8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • BiG G
    danke herr mohus:)
  • mohus
    BIG:

a #4713 hozzászóláshoz ha elmész ott van kép az Xportról meg leírás...

és ha a fórumkeresőbe alul beírod a szót, hogy "XPORT"...az összes ilyen hozzászólást megtalálod ebben a topicban....elég sokszor előjött ez már:)
  • longdrink
    Nekem csak egy olcsó kormányom van ami rezeg. De nekem sem csinál semmit ha picit mozgatom. A megoldás a 30 ropis kormány. Ott még a pedál is nyomásérzékeny :) (a 900 fokos tekergetés meg csak hab a torkán)
  • dinomano
    ...Hm...Kormanyos-holtjatek problemamara semm info/help? :-P Vagy huzzak ezzel a kéréssel már a p...-ba? :-D
  • JGTC
    mint a könyvtárban :D
  • longdrink
    Köszi. Bocsi a tudatlanságért.
  • Al Age
    Ott minden autónál külön kell, az autó beállításainál a harmadi oszlop legalján.
  • longdrink
    Csak az árkád módban lehet kikapcsolni a fék meg kormány rásegítést? (Gt módban én nem tudtam)
  • dinomano
    Hmmm... PS2-ön tolom inkabb, a PC-m eleg gyenge; egy 1,6-os PIV; 512 mega RAM-al; GF2-vel... Fejleszteni nem akarom egyelöre, ugyhogy marad a PS2-es verzió...marmint ha sikerül megoldanom a kormany dolgot... :-|
  • Istencsászár
    És egyre jobb, sőt mostmár nagyon jó, és főként igényes modok jönnek ki. Ez a BMW mod nagyon jó, a belső nézet tűéles, a kocsi modell szép, a fizika isteni. Renault Megane Trophy is nagyon el lett találva, az F1 1979-ről nemis beszélve... ja és kijött a Nordschleife 2006 is, hires textura, gyönyörőn kidolgoztt, több nyomvonal... most ez a gém a thö best:) ( már csak egy RH vagy CTDP F1 2006 kell :) )
  • mohus
    szerintem a Flatout2-t PCn told...baromi jól néz ki, főleg a PS2 verzió mellett, és a gépigénye sem magas...az én gépemen pl hibátlan és a ps2-es kormáyn is jó hozzá

• mohus
    hubazz:) kicsit máshogy néz ki az rfactor mióta utoljára toltam vele....grat
  • mohus
    pedig nem vágtam meg:)
  • ballor
    igen, néztem a méretet, az enyém pár megával nagyobb, nem tudom mi benne a más
  • Al Age
    Ebből az első ugye az, amit tegnap linkelt Mohus?
  • ballor
    Közben sikerült felrakni a három GTHD videt, akit érdekel szedje, nem tudom meddig lesznek ott. Elérés: GTHD
  • ballor
    és a HD klipekkel rendesen fel is izgattak minket :D
    jó lesz a GT5, vennem kell egy PS3-at majd, meg egy HDready tévét
  • evid
    Tökéletesen igazad van, csak nyerhetünk azon, ha minden erejüket inkább a GT 5-re fordítják.
  • Istencsászár
    rFACTOR - BMW M3 E46 Street Racing nézd meg:) ( mi vagyunk rajta és a videót is én csináltam )
  • dinomano
    Nah, de most komolyan, viccet felreteve... Vajh hogy allithatom a kormanyopm holtjatekat oylan game-eknel, ahol nincs semmi beallitas a kormanyra? A kis kormanyomon össz-vissz egy csavar van; amit max. tekergethetek, és szetesik töle a kormany? :-P Ehhh... Szeretnek egy-ket primkóbb autos (értsd: nem GT) game-el is jatszani (FLATOUT2, Burnout-ok stb.)... NFS-Carbon kormanyra dugva lassabban reagalja le a mozdulatokat..Aki tolta a game-et, annal is ilyen szutyok a progi?
  • ballor
    nekem ha jól emlékszem nem akadt
    van egy másik HD videm, felrakom majd a teaserrel együtt, és ott fog vigyorogni a három egy helyen, majd jelzek (a táram véges, valameddig ott lesz), ja mindhárom 720p (1280x720), ezt a felbontást már elfogadnám a tévémen, pedig még messze van a HD-től
  • Al Age
    Dehogynem, a japók már ingyen le is tölthetik.
    Személy szerint ennek nagyon örülök, hogy leállították és inkább a GT5re összpontosítanak teljes erővel. Ezerszer korrektebb és ésszerűbb lépés ez, mint például amit a Prologue esetében műveltek.
    Így tovább PD!
    Mohus szerintem abban a kommentben az első mondatot nem konkrétan a GT HD-re értette, hanem inkább a soron következő GT-re.

