Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DDDDDDD
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
-ahol meg van törve a hosszú egyenes két síkánnal
-ahol nincs megtörve a hosszú egyenes
ezen a pályán lehet lenyomni a le mans-i 24 órás endurancot is😊
Ezzel a kis trükkel (habár nem trükk, mert a menüben írja) harmadannyi idõ alatt vége lesz egy versenynek. Pl.: A 24 órás Nürburgring 8 óra alatt lemegy.
Melyik az a F1-es autó amivel nem rúgsz labdába ? És melyik az a Le Mans-i pálya ? Én a legtöbb versenyt Audi R8-al vagy Nissan R92CP-vel csinálom, de lehet beújítok egy Pescarolo Judd Race Cart.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Üdv
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
😊
<#merges2>#merges2>
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Tudja-e valaki, hogy létezik-e pc-re emulátor progi, amivel pl. gt4-ezni lehet. Ha igen, akkor mi az, és kb milyen hardware kell a normális mûködéséhez?
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
gyere játsz velünk ott 😉
most épp fotoverseny van, majd lesz megint bajnokság, ahol nem kell aggódnod, mert én leszek az utolsó, ahogy szoktam
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
a Toyotát eladva olyan 250eCr körül lehet kaszálni a Rally-s pályán
(Capri Rally : TOYOTA RSC Rally Raid Car '02)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
A Nuvolarit szerintem 25%-nál (vagy 50?) kaptad és ha eladtad az probléma, mivel máshogy GT módban tudtommal nem lehet megszerezni.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
És mi értelme van az A-spec pontnak. Azon kívül, hogy ha sok van ügyes vagy. Nagyon brutál kocsikat kapsz ha sok van?
Jaj, majd elfelejtettem, megkaptam azt a fehér Audi Nuvolarit (valami ilyesmi a neve), de véletlenül eladtam, persze még pénzt sem kaptam érte. hogy tudok megint hozzájutni?
Azt talán az 5000 A-Spec pontért kaptam
Köszi
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Hosszú versenyeknél 4h, vagy 1000 km meg 24 órásoknál korlátlan ideig lehet segítségül hívni a gépet?
vagy ha segít akkor nem kapunk olyan jó autót vagy hogy mûködik ez, mert gondoltam míg alszom addíg õ játszhat nyugodtan!
heh
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Egy olyan kérdésem lenne, hogy olvastam a neten a GT4 carlist-jét, és az autók között szerepelt a Ford Mondeo ST220. nos egy ideje már játszom a játékkal de sehíre se hamva a kocsinak. Ti gondolom már végignyomtátok, benne van egyáltalán a játékban vagy nincs? Mert a 700 autó között szerepelt.
Nincs valami kód, amivel könnyebbé lehet tenni a játékot?
Köszi
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ezeket a kódokat azon a programon belül kell beírni, csalást bekapcsolni, és utánna az AR Max-ból indítani a GT4-et.
Ha nincs meg program, akkor egyenlõre semmit nem tudsz kezdeni a kódokkal, mert a GT4-en belül, nincs lehetõség a futatásukhoz.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
jellemzõ hogy csak azokat az agyoncsépelt számokat ismeri a közönség, amiket a jáksó nyomat vagy klipp készül belõle😞(((
mi a szám címe?
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD