3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
pietro #2306 Ez,amit itt irtál, müködik, de látod, ahogy én próbáltam, ugy nem ment -
pietro #2305 Jaja! csakhogy aaz SG forum saját képgalériájából nem tölti be a képet,ez milyen???!!! -
pietro #2304 köszi,ahova irtad, oda töltöttem, és onnan megy. De hogy az SG forum saját galériájából miért nem??? ezt nem értem..... -
pietro #2303
-
Mennyibe kerül most ez a game???
Nincs meg törtszerveres megoldás??
Nem lagolnak a szerverek? -
greco #2301 Látom nem megy ez neked. 
Katt az üzenet írás ablakban a [kép]-re,majd írd be a kép címét.Ennyi. -
Gabe18 #2300 Hát ez igy nem jó sehogy...
Először töltsd fel ide ,és onnan linkeld. -
Gabe18 #2299
-
pietro #2298 (img)http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10897400311095190937.jpg&x=1024&y=768&galeria=Joint%20Operations(/img) -
pietro #2297 Ez hihetetlen...úgy csinálom, ahogy le van írva, mégsem tudok beszúrni képet....
Ötlet? -
pietro #2296
-
pietro #2295
-
pietro #2294 http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10897400311095190937.jpg&x=1024&y=768&galeria=Joint%20Operations -
pietro #2293 hogy a picsába lehet képet beszurni???????????????????? -
pietro #2292 kép -
pietro #2291 -
pietro #2290 Egy kis izelitő a tegnap estéből:-)
-
pietro #2289 Foxi Fighters member, német klánszerver, én tag vagyok, a vear meg vendégjátékos, az El Fuego meg nem tudom, hogy hol jáccik, mert nem igen szokott velünk szóbaállni:((...vagy mostanában nem jáccik? -
de tuti képek!!!!!
Tudna nekme segíteni valaki?Akiknek megvan a full?Milyen szerveren beszéltek????Kéne egy ismerősömnek.Sajna én csak még minig demoba nyomom :(( -

-

-
Szia drága,majd valamikor jó lenne egy kis demot nyomatni.
-
-
pietro #2283 elinditottam újra, 39 a ping a vear-nál, bejött, és üssük-vágjuk egymást:-))) Kéne egy kis erösítés!!!!!!! -
pietro #2282 Na, jó, kikapcsolom, mert több mint egy órája egyedül szaladgálok a pályákon...
Unom. -
pietro #2281 Hali El Fuegó! Külföldről 116-os volt a pingem, és lag nélkül jácottunk rajta 9-en. Ebből gondolom, hogy a magyarokat (azt pár embert, talán ha 10-nek van meg a játék)kiszolgálná vígan, csak mivel zéró érdeklődést tapasztaltam, ezért nem nagyon erőltetem.Játszottam mátr amerikai szerveren is, 246-os pinggel, 142 emberrel, és az is élvezhető volt.Mi, magyarok legalább addig jutnánk el, hogy egyszer öszeröffennénk ezen a szerveren, és ha nem megy, hát istenem, de mondom, én MO-ról, meg másik 8 ember Németországból játszottunk már rajta minden gond nélkül.
Most elindítottam, MAGYAR néven fut, magyar zászlóval, a hozzá tartozó TeamSpeak cím: pietro.tx.hu , vagy hunseals.tx.hu, és estig menni fog.Remélem, egy páran rájöttök, hogy megbeszéljük, hogy milyen, kell-e ez nekünk, STB.
Ettől függetlenül nem zárkózóm el a közös szerver bérlet lehetőségétől sem, csak ahhoz 3-an(El Fuegó, vear,FF pietro.tx.hu) kevesek vagyunk, meg hát 3 emberre minek? -
tudja valaki holvannak fenn a binariis updatek ?
-
Jo mindenkinek megy ? update megszakad folyton, nezem es update egy nemletezo dirboll probal ftp.novaworld.com -rol leszedni updatet.... -
hát izé én tudjam?!nem vagyok én tudós! -
Coco #2277 hogy lenne már tört a server, ha eleve nem lehet novára felmenni eredeti key nélkül...:) -
-
El Fuego #2275 ricsi1: Nem tort szerver lesz, hanem jogtiszta. 
pietro: Valszeg azert nem mennek a szerveredre, mert nam allando szerver, igy nem ismerik.
Azon tul altalaban a minimum 64 fos szervereken van a tobbseg, ilyen szervert meg otthoni vonalon keresztul ugy, hogy kozben jatszol is... Nos pl kulfoldiek szamara nem tul jo, magyarok meg kevesen vannak. Probald meg azt, este elinditod a szervert es ugy hagyod allandora. Nagyobb lesz az esely, bar mivel kulfoldrol nagy a ping hozzad, valoszinu csak magyarok fognak probalkozni. De ha lenne 10 fo, akkor mar lehetne jo kis partikat nyomni. Nalunk is ortam Neked, hogy ird meg mikor inditod a szewrvert elore, es talan tobben fognak abban az idopontban jonni ha elore tudjak.
Az a szerver amit mi probalunk osszehozni 10Mbit allando savszelesseggel bir, non-stop futni fog. Remeljuk osszejon, eddig ugy nez ki nem lesz vele gond.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
hátha szereztek szponzort,én szívesen jövök :oD -
pietro #2273 Hali!
1: Nem tört, hanem eredeti, mert tört megoldásrólnem tudok, de ha te igen, szójjá, jó!!:-)
2:Én csináltam, csak nem futtatom, mert a kutya sem akar jönni rá,egyedül meg marha unalmas.........
3: Idáig 3 embert ismerek, akinek megvan a jáccódás, és ugyan klán van, csak éppen 3 muksóval nem igen lehet bármit is csinálni... -
Myron #2272 De hogy?? Hogy lehet tört? Lehet törni a JO-t??? -
na most van egy kérdésem ,amit sztem mindkei tud:)
szal tört lezs ugye?!
-
El Fuego #2270 Tortent elorelepes MAGYAR JO SZERVER ugyeben...
Ugy nez ki lesz magyar Joint Operations server 1-2 honapon belul.

Ezugyben infok itt.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
El Fuego #2269 Myron:
Igen, Hostol es jatszik.
Dupla terheles a szervernek.
Anarchoid:
Korantsem kaptam fel a vizet. Nem szokasom. Amugy ha erdekel magyar szerver lehetosege nezz be a forumunkba, epp ma kerult ki egy otlet.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-

sziasztok mindenki -
Myron #2267 "hostol es jatszik"
ilyet senki sem csinál max ha nyomnak Q3 ban vagy UT ban 1v1. Vagy 2v2-t max.