Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
1.percben henry góljával fezetést szerzett az Arsenal,de 25 és a 29. percben Crúz,ill. Emre révén fordítottam..most jön a 2. félidõ.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
húha..most játszok idegenben az arsenallal.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
én most fejlõdtem egy kicsit és: 15,17,17,15,17,14. gondolom ha nem vesztettem volna el mindhárom szuper kupa döntõmet, akkor egy kicsit jobbak lennéke a mutatóim

zaki
megnéztem az én játékban a Fiorentinát, és az 1. szezonukban õk sem játszottam az olasz kupában, de a köv. évben igen, és az azutániban is, de a köv. megint nem, és idén megint játszottak, szóval nem tudom én se, hogy most mi van

Matthewpamer
Bakker a menedzser pontjaim: 10,12,10,12,5,11

Matthewpamer
MILAN-INTER 0:1 Karagounis 2.percben lõtt góljával!

Csacsi
Nem akarok újj játékot kezdeni, de ezt igazán kijavíthatnák a következõ patchben. A fasz kivan, hog ynem játszhatok kupa meccset.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Ez hihetetlen. Vmi nagyon nem stimmel a játékomban, mert a második, azaz a mostani szezonomban sem játszom az olasz kupában 😞(

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Matthewpamer
Bakker hazai pályán játszottam az Udinesevel,és a 21.percben méár 0:2 volt.Ekkor Martins lõtt kettõt és a 90.percben Recóba,ugyhogy 3:2-re nyertem.😊

zaki
1ébként nézzétek, milyen jó kis középpályást igazoltam 😊

zaki
hát akkor nem csak nálam 😞

Csacsi
Olyan lassú, ez a nyári idõszak, hogy az vmi hihtetlen 😞(

zaki
most nézem te a 4-el nyomod? 😊

Matthewpamer
na,haza értem😊
índitom a gamet!

zaki
és a karrier-je eddig:

zaki
na, itt van a kép aley ambrosini-rõl (2008 jan)

Csacsi
Hát azért reménykedtem, hogy nagyobb bizalmat kapok.

Nekem a csapattal szembeni elvárásom az Uefa kupás helyezés elérése.

Tudom nagy cél, de mit csináljak, telhetetlen vagyok.

zaki
általában mindig ezt mondják, hogyha feljutsz a köv. osztályba

Csacsi
Igazatok volt

Azt írták, hogy nagyn elégedettek voltak az idei teljesítményemmel, és azt mondták, hogy azt várják el, hogy a csapat lelkesen küzdjön a kiesés ellen.

zaki
az lesz 😊

Tono34
Gratula

A következõ elvárás, hogy ne essenek ki.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Csacsi
Zaki: Köszi a gratulációt.

Ja és azt szeretném kihangsúlyozni, hogy a Vezetõségnek a tisztes középmezõny volt az elvárás 😊)

Kíváncsi vagyok idén majd mi lesz... 😊

zaki
grat! látom te lõtted a legtöbb gólt a bajnokságban, nem rossz. rákerestem erre az alex ambronini gyerekre, eddig nem ismertem, nálam 2008 elején most 21 éves, elég szépen túgta a gólokat 128 meccs 53 gól, de csak serie b, és a 3. osztályban, mindjárt leigazolom, mutatok róla egy képet, hgy nálam milyen tulajdonságokkal rendelkezik

Csacsi
Nah Egész jó idényt sikerült zárni, a fiatal igazolt csatárom lett a seria B gólkirálya 30 góllal. Sajnos becsúszott a szezon közepénél és a végénél pár nem várt vereség, de így is a második helyre sikerült hoznom a csapatot, így jövõre a Seria A-ban folytatom a tevékenységemet.

Most egy kicsivel erõsebb csapattal kezdek, mert sikerült pár fiatal tehetséget igazolnom, akik azthiszem, most nagy segítségére lesznek a csapatnak.

