X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Mi az hogy? Mar ossze is vagtak 2 napja. <#vigyor2>
Magon is nagy az erdeklodes, es kozkivantra ossze raktak magyar-angol hangal es mellekelve hun-eng sub is. <#worship>
Fel oraja kerult fel a S01E04 mar toltom is.:)
Es ha netan egyszer lesz BD kiadas en is elsok kot veszem meg, ezen nottem fel.
Szabi
harmadikán is két rész lesz :)

"Nulla tenaci invia est via"

sz4bolcs
*.* Éniséniiiis

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

IMYke2.0.0.0
Jó ötlet lenne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
szerintem egyszer összevágja majd valaki a német képet a régi magyar szinkronnal :)

legalábbis nagyon remélem :D

IMYke2.0.0.0
Nekem leginkább Rékasi Károly és Náray Erika hangja kellene - a többi felõlem eredeti angol is lehet :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Amint lesz blúréjen veszem azonnal, nekem amúgy sem szükséges a szinkron.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Végig fut a kellemes borzongás a hátamon, ha belegondolok, hogy minden epizódot FHD-ben újranézhetnék!!!
Vannak olyan epizódok, amik kiabálnak érte.

tutituti
kell!

egyszerûen hihetetlen a minõség.Jó lenne ha itthon is elérhetõ lenne legalább évadonként dobozos verzióban

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ForzaInter
Ha az egész sorozatot nem is, de azért pár klasszikus részt tuti újranézek majd. Ilyen minõségnek nem lehet ellenállni.:D

Yo, Bitch!

ForzaInter
uhh baszki mindjárt elélvezek a látványtól:D:D

Yo, Bitch!

IMYke2.0.0.0
Azonnal kell wazzer, keeeeeellll - hörcsög-én!

Szabi
a német Pro7 MAXX HD-n 20.án leadták az elsõ 5 részt, ma pedig jön még kettõ :D

Szabi
s1e3

s1e4

s1 e5

IMYke2.0.0.0
Kéne : BD1080, 7.1 kiadásban, eredeti + magyar (régi) szinkron, teljes sorozat 20.000 Ft alatt = eladnám a házat és venném rögvest.

stargatelost
WOW <#wow1> fasza <#eljen> Kár, hogy már ledaráltam "szarban" :D

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

grebber
LOL amikor megláttam másik topikban azt hittem indult egy új széria de látom hogy csak a régi :(

Next PC upgrade: 2022

Szabi
a dvd-s verzió<#idiota>

Totti5
Ide is egy saját fotó

Ez annyira gyönyörû hogy el sem hiszem!

Hetente fog jönni 1 rész?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
a Maxx HD csatornán elkezdték adni a felújított x-aktákat

amit eredetileg leadtak a tv-ben

az eredeti filmekrõl újra digitalizált
<#wow1>

Szabi
<#alien2>

ForzaInter
remélem lesz majd magyar kiadás, mert nagyon kíváncsi vagyok rá.

Yo, Bitch!

Szabi
ez így kamu, csak annyit mondtak a színészek, hogy szívesen csinálnának új filmet.. :(

stargatelost
Hát én azért örültem ennek is, mármint a képregénynek, mert legalább valamilyen formában folytatódik a történet. De öcsém, most olvastam el a második részt (ennyi jött ki eddig), de nemtom mit gondoljak, ha ez tényleg hivatalos és Chris Carter is benne van. Olyan szereplõket hoztak vissza, akik egyértelmûen meghaltak a sorozatban.

A Lone Gunmen, és a Cigis... Most komolyan? Hülyeség ez így.

Olvasta már más is?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tutituti
teljesen egyetértek.
egész napom rettenet volt,de ez a hír vagy morzsa eléggé feldobott.utána is nézek a képregénynek(nem is tudtam, hogy van)

ForzaInter
ja jól tartják magukat.

gillian anderson sztem most pl sokkal jobban néz ki mint régen..

Yo, Bitch!

Szabi
annyira azért még nem öregedtek meg :D
http://www.youtube.com/v/on85_EjgT0Y&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

IMYke2.0.0.0
Engem az sem érdekelne, ha fõszereplõink 60 éves nyugdíjasokként játszanának, de legalább futna egy új évad...