Mohus: ezt a videót még épp nem láttam és végre jó ilyen felbontásban is kapni némi ízelítőt. A lejátszás közben néha akad egyet-egyet a videó (pc rulez), úgyhogy az a tudat külön extázis, hogy ezzel (vagy valami _legalább_ ilyennel) játszani fogunk stabil frémrátán a PS3-on. :-))
  • evid
    ez nem csak demóként fog megjelenni?
  • BiG G
    ez meg fennvolt bithun is, 2 másikkal együtt egy pakkban. nemkicsit áll leejtős
  • BiG G
    #7104. erre ha válaszolnál, igazán megköszönném ments meg attól h csippeltessek htx
  • Shortstop
    kalap szar!. ha fegyverrel kényszerítenének se játszanék vele :D
  • BenedekFeco
    Odab@sz...
    Szegény PC-sek tovább irígykedhetnek a "sz@ros" konzolokra:-))
  • mohus
    erős?
  • Shortstop
    egy kicsit erős a videó szerintem
  • mohus
    Végre egy játék, amiért érdemes lesz talán HDTV-t venni...

Gran Turismo HD, ahogy a játék alkotója - Yamauchi san - tolja:)

bannerban is...letölthető
  • SZilaJMaGGoT
    Elvileg jól csináltam a dolgokat de majd még megnézem újra..
  • aszizoli
    Aha, hála az égnek, nekem ezt még nem produkálta. Remélem nem is fogja.
  • laller7878
    Van még sok kérdésem, de pl, melyik autóval érdemes elindulni a Endurance versenyen, mondjuk a 100 körös twin motegin?
  • laller7878
    Sziasztok. Vki tudna segíteni nekem? Nemrégóta van Gt4em, és végigcsináltam a beginner-t meg az azt követő professional- t is az utolsó kivételével, amit azért nem tudok elindítani mert kiírja, hogy előtte csináljam végig az előzőeket- beginner, professional. ??? Nem értem. Vagy azért, mert b-spec módban csináltam pár versenyt?? Vagy nemtom. Ja, és eddig mindegyiket természetesen megnyertem.
  • t256
    Igen, regisztrált tag vagyok a betonkeverőknél!

aszizoli! Azt értem megbízhatatlanság alatt, hogy nem mindig sikerül a másolás. Unknown error hibaüzenet. Valamint nem mindig látja a pendrive-n lévő mentéseket.
  • BiG G
    ezt az Xport-os dolgot kifejtenéd?:)
  • mohus
    nem mélyedtem amúgy bele...de az ARMAX lemez lemásolása sem sikerült mindenkinek e földön:)

nomindegy

nekem van két memókártyám egy Xportom amivel áttölom a felesleges mentéseket a pcre....én sem szaroznék pendrive-al...az az ARMAX valóban tud furcsaságokat...és rohadt lassú is
  • aszizoli
    Nálam eddig tökéletes volt, minden területen.
    Nálad mit művelt, hogy megbízhatatlannak minősíteted?
  • BiG G
    ha még csak 6-8 Ft lenne :D tudom, tudom 6-8 ezer ft, éshát persze relatív, de csak mentések másolgatására nem dobok ki ennyit:)

@t256: erősen hajlok efelé, igen, hosszútávon megéri. Azok a játékok amik fontosak megvannak eredetiben, a sony behajtotta rajtam az árrést, mostmár nyugodt szívvel vétkezek :D Persze amúgyis, de ez most részletkérdés. Apropó, nem vagy te fenn azonos néven a betonkeverők kisipari egyletében? (gyk bithu :D)
  • t256
    Inkább chipeltess! Ennyi pénzt nem ér meg az AR MAX.
    Ráadásul a max memory manager része, amivel a mentéseket lehet másolni iszonyat megbízhatatlan.