?
Sajnos ok sem tudnak vele mit kezdeni azok alapjan amit a kulfoldi forumokon olvastam. 😞
Mindenki:
Na matol a KKK szerverrol atallunk a Freakygames szerverre.
FREAKYGAMES1 a szerver neve. Az ok egyszeru, statszerver lett.
Kicsit magasabb a pingje mint a KKK szervere, de ha azt vesszuk alapul, hogy ez a csapat elegge jo hiru szervereket hozott mar BHD ala is... Nos most sem muljak alul magukat remeljuk. Korrekt jatekok, jo jatekosok.
Tehat varunk mindenkit matol a FREAKYGAMES1 szerveren.
Matol az ioldalunkon linkek kozott bal oldalon, fent lesz egy statisztika menupont, ahonnen ennek a szervernek a statjat lehet elerni.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Persze, nekem már mind1, mert megvan az eredeti, de sajnálom, hogy nem találtak még megoldást azoknak, akik nem tudnak kiszorítani 11 rugót erre a nagyszerû játékra:-((
Az okosok mar feladtak jo par hete, nem sikerult nekik. 😞
Keresd Lifeforce hozzaszolasait.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Infó: A pietro.tx.hu TeamSpeak server mostantól éjel-nappal üzemel, látom, már volt egy két látogató, én este 9 utánn vagyok ithon, ha valaki beszélgetni akar, azt szeretettel várom:-) Aki meg napközben szeretne rajta beszélgetni, az ne fogja vissza magát!:-))
Ahogy kivettem ez egy angol cég, ugye?!
Mért van az hogy a kb 300 kmre levõ Hollandiába 2.10£ért
de a mittoménhányezer kmre levõ Újzélandra meg úgy általában bárhova a földön csak (max) 1.75£ért küldik el a dolgokat!
Ez valami szivatás???!!!
Ha iggen akkor nagyon LOL!
Ha nem akartok kiadni érte közel 11.000Ft-ot, megrendelhetõ külföldrõl kb. 7.600Ft-ért postaköltséggel együtt! És elküldik magyarországra is!
Joint Operation
Szállítási infók

2.igen
3.csak fullhoz
Kérdeznék tõletek:
1. Ha letöltöm az officalról a multi demot akkor csak
azokkal tudok gammázni akik a demot használják?
2. Van külön demo szerver és ha igen akkor európán van e?
3. A magyarosítás csak a fullhoz van vagy müxik a demohoz
is?
Köcce elõre is 😊
pietro.tx.hu
hunseals.tx.hu