Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szepen koszonom a gyors valaszt! 😉
Sziasztok!

Aki tudja, segithetne hogy ki az eloadoja es mi a szam cime a linken talalhato zenenek.

LINK
Matthew Prosac
Sarah Mcleod - He Doesn't Love You ?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Sziasztok,
csak egy par szovegreszlet van a fejembe a szambol, s mar 3 napja nem tudomm kibogozni h mi a cime: "get buried alivet(...)so many people" s a dallamat tudom de azt leirni mar neccesebb, remelem az okosabbja ebbol is rajon. Koszi 😊

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

Casillas
köszi azért, hátha lesz valaki más, aki tud segíteni 😞

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Hát sorry, én nem ismerem 😞
Casillas
gondoltam hogy mivel csak 20 másodperc volt belõle a filmben, nem tették rá, de megnézem

belehallgattam mindbe, egyik sem az sajnos 😞

A Soundtrackbe belehallgattál, nem szerepel benne?
Casillas
most megy az rtl-en a hölgyválasz címû film, abban volt ez a jelenet, és az itt 0:19-tõl 0:45-ig hallható rumbát keresem, felismeri valaki hogy mi ez?

rcstuning
Hát sorry és köszi. Az igazság az, hogy én is igy csináltam, ahogy mondtad, de én EZT a gossip klippet néztem elõszõr és a többi gossip-et nem is próbáltam. Mégegyszer kösz, szerintem tök jó. Bár az én linkem nem igazán...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Hixer
legegyszerûbb ilyenkor, mert mi se nagyon tudunk mást tenni, beírod youtube-ba hogy careless whisper és elkezded megnézni azokat a videókat amiknek nem george michael van elõadónak írva... kb megint 100-an feldolgozták ezt.

Jelen esetben most a hatodik találat volt az amit kerestél:
The Gossip - Careless Whisper
megjegyzem találkoztam már attraktívabb énekesnõvel is, de a hangja szép

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Japep
Köszi szépen, ez gyors volt! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Hello!

Ennek a számnak lennék kíváncsi a címére.

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

rcstuning
Ez mégis Belga, sorry, akkor csak #6267 kellene.

rcstuning
Petõfi rádió: 2007.12.26 10:55:12?

rcstuning
Megtaláltam a Petõfi honlapján, de a címét akkor sem tudom:
2007.12.24. 17:18- (a careless whisper feldolgozása)

cicai
tényleg😄
köszi😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

rcstuning
KÖszi!

rcstuning
Hallottam egy számot, ami a belgához hasonlít, lehet, hogy az is és végig tájszólásban éneklik. Van benne egy ilyen mondat:
vasaltasd ki anyaddal a gatyadat

A google-ba beírtam és az uj belga albumot hozta ki, de azon nem találom. Ötlet?

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

rcstuning
24.én hallottam a Petõfi rádióban egy wham feldolgozást ami nagyon tetszett. Azt hiszem a never gona dance again volt rockosítva és alig lehetett felismerni. Egy csaj énekelte és nem a slim91. Mi lehetett?
köszi

Most, hogy elolvastam a videohoz tartozó hsz-kat, most már igen.😊)
cicai

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Ace Ventura elején:
Steve Stevens: Power Of Suggestion
oO VinyuS Oo
van egy ludmilla szám amiben egy kislány beszél a szerelemrõl meg tudjátok mondani mi annak a címe?!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Látom alakulgatott a DVD délután egyeseknek 😄

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

The Protector
Hali!Nem tudja vki mi annak a számnak a cime ami a Horrora Akadva1 legvégén van amikor amikor a fõszereplõ csajt elüti a kocsi!,,ja és vki ismeri mi a annak a számnak a cime ami Ace Ventura1 c film legelején van amikor viszi ki vkinek a csomagot!Nagyon köszi aki tudna segiteni!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Nagyon szépen köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sland
köszi szépen. így már hamar megvolt.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hixer

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

hali!
roxyn szokott menni vami feels like sometime a rush reflén-û szám..csaj énekli..valaki nemtudja mi a címe?
The Protector
Hy.Valaki tudja esetleg ennek a számnak a címét ami a videó alatt megy?A videó a bárányok hallgatnak címû filmbõl származik abból a jelenet bõl mikor buffalo a kisminkeli magát és bõrõket tesz a fejére valaki esetleg tudja a szám címét.?Itt a videó.
http://youtube.com/watch?v=9rezG-Vnznk&feature=related

Szabi84
Ha tudod mikor hallottad, akkor a petõfi honlapján rá tudsz keresni órára pontosan, és utána csak bele kell tekergetni!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sland
hallottam ma a petõfi rádióban egy számot, ami nagyon megtetszett, de sajanos nem tudtam odafigyelni a szövegre.

A számot egy srác énekli, viszonylag vékonyabb hangon.
A szám sítlusát tekintve rockos, vagy punk-rock vagy valami hasonló. de nem volt számomra nyílvánvaló hogy milyen...
A szám viszonylag lassú és ha jól emlékszem akkor végig csak a srác énekel.
Amúgy szerintem újabb szám lehet, nem lehet valami régi. valahol már hallottam nem is olyan rég, de sajnos nem emlékszem 😞

Dalszövegbõl meg csak annyit sikerült megjegyezni hogy
"the people here and round, singing round"
de guglival ilyet nem találtam ugyhogy valami rosszul hallottam.

a people-os részt azt úgy énekelte, hogy "dö pííííííípol híííír hír end ráund"

Tudom, ez nagyon kevés infó, de hátha valami zeneguru tud segíteni.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Benny04
Boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumozónak!

nehéz feladat

baby lies reklám alatt lehet hallani, az rtl klub fókusz címû mûsorát támogatja

elõre is kösz<#integet2><#integet2><#integet2>
bobka
sziasztok!
lehet hogy így nem fogja tudni senki
mostanában sokat megy a sláger rádion és régi karácsony blues nóta.csak még sose tudtam az elejétõl hallgatni hogy esetleg mondtanák az elõadót <#szomoru1>

bobka.uw.hu

Sland
bizony! köszi szépen! 😛

Sland
Keresek egy számot, de rohadtul nem találom 😊
Benne kell lennie ebben az OST-ben: Link

A számot egy leányzó énekli, és a következõket hallottam benne:

"take a chance"
'I'm strong"
'me so hard"
"feel you broken"
"to think"
"watch you"
"I'd see you"
"Look at"
"so much"
"favourite possession"
"have no vision"
"for you"
+ never, strong, exception, spoken, feel, yeah, change

Guglival nem találtam semmit, hátha ti többet tudtok
Valaki plz segítsen!

oneal1
samim heater

!Forza Ferrari!

Hali! Nekem ennek a számnak kéne a címe: http://href.hu/x/48iv

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Maximus4
Bocsi már megtaláltam.Hülye vagyok nem Pierrot hanem FLM volt.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Sziasztok!
Én egy nagyon régi Pierrot számot keresek.Sok infót nem tudok róla sajnos mondani.Ma láttam a VIVA-n,két srác feldolgozásában,de sajna a nevüket nem tudom.Bocsi a lámaságomért,de régi emlékeket kavart föl bennem és nagyon szeretném tudni a címét.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Olcsóvér
thx nagyon kösz

Acer Aspire one

Szabi84
ja ez mekkora zene, mafia végén!

Hixer
Lordz of Brooklyn - Lake of Fire

itt van sample, a Lordz of Brooklyn honlapról
Sample

Olcsóvér
pls

Acer Aspire one