Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, de akkor az 5. részben hány kocsi lesz egyszerre a pályán?

mohus
gt mode-ban...autobeállításnál (setup)

minden ilyen segítséget a 10-es skálán nullára állíts

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"A Sony PlayStation 3 konzoljára készülõ Gran Turismo HD játékot hivatalosan is leállították. A hivatalos indoklás szerint a Gran Turosmi 4 PS2 változatának tuningolt változatát azért állították le, hogy a fejlesztõ, a Polyphony Digital az ötödik részre fókuszálhassa az energiáit. Az eddig elkészült anyagot december 24-én teszik elérhetõvé, amolyan ízelítõ demóként, sajnos csak a Japán felhasználók számára."

rájöttek hogy a ps3 nem bír 20 autót eccere megjeleníteni, akadásmentesen??😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

A kipörgésgátlós kérdésem még él, de gyarapodott még 1 kérdéssel:
Melyik diffi a legjobb a drifteléshez? 1es 1,5ös 2es vagy az fw????

http://racing-events.blogspot.com/

Hi all. Hogy lehet KIKAPCSOLNI A KIPÖRGÉSGÁTLÓT??
Mert csapatnék csak mindig villog a mûszereknél a felkiáltójal.

Szaszura
Hy!Hátja sajnos néha elõfordul az utángyártott kártyáknál iesmi gubanc inkább az origi 8megás a nyerõ mégha a kapacitás kisseb is de megbizhatóbb.Én ezért vettem inkább másodiknak is eredetit!!Próbáld leformázni hátha észhez tér?<#integet2>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Üdv mindenkinek!
Most vettem eredetiben a Gran Turismo 4-et és egyszerüen nem akarja elmenteni a 14ezer Ft-os, 64 megás memóriakártyára. Az lenne a kérdésem hogy most ilyenkor mi a teendõ? belinkelek egy képet hogy lássátok mien memóriakártyám van: http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1860 Ugyanez a memória kártya van nekem csak nem 32 mega van rá írva hanem 64.Amúgy mentésnél valami olyat ír ki hogy save Failed: Corrupted Data.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

A Sony PlayStation 3 konzoljára készülõ Gran Turismo HD játékot hivatalosan is leállították. bõvebben

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Hi all. Végre megszereztem a Gt4-et, nagyon jó!
A kipörgésgátlót hogy tudom kikapcsolni??

JohnnySmith
Ha ez megnyugtat nekem sincs.... és nem is nagyon lesz😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mohus
egy kis belsõség...felhívnám figyelmet a belsõ emberekre vetülõ árnyékokra

katt a képre, ha jobb minõségben akarod

mohus
2007 tavaszára ígérik a gthd-t...lehe tmire EU gép lesz gyün hozzá némi gt is😊

közben 4 éves kisfiamnak kipörgettem a subaru touring car-t, mert azt akarta😊

ja és még mindig nincs a gt4em kipörgetve....

mohus
nem lehet megoldani...😞((

gt3ban az nagyon faja volt...

CS@
Üdv!
Láma kérdés, de az elsõ és második részben meg lehetett csinálni, hogy a split screen -ben nyomott verseny visszajátszása ne split screen –be menjen. Ha ezt itt is meg lehet oldani, akkor légyszi áruljátok el hogyan kell.
Köszönöm!

JGTC
végre valami morzsa amit lehet ropogtatni kicsit, mostanában így is hatalmas a csend 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
<#wow1><#eljen><#worship>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

mohus
a manusokat is megtervezik rendesen

mohus
gt4HD autószerkesztés😊

Megvan a full verzió is, csak az ugye dupla rétegü és kímélni akarom a fejet. Most volt fejcsere, mert már sûrûn fagyogatott a gép. Egyébként tegnap megjött a játék, vagy öt órát toltam, de semmit nem vettem észre. Van arcade, az összes zene, pálya, és verseny is megvan. Nem értem...

aszizoli
Ez a játék megérdemli a gyári verziót. Érdemes lenne beszerezned, és semmi gondod nem lenne vele. Mostanában már nem tizenhatezerért adják, mint anno, nekem. A piaci adok-veszekrõl nem is beszélve. Hidd el hiányok nélkül sokkal nagyobb élmény.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Kösz a válaszokat! Kipróbálom, és beszámolok róla, hogy mi hiányzik.

Al Age
Igen, a rippelés azt jelenti, hogy valamit kiszednek a játékból.

Mi az a rippelés? Nincs rajta annyi zene,videó, ilyesmi? Vagy nincs árkád mód? Az nem is kell nekem...

Al Age
Ezt látod nem tudom, nekem eredetiben van meg.

Al Age
Warez és valami tuti rippelve van róla.

Al Age
Eredeti, vagy másolt a szóban forgó játék?
Mert úgy rémlik az egyik warez verzió ezt a jelenséget produkálja...

vissza olvasgattam, láttam valaki írta hogy a Pal, és NTSC, kódolás miatt mosódik a menübe a kép, egyébként ez egy régi akai tv-n ilyen!

