8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohus
    F1 Car Polyphony

nem benne van a legtöbb paci, de a legjobb fékhatás, legjobb vezethetőség
  • JGTC
    #7016, vagy vehetsz nissan toyota mazda prototípust minden második év leteltével a használtak közt... (full feketék biztos láttál már róluk képet)
  • JGTC
    nem ügy, két hónapja vettem meg a kormányt addig nem is volt de már szinte mind arany volt elötte, ha gyakorolsz akkor menni fog, amúgy meg tényleg uncsi egy idő után de a késöbbiekben nem lesz gondod a sok gyakorlásból...
  • aszizoli
    Ha már nagyon nem megy, kapcsold ki a gépet. Nézz meg egy filmet, aludj, stb..., lényeg, hogy következő alkalommal nyugodtan ülj le játszani. Ne akarj legjobb időt menni, csak gyakorold a pályát teljes hosszában. Ha már ismered, rájösz, hogy melyik kanyarokban vannak még súlyos tizedek, sőt másodpercek. Ezután egyszercsak azt veszed észre, hogy sikerült a bronz. Innen már csak egy ugrás az arany.
  • JGTC
    ha rám halgatsz akkor addig csinálod a licenseket amíg nem ad egy normális autót pl összes ezüstre ami nem egy ördöngősség, amúgy én nem így kezdtem :D
  • laller7878
    Egy hülye kérdés: melyik a játékban a legjobb kocsi, a best?? Ha van egyáltalán ilyen.....
  • laller7878
    Ez igaz. De erre nekem van egy öcsém, akit ráállítottam a licenszekre. Igaz a Nürnburgringet én csináltam meg. Monjuk mind bronz lett, egy ezüst sincs köztük.
  • aszizoli
    Pedig ez nagyon kellemes tud lenni a 25. próbálkozás után.
    Később viszont, komolyan mondom, nagyon élvezetes versenyeket lehet rajta nyomi.
  • UNREG
    Bronzra megcsinálni a licenceket nem annyira vészes, még kontrollerrel sem, hidd el. Érdemes az elején lezavarni az összeset, mert jó kocsikat kapsz, amikkel tudsz versenyre menni.

Ezek a jutalomkocsik a jogsikra:

Domestic B: VOLKSWAGEN Lupo 1.4 '02
    Domestic B (All Silver): MAZDA KUSABI '03
    Domestic B (All Gold): HONDA S500 '63
    Domestic A: PONTIAC Sunfire GXP Concept '02
    Domestic A (All Silver): HONDA Dualtone '01
    Domestic A (All Gold): NISSAN Skyline GT-R (Gran Turismo Version) '01
    International B: NIKE One 2022
    International B (All Silver): MAZDA RX-8 Concept (Type-II) '01
    International B (All Gold): JENSEN HEALEY Interceptor Mk.III '74
    International A: NISMO 270R '94 (S14)
    International A (All Silver): NISSAN GT-R Concept (TokyoShow) '01
    International A (All Gold): DOME Zero '78
    S-Licence: MERCURY Cougar XR-7 '67
    S-Licence (All Silver): PONTIAC Solstice Coupe Concept '02
    S-Licence (All Gold): FORD Model T Tourer '15
  • sapkafej
    a számból vetted ki a szót! national a 10 perces Nürburgringes cucc sehogysem megy az utsó licensznél. játék ennyire még nem idegesített fel!
  • bgabor
    Kösz a bátorítást!

Csak egyszerűen nem értem, hogyhogy nem alkalmaznak ezek a japánok egy európai/amerikai embert hogy megmondja nekik, mi a különbség a kihívás és a frusztráció között.

