8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
laller7878 #7179 Köszönöm szépen a választ erre is. Közben sikerült megtalálnom a megoldást: véletlenül az előzőekben volt egy verseny ahol bronz volt a eredmény, és nem tűnt fel a sok arany közt. Na ewwolt a szitu....
És megvan a F1-es gép is.. -
#7178 Tényleg, a múltkor összejött az ARMax? -
#7177 Ha tovább nézegetem a garázsom, tied lett volna a pálma, de most az ENYÉM. -
#7176 Megelőztél pár másodperccel. -
#7175 Suzuki wagon-r asszem elég rövid. Meg hasonló bajnok gépek. A használtak közt vannak bőven, nézd meg az adatlapokat. -
#7174 Ez teljesen verseny függő. Ha rányomsz a kiválasztott versenyre, a következő képernyőn találod a "versenykiírást". Itt írják le, hogy a gépednek milyen feltételeknek kell megfelelni. Ha valamelyik piros szöveget tartalmaz, akkor vagy irány a garázs, másik járgányért. Vagy a műhely, az esetleges átalakítások elvégzésére. Ha sikerült a kiírásnak megfelelő autót összehozni, akkor már versenyezhetsz.
3400mm alatti autók pl.: Daihatsu Midget 63
Subaru SUBARU 360 58
Honda Today G 85
Honda Life Step Van 72
Daihatsu Midget II D-type 98
Honda S500 63
Daihatsu MOVE CX 95
Mitsubishi MINICA DANGAN ZZ 89
Honda BEAT Version F 92
Suzuki Wagon R RR 98
stb.stb.stb.stb.........................
-
#7173 az hibádzik a versenynél az indulásnál amit pirossal irnak ki. ha ilyen nincs akkor be kell engedjen -
#7172 OK, köszi. Megnéztem közbe, és a 4000 mm or less-be beenged a Mini Cooperral, szal olyan 3400 és 4000 mm között lehet a gép. -
FoToS #7171 Ja,de pl milyen autó felel meg ennek?Engem is érdekelne!! -
#7170 Igen, ez egy hosszúsági limit. Viszont előfordul, hogy más korlátozások is társulnak a futamhoz, pl. gumi minőség, lóerő, gyártó ország, stb... Ilyenkor ezeknek a kitételeknek is meg kell felelni. -
#7169 Lenne egy kérdésem. Csomó versenynél látom hogy Lenght Limit, pl 3400 mm or less. Namost még nem találtam olyan autót ami jó lett volna! Ez vmi hosszúsági limit lehet, vagy nem tom. Az egyik ilyen versenynél a képen volt 1 Mini Cooper, vettem egyet, hátha jó lesz, de azzal se enged be. Valaki tudna segíteni?
Köszi. -
FoToS #7168 Valakinek Logitech Driving force Pro kormány 20.000-ért? -
FoToS #7167 GT4 5000 eredeti alig volt hazsnálva. -
#7166 Szerintem a régi kérdésedre a válasz: A versenyeket, már persze ahol olyan típusúak, bajnokság formában kell megnyerned. Akkor továbbenged a professional csaarnok ucccsó menetére. -
laller7878 #7165 Köszi a választ. Kipróbálom Audi R8 al biztos jó lesz. -
#7164 Hétvégenként a Petőfi csarnokban kapsz. -
A Vajda #7163 eredeti GT3-at és GT4-et keresek megvételre. használt is érdekel. ha van neked és nem kell, vagy tudsz jó áron, küldj privit! -
#7162 autoclutch de azért ügyesebb sokkal mint én :D
érdekes hogy csak fullgázon meg padlóféken megy. Bazz elég lett volna neki egy sima 15.000 forintos szar is :D -
ballor #7161 Nurburgring 24 Hours Endurance: POLYPHONY Formula Gran Turismo '04 -
laller7878 #7160 Van egy újabb kérdésem,bár az előzőre sem válaszolt senki. :(( Hátha erre.. F1 es autót hol lehet nyerni vagy venni? -
#7159 nekem NFS ugrott be róla elsőre, nagyobb "sodródás" :D (by: F&F3) nagyobb szorzó -
#7158 Nem tudom...Itt sajna nem latni semmit (a hasznalati utasitasom meg ugy elkeveredett a nagy karacsonyi pakolaszasban; /baxameg!!!/ hogy gőzöm sincs merre lehet..tegnap este fél orat kerestem de semmi...); nahszoval kalibralasnal nem latni semmit, ha hosszan benyomom a SET-et, a 2 LED közül nekiall villogni egyik LED; és sipol egyet..ha nem nyulok hozza; akkor kb.5mp mulva nem csippan, és visszaáll "alapba"... Barmit nyomtam, SET modban nem csipogott(kormanytekeresre sem 'asszem); csak akkor ha megnyomtam a nyilakat (jobb-bal ment, fel-le iranyokra nem reagalt)...
