X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magon is nagy az erdeklodes, es kozkivantra ossze raktak magyar-angol hangal es mellekelve hun-eng sub is. <#worship>#worship>
Fel oraja kerult fel a S01E04 mar toltom is.:)
Es ha netan egyszer lesz BD kiadas en is elsok kot veszem meg, ezen nottem fel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
legalábbis nagyon remélem :D
"Nulla tenaci invia est via"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vannak olyan epizódok, amik kiabálnak érte.
egyszerûen hihetetlen a minõség.Jó lenne ha itthon is elérhetõ lenne legalább évadonként dobozos verzióban
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Next PC upgrade: 2022
Ez annyira gyönyörû hogy el sem hiszem!
Hetente fog jönni 1 rész?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
amit eredetileg leadtak a tv-ben
az eredeti filmekrõl újra digitalizált

Olvasta már más is?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
egész napom rettenet volt,de ez a hír vagy morzsa eléggé feldobott.utána is nézek a képregénynek(nem is tudtam, hogy van)
gillian anderson sztem most pl sokkal jobban néz ki mint régen..
Yo, Bitch!

http://en.wikipedia.org/wiki/Roswell_UFO_incident
http://hu.wikipedia.org/wiki/Roswell_(Új-Mexikó)
http://www.vilagvege2012.hu/erdekessegek/titkos-interju-a-roswelli-ufo-tulelo-pilotajaval/
Amugy várós nagyon.
Wong nagyon sok jó részt írt az X-Akták-ban. Amúgy õ és Glenn Morgan találta ki a Lone Gunment.:)
Yo, Bitch!
a fõszereplõ quanticoba utazott az fbi kiképzõ akadémiára, ott meg ugye sokat jártak mulderék is:) ez direkt ilyen kikacsintás az x-akták felé.
volt amúgy egy spinoff epizodja a millenniumnak az x-akták a 7. évadban. a zombis rész, a címe millennium volt. meglepõ:D
Yo, Bitch!
sajnos.
Chris Carter ennek a sorozatnak is a készítõje. Ugye a X-Files 7. évadában kapott egy külön részt is ez a sorozat. (7x04)
Tegnap néztem meg az 1. részt. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
Yo, Bitch!
Erõs közepes szint volt. Az nekem kicsit csalódás volt, hogy paranormális, ufo stb ügyeket nem is kaptunk szinte. Helyette sokszor teljesen érdektelen gyilkossági ügyeket oldottak meg. Nem ezt vártam, sokkal többet is kilehetett volna hozni az egész sorozatból. A karakterek elvitték a hátukon a sorozatot, szóval miattuk érdemes végignézni. A 2 új szereplõ jó volt, fõleg Jimmy.:D Rengeteg poén volt amúgy ebben a 13 (14) részben. Ez a zárórész vége pedig nagyon szomorúra sikeredett.:( Be kell valljam kicsit megkönnyeztem a srácokat.:( R.I.P. Lone Gunmen!
Ezzel most már tényleg véget ért az X-Akták darám. A jobb részeket majd újra fogom nézni.
Yo, Bitch!
mulder-scully kettõst jó volt azért újra látni ennyi év után. mulder szakállal odabaszott:D
lone gunment elkezdted már?
Yo, Bitch!
de amúgy ja a feliratok.info-n is megtalálod.
Yo, Bitch!
Amúgy most kicsit elgondolkodtam, akik régebben látták a sorozatot, nem volt zavaros a 9x15? Nem volt hiányérzetetek? Tudtátok, hogy van ez a spi-off sorozat? :)
nagyon nagy formák ezek az idióták:D
Yo, Bitch!

a dvd-s verzió<#idiota>#idiota>
<#alien2>#alien2>