Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akoska
õ sem rossz de nem igazán szeretem mer nem játszik olyan jól mint ahogy a statjai mutatnák

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

akoska
én már ezzel a taktikával nyomom évek!!
és még nem vesztettem bajnokságot
sajna még gólkirály nem volt emberem
éderson egy góllal maradt le 😞(

zaki
azt inkább hagyd, az nem fontos

akoska
kell valakinek meccs az élete elsõ mesterhármasáról(édersonnak természetesen)

zaki
bazzeg, ez nagyon cool srác..

akoska
édi,édi,édi édi éderson nem tehetségtelen vitte volna a parma

zaki
visszanéztem pár oldalt, megkerestem ezt a képet, amikor Bosi még 16 éves volt csak

akoska
nem tehetségtelen a legnagyobb spanyol tehetségnek tartom bár még sokat kell fejlõdnie

Tono34
Brown - Virdis csatársor.
Egész jók.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DONGUBA
o nem nalam jatszik hanem meg cm4-ben jatszottunk online amiben jatszott robo is abban volt egy sracé.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tono34
Õ játszik nálam is. Ennyit nem rúg, de az egyik erõssége csapatomnak.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
hát már szívem szerint elküldeném, de mivel õ a Totti, addig játszik, amíg vissza nem vonul. eddig 585(!)bajnokin játszott, 190 gólt lõtt kb. most már csak csereként számítok rá, de minden bajnoki meccsen játszik, kívéve ha sérült

DONGUBA
õvek a jovo
egy csomo ugy nez ki mint az a vida fiu

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

akoska
36 éves és még játszatod produkál valamit?

DONGUBA
Szar amikor ennyi jatekosom az u21-ben jatszik mi?

zaki
ez az utolsó éve asszem Tottinak, már 36, a helyén valószínûleg Bosi játszik, remélem bejön neki az AMC szerepkör, és akkor Cipriani lesz az 1. számú cserecsatár

DONGUBA
En meg valaszokat zakitol😊))))))

akoska
hát igen nem mutatott még óriásiakat DE VÁR RÁ A >JÖVÕ

zaki
na itt van:

2 éve igazoltam, 1 évet nem is játszott, u20-ba benyomtam, aztán 1 évvel késõbb felfigyeltem rá, hogy hoppá, elég jó srác, aztán felhoztam az 1. csapatba, és ált. bl csoportmeccseken, és olasz kupa meccseken játszattam/játszatom. loan-ra tettem, hátha valaki kölcsönveszi, jó lenne, mert akkor sokkal jobban fejlõdne.

DONGUBA
Mi van zaki már nem szeretsz?Csak mert ram se bagozol.

zaki
ok, pill

akoska
Ja mutasd meg

DONGUBA
Zaki privatra miert nem valaszolsz?

zaki
mutassam meg a history-ját?

zaki
nézd meg a dátumot 😊 sorry...

akoska
inkább tedd ki ide
én is kíváncsa vagyok
ha egyáltalán igazoltad

Csacsi
Õt honnan igazoltad? Megmutatood a historyját? Elég, ha elküldöd privátba a címet, hogy ne foglaljon helyet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

akoska
Ha ilyen tehetségek születnek akkor megnyerjük a cmvébét 😊))

zaki
csak az a baj, hogy Bosi sem nagyon fér be a csapatba, mert ált. a Totti-Cerci-Simonetta triót játszatom, a "cserecsatár sorom" pedig a Cassano-Bosi-Cipriani, nem rossz mi? 😊

robotnyk
másik jobb
zaki
és hozzá mit szólsz? 😊

régebben, amikor még csak 16-17 éves volt már nyomtam be róla képet, de most már eléggé "megérett a meggy" 😊

robotnyk
na mész a 3.14csába
zaki
nálam most õ az 1ik legnagyobb tehetség

zaki
jó gyerek mind a 2

DONGUBA
Ki?

DONGUBA
Aha szoval en vagyok primitiv?Ha te mondod.

DONGUBA
Azt hittem mar reg eltuntel de sajna nem.

DONGUBA

Nekem is van ilyenem.

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem van egy majdnem ilyen jó ifi játékosom, aki viszont 16 éves. Év elején jött fel az ifik közül, leesett az állam amikor megláttam:

DONGUBA
Asszem egy idõre visszatertem!!!!
De lehet hogy nem sokaig.

Tono34
Kiestem a BL-bõl, rosszul kezdtem a tavaszi rajtot és sajna ez a meccs is az elején volt. 2 sima meccs
MU-Honvéd 4:0
Honvéd-MU 0:2

zaki
nem ba, majd megcsinálom

Terminátor14
....ba***a meg....

CSAK a Fradi

Terminátor14

ez meg hogy??? Megnéztem, a kapus a tiktikánál a kapuban volt...

CSAK a Fradi

Matthewpamer
Õ a világ legjobb játékosa!Errõl ennyit!
Persze lehet hogy a játékba nem jó!De igazából..fenomínó!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Terminátor14
Nekem van még 1-2 😊

CSAK a Fradi

akoska
Ritka ilyen tehetség tartsd meg amikor már vinnék több milkóért add el.Sajna nekem nincs ilyen tehetségem egy játékos kívételével de õ talán egy picit rosszab!

Terminátor14
oké, akkor van elég 😊
Tenksz a választ....

CSAK a Fradi

Sztem 6-6
Terminátor14
hali all....kérdeztem már, de nem válaszoltatok, szal felteszem még 1szer: Kb menniy edzõ és gyúró kell?
Más: Van egy egész tehetséges magyar játékosom, aki a játék elején még nagyon fiatal...kép róla (2007 végén) itt

CSAK a Fradi