Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olcsóvér
pls

Acer Aspire one

Olcsóvér
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=OeBuB8424192y26O ebben a klipben a végén 9edik perctõl megy egy szám mondjátok meg a címét

Acer Aspire one

oneal1
holnap meg tudom neked mondani!

!Forza Ferrari!

Hívd fel a Roxy-t és kérdezz rá, meg hivatkozz arra az idõpontra, mikor ezt a számot hallottad 😉

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Ábéla boy
köszi szépen 😊

Pontosabban:
Juliet - Avalon (Jacques lu cont remix)
Juliet - Avalon
Ábéla boy
na még kaptok 1 utlsót karácsony alkalmából...😄 a halál alagútjának zenéjének a címe kéne😄 hepi kriszmösz mindenkinek <#integet2><#idiota>

csumi!!! roxyn szoktak tolni egy újabb harmónikás számot..nemtudja valaki a címét? nem a samin - heater!! ez kb..nemtom nagyonjóó😄 istálózene:d szketmendzsófeeling meg ilyenek:d valaki tegye fel h megvaaan!!!
Hixer
hey-ho-ho-ho-ho közeleg a karácsony, úgyhogy itt a fûre tépnis zene:

Outcast - B.O.B (Bombs Over Baghdad)

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

ezt nem ismerni... 😄
MC Hammer - U Can't Touch This

Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy mi ennek a számnak a címe? Nagyon köszönöm!
A linkre kattintva bejön egy oldal, ott indul a zene!
Ezen a címen indul a szám
Szabi84
Ön az 1 milliomodik aki ezt megkérdezi! guglipowa:
számok

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ábéla boy
még 1 feladat Laci...ill. mindenki más....😄😄 annak a zenének a címe kéne ami 3:13-kor indul be ebben a videóban.... elõre is köszi mindenki 😉

Hello!Mostmár ráér valaki? Van egy zene amit keresek...A fûre tépni szabadba volt egy zene, amit nem találok a végén a soundtrackba.Abba a részben van, amikor redman és methodman elkezdenek tanulni,de rájönnek hogy mindenböl megbuktak. Ez a rész a 1:08:10 körül van. Ha valaki tudna segíteni annak elõre is köszi.
TothLaci
TothLaci
neeee 😄
Ábéla boy
Hy.....akármilyen neglepõ egy számot keresek....😄😄....és nagyon hálás lennék ha valaki megmondaná ennek a számnaka címét....😊

THX elõre!<#integet2>

Óóóó, beletrafáltam?
Pedig azzal a "dream" kezdéssel próbáltad nehezíteni, de nem hagytam magam 😛PP

Nagyon szívesen 😊
The Protector
Nagyon szépen köszönöm.Ez volt az.Örök hála

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Hy.Eyg zeneszámot keresek(nij meglepõ).A számot eddig 2filmben hallottam.Az egyik a drágám add az életed címû filmben hallhatõ (laslie nilsen) mikor visszaemlékezik a múltba hogy mijen jó volt egy nõvel anno.A másik filmben is ez hallhato ami a shop stopp ban hallatszik mikor a az egyik fõszereplõt felhúzzák és elmegy go kart ozni és közben is ez a zene szól.A szám gitáralappal megy és az elsõ szó a dream......Valaki esetleg tudna címet mondani.Köszönöm

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kutijani
sziasztok volna 1 nagy kérdésem

van 1 szám a babarossa

nem tudjátok véletlenül hogy ki játsza ???

köszi elöre is<#wave>

Babarossa !

TothLaci
Klippben örökmozgó van, és nem homokóra.
Már rég láttam.
TothLaci
Sziasztok.
Keresem egy számot, és nem igaz, hogy nem találom. A zeneszám kilencvenes évek közepén készülhetet, van hozzá videoklipp is, melyben van két csúnya hapsi, rondanõ, zöld háttér, és homokóra. Juventus rádió anno sokat játszotta, most már azt nem tudom, hogy játsza-e még.

