3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• lachun
    Várd a mailét majd harcolj
  • Krinyo
    feliratkoztam a bétára...és most?
  • lachun
    na tényleg bocs azt hittem nem olvastad!!
  • Krinyo
  • lachun
    dehát mindent le irt még jelenkező ivet is rakot be én lamar hőhőő!!
  • Krinyo
    bazzeg ne legyémá
    el fuegora kérdeztem, a béta tesztre
  • lachun

ako mire??
  • Krinyo
    pontosan mik lesznek a kiegben?
    tank, SAM luncher?
  • lachun
    Finom lesz az is mondjuk nem nagy kunszt át skinezni a vietnámra de hajrá:))
    ww2 modot pedig Nova igérte de szerintem elvettték eggyenlöre de nem baj!!!
  • Krinyo
    de én nem arra kérdeztem
  • El Fuego
    Joint Operations Hungary

Oktober kozepen jon ki a kuldeteslemez, bar a novalogicot ismerve lehet szamolni csuszassal. Ez most csak a betatesztelesre valo jelentkezes. :) A WW2-modrol csak forumokon talalgatas szinten olvastam, hivatalos novalogic forumon nem talalkoztam vele. Meg egy masik modrol tudok, ami Vietnamot dolgozza fel. Shotokat mar lattam a jatekbol, de meg az sincs kesz es egy novatol fuggetlen csapat kesziti. A nova-inside-on van rola hir.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • lachun
    Én arra értettem hogy azért BF42 killer mert 150en nyomják már a bf ben meg 32 talán tudja nyomni egy erőmüvel:)))
  • Krinyo
    igen? :D
    nem október közepétől?
  • lachun
    Viszont igértek egy gyári ww2 es modot is , mikor jönn mert 150 fövel az is állat nagy csata lenne!!!!
  • lachun
    Kirnyo ez már megy!!!
  • Krinyo
    és ez mikó?
  • Doma #2450
    "... BF1942 Killer is here..."
  • El Fuego
    here]Azaz IDE klikkeljetek. :)
  • El Fuego
    Joint Operations Hungary

JO: Escalation Beta test sign-up begun

Calling all Joint Operations owners!

Want a sneak peak at what's going to be in Joint Ops: Escalation? Sign up NOW to take part in the confidential Joint Ops: Escalation Beta Test!

Click [link=https://www.novaworld.com/NWCommunities/Beta/Default.aspx]here[/link] to sign up!

(You must have a Joint Operations key on your account in order to sign up)

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • pietro
    Hali gpont! amióta beállítottuk a játékodat, jól eltüntél.....Talán fogjul ejtettek az indonézek??
    egy kérdésem lenne: melyik szolgáltatónál van a kábelneted?
  • Krinyo
  • El Fuego
    Joint Operation Hungary

Amint elmegyek megvenni a FULL gamet a szerver szamara, indulhat. A vas mar bent van a szolgaltatonal, igy csak ez az egy akadaly van mar csak. :) Valoszinu ho elejen, fizu utan inditjuk el.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu

• Krinyo
    Mikor lesz szerver?
  • Krinyo
    a kiegben lesz
  • Szabyka
    Ejtőernyő van a játékban ?
  • greco
    THX.Én már nagyon várom!
  • Krinyo
    november asszem.
    De elég komoly újdonságok lesznek benne
  • greco
    A kieg. mikorra várható???
  • AnarchoiD
    van szerver binaris JO -bol ? :)
  • El Fuego
    Igen, csak a full verzioval lehet nyomulni, attil ameg nem felek, hogy kevesen leszunk. :) Mert kulfold fele is nyitott lesz a szerver, igaz nem akkora savszelesseggel mint a magyarok fele. Belfodre 10 Mbit.... :))))))
    Tenyleg csak annyi kell, hogy megvegyek meg egy full JO-t a szerverre es mar telepithetem is. :)

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu

Joint Operations Hungary
  • Krinyo
  • Kaszi46
    csak eredetivel lehet majd csatlakozni? emrt akkor nem lesztek valami sokanD:
  • El Fuego
    Na kerem, a vas mar osszeallt es le lett teve a szolgaltatonal!!!!!! Mar csak az adminisztracio van hatra, es hogy beszerezzunk egy full JO-t!!!
    Aztan mehet a harc az elso magyar full non-stop JO szerveren! Remeljuk max 2 heten belul szalad!

Ronaldo: tagsaggal kapcsolatban a forumunkon erdeklodj.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • pietro
    Ezzel is úgy vagyok, mit a coca-cola sétálopalacckal. Először nem tudtam, mi az, de mivel minden reklámban az volt, meg mindenki mondta, hogy az milyen jó, háát, azóta én is minden délutánn leviszem 2-től 4-ig sétánli a félliteres kolásüvegemet, biztos jót tesz neki. (a kutyának jót tesz)
  • pietro
    Háát, én nem vágom eztet, csak találtam a neten, DCC-sek használják, én is kiprobáltam, és tényleg nem lassul be a letöltésem ha 6-an töltenek le rólam akkor sem, de nem értek hozzá, csak beidéztem az ismertetöjét.Te biztos vágod, ezért nem tudok mit mondani, de azért ha ezt használom, attól ugye nem fogják a virusok szétrágni a hardweremet??:-))))
  • pietro
    Jól benéztem, mi?:-))))))))))))
  • Ronaldo07
    Én szívesen lennék a klánod tagja,mert általában elérhető vagyok és az eredeti verziója a játéknak megvan!!
  • El Fuego
    Na mar en is megijedtem ettol a 49 fotol hirtelen.

Elmeleti sikon vagyunk, illetve hogy helyesbitsek gyakorlatilag is letezunk, csak pangunk, lustulunk ezerrel.
    Sajnos kevesek birtokoljak a full verziot, igy egyenlore hanyatott a sorsa a magyar full JO klanoknak. Talan ha kijon a hivatalos kiegeszites, valtozik a helyzet es akik eddig gondolkodtak a megvasarlasan a jateknak, belevagnak es megveszik. ;)

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • Coco
    "Klán már van, az EL Fuegoé, 49 tagot számlál..."

az az oldaon regelt userek száma :D
  • pietro
    Szia Laci! Ez így nem teljesen igaz, mert én nem klánosodni akarok, mindösze csapatban játszani, az egészen más élmény miatt. Az én ambicióim csak odáig terjednek, hogy egy 3-4 fő magyart szerettem volna öszehozni, akik a TeamSpeak segítségét használva együtt játszanak külömböző szervereken, egymást segítve. Az itt lévők közül egyedül a vear (ámbár nem is tudom, hogy itt is van-e) kapott rá az izére, vele rendszeresen közösen játszunk.
    Klán már van, az EL Fuegoé, 49 tagot számlál, azt hiszem, én is tag vagyok, de klántársaimmal még nem sikerült egy közös játékban sem résztvenni, egy TS beszélgetést sem megejteni. Tehát van klán - egyenlőre elméleti szinten.
    Én egy német klán tagja (is)lettem időközben, mivel 14 fős klán, minden este 5-6-7 tag fent van, TS-en kordinálva játszunk, rendszeresen van klántréning. A vear is velünk szokott játszani, bevették tiszteletbeli tagnak, mert ügyes, meg medic:-)))
    En szivesen látom bárki azon szándékát, hogy közös játékban vegyünk részt, MSN címem : [email protected] , esténként elérhető vagyok.