Szekeres Viktor

Kiderült, mikor mutatják be az új X-aktákat

Már csak 256-ot kell aludnunk az új X-akták premierjéig.

Az amerikai Fox csatorna hétfőn bejelentette, hogy az X-akták (The X-Files) 6 epizódos felélesztését 2016. január 24-én fogja bemutatni. Ez egy vasárnap, s a Fox terve az, hogy az NFL, az amerikai focibajnokság egyik kiemelt mérkőzésének a nézettségével alapozza meg a sorozat nézőtáborát. Ezt követően a további epizódok már hétfőnként kerülnek adásba a sorozatból, az első mindjárt másnap.

Mivel még nem kezdték el írni a forgatókönyveket, ezért nem tudjuk, hogy miről szól majd ez a hat rész illetve, hogy benne lesz-e majd a sorozatban az esetleges folytatás lehetősége, azonban a készítő, Chris Carter arról nyilatkozott, hogy örül annak, hogy elmesélhet hat darab új történetet, amiből arra lehet következtetni, hogy az új évad nagyjából az eredeti széria epizodikus jellegét fogja követni. Az írásban Carter segítségére lesz a régi írógárdából Darin Morgan, Glen Morgan és James Wong is, a főbb szereplők (David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi) pedig visszatérnek a régi sorozatból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • molnibalage83 #3
    Még azt sem mondanám, hogy jó volt. A 6. évad közepének eseményei után teljesen inkoherens lett a sorozat, egymásnak ellentmondó részek, logikátlan és következmények nélküli történet vezetés, stb.

    A legjobb részek emiatt a fő szálhoz nem tartozó vicces részek lettek az én szememben.

    The Amazing Maleeni
    The Goldberg Variation
    Je Souhaite
    How the Ghosts Stole Christmas
    Monday

    stb.

    Az egész sorozat mozgatórugója a '90-es évek UFO/NWO/konteó és ezotéria mániája volt, meg a technológiai fejlődésbe vetett töretlen hit, számtalan helyen finoman szólva optimisták voltak és torízották a valóságot.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.05.13. 10:19:03
  • Nebojsa1982 #2
    Felesleges erőlködni, jó volt, elmúlt. Nem láttam a befejező részt, úgy hallottam, mintha az lett volna a vége, hogy SPOILER ------------------ földönkívüli invázió ---------------------- SPOILER VÉGE lesz a Földön.
  • Ender Wiggin #1
    csak ne akarják ezt majd új arcokkal folytatni, mint minden, ami szent.