Továbbá keresek egy mambo-s zeneszámot, és az sem lehet igaz, hogy nem találom. Találtam nagyon hasonlókat, de egyik sem az. Csak a stílusa. Ez a zeneszám kissé hangulatosabb, és asszem mondja azt, hogy mambo.
offkorz
kúrvajókvatytok.köszi^^

nehéz feladat

baby lies reklám alatt lehet hallani, az rtl klub fókusz címû mûsorát támogatja

elõre is kösz
Evanescence - Lies
offkorz
ez alatt a vidi alatt megy egy zene,annak kellene a címe,valaki biztosan ismeri,köszi szépen ha tudtok segíteni.
yugioh

Hixer

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

sziasztok lenne 1 nagy kérésem!
van ez a videoCANNAVARO[/URL, és a zene kellene ami a reklámban szól!
Elõre is nagyon köszönöm!
http://0daymp3.blogspot.com/2007/12/freemasons-uninvited-2007.html
google keywords: freemasons uninvited rapidshare
ennyi.
Ha holnap du-ig nem rakja föl valaki, akkor föltolom. Otthon megvan, csak én nem vagyok ott 😊)
Sublime - What I Got, de a dallamot a Beatles - Lady Madonna-ból nyúlták...
Kicsikiraly
Ebben a videóban található zenének mi az elõadója, címe? elõre is htx 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Benny04
Hát sajnos nem tudok sokkal többet, mint amit eddig írtam le. Csak annyit, hogy a szám ilyen rádiózúgással kezdõdik, aztán a rádiózúgás kezd ritmusosabb lenni, aztán pedig a zúgás lesz a zene. Utána pedig énekel valaki, nem tudom pontosan, lehet Jacko az, de nem biztos. A hangja nagyon hasonlít rá. Ennél többet nem tudok sajna... 😞
Szavakra sem emlékszem, mert már nagyon régen hallottam a rádióban.

Hixer
de mondhatnál többet róla, mert így elég nehéz, hogy rádiózúgással kezdõdött, szóval még Ramones - Do You Remember Rock'n Roll Radio is rádióval kezdõdik, abból lesz zene... szóval, gyors volt a szám? vagy lassú, milyennek hangzott 90'-es évek, inkább 80'-as évek, pl minõsége mire hasonlított, milyen effektek ugranak be, szintis régi lézer, vagy Tiesto-s techno õrület? Esetleg szavakra nem emlékszel a szövegbõl? stb...

Hello! Van egy zene amit keresek...A fûre tépni szabadba volt egy zene, amit nem találok a végén a soundtrackba.Abba a részben van, amikor redman és methodman elkezdenek tanulni,de rájönnek hogy mindenböl megbuktak. Ez a rész a 1:08:10 körül van. Ha valaki tudna segíteni annak elõre is köszi.
valaki nagyon szépen kérem tegye fel valahova a Freemasons - Uninvited címû számot mer nemtom sehonnan elérni:'(
Ábéla boy
csáó mindenki valaki nemtudja megmondani azoknak a számoknak a címét amik ez alatt mennek?? nagyon kéne....:S

Benny04
sajnos ez sem az...

ikegami
Na én ezt kerestem!!!
Köszi.

Hixer
Ez is ilyen statikus zúgással indul...

Egyébként ez a jelenlegi csúcstartó a legdrágább költségvetésû klipp címért...

Hixer
hát ez a

Bsckstreet Boys - Larger Than Life

'All you people can't you see, can't you see
How your love's affecting our reality
Every time we're down
You can make it right
And that makes you larger than life'

Egyébként ez is rádiós zúgással kezdõdik, lehet #6145-re is jó.. de csak tipp...

Benny04
sajnos ez sem az... 😞
De lehet, hogy nem is Jacko énekli, nem tom pontosan, mert ezt a számot csak a rádióban hallottam, tehát nem tom pontosan az elõadót, de sztem jackson az, mert nagyon hasonlít a hangja az övére...

Hello! Van egy zene amit keresek...A fûre tépni szabadba volt egy zene, amit nem találok a végén a soundtrackba.Abba a részben van, amikor redman és methodman elkezdenek tanulni,de rájönnek hogy mindenböl megbuktak. Ez a rész a 1:08:10 körül van. Aki tud segíteni légyszives segítsen! Elre is köszönöm.
Black Or White esetleg?
Benny04
sajnos nem ez az...
Mert az elején nem ilyesmi zúgás van, hanem olyan, mintha egy rádió zúgna, aztán a zúgás egyre ritmusosabb lesz, és végül a zúgás lesz a zene...

ikegami
hy!
Érdekelne ennek a Backstreet boys számnak a címe, vagy youtube link:
valahogy így van a refrén:
"oh you bi vó catch a see catch a see...
..everybody rán, you can make your ájz,
can get..

köszi <#szomoru1>

szevasztok!! roxyn szokott menni egy szám..viszonylag lájtos egy csaj énekli valami sherdöper meg last(week/year) lehet benne:S valaki nem tudja mi lehet?vagy esettleg felrakni valahova?elõre is köszönök!!!