16931
-
#8358 előfordulhat :S
sajnos annyi van ilyenekböl mint égen a csillag és mindnek majdnem egyforma a hangja/stilusa :S
de lehet ezaz, márcsak valami samplet kéne találnom minden számbol :S -
Wicked Belzebub #8357 Asszony azt mondja, hogy Natacha Atlas. Én is ismerem a számot, de nem tudom a címét.
Próbáld megkeresni az Amazon-on. -
#8356 hali
http://www.freevlog.hu/video/14079.html
1perctöl mi a szám címe? -
zenemano #8355 Had arasson más is babérokat ;) -
Vegas #8354 de nem írtad volna le neki
Black Eyed Peas - Shut Up vagymi -
zenemano #8353 Ilyet nem ismerni. :D
Amúgy próbálj egy kis processzoridőt az mp3 kódolásra is fordítani ;) -
#8352 Ennek a számnak mi a címe?Danubiusba hallottam.
Thank You Very Much! :) -
#8351 -
Wicked Belzebub #8350 American Pie 2 Soundtrack -
#8349 Köszi szépen! :D Azt nemtudod, hogy az Amerikai Pite zenéit kik játszák? Ami az elején is volt pl. -
#8348 Alien ant farm Smooth criminal
Most hallgatom én is. -
#8347 helló! most megy a tv-ben az Amerikai pite 2 és amikor a kezéhez ragad a kazetta a másik kezéhez meg a szerszáma és próbálja megoldani a helyzetet akkor megy egy szám.. valami Jackson szám feldolgozás.. Ha tudja valaki a címét és előadót és leírná annak nagyon örülnék :D
Előrre is köszi! -
Vegas #8346 aha tudtam én is :D -
#8345 Massive Attack - Superpredators -
#8344 The first track is "Superpredators", a b-side on the Massive Attack "Rising Son" single. It was also on the soundtrack to the movie "The Jackal". -
Vegas #8343 hai
itt az első szám címét tudjaE valakiE? -
#8342 akkor tessék: link -
#8341 mennymá! kerestem de semmi:X -
#8340 2. innen -
#8339 hallo! két kérdésem van. 1. mi annak a számnak a cime, amiben mindig valami olyasmit mondanak hogy IN ITALIA? A másik. Valaki nem tudja honnan tudok szerezni ismert számok remixeit? -
Bryan22 #8338 Igen erre gondoltam. Köszönöm szépen -
#8337 Az anime neve pedig Ghost in the shell(Kagylóba zárt szellem :D) -
#8336 Wamdue Project - King Of My Castle
link
Szerintem erre gondolsz. -
Bryan22 #8335 Hello mindenki.
2 teljes éve keresek egy Zenét, eddig a 2 év folyamán csak 2-szer halottam, akár hol keresem nem tudok rá találni. már nagyon elvagyok keseredve:( Nem tudok róla túl sokat, de remélem ti vagytok a megoldás erre a problémára. Nos azt tudom, hogy ez nem igazán mai zene olyan 5-10év közötti szám. Anno a Viva-ba láttam a clipet. a video clip egy anime (ha ugy tetcik akkor Manga.) Tehát rajzolt. egy lányt dobnak ki egy felhő karcoloból és ő láthatatlanná válik (mint a predator:).(talán ez a lány valamilyen robot, kisérleti prototipus, vagy ilyesmi lehet.) A szám, vagy az elő adó címe valamilyen "Project". és azt énekli egy női hang, hogy "MAKING OF SAMPLE" ezt számitó gépel folyamatosan torzityák, és nagyon jó:D Talán az elő adó nevébe szerepel az "Origins" szó de ez nem biztos lehet, hogy keverem:( mind a kétszer a Dioradioba halottam ,és csak az utolsó 30mp-sajna:( Ha valaki tugya, akkor legyen szives itt is iletve a Email címemen is feltüntettni minden képp: email cím:[email protected] Nagyon meg köszöném. -
Wicked Belzebub #8334 Szeretem a Rain Man filmzenéjét, nekem ezért a kedvencem. -
SquareWire #8333 Váhááá na megvagy te rohadék! Solu Music Feat. Kimblee - Fade
hogyrohadnameg... Hamvaiéknál szerencsére gyorsan kilegózták,jobb is,mert bizisten megőrültem volna. -
zenemano #8332 Először én is ezt akartam linkelni... ;) -
#8331 ezer köszönet !! -
Wicked Belzebub #8330 Én ezt a verziót szeretem:
The Belle Stars - Iko-Iko -
zenemano #8329 Egy tonna verzió van belőle, de én EZT csípem.... nem a klippje miatt naaaa :D -
wobdj338 #8328 danke, megtaláltam még más filmeket is tőle, amiben az ő zenéje volt:) -
#8327 Hali !!
Ez most nagyon Lámaság lesz , de nagyon tetszik ez a szene csak nem tom az előadóját meg a szám címét!!
A szöveg valahogy így hangzik benne: "élá élá, élá éál ványkoványkoándé csokono fino ványádé csokono finádé" vagy valami ilyesmi ! ha valaki megmonddaná mi a szám címe meg az előadója nagyon megköszönném
-
mozart #8326 Sziasztok!
Egy szám kénne de nem tudom se az előadóját se a szám címét. Egy nő énekel benne, lassú, szomorkás. A szövege kb.:
Strange
I'm singing face to fall
See
...
Waiting for the day (train??)
Zene -
SquareWire #8325 Viccen kívül elküldtem és nem jött válasz.Megőrjít.Minden zenét ki tudtam eddig deríteni,olyanokat,amiket soha nem ismertem, kerestem mogwait-t,Electrelane-t,John Powell-t stb,erre egy ilyen tinglitangli szar popdal kifog rajtam... egy kerek éve hajkurászom,komolyan mondom megőrjít. -
Balci HB #8324 Ezer köszönet -
zenemano #8323 Narancsolj... :D -
zenemano #8322 Hát nyugi én is szenvedtem vele... ezek az emerikaiak soha nem fognak megtanulni rendesen angolul énekelni :D csak a hadarás megy.... -
Balci HB #8321 Hi!
Nekem egy együttes neve kéne. Az énekesnek van egy nagy kalapja és a zenéje talán a maroon 5hoz hasonlit legjobban. Van egy klipje ahol a föld mozog alatta és bútorok között mászkál. Ennél többet nem tok -
#8320 Ott van a leírásban:
song is available to download from this link
http://www.sendspace.com/file/761tte
song: Requiem of a dream - clint mansell -
wobdj338 #8319 hali
egyik ismim küldött egy linket >>> nem tudom meik filmbe hallottam ezt a zenét, esetleg valaki tud segíteni? előre is köszönöm!