Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben a videóban Anti Gravity 3 - Unhinged mi lehet a háttérzene?
Már az is segítség lenne, ha hasonló zenét játszó elõadókat tudnátok mondani...valami tribaldrum, de sajna e téren nem vagyok képben.
Kicsikiraly
akkor jól tippeltem a rolling stonest 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Magnumrolcsi
Rolling Stones - She's a rainbow, talán, az volt ott írva

Kicsikiraly
lehet hülyeség, de megkockáztatom, hogy nem a born to be wild-ra gondolsz? 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
Ebben a reklámban mi a számnak a címe? elõre is htx 😊

DFTBA ಠ_ಠ

A HÓEMBER!

info:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Snowman

torrent link a mesére:
http://isohunt.com/download/30765876/snowman

http://www.howardblake.com/music/Orchestral/Orchestra-Narrator/556/THE-SNOWMAN-CONCERT-VERSION-For-Narrator-or-Film-Treble-and-Orchestra.htm
itt a movements-nél belelehet hallgatni!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

oneal1
hali!

Hallottam danubiuson egy számot de a címbõl csak 2 szó maradt meg😄😄

elõadóban: free címben: it
aki tud valami ilyesmit írjon!
köszi😊

!Forza Ferrari!

Magnumrolcsi
😄D
köszi

clio1616v
Dj Raaban - Anima Libera

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
azt elhiszem 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Magnumrolcsi
Engem ez érdekelne.

clio1616v
kösz

Hixer
Eza zene nagyons okszor lett felhasználva. Requiem for a Dream a neve. Itt nézd meg:

#3186-os hsz.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

clio1616v
kösz

berlinboy6329
Hopp látom 1 R becsúszott,szal requiem

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Clint Mansell-Requirem for a Dream-re hajaz.(remélem jól irtam)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

clio1616v

berlinboy6329
THX!<#worship>

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

berlinboy6329
57nél kezdõdik...Lemaradt.

berlinboy6329
Hali azt szeretném kérdezni,hogy mi ennek a számnk a címe?

Nemhogy a zene stimmel de a rajzfilm is az!!!
Hihetetlen hogy ennyi ev utan (20 korul lehet), 1 ora kinlodas a midi szerkesztovel, es megvan valasz mindket kerdesemre. 😊
NAGYON SZEPEN KOSZONOM, eddig is imadtam az SGt de mostmar... <#buck><#buck><#buck>
Hixer
elvileg 1:25-tõl megy ez:
Rammstein - Mein Herz Brennt

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

sopi
hi all
ez a zene csak a trailere lett csinálva vagy van is ilyen?
link

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Hixer
Nem ez a rajzfilm? Nemtom a zenét, de lehet az is az...

The Snowman, 1982-es film

A zenét Howard Blake komponálta, szóval biztos, hogy zenekarral készültek, viszont azt õ alkotta ezt a számot, szóval nincs korábbi elõdje.

Na itt egy nehezebb kerdes. Kiskoromban ment a TVben egy rajzfilm, valami olyasmirol szolt hogy a kisgyerek napkozben epitett egy hoembert a kertben, majd este a hoember eletre kellt, megfogta a kisgyerek kezet es repultek a varos felett. A rajzfilmben volt egy dallam, talan zongoran jatszva ami nekem nagyon tetszett. Majd evekkel kesobb pont karacsonykor a radioban hallottam ugyanezt a dallamot nagyzenekarral eloadva. Nyilvan a rajzfilmhez csak felhasznaltak a joval korabbi dallamot. Elsosorban a zene erdekelne, de ha valakinek beugrana a rajzfilm cime is, az is nagyon tuti lenne. Bejatszottam egy MIDI szerkesztovel a dallamot hogy ne dudolnom kelljen. 😊

http://www.send2u.hu/get/?f=irTcyhJ6gKXSZEcxoljA
The Protector
Hálásan köszönöm

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Dwight Yoakam: Guitars, Cadillacs
The Protector
Hi!Ez a video a terminator2böl van!Nem tudja vki mi a cime annak a számnak ami a csehobanmegy?Elõreis kössz!!!!!4

http://www.youtube.com/watch?v=NgBc-zlj3zk

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kössz

Ha valaki megtalálja honnan lehet leszedni a my life be like-ot az egy isten! Nagyon kell nekem,valaki adjon ingyenes linket!

Koszi, asszem erre gondoltam.

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

ez mibe van ? 😄

Ja és még egy,a karibtenger kalzaiban a fõzene,(tü tü tü tü dü tü dö)
vami ilyesmi,annak kellene a címe,nagyon kössz.

Ja és van egy másik is,az want to be noooooooooow,vagy mi ,kéne a címe mert cool zene ez is.

Ki látta a tokiói hajszát? Na mikor a fekete csávó elõvsezi a zöld tuningautóját szól egy nagyon cool zene,tudja valaki mi a címe?

Olcsóvér
megvan azért köszi
http://www.youtube.com/watch?v=2fFE0wxN1nQ ha valakit érdekelne

Acer Aspire one

Olcsóvér
nah lenne egy zám csak nem tudom a címét az van a klipben hogy egy félmezstelen csávón alzik a kutya és álmodik a következõt hallottam a számból többre nem emlékszem:

"secret places"

plss segítsetek

Acer Aspire one

Presser Gábor: La Baletta
a keresett szám
nagyából csak 1 hangszer hallható bent igazán alatta megy a dob. másik hangszert nemigazán tudtam kivenni
lehet, de gondolom nem 1 szolamu szám volt, és gyakran a többi szolam is sokat segit 😉

szerintem egyértelmûen leírtam. amit tudtam. meg a dallama is ez
ének nincs. valahoyg egyszerûbnek éreztem mint amikor egy szövegdarabvan írva
komolyan gondoltad hogy ez alapján kitaláljuk ? 😄D

amugy amikor szol a rádióban, akkor itt a jobboldalon ki van írva a szám címe 😊

És akkor hol találom a választ?
mehetsz a csillag születik 2-be<#idiota>

könnyû volt 😄D

http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=EnA5yOtyPna3qCKu

Ennek a számnak a címét/elóadójõát tudja valaki? Ez fótyólve van meg dúdolva, de az eredetinek is ez adallama. Valamilyen speckóhangszeren játszák valóószínû hogy szintetizátor egyedi beállítással. Illetve ninsc benne ének(max minimális) tegnap játszották as lágerrádión 3 és fél5között