Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tõlem lehet sikános is a pálya, én azt is levágom a homokban!

😄DDDDDDD
nekem magátol bemegy/bement amikor már rossz állapotba kerültek a kerekek vagy ha már kevés benyád van

soma22
b specben hogyan állitom be hogy mikor álljo ki boxba?mert nekem magátol nem megy ki...:S

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

a le mans-i pálya az aminek két változata is van:
-ahol meg van törve a hosszú egyenes két síkánnal
-ahol nincs megtörve a hosszú egyenes
ezen a pályán lehet lenyomni a le mans-i 24 órás endurancot is😊

Nem feltétlenül olyan hosszú. Fõleg ha néhûny Endurance pályát B-SPEC-ben csinálsz. Ha lenyomod az R1-et bejön egy menü, ha itt lenyomod az L1-et és kétszer az elõre gombot a digital pad-on, akkor 3x-osra gyorsítod az idõt.
Ezzel a kis trükkel (habár nem trükk, mert a menüben írja) harmadannyi idõ alatt vége lesz egy versenynek. Pl.: A 24 órás Nürburgring 8 óra alatt lemegy.

Melyik az a F1-es autó amivel nem rúgsz labdába ? És melyik az a Le Mans-i pálya ? Én a legtöbb versenyt Audi R8-al vagy Nissan R92CP-vel csinálom, de lehet beújítok egy Pescarolo Judd Race Cart.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Na megvan ez az F1-es car. Nem rossz, de az a baj, hogy a Le Mani pályán labdába sem rúghatok vele. Melyik a legjobb a GT1 és a prototypok közül? Hogy menjek tovább. nagyon komoly a játék, csak szerintem egy kicsit a hosszúsága miatt unalmas..

Üdv
Al Age
Na azért... 😄DD

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

mohus
nekem meg az, ha reggel hétre bemegyek melózni😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"sajna"<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

a 24 órás nürburgrinet ha megcsinálod akkor megkapod az f1-es cart
😊

Nekem az eddigi legjobb pénzszerzési lehetõségem,ha az Europai versenyeken belül végigtolom a DTM bajnokságot. utánna megkapom az 1998-as Mercedes GT1-et. 750.000-et kapsz darabjáért! Egyet megtartottam felnyomtam 1038 lóerõig, és ezzel nyomom a hosszútávú versenyeket, remélem most a 24H Nurburgrinre kapok már valami jobbat.
Al Age
Sajna???

mohus
hát sajna nincs

mohus
25%nál adja

boos
Megszerezhetõ az többször is. Én most küzdök a másodikért. Nem nagy kunszt. Csak nyomni kell egy reset-et mentés közben....
<#merges2>

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

boos
Én azért próbállak alúlmúlni...

Tudja-e valaki, hogy létezik-e pc-re emulátor progi, amivel pl. gt4-ezni lehet. Ha igen, akkor mi az, és kb milyen hardware kell a normális mûködéséhez?

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

köszi
gyere játsz velünk ott 😉
most épp fotoverseny van, majd lesz megint bajnokság, ahol nem kell aggódnod, mert én leszek az utolsó, ahogy szoktam

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Szia Ballor! Gratulálok a GT4-es honlaphoz! Éppen azt olvasgattam.

persze, így lehet könnyen pénzhez jutni
a Toyotát eladva olyan 250eCr körül lehet kaszálni a Rally-s pályán
(Capri Rally : TOYOTA RSC Rally Raid Car '02)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Azt tudtátok, hogy bármejik versenyt megcsinálhatjátok többször is, csak nevezéskor kérni kell az eredményed törlését (ezt a játék fel is ajánlja). Újra nyerheted az autót meg a lóvét is.Én így csinálok pénzt, ha kevés van. A drágább autókat megnyerem kétszer-háromszor, és eladom.

Egyesek azt mondják, hogy az A-spec pontok majd a GT5-ben lehetlesz használni, pl, készpénzre váltani,stb.

Al Age
Az a-spec pontoknak abszolút semmi értelmük nincs, dicsekedni lehet velük.
A Nuvolarit szerintem 25%-nál (vagy 50?) kaptad és ha eladtad az probléma, mivel máshogy GT módban tudtommal nem lehet megszerezni.

