Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyppy
Ebben a videóban Anti Gravity 3 - Unhinged mi lehet a háttérzene?
Már az is segítség lenne, ha hasonló zenét játszó elõadókat tudnátok mondani...valami tribaldrum, de sajna e téren nem vagyok képben.
Kicsikiraly
akkor jól tippeltem a rolling stonest 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Magnumrolcsi
Rolling Stones - She's a rainbow, talán, az volt ott írva

Kicsikiraly
lehet hülyeség, de megkockáztatom, hogy nem a born to be wild-ra gondolsz? 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
Ebben a reklámban mi a számnak a címe? elõre is htx 😊

DFTBA ಠ_ಠ

A HÓEMBER!

info:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Snowman

torrent link a mesére:
http://isohunt.com/download/30765876/snowman

http://www.howardblake.com/music/Orchestral/Orchestra-Narrator/556/THE-SNOWMAN-CONCERT-VERSION-For-Narrator-or-Film-Treble-and-Orchestra.htm
itt a movements-nél belelehet hallgatni!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

oneal1
hali!

Hallottam danubiuson egy számot de a címbõl csak 2 szó maradt meg😄😄

elõadóban: free címben: it
aki tud valami ilyesmit írjon!
köszi😊

!Forza Ferrari!

Magnumrolcsi
😄D
köszi

clio1616v
Dj Raaban - Anima Libera

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
azt elhiszem 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Magnumrolcsi
Engem ez érdekelne.

clio1616v
kösz

Hixer
Eza zene nagyons okszor lett felhasználva. Requiem for a Dream a neve. Itt nézd meg:

#3186-os hsz.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

clio1616v
kösz

berlinboy6329
Hopp látom 1 R becsúszott,szal requiem

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Clint Mansell-Requirem for a Dream-re hajaz.(remélem jól irtam)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

clio1616v

berlinboy6329
THX!<#worship>

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

berlinboy6329
57nél kezdõdik...Lemaradt.

berlinboy6329
Hali azt szeretném kérdezni,hogy mi ennek a számnk a címe?

Nemhogy a zene stimmel de a rajzfilm is az!!!
Hihetetlen hogy ennyi ev utan (20 korul lehet), 1 ora kinlodas a midi szerkesztovel, es megvan valasz mindket kerdesemre. 😊
NAGYON SZEPEN KOSZONOM, eddig is imadtam az SGt de mostmar... <#buck><#buck><#buck>
Hixer
elvileg 1:25-tõl megy ez:
Rammstein - Mein Herz Brennt

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

sopi
hi all
ez a zene csak a trailere lett csinálva vagy van is ilyen?
link

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Hixer
Nem ez a rajzfilm? Nemtom a zenét, de lehet az is az...

The Snowman, 1982-es film

A zenét Howard Blake komponálta, szóval biztos, hogy zenekarral készültek, viszont azt õ alkotta ezt a számot, szóval nincs korábbi elõdje.

Na itt egy nehezebb kerdes. Kiskoromban ment a TVben egy rajzfilm, valami olyasmirol szolt hogy a kisgyerek napkozben epitett egy hoembert a kertben, majd este a hoember eletre kellt, megfogta a kisgyerek kezet es repultek a varos felett. A rajzfilmben volt egy dallam, talan zongoran jatszva ami nekem nagyon tetszett. Majd evekkel kesobb pont karacsonykor a radioban hallottam ugyanezt a dallamot nagyzenekarral eloadva. Nyilvan a rajzfilmhez csak felhasznaltak a joval korabbi dallamot. Elsosorban a zene erdekelne, de ha valakinek beugrana a rajzfilm cime is, az is nagyon tuti lenne. Bejatszottam egy MIDI szerkesztovel a dallamot hogy ne dudolnom kelljen. 😊

http://www.send2u.hu/get/?f=irTcyhJ6gKXSZEcxoljA
The Protector
Hálásan köszönöm

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Dwight Yoakam: Guitars, Cadillacs
The Protector
Hi!Ez a video a terminator2böl van!Nem tudja vki mi a cime annak a számnak ami a csehobanmegy?Elõreis kössz!!!!!4

http://www.youtube.com/watch?v=NgBc-zlj3zk

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kössz

Ha valaki megtalálja honnan lehet leszedni a my life be like-ot az egy isten! Nagyon kell nekem,valaki adjon ingyenes linket!

Koszi, asszem erre gondoltam.

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

ez mibe van ? 😄

Ja és még egy,a karibtenger kalzaiban a fõzene,(tü tü tü tü dü tü dö)
vami ilyesmi,annak kellene a címe,nagyon kössz.

Ja és van egy másik is,az want to be noooooooooow,vagy mi ,kéne a címe mert cool zene ez is.

Ki látta a tokiói hajszát? Na mikor a fekete csávó elõvsezi a zöld tuningautóját szól egy nagyon cool zene,tudja valaki mi a címe?

Olcsóvér
megvan azért köszi
http://www.youtube.com/watch?v=2fFE0wxN1nQ ha valakit érdekelne

Acer Aspire one

Olcsóvér
nah lenne egy zám csak nem tudom a címét az van a klipben hogy egy félmezstelen csávón alzik a kutya és álmodik a következõt hallottam a számból többre nem emlékszem:

"secret places"

plss segítsetek

Acer Aspire one

Presser Gábor: La Baletta
a keresett szám
nagyából csak 1 hangszer hallható bent igazán alatta megy a dob. másik hangszert nemigazán tudtam kivenni
lehet, de gondolom nem 1 szolamu szám volt, és gyakran a többi szolam is sokat segit 😉

szerintem egyértelmûen leírtam. amit tudtam. meg a dallama is ez
ének nincs. valahoyg egyszerûbnek éreztem mint amikor egy szövegdarabvan írva
komolyan gondoltad hogy ez alapján kitaláljuk ? 😄D

amugy amikor szol a rádióban, akkor itt a jobboldalon ki van írva a szám címe 😊

És akkor hol találom a választ?
mehetsz a csillag születik 2-be<#idiota>

könnyû volt 😄D