3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• pietro
    Ez,amit itt irtál, müködik, de látod, ahogy én próbáltam, ugy nem ment
  • pietro
    Jaja! csakhogy aaz SG forum saját képgalériájából nem tölti be a képet,ez milyen???!!!
  • pietro
    köszi,ahova irtad, oda töltöttem, és onnan megy. De hogy az SG forum saját galériájából miért nem??? ezt nem értem.....
  • pietro
  • grebber
    Mennyibe kerül most ez a game???
    Nincs meg törtszerveres megoldás??
    Nem lagolnak a szerverek?
  • greco
    Látom nem megy ez neked.

Katt az üzenet írás ablakban a [kép]-re,majd írd be a kép címét.Ennyi.
  • Gabe18
    Hát ez igy nem jó sehogy...
    Először töltsd fel ide ,és onnan linkeld.
  • Gabe18
  • pietro
    (img)http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10897400311095190937.jpg&x=1024&y=768&galeria=Joint%20Operations(/img)
  • pietro
    Ez hihetetlen...úgy csinálom, ahogy le van írva, mégsem tudok beszúrni képet....
    Ötlet?
  • pietro
  • pietro
  • pietro
    http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10897400311095190937.jpg&x=1024&y=768&galeria=Joint%20Operations
  • pietro
    hogy a picsába lehet képet beszurni????????????????????
  • pietro
    kép
  • pietro
  • pietro
    Egy kis izelitő a tegnap estéből:-)
  • pietro
    Foxi Fighters member, német klánszerver, én tag vagyok, a vear meg vendégjátékos, az El Fuego meg nem tudom, hogy hol jáccik, mert nem igen szokott velünk szóbaállni:((...vagy mostanában nem jáccik?
  • kincsed
    de tuti képek!!!!!
    Tudna nekme segíteni valaki?Akiknek megvan a full?Milyen szerveren beszéltek????Kéne egy ismerősömnek.Sajna én csak még minig demoba nyomom :((
  • AnarchoiD
  • AnarchoiD
  • kincsed
    Szia drága,majd valamikor jó lenne egy kis demot nyomatni.
  • ricsi1
  • pietro
    elinditottam újra, 39 a ping a vear-nál, bejött, és üssük-vágjuk egymást:-))) Kéne egy kis erösítés!!!!!!!
  • pietro
    Na, jó, kikapcsolom, mert több mint egy órája egyedül szaladgálok a pályákon...
    Unom.
  • pietro
    Hali El Fuegó! Külföldről 116-os volt a pingem, és lag nélkül jácottunk rajta 9-en. Ebből gondolom, hogy a magyarokat (azt pár embert, talán ha 10-nek van meg a játék)kiszolgálná vígan, csak mivel zéró érdeklődést tapasztaltam, ezért nem nagyon erőltetem.Játszottam mátr amerikai szerveren is, 246-os pinggel, 142 emberrel, és az is élvezhető volt.Mi, magyarok legalább addig jutnánk el, hogy egyszer öszeröffennénk ezen a szerveren, és ha nem megy, hát istenem, de mondom, én MO-ról, meg másik 8 ember Németországból játszottunk már rajta minden gond nélkül.
    Most elindítottam, MAGYAR néven fut, magyar zászlóval, a hozzá tartozó TeamSpeak cím: pietro.tx.hu , vagy hunseals.tx.hu, és estig menni fog.Remélem, egy páran rájöttök, hogy megbeszéljük, hogy milyen, kell-e ez nekünk, STB.
    Ettől függetlenül nem zárkózóm el a közös szerver bérlet lehetőségétől sem, csak ahhoz 3-an(El Fuegó, vear,FF pietro.tx.hu) kevesek vagyunk, meg hát 3 emberre minek?
  • AnarchoiD
    tudja valaki holvannak fenn a binariis updatek ?
  • AnarchoiD
    Jo mindenkinek megy ? update megszakad folyton, nezem es update egy nemletezo dirboll probal ftp.novaworld.com -rol leszedni updatet....
  • ricsi1
    hát izé én tudjam?!nem vagyok én tudós!
  • Coco
    hogy lenne már tört a server, ha eleve nem lehet novára felmenni eredeti key nélkül...:)
  • ricsi1
  • El Fuego
    ricsi1: Nem tort szerver lesz, hanem jogtiszta.

pietro: Valszeg azert nem mennek a szerveredre, mert nam allando szerver, igy nem ismerik. Azon tul altalaban a minimum 64 fos szervereken van a tobbseg, ilyen szervert meg otthoni vonalon keresztul ugy, hogy kozben jatszol is... Nos pl kulfoldiek szamara nem tul jo, magyarok meg kevesen vannak. Probald meg azt, este elinditod a szervert es ugy hagyod allandora. Nagyobb lesz az esely, bar mivel kulfoldrol nagy a ping hozzad, valoszinu csak magyarok fognak probalkozni. De ha lenne 10 fo, akkor mar lehetne jo kis partikat nyomni. Nalunk is ortam Neked, hogy ird meg mikor inditod a szewrvert elore, es talan tobben fognak abban az idopontban jonni ha elore tudjak.

Az a szerver amit mi probalunk osszehozni 10Mbit allando savszelesseggel bir, non-stop futni fog. Remeljuk osszejon, eddig ugy nez ki nem lesz vele gond.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • ricsi1
    hátha szereztek szponzort,én szívesen jövök :oD
  • pietro
    Hali!
    1: Nem tört, hanem eredeti, mert tört megoldásrólnem tudok, de ha te igen, szójjá, jó!!:-)
    2:Én csináltam, csak nem futtatom, mert a kutya sem akar jönni rá,egyedül meg marha unalmas.........
    3: Idáig 3 embert ismerek, akinek megvan a jáccódás, és ugyan klán van, csak éppen 3 muksóval nem igen lehet bármit is csinálni...
  • Myron
    De hogy?? Hogy lehet tört? Lehet törni a JO-t???
  • ricsi1
    na most van egy kérdésem ,amit sztem mindkei tud:)
    szal tört lezs ugye?!
  • El Fuego
    Tortent elorelepes MAGYAR JO SZERVER ugyeben...
    Ugy nez ki lesz magyar Joint Operations server 1-2 honapon belul.
    Ezugyben infok itt.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • El Fuego
    Myron:
    Igen, Hostol es jatszik. Dupla terheles a szervernek.

Anarchoid:
    Korantsem kaptam fel a vizet. Nem szokasom. Amugy ha erdekel magyar szerver lehetosege nezz be a forumunkba, epp ma kerult ki egy otlet.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • kincsed

sziasztok mindenki
  • Myron
    "hostol es jatszik"

ilyet senki sem csinál max ha nyomnak Q3 ban vagy UT ban 1v1. Vagy 2v2-t max.