Oh, ez tökéletes így!
És mi értelme van az A-spec pontnak. Azon kívül, hogy ha sok van ügyes vagy. Nagyon brutál kocsikat kapsz ha sok van?
Jaj, majd elfelejtettem, megkaptam azt a fehér Audi Nuvolarit (valami ilyesmi a neve), de véletlenül eladtam, persze még pénzt sem kaptam érte. hogy tudok megint hozzájutni?
Azt talán az 5000 A-Spec pontért kaptam
Köszi
Al Age
Akár az egész versenyen is mehet a b-spec pilóta. Viszont ha Te is versenyzel és a b-spec is, akkor verseny végén csak a b-spec fog fejlõdni, a-spec pontot nem fogsz kapni.

Hali!

Hosszú versenyeknél 4h, vagy 1000 km meg 24 órásoknál korlátlan ideig lehet segítségül hívni a gépet?
vagy ha segít akkor nem kapunk olyan jó autót vagy hogy mûködik ez, mert gondoltam míg alszom addíg õ játszhat nyugodtan!
heh
JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
se kód se mondeo sztem

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

jax
Nézd meg a használt autóknál. Van csomó olyan autó, amit csak használtan lehet megkapni!

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

mohus
én mondeora nem emlékszem

Hi All!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy olvastam a neten a GT4 carlist-jét, és az autók között szerepelt a Ford Mondeo ST220. nos egy ideje már játszom a játékkal de sehíre se hamva a kocsinak. Ti gondolom már végignyomtátok, benne van egyáltalán a játékban vagy nincs? Mert a 700 autó között szerepelt.
Nincs valami kód, amivel könnyebbé lehet tenni a játékot?

Köszi
sapkafej
nem ismeri, azért kérdezte, h mi az
😛

György

Willi Betz
Nincs meg de vhonnan megkéne szereznem illetve vennem.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Jáksó... az egy idióta nem bírom.

aszizoli
Az ActionReplay Max programod megvan?
Ezeket a kódokat azon a programon belül kell beírni, csalást bekapcsolni, és utánna az AR Max-ból indítani a GT4-et.
Ha nincs meg program, akkor egyenlõre semmit nem tudsz kezdeni a kódokkal, mert a GT4-en belül, nincs lehetõség a futatásukhoz.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

báttyó02
<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mohus
Like it or Not....Madonna

jellemzõ hogy csak azokat az agyoncsépelt számokat ismeri a közönség, amiket a jáksó nyomat vagy klipp készül belõle😞(((

Willi Betz
húúú ez jó a zene is tetszik.
mi a szám címe?

mohus
nincs rá kód

mohus
GT4HD - Subaru
összenyomtam egy 50MB élvezhetõ WMV-re ...
GT4HD - Subaru

redbull0304
van GT4-re kód??? És ha van hova kell beírni???

Willi Betz
fõleg az arcade car modifier érdekel.

Willi Betz
ezeket a betüket hova tudom beírni?

Willi Betz
köszönöm!

aszizoli
Itt van az AR Max-hoz, a GT4 kódok. A mesterkód (M) mindenképpen kell. Ha valamelyik Modifier alatti kódot akarod használni, akkor a hozzá tartozó "fõModifier"? kódot vidd be elötte. Remélem nem zagyváltam nagyon össze.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Willi Betz
a pénz kódot leírod még nekem?mert gondolom ugy tudok autókat is venni.

pc killer
van pénz kód és olyan is,hogy minden verseny aranyra meg legyen csinálva de itt nem adja meg a kocsikat.Ha könnyen meg akarod nyerni akkor a disable ai kódot bekapcsolod (verseny közben bal+select az aktiválás) és az ai ott fog állni egyhelyben és könnyen meg tudod nyerni a kocsit.Ja és a mercit a swarchvald liga b(tuti rosszul írtam) teljesítésével tudod megyerni.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Willi Betz
nekem csak az a lentebb látható merci kéne igazából.ha van arra külön kód az is elég nekem.

Willi Betz
tudnál nekem így mondani egy olyat h pénz meg összes autó?

pc killer
A turbó kód nagyon komoly. 500-al száguldani egy ford t modellel.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

pc killer
Az action replay max-ban igen.