Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja, segithetne hogy ki az eloadoja es mi a szam cime a linken talalhato zenenek.
LINK
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
csak egy par szovegreszlet van a fejembe a szambol, s mar 3 napja nem tudomm kibogozni h mi a cime: "get buried alivet(...)so many people" s a dallamat tudom de azt leirni mar neccesebb, remelem az okosabbja ebbol is rajon. Koszi 😊
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
belehallgattam mindbe, egyik sem az sajnos 😞
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Jelen esetben most a hatodik találat volt az amit kerestél:
The Gossip - Careless Whisper
megjegyzem találkoztam már attraktívabb énekesnõvel is, de a hangja szép
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
CHELSEA FOOTBALL CLUB
2007.12.24. 17:18- (a careless whisper feldolgozása)
köszi😊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
vasaltasd ki anyaddal a gatyadat
A google-ba beírtam és az uj belga albumot hozta ki, de azon nem találom. Ötlet?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
köszi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Steve Stevens: Power Of Suggestion
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
roxyn szokott menni vami feels like sometime a rush reflén-û szám..csaj énekli..valaki nemtudja mi a címe?
http://youtube.com/watch?v=9rezG-Vnznk&feature=related
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A számot egy srác énekli, viszonylag vékonyabb hangon.
A szám sítlusát tekintve rockos, vagy punk-rock vagy valami hasonló. de nem volt számomra nyílvánvaló hogy milyen...
A szám viszonylag lassú és ha jól emlékszem akkor végig csak a srác énekel.
Amúgy szerintem újabb szám lehet, nem lehet valami régi. valahol már hallottam nem is olyan rég, de sajnos nem emlékszem 😞
Dalszövegbõl meg csak annyit sikerült megjegyezni hogy
"the people here and round, singing round"
de guglival ilyet nem találtam ugyhogy valami rosszul hallottam.
a people-os részt azt úgy énekelte, hogy "dö pííííííípol híííír hír end ráund"
Tudom, ez nagyon kevés infó, de hátha valami zeneguru tud segíteni.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
baby lies reklám alatt lehet hallani, az rtl klub fókusz címû mûsorát támogatja
elõre is kösz<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
lehet hogy így nem fogja tudni senki
mostanában sokat megy a sláger rádion és régi karácsony blues nóta.csak még sose tudtam az elejétõl hallgatni hogy esetleg mondtanák az elõadót <#szomoru1>#szomoru1>
bobka.uw.hu
Benne kell lennie ebben az OST-ben: Link
A számot egy leányzó énekli, és a következõket hallottam benne:
"take a chance"
'I'm strong"
'me so hard"
"feel you broken"
"to think"
"watch you"
"I'd see you"
"Look at"
"so much"
"favourite possession"
"have no vision"
"for you"
+ never, strong, exception, spoken, feel, yeah, change
Guglival nem találtam semmit, hátha ti többet tudtok
Valaki plz segítsen!
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én egy nagyon régi Pierrot számot keresek.Sok infót nem tudok róla sajnos mondani.Ma láttam a VIVA-n,két srác feldolgozásában,de sajna a nevüket nem tudom.Bocsi a lámaságomért,de régi emlékeket kavart föl bennem és nagyon szeretném tudni a címét.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"