Szabi
ejj bárcsak lenne új tv-s évad.. :))

stargatelost
Úgy tûnik, elindult a 10. évad képregény formájában. Elvileg hivatalos, Chris Carter is az írók között van. Valaki már találkozott vele, beleolvasott?

Gondoltam megemlítem itt: A Roswelli Ufo baleset 66. évfordulója van!:

http://en.wikipedia.org/wiki/Roswell_UFO_incident
http://hu.wikipedia.org/wiki/Roswell_(Új-Mexikó)
http://www.vilagvege2012.hu/erdekessegek/titkos-interju-a-roswelli-ufo-tulelo-pilotajaval/
Szabi
<#eljen>

tutituti

IMYke2.0.0.0
Bízom benne, hogy eltéved az inváziós flotta valahol az Andromédában :)

Szabi
az invázió elsõ napja... :)

stargatelost

stargatelost
<#idiota>

ForzaInter
Csak Bay neve aggaszt engem.

Amugy várós nagyon.

Wong nagyon sok jó részt írt az X-Akták-ban. Amúgy õ és Glenn Morgan találta ki a Lone Gunment.:)

Yo, Bitch!

ForzaInter
nem, nem az volt.

a fõszereplõ quanticoba utazott az fbi kiképzõ akadémiára, ott meg ugye sokat jártak mulderék is:) ez direkt ilyen kikacsintás az x-akták felé.

volt amúgy egy spinoff epizodja a millenniumnak az x-akták a 7. évadban. a zombis rész, a címe millennium volt. meglepõ:D

Yo, Bitch!

ForzaInter
mondjuk ennyi volt a szerepük, hogy lementek a lépcsõn:D

Yo, Bitch!

Akit érdekel 999Ft ért meg lehet venni az x-akták 1. évad díszdobozos kiadását a mammutban 2- ben lévõ saturnban
ForzaInter
Millennium 1x18

:D

Yo, Bitch!

az elsõ évad igen ígéretesnek tûnt... a második meglehetõsen lapos volt már, a harmadiknak meg már alig vártam, hogy "csak egyszer vége legyen végre" :(
sajnos.

ForzaInter
Millenium címû sorozatot látta valaki, vagy nézi éppen?:D

Chris Carter ennek a sorozatnak is a készítõje. Ugye a X-Files 7. évadában kapott egy külön részt is ez a sorozat. (7x04)

Tegnap néztem meg az 1. részt. Kíváncsi vagyok a folytatásra.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Na végeztem a Lone Gunmen-el is.

Erõs közepes szint volt. Az nekem kicsit csalódás volt, hogy paranormális, ufo stb ügyeket nem is kaptunk szinte. Helyette sokszor teljesen érdektelen gyilkossági ügyeket oldottak meg. Nem ezt vártam, sokkal többet is kilehetett volna hozni az egész sorozatból. A karakterek elvitték a hátukon a sorozatot, szóval miattuk érdemes végignézni. A 2 új szereplõ jó volt, fõleg Jimmy.:D Rengeteg poén volt amúgy ebben a 13 (14) részben. Ez a zárórész vége pedig nagyon szomorúra sikeredett.:( Be kell valljam kicsit megkönnyeztem a srácokat.:( R.I.P. Lone Gunmen!

Ezzel most már tényleg véget ért az X-Akták darám. A jobb részeket majd újra fogom nézni.

Yo, Bitch!

ForzaInter
nekem nagy csalódás volt.. a filmek amiket most láttunk topikba leírtam a véleményem.

mulder-scully kettõst jó volt azért újra látni ennyi év után. mulder szakállal odabaszott:D

lone gunment elkezdted már?

Yo, Bitch!

ForzaInter
én úgy szedtem le a magról, hogy benne volt a magyar felirat is.

de amúgy ja a feliratok.info-n is megtalálod.

Yo, Bitch!

stargatelost
feliratok.info-n van hozzá magyar felirat.

Amúgy most kicsit elgondolkodtam, akik régebben látták a sorozatot, nem volt zavaros a 9x15? Nem volt hiányérzetetek? Tudtátok, hogy van ez a spi-off sorozat? :)

ForzaInter
én most a lone gunment darálom. a felénél tartok.

nagyon nagy formák ezek az idióták:D

Yo, Bitch!