Nahszoval, benyomva jobb-iranyt pl. csipogott megegyet, és kilepett a SET opciobol...Tehat reagalt rá valahogy... :-P
Már csak ki kellene okoskodnom, hogy mi-micsoda... Még keresem a kis hasznalati utmutatot; remelem elökerül... -
#7157 Nem te vezeted az autót, hanem egy általad irányított pilóta, akinek diktálhatod a tempót, előzést, boxkiállást. Minnél többet vezetteted, annál jobban fejlődik, kevesebbet hibázik. Röviden talán ennyi. -
#7156 Lehet, hogy hülyeséget mondok (nem ismerem a te kormányodat). Nem lehet, hogy amikor SET gombot lenyomod, akkor kellene a jobb, ill. bal végpontig tekerni a kormányt? Hasonlóan mint a PC-n történő kalibrálásnál. Bár ott látni lehet a teendőket.
Nekem "Logitech Driving Force" kormányom van. A PS2-n semmi teendőm vele, csak feldugom és használom. Max a játékok opcióiban lehet rajta manipulálni (már ha van a játékban). PC-n viszont felrakom a driverét, és alpból kalibrálni kell (középpont, végpontok, pedálok induló és végpontjai). Próbáld előkeríteni a használati utasítását, hátha írnak benne valami érdemlegeset. -
bgabor #7155 A B-spec mód egyébként mit is jelent? Egyfajta menedzser mód? -
#7154 Hmmm... A kormany-holtjatek problemahoz... Eh... Ugy nez ki, hogy tudok valamit allitani a kormanyon; bár még ki kell tapasztalnom a dolgokat... Ha jol emlekszem, volt hozza 1 nagyon pici, vekony kis hasznalati utmutato, amit sajna elkevertem nem tudom hova... A kormanyon van egy SET gomb közepen; amit anno en nyomogattam is, de nem törtent semmi. Tegnap eljatszogattam a kormannyal, kiderült hogy hosszan lenyomva nekiall csipogni, tehat valahogy jelzi, hogy SET üzemmódban van... Ha ilyenkor sokaig nem csinalok semmit, akkor egy idö utan "lezár"; abbahagyja a villogast a 2 LED közül az egyik.
Probaltam valamit nyomogatni a kormany kurzorbillentyüin; és (tegnap késö este probaltam a Flatout2-öt), mintha picit kisebb lett volna a holtjatek.../nem tudom, hogy tényleg-e, vagy csak bebeszeltem magamnak? :-P /). Ha valakinek hasonlo kormanya van, irja meg; hogy mit tudok allitani alapban ill. allitani még a SET gombbal...
Az arcade autos game-ekben sajna szoftveres allitasi lehetöseget nem nagyon talalni... -
#7153 akkor sem ertem mi az a csuszkaméter vagy mi amikor ad neki... -
#7152 most ez a trendi:D
biztos a tokioi hajszára gyakorolt:))) -
#7151 mellesleg bena a gyerek. Csusztatassal ezekben a kanyarkoban nem lehet gyorsabban menni mint HC modon. -
#7150 mégis milyen csik megy ott fent kozepen mikozben csusztatja????
Ez vmi GT mod?:D -
#7149 most hogy se rezgo, se force feedback, IStengecikiraly lesz a PS3on GTzni:D
:D:D:DDDDDD
-
#7148 Szerintem ez a játék sajátja, nem pedig a ps2 gyengesége. Tehát a pc-nek ehhez semmi köze.
Van még lehetőség, pl még 1 memóriakártya.:) Vagy a mentések archiválása a memóriakártyáról, de ez itt a fórumon valamivel korábban téma volt. Sztem lapozz vissza. Egyébként tényleg kár, hogy csak 1 emberke tud játszani alapból. -
#7147 GTHD új Logitech-kel
jutubi videjó -
#7146 "Hát ez nekem, egy PC gamernek elég szánalmasan hangzik."
de legalább nem szaggat:) -
ballor #7145 hát talán kettőt is lehet említeni
1. Capri Rally: TOYOTA RSC Rally Raid Car '02 ~260eCr
2. German Touring Car Championship: MERCEDES-BENZ AMG CLK-GTR Race Car '98 (ez egy bajnokság, ha minden futamot megnyersz, és eladod a kocsit, akko olyan ~750-800eCr nyereséged lesz (ezt lehet B-speccel is nyomni, ha nem akarod te, és így olyan 20 perc alatt megvan a sok-sok pénz :) -
bgabor #7144 Értem. Hát ez nekem, egy PC gamernek elég szánalmasan hangzik.
Azért ez a játék elnyerte a tetszésemet.
Viszont ha jól értem, akkor az egyetlen lehetőség a mentés letörlése a memkártyáról.
Említettetek itt korábban könnyű és sok pénzt hozó versenyeket, amikkel jó anyagi hátteret lehet teremteni. Melyek ezek pontosan? -
#7143 Nem tudsz.
Egy memkártya -> egy profil. -
bgabor #7142 Tehát akkor hogyan tudok új profilt indítani? -
ballor #7141 mert nincs -
bgabor #7140 Lenne egy elég hülye kérdésem:
Hogyan tudok a már meglévő mellé új profilt indítani a játékban?
Sehol se találtam profilválasztó menüt.