Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom, Te sem vágtál mindent, mikor elöször odaültél a géped elé, valahol el kell kezdeni,nem? Úgyhogy ha megkérhetlek ne legyél sutyerák tapló, hanem viselkedjél rendesen, mert hozzád vágom a billentyûzetemet!Nahát! Menjél dolgozni, hogy Te is megvehesd a játékot, aztán majd neked is segítünk a beállításokban,jó!
Inkabb segitenel neki Myron, mint fikaznad... Ezzel csak magadat jaratod le. Szerintem nincs az az ember, aki fejbol vagja az osszes beallitast, stb egy olyan jateknal, ami ele eloszor ul le. Majd akkor fikazz es kritizalj valamit/valakit, ha tettel valamit a magyar J.O. tarsadalomert, mint pl itt sokan, pl az eredmenyek es ezaltal hirnevunk oregbitese teren is.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

lol vazz megvan neki a 10k-s eredeti játék és ennyit nem tud megcsináni.

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

akkor a sima options menüben? 😊

Segitsen nekem valaki. Megvette a noverem a jatekot, be reggeltem. Ha fel akarok menni egy szerverre azt irja ki h a punkbustert kapcsoljam be(engedelyezzem)a multiplayer options menuben. No a problemam az, hogy nincs multiplayer options menum. Kerem valaki segitsen, hogy megtalaljam ezt a punkbustert!!! KOszi

g
Joint Operations expanzió készülõben
PC - 2004-09-15 16:18:00 Szólj hozzá!

Még idén õsszel (várhatóan november magasságában) egy tartalmas expanziós lemezzel gazdagodik a Joint Operations, melyhez új karaktereket, több új jármûvet és helyszíneket csap majd hozzá az Escalation kódnévre keresztelt kiegészítõ. Több és részletesebb információ a hét második felében esedékes formális bejelentéssel fog érkezni. Publikálásáért természetesen a Novalogic felel ezúttal is.

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Pietro:

Jatszom en, csak egy masik nemet klan szerveren. 😊
Az eredmenyeid jok, de a legfontosabb a kill/death atlagod eleg sovany, arra azert vigyazz.

AnarchoiD:

Neha jo ha csak 6-10 jatekos van. Mar ha olyan a palya, a jatek tipusa ( TKOTH ). Pl ejszakai palyakon MP5-el vadaszni egymasra a zonaban... Ahhoz eleg a 6-10 fo, bar teny es valo, sajnos a legtobb palyan nem jo ennyi jatekos. Hala az egnek, a KKK szerveren es a Freakygames szerveren ha porog a parti, akkor kb 30-an vagyunk.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

Szerintem is.De max 60 fõ bõven elég...
AnarchoiD
szerintem ugy jo a gamma ha minnel tobben vannak nem ilyen 6-10 playeres szervereken ... 😉)))

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Cora,10000Ft.
Itt meg kipofoztam mindenkit a kutu arms market pályáról:-)))))
Ezen a német szerveren az FF Iceman a klán második embere, de a vear (aki magyar, és velünk jáccik😊 is kitett magáért:-))) Én csak sorbanállok mögöttük:-)))
Bocs, 10990Huf:-))))))
1990 Huf, tört szerver még nincs, nekem 768/128 -as netem van, +még fut egyidõben a játékkal egy TS szerver, egy TS kliens, messenger, meg a helyi háló másik gépérõl a barátnõm netes játékkal(jojatek.hu) jáccik, és semmi lag, a német szerveren este 9 utánn már tele vagyunk (64 muksó lövi egymást:-) és semmi lag, csak iszonyú jó tímszpíkes csapatmunka!!! Yeah!!!!!!
Én vagyok az FF pietro.tx.hu, a littl Rambóóóó!!!!:-))))

Tegnap este pifpuff a német szerveren:-)))
Ez,amit itt irtál, müködik, de látod, ahogy én próbáltam, ugy nem ment
Jaja! csakhogy aaz SG forum saját képgalériájából nem tölti be a képet,ez milyen???!!!
köszi,ahova irtad, oda töltöttem, és onnan megy. De hogy az SG forum saját galériájából miért nem??? ezt nem értem.....
grebber
Mennyibe kerül most ez a game???
Nincs meg törtszerveres megoldás??
Nem lagolnak a szerverek?

Next PC upgrade: 2022

Látom nem megy ez neked.

Katt az üzenet írás ablakban a -re,majd írd be a kép címét.Ennyi.
Hát ez igy nem jó sehogy...
Elõször töltsd fel ide ,és onnan linkeld.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

(img)http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10897400311095190937.jpg&x=1024&y=768&galeria=Joint%20Operations(/img)
Ez hihetetlen...úgy csinálom, ahogy le van írva, mégsem tudok beszúrni képet....
Ötlet?
http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10897400311095190937.jpg&x=1024&y=768&galeria=Joint%20Operations
hogy a picsába lehet képet beszurni????????????????????
Egy kis izelitõ a tegnap estébõl:-)
Foxi Fighters member, német klánszerver, én tag vagyok, a vear meg vendégjátékos, az El Fuego meg nem tudom, hogy hol jáccik, mert nem igen szokott velünk szóbaállni😞(...vagy mostanában nem jáccik?
kincsed
de tuti képek!!!!!
Tudna nekme segíteni valaki?Akiknek megvan a full?Milyen szerveren beszéltek????Kéne egy ismerõsömnek.Sajna én csak még minig demoba nyomom 😞(

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

AnarchoiD

AnarchoiD

kincsed
Szia drága,majd valamikor jó lenne egy kis demot nyomatni.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

ricsi1

elinditottam újra, 39 a ping a vear-nál, bejött, és üssük-vágjuk egymást:-))) Kéne egy kis erösítés!!!!!!!
Na, jó, kikapcsolom, mert több mint egy órája egyedül szaladgálok a pályákon...
Unom.
Hali El Fuegó! Külföldrõl 116-os volt a pingem, és lag nélkül jácottunk rajta 9-en. Ebbõl gondolom, hogy a magyarokat (azt pár embert, talán ha 10-nek van meg a játék)kiszolgálná vígan, csak mivel zéró érdeklõdést tapasztaltam, ezért nem nagyon erõltetem.Játszottam mátr amerikai szerveren is, 246-os pinggel, 142 emberrel, és az is élvezhetõ volt.Mi, magyarok legalább addig jutnánk el, hogy egyszer öszeröffennénk ezen a szerveren, és ha nem megy, hát istenem, de mondom, én MO-ról, meg másik 8 ember Németországból játszottunk már rajta minden gond nélkül.
Most elindítottam, MAGYAR néven fut, magyar zászlóval, a hozzá tartozó TeamSpeak cím: pietro.tx.hu , vagy hunseals.tx.hu, és estig menni fog.Remélem, egy páran rájöttök, hogy megbeszéljük, hogy milyen, kell-e ez nekünk, STB.
Ettõl függetlenül nem zárkózóm el a közös szerver bérlet lehetõségétõl sem, csak ahhoz 3-an(El Fuegó, vear,FF pietro.tx.hu) kevesek vagyunk, meg hát 3 emberre minek?
AnarchoiD
tudja valaki holvannak fenn a binariis updatek ?

AnarchoiD
Jo mindenkinek megy ? update megszakad folyton, nezem es update egy nemletezo dirboll probal ftp.novaworld.com -rol leszedni updatet....

ricsi1
hát izé én tudjam?!nem vagyok én tudós!

hogy lenne már tört a server, ha eleve nem lehet novára felmenni eredeti key nélkül...😊