X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Basszus! Mindenképp jobbulást neki! Nagyon bírom Karcsit - értelemszerűen, a szinkronhangja az, amit többször tapasztaltam belőle, nem csak Mulder miatt egyik kedvenc hangom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Reméljük csak a szokásos média kitaláció, és nem ennyire súlyos!

Súlyos motor baleset: Rékasi Károlyt lélegeztetőgépre kapcsolták

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

k0trapali
Atyaeg Mulder jo oreg faszi lett! :D Fu de varom! Nem reg fejeztem be a 9 evadot.
Szabi
spoiler alert :)

áááliiitólag ő kéri fel őket hogy néhány paranormális ügyet vizsgáljanak meg :D

ő pedig Sveta, az elrabolt csaj :D

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
naja, kb. ilyesmi csapatösszeszedős jelenetet vártam az elejére :D

IMYke2.0.0.0
Menő kép <#szeret>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szabi

Szabi
//www.youtube.com/embed/oSrb9-1VkZU

IMYke2.0.0.0
Kiderült, mikor mutatják be az új X-aktákat

"Már csak 256-ot kell aludnunk az új X-akták premierjéig.

Az amerikai Fox csatorna hétfőn bejelentette, hogy az X-akták (The X-Files) 6 epizódos felélesztését 2016. január 24-én fogja bemutatni. Ez egy vasárnap, s a Fox terve az, hogy az NFL, az amerikai focibajnokság egyik kiemelt mérkőzésének a nézettségével alapozza meg a sorozat nézőtáborát. Ezt követően a további epizódok már hétfőnként kerülnek adásba a sorozatból, az első mindjárt másnap.

Mivel még nem kezdték el írni a forgatókönyveket, ezért nem tudjuk, hogy miről szól majd ez a hat rész illetve, hogy benne lesz-e majd a sorozatban az esetleges folytatás lehetősége, azonban a készítő, Chris Carter arról nyilatkozott, hogy örül annak, hogy elmesélhet hat darab új történetet, amiből arra lehet következtetni, hogy az új évad nagyjából az eredeti széria epizodikus jellegét fogja követni. Az írásban Carter segítségére lesz a régi írógárdából Darin Morgan, Glen Morgan és James Wong is, a főbb szereplők (David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi) pedig visszatérnek a régi sorozatból."

ForzaInter
Az igazán jó színészek több karaktert is eltudnak játszani. Duchovny és Gillian Anderson is ilyen. Vannak viszont olyan színészek akiknek csak 1 fajta karakter megy, na náluk főleg nehéz elvonatkoztatni ha előtte valami kultsorozatban játszottak évekig.

Yo, Bitch!

A tipikus példája annak, amikor valaki nem tud elvonatkoztatni egy bizonyos karaktertől, amit a színész játszott. Most eszembe jut egy Star Wars-fórumon szörnyülködő leányzó, aki megnézte az Éjféli stoppos c. thrillert, amiben Mark Hamill egy eszelős pszichopatát játszik, aki a sztori szerint a saját anyját is kinyírta. És meg volt döbbenve, hogy Luke Skywalker hogy tehet ilyet! LOL! <#wow2> Mert ugye miért lenne az baj, hogy valaki nem akar megragadni egy bizonyos általa játszott karakter skatulyájában, próbál kitörni belőle? Gillian Anderson is remekül kitört a Scully-skatulyából a The Fall, illetve Hannibal-beli karakterének köszönhetően.

Amúgy én nem tudok mondani olyan sorozat sequelt, ami érdemi karriert futott volna be. A Dallas is annak köszönhette a megért 3.évadot, hogy a második szezonban a Jockey-emlékepizód námiképp megdobta a nézettséget.Ez az X-akták folytatás sem fog a két évadnál többet megérni, bár nem is tervezik, ha jól tudom. Az, hogy folytatják, csak egy dolog, na de hogy a cigarettást másodjára is feltámasztanák, az már önmagában az ötlethiányról tanúskodik.
Amiért imádkozom, hogy a Prison Break mégse támadjon fel jövőre.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.05.01. 04:52:25
ForzaInter
Dehogy pazarlás. A kaliforgia az elmúlt évek egyik legjobb feelgood sorozata volt, én imádtam.

Mikor az egyik részbe belenézett a tükörbe és azt mondta: "ugy nézek ki mint egy kibaszott fbi ügynök":D

Yo, Bitch!

Totti5
Remek sorozat és nagyon jól játsza a szerepet is. Színész és nem pedig csak Mulder!

Szabi
beteg egy sorozat, de imádom.. :D

Szomorú hogy az a másik karaktere egyáltalán létrejött.. több mint egy évtized elfecsérlése, egy zseniális karakter után egy olcsó primitív szemétre... sosem bocsátom meg ezt David-nek... szomorú, keserű és kései kárpótlás, hogy végre jövőre folytatják...
sz4bolcs
:D szóval 14 Euro-ért a Fight the Future ...+1 frizbi

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

IMYke2.0.0.0
TUDTAM, hogy hiba lesz felnéznem az oldalukra a szokásos hírlevelükben lévő ajánlatok miatt...

