Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Aspire one
Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net
Juliet - Avalon (Jacques lu cont remix)
Outcast - B.O.B (Bombs Over Baghdad)
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
MC Hammer - U Can't Touch This
Meg tudnátok mondani, hogy mi ennek a számnak a címe? Nagyon köszönöm!
A linkre kattintva bejön egy oldal, ott indul a zene!
Ezen a címen indul a szám
számok
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
THX elõre!<#integet2>#integet2>
Pedig azzal a "dream" kezdéssel próbáltad nehezíteni, de nem hagytam magam 😛PP
Nagyon szívesen 😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
van 1 szám a babarossa
nem tudjátok véletlenül hogy ki játsza ???
köszi elöre is<#wave>#wave>
Babarossa !
Keresem egy számot, és nem igaz, hogy nem találom. A zeneszám kilencvenes évek közepén készülhetet, van hozzá videoklipp is, melyben van két csúnya hapsi, rondanõ, zöld háttér, és homokóra. Juventus rádió anno sokat játszotta, most már azt nem tudom, hogy játsza-e még.
Továbbá keresek egy mambo-s zeneszámot, és az sem lehet igaz, hogy nem találom. Találtam nagyon hasonlókat, de egyik sem az. Csak a stílusa. Ez a zeneszám kissé hangulatosabb, és asszem mondja azt, hogy mambo.
baby lies reklám alatt lehet hallani, az rtl klub fókusz címû mûsorát támogatja
elõre is kösz
yugioh
rockon!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
google keywords: freemasons uninvited rapidshare
ennyi.
DFTBA ಠ_ಠ
Szavakra sem emlékszem, mert már nagyon régen hallottam a rádióban.
Egyébként ez a jelenlegi csúcstartó a legdrágább költségvetésû klipp címért...
Bsckstreet Boys - Larger Than Life
'All you people can't you see, can't you see
How your love's affecting our reality
Every time we're down
You can make it right
And that makes you larger than life'
Egyébként ez is rádiós zúgással kezdõdik, lehet #6145-re is jó.. de csak tipp...
De lehet, hogy nem is Jacko énekli, nem tom pontosan, mert ezt a számot csak a rádióban hallottam, tehát nem tom pontosan az elõadót, de sztem jackson az, mert nagyon hasonlít a hangja az övére...
Mert az elején nem ilyesmi zúgás van, hanem olyan, mintha egy rádió zúgna, aztán a zúgás egyre ritmusosabb lesz, és végül a zúgás lesz a zene...
Érdekelne ennek a Backstreet boys számnak a címe, vagy youtube link:
valahogy így van a refrén:
"oh you bi vó catch a see catch a see...
..everybody rán, you can make your ájz,
can get..
köszi <#szomoru1>#szomoru1>