11900
-
#4088 Tőlem játszhatunk!
(Hogy akarjátok dominálva 1-2 góllal verjem)
vagy
(Sok gólla de neki is legyen támadása??))
:)))))))))))))))))))))) -
#4087 azt kérdezném még meg hogy egy brazil itt van a ferencvárosnál 17 éves kora óra most 22 nem lesz soha magyar??
mer akkor vb-bajnokok lennénk mondjuk benne van a brazil u-21 be de magyar lehet ?? kaphat magyar állampolgárságot? -
#4086 sztem qrvára taktika függő a cm0304 mer azerbajdzsán ellen 3-4
ell nyertem de nagyon megszenvedtem!!Belgium ellen meg uraltam a meccset igaz másik taktikával!!Levagyunk maradva 3ponntal anglia mögött de kiütjük angliát!!! -
#4085 GYŐŐŐŐŐŐŐZEEEEELEEEEEM!!
-
#4084 nem is fér ki olyan szoba hogy championship manager -
#4083 :pppppppppp -
#4082 ezt jól megbeszélted :D -
#4081 ma már nem tudok hálozni,mert elmegyek és csak 11 kor jövök meg,de majd holnap,ha van kedved! -
#4080 hé akoska,nincs kedved hálozni? -
#4079 Championship Manager a szoba neve! -
#4078 1-takezo mi a skined neve tudod amit kértem
2-zaki tedd be totti karierjét -
#4077 mi a szoba neve? -
#4076 az irc.trefort.net ircen van 1 Championship Manager szoba!Ott gyorsabban lehet "dumálni" -
#4075 a 4.1.4es peccshez honnét lehet cracket letölteni? -
#4074 Ja. -
#4072 Semmi kulonos.Csak 2008. semmi kulonos nem tortent szal nem nyertem semmit csak asszem magyar kupat es magyar szuperkupat.Ja es egyszer ki is estem a masodosztalyba de ott szanaszet vertem a mezonyt.Amugy ez online bajnoksag volt amiben ugy kb 10-en jatszottunk koztuk robotnyk is. -
#4070 ok, mindjárt jövök, a többit már az nba topicban -
#4068 megvan, de nem nyomtam még vele, nem vagyok jéghokis... te azzal is szoktad nyomni? -
#4066 ok, 5 perc múlva jövök, addig elmentem a managert, aztán nyomok 1 restartot -
#4063 Grusi: nem nyomunk le 1 NBA mecset? -
#4062 Robotlik nekem se minden csapattal ment...lásd sopron ugye?
Csak hat nagycsapattal konnyebb. -
#4061 ők a kedvenceim, én velük élvezem a játékot. ez kicsit olyan mint a Kámaszutra, nehogy már egy könyv mondja meg hogy mi a jó nekem - te se próbáld . hadd döntsem el én hogy milyen szintü csapattal élvezem a játékot. persze jó dolog kiscsapatokkal 20-25 évet lehúzni, és világverő csapatot összehozni, és becsülöm az olyan embereket akik erre képesek, de én sokszor nem tudok mit kezdeni a noname csókákkal. -
#4060 Hat ez az.
Gyorsan ess neki egy kiscsapatnak.:))))))
Nem kell egybol teruleti ligas.Mondjuk wba.En azzal is sikeres voltam. -
#4059 fogalmam sincs mire jutnék velük. nem játszottam még kiccsapattal. -
#4058 Engem sem zavar hogy a romaval tolod mert pl en meg milannal es manutd-vel nyomom.
En csak kivancsi lennek ha pl barnettel[angol teruleti ligas csapat]indulnal akko hova jutnal.Mert romaval es milannal meg nagycsapatokkal nem nehez nyomni.Bar en is szoktam de felvaltva. -
#4057 No comment. -
#4056 Vegre valakinek feltunt.:))))))))))
Haver kerte hogy vegyuk ki a munkavallalasit.
Tehat igy barki eljohet.
Tom hogy gaz nem kell hangsulyozni.
GRUSI az az uzenet nem kisficegenek ment hanem nekem.
De mar lezartuk a kerdeses dolgot. -
#4055 "de ez olyan, mint egy jatekot very easyn tolni"
ebből ezt következtettem ki, hogy téged zavar -
#4052 nem zavar, csak kérdeztem. nekem elég szórakozást nyújt a cm. "megkeresunk a haverokkal az ip cim alapjan" ez no comment. velem lehet normális hangnemben beszélni, most is te vagy az, aki így beszél. és ezt a vitát zárjuk le, mert felesleges ezen rágódni. nekem nincs veled semmi bajom, sőt nekem senkivel nincs itt bajom. -
#4050 hopp, közben hívtak portugál szövetségi kapitánynak, megy a halál -
#4049 én nem akadtam ki, és nem szoktam kiakadni. de téged miért zavar, hogy én a Romával nyomom? -
#4047 na azt majd én eldöntöm, hogy kivel leszek. itt nincsenek fokozatok, én így játszom és kész -
#4045 vki mindig kiscsapatokkal szokott játszani, én meg nem. régebben mindig a Parmaval nyomtam, most meg csak a Romával. -
#4043 akarom mondani 11 igazolt non EU játékos -
#4042 különben azt mondd meg nekem, hogy hogy van 11 non EU játékosod, mikor olaszországban 1 évben csak 1et eu-n kívüli játékost lehet igazolni? na ez a lol -
#4040 már nincsenek meg a régi cmek, pedig a 3 óta mind1ik megvolt, csak kib*sztam őket, mert sok volt a felesleges cd-m, és csak a helyt foglalták régen még emléxem, hogy 10 éves szerződést is lehetett kötni a játékosokkal... lehet, hogy rosszul tudom, de úgy emléxem, hogy Casillasnak 2015-ig van szeerződése a madridnál... vhol hallottam -
#4039 jah, végülis tök mindegy -
#4038 közben nálam véget ért a 2014-es vb, argentína lett a győztes 3-0-ra legyőzva Skóciát. a 3. anglia lett, irán (!) a 4.... kirúgták az olasz, német, francia, portugál, és holland szövetségi kapitányt, olasz padra már jelentkeztem is -
#4037 az lehet, de én meg arra emlékszem kifejezetten, hogy a 2001es szezontól van Bosman.
ha van kéznél 01-02es CM indíts egy szezont, 1-2héttel játékkezdés után jön a hír a Bosmanról, meg a max 5 éves szerződés szabályról ha jól emlékszem. _HA_ jól emlékszem. -
#4036 na mind1, hagyjuk a p*csába ezt a témát