Mert a frusztráció erősen a játékélmény rovására megy, ezért nem értem, miért kell erőltetni az ilyesmit. Gyakorlatikag maguknak ártanak vele.
  • aszizoli
    Csak gyakorlás kérdése az egész. Minden próbálkozásal közelebb kerülsz majd az áhitott időhöz. Egyébként nem biztos, hogy kormánnyal jobb lennél. Sőt, eleinte szidnád mint a bokrot.
    Igaz, hogy én a GT1 óta játszom a progival, de szerintem nem olyan nagy gáz a licensz benne. Majd ha arany időkre hajtasz, jót nevetsz magadon, a mostani szenvedések miatt.
    Sok sikert, nehogy fel add. Fog az menni.
  • bgabor
    Hát, sajnos szinte minden verseny az idióta licenszekhez van kötve, azokat meg nem tudom megszerezni. Illetve megszereztem a National B-t, de ez még mindig nem elég, amit említettél ahhoz national A kell.

Hogy ezeket a szemét licensz feladatokat melyik idióta japán találta ki, elképzelni sem bírom. Ráadásul időre. Emelett ordít róla hogy a licenszfeladatokat bemutató videókat kormánnyal és nem kontrollerrel csinálták. Finom kis inspiráció ez a kormányvásárlásra.

Ezek a japánok nem normálisak.
  • bgabor
    Igazán ksözönöm, ki is próbálom!
  • boos
    Ezt hogy érted? Melyik versenyre gondolsz? Miért nem tuningolsz?
    Ha nincs pénzed ajánlom a special cond. könnyű fokozat második versenyét. Azt majdnem bármivel megnyerheted, és a nyeremény Toyotát eladva még kapsz kb. 270 ezret. Ha erős autót szeretnél, és kevés creditért, akkor a tuning autók falujában a HPA golf 30 ezer körül 500 lóerő felett van. Azzal sok verseny megnyerhetsz.
  • boos
    Szerintem az a verseny sokunknak nehezen ment. Próbálkozz. Én a minolta Toyotával nyertem meg.
  • Hasan01
    valaki nem tudná megmondani professional eventbe hogy tudom megnyerni a
    Gran Turismo World Championshipet????
    egy AMG Mercedes CLK-GTR Race Car 98-asom van hozzá fullra van tuningolva 1028 lóerős és az első futam tokyo azt nagy nehezen meg tudom nyerni a második motegi ovál pálya ott nagy nehezen 3. a harmadik futam meg hongkong ugye utcai pálya itt meg nagy nehezen negyedik tudok lenni és kemény gumival csinálom a futamokat úgy hogy egyszer állok ki a boxba és egyszerűen nem tudom megcsinálni és ez a legjobb kocsim hozzá
    és most csak ezt a bajnokságot tudom csinálni mert amit tudtam gyártokon belül a one make racesbe azt megcsináltam japán európai meg amerikai eventbe ott is minden kész beginnerbe is professionalba meg ugye csak ez kéne és ha ezt megcsinálnám akkor tudnék indulni az extreme eventbe

tehát csak ezt tudom csinálni légyszi segítsetek!!!
  • bgabor
    Valaki mesélje már el nekem, hogyan lehet sikeresnek lenni Gran Turismo módban. Bármit csinálok az ellenfelek kocsijai mindid 30-40 százalékkal erősebbek, mint az ennyéim.
    Mivel érdemes kezdeni, milyen autót, milyen versenyeket?
  • boos
    Na eztetet kiprószáljuk. Hogy mik nem vannak.
  • laller7878
    Ó. Köszönöm szépen a segítséget.
  • aszizoli
    Nissan SKYLINE GT-R Vspec (R33) `95
    Nissan SKYLINE GT-R Vspec (R33) `96
    Nissan SKYLINE GT-R Vspec (R33) `97

Tuningolni bárhol tuningolhatsz, ahol a játék engedi.
  • laller7878
    Jaa, és egy másik: lehet béna kérdés, mikor már 40% fölött vok a játékban, de nem mindegy melyiknél tuningolod a gépeket? Én eddig mindig a sajátjánál toltam fel, Audit Audinál, Mercit, Amg-nél, meg something like this... Nem így kellett vón??
  • laller7878
    Miket nem írtok?? Csak lesek...... Aztán mi is aza R33? Vmi Dodge Ram féle?
  • JGTC
    persze hogy bug! van pár... vegyél egy R33 limitedet használtban (kék színű) felnyomatod oválon mész vele

