X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ez tisztára úgy hangzik, mintha egy jó darabig nem lenne módod látni. És a dvd megjelenésre várnál vagy ilyesmi. Tehát nem egyértelmű.
Úgy látszik, fórumon ilyet nem szabad...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
azt olvastam, 1 epizód/1 eset, és olyan lesz mint régen, tehát talán az első részben lezárják az egész mitológiát, aztán meg farkasemberek és társaik jönnek xD
(nem mintha azokkal baj lenne, de hát mégis csak éljenek az idegenek :D )
most néztem meg az első filmet (bánatomra sose láttam), és kezdem hatodik évadot, de innentől már ismerős részek jönnek, mai napig emlékszek az utolsó rész utolsó jeleneteire :O
Majd egyszer, más forrásból :(
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
X-akták
am. filmsor., 1. rész
Az én harcom
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mire Scully: Úgy mint a számítógép kemény lemeze? <#alien>#alien>
Next PC upgrade: 2022
ÁÁÁ már ennek olyan feelingje van öcsém hogy befosok ha nem lesz siker és csak ez a 6 rész lesz azt game over örökre.
Marad majd a t*rr*nt, valamikor.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Reméljük a legjobbakat.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nem sikerült beágyazni a kommentbe sehogyse a videót, úgyhogy linkelem inkább a cikket a videókkal :DD
Cool-on hétfőn este magyar szinkronosan fogják adni, kedden meg jön a második rész, utána keddenként jön majd a maradék 4 rész <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.10. 18:21:26
"Nulla tenaci invia est via"
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
helyette az rtl (ott is a Cool) fogja adni <#taps>#taps>
#5683 : basszus én erről lemaradtam, és fent van már 7 évad. Valaki tudna linkelni honnan rendelhetek egy időgépet, ugyanis nerre nekem nincs időm végignézni mindet, pedig muszáj lesz :D... :DDDD<#help>#help>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Keszul a fox az uj reszekre ezert leadjak 1-9ig es az utolso resz utan januarban folytatodik az ujal!!
A rovid bemutatoban van am uj jelenet is! Sasoljatok! ;)
ez is ide:
Chris Carter, a The X-Files készítője elmondta, hogy a reboot megértéséhez és élvezetéhez természetesen nem lesz szükség az eredeti sorozat ismeretére, de az EW kérésére kiválasztott 10 olyan epizódot, ami nagyon jellemző a sorozatra és ad egy képet róla.

<#worship>#worship>

<#nyes>#nyes>