Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
g
PC - 2004-09-15 16:18:00 Szólj hozzá!
Még idén õsszel (várhatóan november magasságában) egy tartalmas expanziós lemezzel gazdagodik a Joint Operations, melyhez új karaktereket, több új jármûvet és helyszíneket csap majd hozzá az Escalation kódnévre keresztelt kiegészítõ. Több és részletesebb információ a hét második felében esedékes formális bejelentéssel fog érkezni. Publikálásáért természetesen a Novalogic felel ezúttal is.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Jatszom en, csak egy masik nemet klan szerveren. 😊
Az eredmenyeid jok, de a legfontosabb a kill/death atlagod eleg sovany, arra azert vigyazz.
AnarchoiD:
Neha jo ha csak 6-10 jatekos van. Mar ha olyan a palya, a jatek tipusa ( TKOTH ). Pl ejszakai palyakon MP5-el vadaszni egymasra a zonaban... Ahhoz eleg a 6-10 fo, bar teny es valo, sajnos a legtobb palyan nem jo ennyi jatekos. Hala az egnek, a KKK szerveren es a Freakygames szerveren ha porog a parti, akkor kb 30-an vagyunk.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Tegnap este pifpuff a német szerveren:-)))

Nincs meg törtszerveres megoldás??
Nem lagolnak a szerverek?
Next PC upgrade: 2022
Katt az üzenet írás ablakban a
Elõször töltsd fel ide ,és onnan linkeld.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ötlet?

Tudna nekme segíteni valaki?Akiknek megvan a full?Milyen szerveren beszéltek????Kéne egy ismerõsömnek.Sajna én csak még minig demoba nyomom 😞(
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Szia drága,majd valamikor jó lenne egy kis demot nyomatni.\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
Unom.
Most elindítottam, MAGYAR néven fut, magyar zászlóval, a hozzá tartozó TeamSpeak cím: pietro.tx.hu , vagy hunseals.tx.hu, és estig menni fog.Remélem, egy páran rájöttök, hogy megbeszéljük, hogy milyen, kell-e ez nekünk, STB.
Ettõl függetlenül nem zárkózóm el a közös szerver bérlet lehetõségétõl sem, csak ahhoz 3-an(El Fuegó, vear,FF pietro.tx.hu) kevesek vagyunk, meg hát 3 emberre minek?