1;vörös gumikkal lehet vele menni a legjobb kört
    2;nem kell íven tartani szinte magától megy rajta
    3;kanyarban gyorsabban megy az autó mint egyenesben

jó nem? :)
  • JGTC
    persze pl formula gt-ben a gép nem mindíg optimális időben áll ki, meg tönkrevered őket amúgy is mert kétszer olyan gyorsan mész mint ők :D
  • boos
    Egyébként teljes magasságnál azért le lehet nyomni a könnyű versenyekből 1-2-őt. Mármint nyeréssel.:)) Csak qrva idegesítő.
  • boos
    Kösz Al. Én is csak a pontok miatt használtam. Az SC-ben még ezekkel a gumikkal is + egy kis tuning 200 pontos lett volna minden. Na sebaj lealázom sport gumival. Feltöröm a progit és még a jeges pályákra is sport soft gumival megyek.
  • Al Age
    Bug, már én is találkoztam vele. Gyakorlatilag használhatatlanok a versenygumik (nem csak a super soft, az összes) ezzel a gépmadárral. :-(
    A-spec pontok tekintetében még így is egy kincsesbánya ez a kocsi, versenygumikkal meg egyenesen jolly joker lenne. :DDD
  • boos
    Lenne egy keresztkérdésem: a Dodge Ram + versenygumik közül a legpuhábbik párosítást próbálta már valaki? Én ilyet még nem pipáltam, pedig nem ma kezdtem Gt-zni. Szal adott a párosítás, megyek valamelyik aszfaltos rally-n, de a gép nem megy xsak kb 70 km/ óra. Fura hang, mintha fékeznék, vagy defekt vagy mittomén. Na jó ez a verseny bukta, exit, setup. Futómű alapállásra vissza, verseny, majd ugyanaz a szarság. Sokadik próbára, kimentem az ovál tesztpályára. nORMÁL, ÉS SPORT GUMIVAL MINDEN OKÉ, DE RACING GUMI NEM MEGY. a GÉP MÁR OLYAN MAGASAN VAN, HOGY sOMOGYBABODRA IS BENEVeZHETNÉK VELE, DE SZERINTEM MÉG MINDÉG beleér. Max speed 90km / óra. Négyesből visszavált mint a Trabant az érdi emelkedőn. Ez most az én bénaságom, vagy egy jókora bug?
    Valaki prószálja mán ki legyen szíves.
  • mohus
    vagy 100%-ra teljesíted a játékot:)
  • mohus
    szerintem drift mode

mert pontozás is van driftre
  • mohus
    "most hogy se rezgo, se force feedback, IStengecikiraly lesz a PS3on GTzni:D"

official biztos nem...majd lesz unofficial patch...a logitech kormányokban benne lesz/van a funkció
  • Hasan01
    AMG Mercedes CLK-GTR Race Car 98
  • laller7878
    Aha. Köszi. Elég érdekes vele játszani a 3millios versenyt, B-spec módban. De eddig mindig megnyerte. Asszem a pitbe való kiállással lehet időt nyerni, illetve taktikázni. Nem?
  • Csiaki
    Milyen merrcid van hozzá?
    Valószinü hogy nem 1 kategória!
  • Hasan01
    sziasztok!!!

45% van kész a gémből professional eventbe az utsó futam a gran turismo world championship na és van hozzá egy mercim 1024 lóerős és nem tudom megcsinálni a gép az elején mindig elhúz és nem tudom utólérni és van amikor ki se mennek a boxba!!!
  • JGTC
    nem lehet vele csinálni semmit, olajat cserélhetsz benne ennyi
  • boos
    Még nem volt időm foglalkozni vele.
  • laller7878
    Egyébként az F1 autót lehet tuningolni? Gumit cserélni, hogy ne RM legyen rajta?
  • peetfire
    FoToS....kormány érdekelne ha még megvan:-)