"The X Files: Fight the Future / The X Files: I Want to Believe - Limited Edition Steelbook Blu-ray" - 13,79 euro + PK.
Nagyon király ajánlat.

Vagy Mulder rágyújt,feláll az írógép mellől és megfekteti Scully-t...ja nem..az egy másik karaktere Davidnek :)
sz4bolcs
Én is egyből ezekre gondoltam. :) Arra is van ötletem, hogy hogyan lehetne a szinopszisba illeszteni ezeket:

"Az emberi faj gyarmatosítása tökéletesen sikeredett, nincs megmaradt ellenállás, ez itt Fox Mulder naplója <...>"

Vagy ez nagyon Terminatoros? xD

Mondjuk kitérnek 911 boncolgatására egy lehetséges újabb világvége sztorira....chemtrailekre....természeti katasztrófák msáfajta magyarázataira....újabb összeesküvések építésére...szerintem nem kérdés, hogy kifogyhatatlan téma.
Szabi
:DD

sz4bolcs
Ebből meg mit tudnak kihozni. A szinopszis folytatása: A maja naptár szerinti világvége soha nem jött el, Mulder és Scully nyugdíjba vonult, Mulder megkeseredett, mert soha nem találta meg a kishúgát, már nem kémleli éjjelente a csillagokat, Scully boldog házasságban él valakivel, és a hangyás futkorászások, és az "én vagyok"-os telefonos zaklatások már a múlté... so what? :D
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.03.29. 08:26:55

IMYke2.0.0.0
"Production on THE X-FILES event series is set to begin in summer 2015. Further details remain under wraps and will be announced at a later date."

Na, akkor talán karácsony körül jöhet is egy rész... :)

Szabi
a Fox oldalán is kint van már... remélem ezt is amcsi premier körül adja majd a magyar Fox :)

IMYke2.0.0.0
Oké, idén tényleg előbb lesz karácsony :)))

Szabi
közbe elkezdtem linket keresni, de úgy látom már jött rá válasz is :D

ign

"A duó mindig is vágyott a sorozat folytatására, és úgy tűnik, hogy most az X-Akták iroda fejét, Skinnert alakító Mitch Pileggi is ajánlatot kapott a csatornától. További visszatérő karakterekre is számíthatunk."

"..az új sorozat epizódjainak forgatókönyveiért továbbra is Chris Carter felel, aki egyben a széria executive producere is lesz.." <#finom>

IMYke2.0.0.0
Remélem, nem kényszer-fiatalítás lesz...
Skinnernek meg örülünk :)

IMYke2.0.0.0
A kérdés: valami nyálas képű nyámnyilák lesznek a főszereplők, vagy Murderék?

stargatelost
Úgy látszik, hivatalos, a Fox berendelte a folytatást, 6 epizódot.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tutituti
és azt rebesgetik megint hogy jön az új évad.Legalább is Gillian Andreson twitteren nagyon lobbizik miatta.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szabi
az első két évad HD-ban már a virágboltokban <#finom>

IMYke2.0.0.0
Tinmantõl vettem meg jó pár éve :)

Rákerestem erre a játékra. Durva hogy még ez így megvan.

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

sz4bolcs
Annyira jó ez a játék? <#conf> Tudtommal elég gyengére sikerült..

Totti5
/nagyonirigy!

<#eljen><#eljen><#eljen>

sz4bolcs
Most volt szerencsém megnézni egy részt a hd változatból, és ez valami elképesztõ. Boltokba fog kerülni ez a változat? ezért már érdemes lenne befektetni..

IMYke2.0.0.0
Értsd: így, ilyen kiadásban, tökéletes állapotban.

IMYke2.0.0.0
The X-Files Game - nekem ez van meg:

Értem, hát akkor valószínû leteszek arról hogy beszerezzem õket.
És esetleg valami X-akták témájú játékot tudnátok ajánlani ami jó is?

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

ForzaInter
banner csak nekem nem jön be?

mehetne ez a helyére:

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát a sorozat részeinek a forgatókönyvét adták ki könyben.

én a gumiembert és a jég címût olvastam, de ugyanaz volt mint a rész:D

Yo, Bitch!

Üdv.
Az X-akták könyvekrõl mi a véleményetek? Érdemes elolvasni õket?
Az érdekelne hogy ezek a fõsztorihoz kapcsolódnak? Vagy könyvenként csak 1-1 rémsztori?

Ajjj de furcsa eredeti hanggal.:)Még sosem hallottam hogy milyen Gillian Anderson hangja,de Náray után nagyon furcsa.

tutituti
egy rakat baki
http://www.youtube.com/v/SH4m5uT4pE4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ZilogR
Confirmed - én csak egy sample-t szedtem le, h ugyan mi van ezzel, h ekkora nagy hype lett hirtelen, de ez mindennél jobb! :)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ForzaInter
tényleg gyönyörû a kép. mintha nem is ugyanazt a sorozatot nézném.

Yo, Bitch!

Totti5
Teljesen odavagyok a minõségtõl. Lement a 3. is. Mintha csak egy tegnap felvett sorozatot néznék:)

Szabi
én nem magozok, máshol viszont nem találtam, de türelmesen várok.. :)