És akkor legyen itt a tabella

Itt pedig a csapat, és a Seria B gólkiárlya.

zaki
ááá, ezt is elutasítottam... nem adom el a legjobb játékosomat, pénz úgyse kell, többszáz millióm van úgyis, maradjon meg a standard csapat 😊

zaki
bazz, Dortmund-tól olyan ajánlatot kaptam a Mancini-ért, hogy kicsit elgondolkodom rajta 😊 adnak 87 millió márkát + 5 játékost, nem is akármilyeneket: Puyol, Lampard, Blasi, Jankulovski, Demuth (na jó, õ nem egy nagy spíler). alapból reject-elek minden Mancini-ért jött ajánlatra, de ez nagyon jól hangzik 😊

Nah ugye bejutottam a BL-be:
Haladás - Tottenham 3:2
Sahtar Donyeck - Haladás 0:4
Lazio - Haladás 2:0
Ez utóbbi kissé bosszantó, de erõsen úgy érzem, hogy bõven továbbjutunk... aztán meg megbosszuljuk a múltévit 😊
zaki
hát ez az 😛
nem tudom, nálam nem voltak ilyesféle bugok a gameban

Csacsi
Még 5 meccs van hátra a seria B-bõl, de már kiosztották a seria B gólkirálya, a legjobb játékosa, a lgejobb managere stb díjjakat.

Ez az azért elég LOl. Szóval 5 meccsel a vége elõtt, még simán lehet más a gólkirály....

érdeks....

zaki
érdekes... de legközelebb kicsinyítsd a képet pls, mert mindig rám vár a büdös meló, thx 😊

Terminátor14
8 :-( Ezen kívül van még 10, 11,17,16,11...

CSAK a Fradi

Íme, nem kellenek sztárok, hogy egy csapat eredményes legyen. A legjobb játékosom:

zaki
1900. 😊

zaki
vazze, ezt nem hiszem el! elbuktam a világ kupa döntõt is, és hogy? 1-0-ra vezetek végig, és a 81., és a 85. percbe kaptam gólt, na ez már lol, hogy mind3 kupadöntõmet a végén b*szom el

Jóh, megkérem 😊
zaki
kérd meg tomsolo-t, nekem is õ csinálta! 😊

Jó éjt
Az elõzõt én is utáltam 😊 ez se sokkal jobb, de majd holnap csinálok valami normálisat 😊
Matthewpamer
Na megyek aludni.Utolsó meccsem Sampdoria-Inter 1-3
Recoba,Van der Meyde,Kily Gonzáles
Jó 8 mindenkinek

Matthewpamer
Hát õszíntén megmondva ez jobban tetszik,mert az elõzö idegesített.Ha nem harakszól😊

14/18/20/10/15/18 ezek az én értékeim 😊
most mennyi? mert 10 felett jelenti azt, hogy az átlagnál hûségesebb vagy
Terminátor14
....2. szezon elején járok és elsõ klubbnál vagyok..

CSAK a Fradi

egyébként most annak szurkolok, hogy basszák már ki Radics-ot a szövkapi posztból, hogy én lehessek az 😊
😊) hát mondjuk úgy, hogy nem váltogatsz klubot túl sûrûn
Terminátor14
Azt mondja el nekem valaki, hogy a lojality képességemet hogy tudom fejleszteni?

CSAK a Fradi

egyébként igazából ez a logo se teccik, de az elõzõ kifejezetten gáz volt
jah 😊 na végülis hazai pályán 3:0-ra vertük a PAO-t, így a csoportban: Lazio, Sahtar Donyeck, Tottenham. Egyértelmûen én vagyok a legesélyesebb 😉 ez a Rebecchi gyerek nem tomm é jött ide, tényleg nagy sztár! idáig 10,7,9 a formája, de sztem még ennél is jobb lesz
zaki
új logo? 😊

Ficege: köszi szépen, hogy megverted õket 😉