Hali, nem tudom volt e valakinek olyan problémája a gamessal hogy a külsö menübe kicsit ugrálnak a dolgok??????

mohus
gt4 water art REMAKE

mohus
a mocisokat majdnem elcsapta?😊

Egy kör a Nürburringen egy RUF Porschéval, bár mintha icipicit gyorsítva lenne.

video

boos
Most mennék a swarzwald 2 (bizt. rosszúl írtam😊) ) bajnokságon. Ismét egy hiba a játékban! Az ellenfelek között majdnam minden alkalommal van egy Golf gti V. Viszont azzal az autóval engem nem enged be! A gép soxor 2. helyezett a gti-vel. Hogyan van ez?

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

Willi Betz
azt hol tudom beállítani?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

aszizoli
Szépek. Viszont, ha megfogadsz egy tánácsot, akkor lényegesen több fényt adjál rá, a fotó készítésénél.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

mohus
cép

Willi Betz
itt az én drágaságom végre megtudtam venni.merci-evomerci-evo1

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

CS@
Köszi, akkor van értelme többször is megcsinál(tat)ni azt a versenyt.
A fagyástól nem félek én sem, mert HDD-rõl megy nálam is.
De mivel a régi 40GBs PCbõl örökölt Quantum van benne, így azért inkább nem fekszem le úgy aludni, hogy megy a PS2, mert brutálisan hangos és a verseny közben gondolom töltöget róla mivel nem kapcsolja le(ha a 6ventillátorral megpakolt PC mellett még benyomom a szobai ventilátort is, akkor is csak a PS2ben lévõ HDDt hallom😊

mohus
"Azt láttam, hogy a Formula autók versenyén elég sokféle színben pompáznak a járgányok.
Ezzel kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy ebbõl az autóból lehet nyerni másfajta színeket is vagy csak a szürkés fekete színût?"

nekem meg van az egész sorozat...

mivel a ps2mben HDD van nem féltem hogy megfagy a gém a sok endurance közben😊

mohus

CS@
Nem valami szép ez igaz, de ezért nincs kedvem/fölösforintom még egy gépre.
Így is egy barátomat vettem rá, hogy ugyan vegyen már még egy joyt, hogy tudjunk ketten is játszani. Majdnem vettetem vele még egy memcardot is, mert a GT1-2bõl még úgy emlékeztem, hogy csak így ment a két garázsos verseny, de aztán megnéztem és láttam, hogy itt már egy memcardról is megengedi mind2 játékosnak a válogatást.

Azt láttam, hogy a Formula autók versenyén elég sokféle színben pompáznak a járgányok.
Ezzel kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy ebbõl az autóból lehet nyerni másfajta színeket is vagy csak a szürkés fekete színût?

mohus
a splitscreen már önmagában is kellemetlen...mert nagyon csúnya úgy a gém😊

CS@
Köszi a gyors választ.
Kár, hogy ezzel a gumi dologgal nem lehet jobban variálni, mert így egy csomó autó értelmét veszti 2playerben. Legalább azt megoldhatták volna, hogy az autó kiválasztása után a gumin kívül még lehessen a beállításokon változtatni és akkor GT módban az ABC lehetõségek között csinálhatnék egy olyat, ami még elmegy a Sport gumikhoz.

Al Age
A 2 játékos üzemmód (akár splitscreen, akár lan), az arcade módban érhetõ el, ott pedig csak azt lehet feltenni a kocsikra, amit kínál a játék.

Formula kocsival kapcsolatban nekem is úgy rémlik, hogy abszolút semmit nem lehet venni hozzá, vagy cserélni rajta.

CS@
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy 2player –es üzemmódban a memkártyáról betöltött járgányok esetén a kifestett versenyautókra megengedi a racing gumikat, de ahogy elnéztem az eddig kipróbált „normál” autóknál csak sport –ot engedett felrakni. Nincs lehetõség arra, hogy a „normál” autókra is felrakhassak racing gumikat? Mert így egy 400-600HPs hátsókerekes autó elég kellemetlen tud lenni.
Valamint látom szóba került, hogy a Formula autón csak olaj cserét lehet csinálni, ezt hogyan? Mert engem egyáltalán nem enged be oda, ahol ezt csinálnák, esetleg csak akkor mehetek be ha már feltétlenül kell az olaj csere?
Köszönöm!

soma22
vaterán láttam valakit aki árulta asszem az egyet, talán mindkettõt. keress rá

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

redbull0304
Valakinek nincs meg a Granturismo1-2 eredetibe???????

JGTC
olaj csere

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

A formula autót nem lehet tuningolni ugye?
Tudom, hogy fal van ott, azért írtam, hogy a homokban vágom le!
😄DD
soma22
fõleg ha ott egy fal van😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...